2024-10-14
星期日嚟到西環睇日落,順便喺附近食晚餐。見到呢間漢堡包店用菠蘿包皮做外層,就吸引咗我入去。餐廳主打唔同配搭嘅漢堡包同小食,手打牛肉、羊肉、魚、雞、連蟹餅漢堡包都有!!仲有個漢堡包all day breakfast set🍔 眼闊肚窄好難揀,最後試咗手打牛肉漢堡包同羊肉漢堡包,加配黑松露薯條同Mango Beer🍻經典手打牛肉漢堡(轉菠蘿包皮)$108經典手打羊肉漢堡(轉菠蘿包皮)$118一上枱已經覺得賣相好吸引!菠蘿包皮甜甜地好好食,意外地夾!!麵包軟熟微脆,大量生菜配埋蕃茄紫洋蔥同車打芝士。兩款肉都好Juice幾厚身,肉味濃,系會回頭既Burger店呀🤤 份量都幾足👍🏻 見到隔籬枱嗌雞肉,塊雞肉勁厚身望到都juice😹😹炸薯條$58 + 黑松露醬$10熱辣辣好脆口,黑松露醬本人覺得唔夠濃郁。Mango Beer一啲都唔鍾意飲啤酒既我覺得呢個Mango Beer係我飲過最好飲嘅啤酒😹 當然唔重酒味係淡淡既芒果味。超級適合女士。
經典手打牛肉漢堡(轉菠蘿包皮)$108
經典手打羊肉漢堡(轉菠蘿包皮)$118
炸薯條$58 + 黑松露醬$10
熱辣辣好脆口,黑松露醬本人覺得唔夠濃郁。
Mango Beer