2020-11-15
-灣仔月街咖啡店《APT COFFEE 》🌛salad/coffee/toast全部都tailor-made·幾鐘意呢間野d toast 唯一缺點就係座位較少、撞正繁忙時段就要等吓喇🤭🍞The toasting tailoring(3toppings)$115全部野可以自選、第一樣先選2-4toppings冇辦法我咩都想要啊、我揀左3樣😝avocado🥑 scrambled egg🍳 ham🥓no.2 choose your bread🍞有sourdough n raisin & walnut可以揀🤓我揀左raisin & walnut🤓然後就是選spread·有beetroot hummus n lemon cream cheese 我挑了beetroot hummus、因為最近狂吃cream cheese 有點想吐😂炒蛋牛油味好香🤭底下配埋厚厚的牛油果蓉🥑煙三文魚普通啦下·包好煙韌、近呢一年都好鐘意食煙韌d既包、ham兩種都叫左黎試、個人就鐘意ham多於parma ham、因為加埋煙三文魚太鹹😂除咗可能要等位之外記得帶蚊怕水😂重要提示黎!咖啡方面可try tryearl grey
灣仔月街咖啡店《APT COFFEE 》🌛
幾鐘意呢間野d toast 唯一缺點就係
座位較少、撞正繁忙時段就要等吓喇🤭
全部野可以自選、第一樣先選2-4toppings
冇辦法我咩都想要啊、我揀左3樣😝
avocado🥑
scrambled egg🍳
ham🥓
no.2 choose your bread🍞
我揀左raisin & walnut🤓
然後就是選spread·
我挑了beetroot hummus、因為最近
狂吃cream cheese 有點想吐😂
炒蛋牛油味好香🤭底下配埋厚厚的
牛油果蓉🥑煙三文魚普通啦下·
包好煙韌、近呢一年都好
鐘意食煙韌d既包、ham兩種
都叫左黎試、個人就鐘意ham多於
parma ham、因為加埋煙三文魚太鹹😂
除咗可能要等位之外記得帶蚊怕水😂
重要提示黎!咖啡方面可try try
earl grey latte🥰好香伯爵茶味!
#japjapjap灣仔 #japjapjapcoffee
score:8.5/10