2024-05-14 1005 瀏覽
朋友介紹依間中菜高質得黎又唔會趕人,母親節就book 依度慢慢食👍7000蚊的確有d 貴,即管睇下可否值回票價。👍上湯焗澳洲龍蝦配黄金饅頭依個絕對要比like, 龍蝦幫你起左肉易食,肉質非常新鮮彈牙,而湯汁又好鮮甜,配埋一齊食真係正👍👍 炸饅頭唔難整,外層炸到脆口而入面軟香👍連埋個練奶吃一流👍👍👍當紅琵琶乳豬全體乳豬皮好脆好香!而整體都幾大隻多肉😳👍 依碟野上左無耐已經清曬😂 強推!鲜露荀如意玉帶印象不大,帶子唔算好大粒,露荀爽口。對比起前兩道菜又無太特別令人印象深刻。👍鑽石金銀明蝦球依碟菜有d 特別,蝦球分別係爆炒and 酥炸,蝦肉好彈牙有鍋氣,好正。而炸既又好香口,內里既蝦又好吃,真係一蝦兩味都正爆😋😋😋👍原盅燉花膠排翅每人一盅,入面用花膠魚翅雞,豬,螺肉蒸燉而成,湯頭鮮到不得了,但太熱😂😂 要上左一陣先飲到🥺 想飲多盅!南非湯鮑甫燴遼參飽魚對半切開左但唔影響口感,依碟菜要講既你菜苗!吸曬d 飽魚汁and 參汁,入口時直情係飽魚汁燴菜苗甘,好食😋👍清蒸海東星斑好大條!上菜個時waiter 會幫你分埋頭尾,肉。肉質好鮮,配上啖啖既豉油,真係一流。本人最中意一啖肉,加少少蔥花豉油甘吃!

7000蚊的確有d 貴,即管睇下可否值回票價。

👍上湯焗澳洲龍蝦配黄金饅頭

👍當紅琵琶乳豬全體

鲜露荀如意玉帶

👍鑽石金銀明蝦球

👍原盅燉花膠排翅

南非湯鮑甫燴遼參

👍清蒸海東星斑
好大條!上菜個時waiter 會幫你分埋頭尾,肉。肉質好鮮,配上啖啖既豉油,真係一流。本人最中意一啖肉,加少少蔥花豉油甘吃!😋👍

👍龍子脆皮黄油雞
炸子雞黎講feel 到誠意。隻雞d 雞皮香脆,加上少少椒鹽真係超正,味道一流。唯一要講既可能係佢既肉質未算好嫩滑。整體都ok 唔錯👍

鮮蝦荷葉飯
上湯煎粉果
红蓮燉桃膠
四式甜美點
正常貨色唔太特別,但吃到依度已經超飽😂無特別品嚐😂😂 整體黎講非常滿意,野食好好,服務好好,環境清幽👍👍 可以再黎😋😋

2024-02-19 1199 瀏覽
首先,他們的餐具和盤子上有明顯的污漬和殘留物,這讓我覺得很噁心。有些菜餚看起來還沒煮熟,而且更糟的是,有時我竟然在菜餚中發現了一些奇怪的東西,這真的是完全不能接受的。而且,他們的用餐區域也一點都不乾淨。桌子上的食物殘渣和洒漏物被長時間忽略,完全沒有進行適當的清理。連洗手間的狀態也令人不滿意,根本沒有足夠的衛生用品供應。作為一個熱愛美食的人,我覺得這樣的食物衛生狀況是絕對不能容忍的。在餐廳行業中,保持嚴格的衛生標準是至關重要的,以確保顧客的健康和滿意度。

2023-09-30 3185 瀏覽
中秋佳節晚飯,不想同人逼,家人選了海濱嘅酒樓,位置有點不方便,但裝修新,清潔,小菜味道好,服務員都好友善。我哋叫咗燒味拼盤,太爺雞好滑,叉燒就有點瘦龍蝦伊面,味道正常竹笙豆腐,豆腐好滑油浸蟶子,大量葱,蟶子好嫩咕嚕肉,啖啖肉,正海蜇青瓜,個汁好清新,唔係一般蒜蓉,佢加左芝麻醬,好好食蒜蓉炒生菜,有鑊氣如果叫套餐,小朋友未必啱食,可以叫小菜對小朋友黎講係好好嘅服務姐姐都照顧週到,可能人唔多,節日晚飯實在好好👍包房仲有得唱K

我哋叫咗燒味拼盤,太爺雞好滑,叉燒就有點瘦
龍蝦伊面,味道正常
竹笙豆腐,豆腐好滑
油浸蟶子,大量葱,蟶子好嫩
咕嚕肉,啖啖肉,正
海蜇青瓜,個汁好清新,唔係一般蒜蓉,佢加左芝麻醬,好好食
蒜蓉炒生菜,有鑊氣

如果叫套餐,小朋友未必啱食,可以叫小菜對小朋友黎講係好好嘅

服務姐姐都照顧週到,可能人唔多,節日晚飯實在好好👍

包房仲有得唱K
燒味拼盤  太爺雞同叉燒