2022-03-14
—————————————————————📍 % Arabica堅尼地城一日遊❤️嗰日食完tacos就行左黎海邊行下,買左杯咖啡chill下,幻想下自己去咗旅行🥲嘩真係好靚好舒服,係海邊吹下風傾下偈影下相🥰堅尼地城真係好靚呀!!!!嗰日天氣好好仲有日落添🌄—————————————————————❣Caffe Latte (Hot/short) $40🐷唔可以話識飲咖啡,不過都唔難飲,唔會太多奶冇乜咖啡味,都幾香的!.❣️ Caffe Latte (cold/short) $45呢杯凍嘅,🐷覺得都幾厚身,幾滑,不過啲冰開始融就覺得有啲似似奶水咁🤣‼️有個view即刻加分😂—————————————————————不專業評分👅好味指數:4/5💰性價比:4/5👍🏻推薦:4/5—————————————————————🏡地址: % Arabica (西環)西環堅尼地城爹核士街1號裕福大廈地下G04號舖👉🏻好多分店 靚境💯—————————————————————
📍 % Arabica
❣Caffe Latte (Hot/short) $40
‼️有個view即刻加分😂
不專業評分
👅好味指數:4/5
💰性價比:4/5
👍🏻推薦:4/5
—————————————————————
🏡地址: % Arabica (西環)
西環堅尼地城爹核士街1號裕福大廈地下G04號舖
👉🏻好多分店 靚境💯