2022-10-03 45 瀏覽
有日係銅鑼灣好早食完dinner,見到after you竟然冇人排隊,即刻去試吓睇吓同泰國有冇分別先(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)🍽食物👍🏻Thai Tea Kakigori $138 7/10因為好多選擇已經sold out,不過我最想食嘅泰奶冰都仲有得賣~ 佢哋嘅冰好幼細綿密,入口即溶~ 面頭有奶蓋,雖然偏甜但都係食到有泰式奶茶味,如果覺得唔夠味仲有個泰奶sauce可以自己加。雖然外層冰好出色,但入面係配涼粉同多士粒,多士浸到濕晒口感好奇怪,涼粉同泰奶冰又唔係咁夾,如果入面啲餡換成第二種可能會更加好味👉🏻Lavender Lychee Soda $48 6/10漸變色嘅賣相好靚,但飲落去係好甜嘅糖漿味,都係影下相就算啦😅可以唔使嗌⛩環境👉🏻鋪面唔大,可以坐嘅位置唔多,不過唔算好迫坐得唔舒服💁🏼‍♀️服務👍🏻喺counter落完單之後會有職員送餐,職員態度都好有禮貌📝總評 6.5/10好耐之前喺泰國食過芒果糯米飯冰同泰奶冰覺得好難忘,嚟到香港覺得泰奶冰外層嘅味道係一模一樣,但對入面嘅餡料嘅印象好模糊😂而家食都覺得係麻麻哋,同埋定價真係比泰國高好多🤔 CP值唔算高,下次可能會試芒果糯米飯冰,都係等冇咁多

🍽食物
👍🏻Thai Tea Kakigori $138 7/10

⛩環境
👉🏻鋪面唔大,可以坐嘅位置唔多,不過唔算好迫坐得唔舒服

💁🏼‍♀️服務

📝總評 6.5/10
好耐之前喺泰國食過芒果糯米飯冰同泰奶冰覺得好難忘,嚟到香港覺得泰奶冰外層嘅味道係一模一樣,但對入面嘅餡料嘅印象好模糊😂而家食都覺得係麻麻哋,同埋定價真係比泰國高好多🤔 CP值唔算高,下次可能會試芒果糯米飯冰,都係等冇咁多人排隊嘅時候先去食~

👛人均消費 ~$93(連加一服務費)

⏱冇限時

2022-09-28 51 瀏覽
話說泰國過江龍After You登陸左銅鑼灣一段時間,星期日陪媽咪血戰銅鑼灣之後,終於有機會帶佢咪去試吓( ー̀֊ー́ )✧ 三點幾去到雖然略有人龍,不過我諗大概等咗半個鐘都有得入去坐低!/🌟𝕄𝕒𝕟𝕘𝕠 𝕊𝕥𝕚𝕔𝕜𝕪 ℝ𝕚𝕔𝕖 𝕂𝕒𝕜𝕚𝕘𝕠𝕣𝕚 $𝟙𝟜𝟠表面佈滿了甜甜的椰香奶蓋,灑上海量的脆脆杏仁片,清甜的芒果刨冰輕巧而綿實,入口就融化(•ᵕᴗᵕ•)⁾⁾食到中下的部份,原來裡面有香甜且煙韌的椰汁糯米飯和粒粒新鮮芒果粒,未去過泰國嘅大鄉里表示好有驚喜!呢個配搭都好match💛🧡💛盤子旁邊附上額外的椰奶和芒果汁:加了芒果汁後,香芒味更濃郁,好好食(⁎˃ᴗ˂⁎)♡⤴︎⤴︎不過越食越凍!/⭐️𝕄𝕒𝕟𝕘𝕠 𝕊𝕥𝕚𝕔𝕜𝕪 ℝ𝕚𝕔𝕖 𝕋𝕠𝕒𝕤𝕥 $𝟙𝟚𝟠牛油吐司邊皮硬脆,帶蜜糖的香甜,表面蒲上一層薄薄的椰汁糯米飯,配奶滑香甜的芒果雪糕滋味十足;美中不足椰子雪糕味道偏淡。整體味道都好吃,不過相比之下,二揀一還是會覺得刨冰出色一點( *´ ³`)ノ/這裡需要自助點餐,再由店員送餐,所以沒有收加一服務費。自助吧的任添水果茶幾清香,看似無糖,可以飲多幾杯👍🏻/後記:看到芒果控的媽媽食得開心又滿足,之後在電視上看到旅
後記:看到芒果控的媽媽食得開心又滿足,之後在電視上看到旅遊節目介紹,還不斷跟爸爸說好好味,我就知道我沒有帶錯她來呢♡⸝⸝
  • 芒果糯米飯刨冰
2022-09-28 185 瀏覽
去泰國必食既人氣刨冰首間海外分店今年初登陸香港,價錢雖然貴過泰國接近兩倍半,但人氣不減,週末下午時段要輪候一個小時方能入座!我去泰國果陣唔使等位架~但無計啦,大家都未有得飛,唯有食住泰國風味止住癮先。因為用餐時間有限,食物製作需時,所以入座時落單後不能加單,大家排隊時要諗清楚阿~香港店餐牌上的食物種類及口味少了一半,本身兩個人開心Share一份刨冰都夠食,但友人說應該唔會再嚟(排隊),所以試埋香港限定的鹹蛋黃蜜糖吐司,另外又叫左杯凍泰式奶茶。① 芒果糯米飯刨冰 $148絕對完勝!賣相吸引,面頭既椰漿奶蓋配埋刨冰味道一流,就算唔加芒果醬都好味。而且口感獨特,同平時食開既刨冰或者綿綿冰有啲唔同;食到中間真係有芒果糯米飯,芒果粒超冰凍。② 鹹蛋黃蜜糖吐司 $128因為刨冰未食完,吐司一直放旁邊,結果雪糕都溶化一半。到開始食既時候,吐司保持脆口,混合雪糕,鹹蛋黃醬以及鋪面的鹹蛋黃粉,加埋忌廉,非常邪惡,但同蜜糖味道配搭一齊唔太出眾。③ 凍泰式奶茶 $45對比香港的ChaTraMue店的,細杯啲又貴啲,重點是店內茶底應該就是ChaTraMue的!入座後見到原來餐廳有免費供應冰茶,好飲,開頭飲係解

芒果糯米飯刨冰

① 芒果糯米飯刨冰 $148
鹹蛋黃蜜糖吐司

② 鹹蛋黃蜜糖吐司 $128
凍泰式奶茶

③ 凍泰式奶茶 $45
對比香港的ChaTraMue店的,細杯啲又貴啲,重點是店內茶底應該就是ChaTraMue的!入座後見到原來餐廳有免費供應冰茶,好飲,開頭飲係解渴,食完甜品後飲係解膩,正!
There’s always room for Dessert
60 分鐘 (堂食)
芒果糯米飯刨冰
鹹蛋黃蜜糖吐司
凍泰式奶茶
2022-09-27 35 瀏覽
飲料、冰淇淋、冰沙、甜點、泰式甜點,多種選擇其中黑火山霜淇淋以竹炭餅乾作為基底 擠上純黑芝麻霜淇淋吃起來芝麻香氣超濃郁 尾韻帶點淡雅奶香最後還會灑上酥脆的巧酥添增口感整體甜度不高!推薦芝麻控必點!
飲料、冰淇淋、冰沙、甜點、泰式甜點,多種選擇
其中
黑火山霜淇淋
以竹炭餅乾作為基底 擠上純黑芝麻霜淇淋
吃起來芝麻香氣超濃郁 尾韻帶點淡雅奶香
最後還會灑上酥脆的巧酥添增口感
整體甜度不高!推薦芝麻控必點!
2022-09-22 57 瀏覽
點左泰式奶茶刨冰,花果布甸蛋糕,布甸蛋糕好濕潤比較甜好香好好味可以encore~泰式奶茶刨冰正常泰式奶茶味,口感似雪花咁樣好軟滑好好味😋另外餐廳入邊會有啲免費嘅茶,可以自己針都幾好~
點左泰式奶茶刨冰,花果布甸蛋糕,
布甸蛋糕好濕潤比較甜好香好好味可以encore~
泰式奶茶刨冰正常泰式奶茶味,口感似雪花咁樣好軟滑好好味😋
另外餐廳入邊會有啲免費嘅茶,可以自己針都幾好~
@afteryoudessertcafehongkong #泰國過江龍 #刨冰店 #AfterYouDessertCafe #銅鑼灣美食 #排隊熱店星期日2 pm經過呢度,居然得兩個人排隊當然要gogogo 🫶🏻😜[其實貶下眼就後面長長龍🤭🫣].❥芒果糯米飯刨冰[$148]芒果味雪山🗻包住芒果肉同暖暖地嘅糯米飯頂層係忌廉奶醬及炒綠豆🫶🏻另配芒果椰奶醬及新鮮奶醬鹹甜冷熱相映成趣💁🏻‍♀️💁🏻
@afteryoudessertcafehongkong

頂層係忌廉奶醬及炒綠豆🫶🏻

另配芒果椰奶醬及新鮮奶醬
鹹甜冷熱相映成趣💁🏻‍♀️💁🏻

2022-09-18 73 瀏覽
寫明開到11點然後9:25pm排隊 排到9:50先有人出黎話10:00 last order同埋點餐係要行去櫃位點餐咁係咪姐係代表可以出面排住隊同時點埋餐 之後就等位入去食定還是暗示叫我地唔洗再排??跟住排到9:55 突然同頭位講話close左 就閂左門說好的10:00 last order呢?仲要排到好前果陣先有機會睇到個芒果糯米同埋泰式奶茶仲有其他幾樣甜品都sold out如果盲中中 跟住排係唔會諗到你想食嘅人氣甜品都賣哂然後仲要無人同講呢個咁重要嘅訊息!!點解唔安排一個職員出黎直接同排隊嘅人講已經賣哂某啲人氣甜品不如考慮下再排唔排呢??開左業都唔短時間啦 係咪晚晚都咁樣趕走啲客就算都明白唔關職員事!但真係關公司事!無諗好點樣處理截龍呢啲咁簡單嘅手法好過要啲員工日日胡亂處理呢啲尷尬場面!仲要定價都唔平 成$130-140一碗冰個size仲要細過Shari Shari好多!人地都係$100都唔洗仲要出餐出得好快見到有個客直頭係等到要睇英文書請多個人啦好唔好?賺唔少啦都真心無比較 無傷害真心幾好食都無用 等都等到熱溶加激死
寫明開到11點
然後9:25pm排隊 排到9:50
先有人出黎話10:00 last order
同埋點餐係要行去櫃位點餐
咁係咪姐係代表可以出面排住隊
同時點埋餐 之後就等位入去食
定還是暗示叫我地唔洗再排??
跟住排到9:55
突然同頭位講話close左 就閂左門
說好的10:00 last order呢?

仲要排到好前果陣
先有機會睇到個芒果糯米同埋泰式奶茶
仲有其他幾樣甜品都sold out
如果盲中中 跟住排
係唔會諗到你想食嘅人氣甜品都賣哂
然後仲要無人同講呢個咁重要嘅訊息!!

點解唔安排一個職員出黎
直接同排隊嘅人講已經賣哂某啲人氣甜品
不如考慮下再排唔排呢??

開左業都唔短時間啦
係咪晚晚都咁樣趕走啲客就算
都明白唔關職員事!
但真係關公司事!
無諗好點樣處理截龍呢啲咁簡單嘅手法
好過要啲員工日日胡亂處理呢啲尷尬場面!

仲要定價都唔平 成$130-140一碗冰
個size仲要細過Shari Shari好多!
人地都係$100都唔洗
仲要出餐出得好快
見到有個客直頭係等到要睇英文書
請多個人啦好唔好?賺唔少啦都

真心無比較 無傷害
真心幾好食都無用
等都等到熱溶加激死
呢幾日熱到傻 見喺銅鑼灣附近就去𝐀𝐟𝐭𝐞𝐫 𝐘𝐨𝐮睇下洗唔洗等位 星期日去到𝟏𝟐點幾竟然唔洗排隊就入得 終於試到佢地個芒果糯米飯刨冰(⁎˃ᴗ˂⁎) ✿ 芒果糯米飯刨冰 $𝟏𝟒𝟖呢個刨冰賣相好吸引 食落出奇地幾綿滑滿滿既芒果刨冰上面淋上咗一層好厚既椰奶醬上面仲淋咗啲甜甜既芒果醬 刨冰側邊仲有兩杯仔芒果醬同椰奶醬食到中間覺得唔夠味就可以自己再加啲 不過唔好一次過加咁多都幾膩食到中間有啲野硬硬地既 原來係糯米飯黎係椰汁糯米飯呀 仲有啲新鮮既芒果粒係入面不過真係有啲飽 要兩個人𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞先食得唒✿ 𝐢𝐜𝐞𝐝 𝐦𝐚𝐭𝐜𝐡𝐚 𝐥𝐚𝐭𝐭𝐞 $𝟒𝟓抹茶味𝐨𝐤但唔算濃郁上面厚厚既𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦甜甜地既香 但係都幾膩 唔建議撈埋一齊飲𝐥𝐮

✿ 芒果糯米飯刨冰 $𝟏𝟒𝟖

抹茶味𝐨𝐤但唔算濃郁
上面厚厚既𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦甜甜地既香
但係都幾膩 唔建議撈埋一齊飲𝐥𝐮
2022-09-14 50 瀏覽
After You Dessert Cafe - 銅鑼灣泰式過江龍,泰國人氣芒果糯米飯冰,上網見到人氣爆燈既一間泰國甜品cafe。估唔到平日下午2-3點既時間都咁多人排隊,相信係封關封得太耐,大家都想回味一下去到泰國的芒果糯米飯冰。餐廳裝修以木色為主題,很有泰國特式。客人可以自助在飲品區裝茶飲,響一個熱辣辣既夏天排完一輪隊,飲返杯凍既茶,非常消暑解渴。客人需要自行行到收銀處叫野食,今次只係簡單地叫了一個芒果糯米飯冰芒果糯米飯刨冰 $148兩個人食一個冰其實岩岩好,食到中後期會有點膩,其實不算太甜可以接受水平。表面有一粒粒脆脆的脆米加上下層的cream 再配上甜甜的芒果及凍冰冰既包冰,非常好食。食到後期會有糯米飯在底層,很煙靭很有口感。但貴錢方面的確貴了一點,不過叫勝在可以暫時食到泰國既味道
After You Dessert Cafe - 銅鑼灣

芒果糯米飯刨冰 $148

但貴錢方面的確貴了一點,不過叫勝在可以暫時食到泰國既味道
  • 芒果糯米飯刨冰
2022-09-14 52 瀏覽
週三下午四點半去的,店裡人很少有很多空位。16:38點了鹹蛋黃吐司,等到17:18依舊沒有上餐。問了waitress ,她才說機器壞了還要等15min。吃一個甜品需要totally等60min??機器壞了也沒有人來告知一下顧客?就讓顧客一直等著???我是來吃飯的,不是來受氣的!不會再來了真無語😅我旁邊比我來得晚的人都吃完走了!旁邊翻了兩次台,我的餐才上!而且態度真的很差,點餐的時間也是愛答不理很兇,我等了快一個小時才吃到,一點抱歉都冇

60 分鐘 (堂食)
下午茶
2022-09-14 45 瀏覽
呢間泰國過江龍甜品店,我一直都好期待,據聞日日都排哂大隊,熱辣辣天氣排長龍,諗起都驚驚,所以久久都未的起心肝去品嚐。今次剛巧路過,可能時間尚早,門口竟然沒有人龍,就快快趣拉埋老公一齊入去幫襯,睇下係咪真係咁值得期待。其實價錢的確係少貴既,一個冰大約$150左右,Toast都要過百鬆蚊,不過偶一為之,可以試下既。鹹蛋黃蜜糖吐司 – 吐司好香脆,面頭的鹹蛋黃碎,再加埋一樽仔鹹蛋黃醬,真係夠哂邪惡,但又欲罷不能。再加埋兩球呍呢嗱雪糕同一大pat忌兼,研究過最佳食法係,一啖仔吐司加少量醎蛋黃醬,再加一啖雪糕,同時間塞入口,一次過品嚐哂多重口感,好好味。 芒果糯米飯刨冰 – 係芒果糯米飯同泰式奶茶當中,二選一,最後芒果糯米飯勝出。泰式奶茶,我下次先食埋你。刨冰都幾大碗,不過唔洗食得太急,因為d冰都製作得幾實淨,無咁容易溶。芒果糯米飯,配上芒果醬同椰奶再淋上面,真係好好食,食到中間位置,仲有芒果肉同埋糯米飯,對於唔太知情的人來說,即係講緊我老公,都幾驚喜架。

2022-09-06
日日都排長龍,好彩咁岩我地唔洗等位😆味道係好食但價錢都真係幾貴for呢個portion size但個冰入面仲有料都幾驚喜。睇下你食咩味既冰,食到中間接近底會有d蛋糕/芝士/麵包屑係係入面。Toast好好食,個麵包好入味好軟身
日日都排長龍,好彩咁岩我地唔洗等位😆

Toast好好食,個麵包好入味好軟身
奶茶冰
草莓冰入面
金沙toast
Brownie
2022-09-12 35 瀏覽
同老婆係cwb行完街 然後天氣咁熱去左食甜品 呢間after you 係泰國都食過 都係咁多人 係香港開左一排都係咁瘋狂 大概7:30 左右到 都等左半個鐘 鋪頭唔大 位唔多 最出名既芒果冰都冇晒 甜品:麥提沙朱古力toast 有兩球vanilla 雪糕 夏天必備 toast 好大個 要兩個人先食得晒 外脆內軟 配朱古力醬咁食 係好夾 但整體係偏甜 飲品:泰式凍檸茶 泰式茶底同港式隻味唔同 加上青檸 下次都係乖乖地叫泰式奶茶 兩個人都食左差不多$200 真係幾貴

甜品:麥提沙朱古力toast

飲品:泰式凍檸茶

泰式茶底同港式隻味唔同 加上青檸 下次都係乖乖地叫泰式奶茶

兩個人都食左差不多$200 真係幾貴

2022-06-19
30 分鐘 (堂食)
$80 (宵夜)
2022-09-10 34 瀏覽
今日係一年一度嘅月餅🥮節祝大家中秋節快樂先😁😁月亮🌕就夜晚先出黎。。日頭都搵個好野食下啦😋😋月餅節呢個日子點都想食番啲甜野😏我就出左去揀左個泰國過剛龍嘅沙冰食喇🍧之前去泰國都食過1次。。數番都幾年前。。佢一係香港開都已經好想去架啦。。但次次去到都排晒長龍。。今次就拎起個心肝去啦。。點知唔洗排。。上次去泰國就4個人。。叫左2個沙冰同1個TOᗩST仲有幾杯野飲。。個次加埋旅行嘅感覺係咩都好好味好有ᖴEEᒪ啦😆我今次得2個人去仲再之前食左少少野。。個胃剩係可以叫到碗。。咁我叫番泰國有叫過嘅芒果糯米飯手刨冰🍧其實基本上叫1個已經好飽。。因為佢唔係得啲冰。。佢入面係有芒果同埋糯米飯‼️而佢呢個刨冰同去泰國食嘅一樣。。當然食芒果係要睇季節。。而我今次食個個芒果係好甜1啲都唔酸👍🏼👍🏼由於今次我得2個人去。。下次我一定要埋佢個TOᗩST先得👍🏼👍🏼但真心個價錢係貴左好多架。。但試下都無妨嘅😋..🍧ᗰOᑎGO STIᑕKY ᖇIᑕE KᗩKIGOᖇI..📍 After You Dessert Café (銅鑼灣)銅鑼灣登龍街52號景隆商業大廈地舖..@afteryoudessertcafehongkon
今日係一年一度嘅月餅🥮節
祝大家中秋節快樂先😁😁
月亮🌕就夜晚先出黎。。日頭都搵個好野食下啦😋😋
月餅節呢個日子點都想食番啲甜野😏
我就出左去揀左個泰國過剛龍嘅沙冰食喇🍧
之前去泰國都食過1次。。數番都幾年前。。
佢一係香港開都已經好想去架啦。。
但次次去到都排晒長龍。。今次就拎起個心肝去啦。。
點知唔洗排。。上次去泰國就4個人。。
叫左2個沙冰同1個TOᗩST仲有幾杯野飲。。
個次加埋旅行嘅感覺係咩都好好味好有ᖴEEᒪ啦😆
咁我叫番泰國有叫過嘅芒果糯米飯手刨冰🍧
而佢呢個刨冰同去泰國食嘅一樣。。當然食芒果係要睇季節。。
而我今次食個個芒果係好甜1啲都唔酸👍🏼👍🏼
但真心個價錢係貴左好多架。。但試下都無妨嘅😋
🍧ᗰOᑎGO STIᑕKY ᖇIᑕE KᗩKIGOᖇI
銅鑼灣登龍街52號景隆商業大廈地舖
@afteryoudessertcafehongkong
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#afteryoudessertcafe#mongostickyrice#kakigori#cwb#causewaybay#causewaybayfood#cwbfood#銅鑼灣美食#芒果糯米飯
🍧ᗰᗩᑎGO ᔕTIᑕKY ᖇIᑕE     KᗩKIGOᖇᑌ
2022-09-10 70 瀏覽
泰國過江龍after You在香港開業已經一段時間我還以為熱潮過去了人流會減少一些故意選擇了平日去下午三時到達還是要排隊大概等待了20分鐘左右就有座位我也覺得算快了😆安排座位後需要自行到收銀處付款及下單📍我點了原味蜜糖吐司$108📍還有芒果糯米飯刨冰$148📍📝埋單$256下單後需要等待 ⌛️因為製作需時我等了20分鐘我的吐司終於到了趕快拍照後我要馬上品嚐第一口非常好吃,麵包的熱力 加上雪糕的冰凍麵包有一點點牛油的鹹味 雪糕的甜味簡直是沒有人能夠抵擋 ,但是吃一半左右已經開始受不住,甜到不能 可能我落太多糖漿了😭另外麵包吃到一半已經覺得很乾很飽,沒有辦法吃完下單後的37分鐘我的 芒果糯米飯刨冰到了,賣相實在太好 🙈這個基本上是必點,刨冰非常細緻,入口即溶根本沒有任何冰粒,配上椰汁奶蓋是一絕的,吃到中間也有煙韌口感的糯米飯,兩人點兩樣實在有點太飽,我感覺需要三位來一起吃 會比較好總括來說 覺得越吃越甜最後已經甜到不行很討厭喝水的我已經很想喝水撇除我吃吐司的時候落太多糖漿之外,這兩個甜品也是偏甜的我男朋友是非常嗜甜 但是他也受不住,大家看着辦🙈🙈另外價錢我認為是有一些偏貴撇除泰國吃的價錢便宜
泰國過江龍after You在香港開業已經一段時間

📍📝埋單$256

下單後需要等待 ⌛️因為製作需時
我等了20分鐘我的吐司終於到了

趕快拍照後我要馬上品嚐
第一口非常好吃,麵包的熱力 加上雪糕的冰凍
麵包有一點點牛油的鹹味 雪糕的甜味
簡直是沒有人能夠抵擋 ,
但是吃一半左右已經開始受不住,
甜到不能 可能我落太多糖漿了😭
另外麵包吃到一半已經覺得很乾很飽,
沒有辦法吃完
下單後的37分鐘我的 芒果糯米飯刨冰到了

,賣相實在太好 🙈
這個基本上是必點,刨冰非常細緻,
入口即溶根本沒有任何冰粒,
配上椰汁奶蓋是一絕的,
吃到中間也有煙韌口感的糯米飯,

兩人點兩樣實在有點太飽,
我感覺需要三位來一起吃 會比較好
總括來說 覺得越吃越甜
最後已經甜到不行
很討厭喝水的我已經很想喝水
撇除我吃吐司的時候落太多糖漿之外
,這兩個甜品也是偏甜的
我男朋友是非常嗜甜 但是他也受不住,

大家看着辦🙈🙈
另外價錢我認為是有一些偏貴
撇除泰國吃的價錢便宜很多,
香港也有很多甜品店,價錢也沒有這個貴

不過體驗一下 我覺得可以的🤪❤️

在門口排隊之後 坐在座位點餐後也是要繼續等待 ,短期內我應該也不會再光顧
坦白說是有一點失望

📍After You Dessert Café (銅鑼灣)
銅鑼灣登龍街52號景隆商業大廈地舖