2022-05-19 204 瀏覽
Located in in the JC Contemporary in Tai Kwun, Central, Between Coffee is the place where you can find tranquility amidst the busy urban life. I especially love their outdoor seating area, it is definitely the place where you can chill and relax for the entire afternoon with your delicious coffee and pastry.I tried their iced oat milk mocha and warm matcha tart this time. The proportion of chocolate and coffee is very well-balanced. The chocolate itself is very rich and flavourful and is not

I tried their iced oat milk mocha and warm matcha tart this time. The proportion of chocolate and coffee is very well-balanced. The chocolate itself is very rich and flavourful and is not overly sweet.

The warm matcha tart is another delightful surprise. The tart is very buttery and crispy. The matcha molten lava filling is very rich, luscious and creamy. It has a balanced taste of matcha, cream cheese and white chocolate and overall, the filling compliments well with the Japanese black beans on the top.

難得天氣咁好,嚟到大館呢邊除咗影相打卡之外,當然要去一間可以坐擁中環一帶景色嘅一間café - Between,食個tea set同朋友聚一聚,café環境清幽好適合同朋友一齊享受一個下午🥰NET GOES GREEN $188我同朋友都揀左輕食Food Set,同 NET-A-PORTER 聯乘期間限定推出,以可持續發展作為主題,食物好食之餘味道仲好有驚喜!主食喺吉列植物肉三文治,吉列炸衣脆身唔會有油膩感,植物肉口感味道似豬肉,配上七味粉蛋黃醬更顯惹味👍🏻加上本地種植既紫蕃薯同埋羽衣甘藍,小清新嘅蔬菜配搭上木炭麵包,令整份三文治添上色彩同時更突顯出純素食材嘅味美!甜品部分喺豆腐忌廉芝士純素撻,賣相同傳統甜品一樣吸引,以白朱古力糖霜作點綴,選用本地製造嘅豆腐再混合奶油芝士嘅素食撻,味道唔會甜膩反而帶來陣陣豆乳香,真喺色香味俱全!Sesame Mountain $68飲品方面就當然揀咗 Between 嘅招牌芝麻椰子奶,喺口感比較稠身嘅latte,黑芝麻味道十分之濃郁,再配上椰子奶更加香而滑,甜度相對比較低✨黑芝麻醬加上植物奶嘅配搭天然又健康,素食嘅朋友都可以飲番一杯

NET GOES GREEN $188

Sesame Mountain $68

2021-09-20
2022-05-01 355 瀏覽
嚟到大館好多人都會選擇嚟呢間cafe打卡好好彩露台仲有一張枱就即刻坐低咗,今日涼涼地而且户外有風扇所以都唔會太熱露台對住大館影相好靚,環境開揚,適合傾計唔會好似室內咁靜講嘢比較拘謹三文魚明太子意粉賣相好靚,三文魚份量算多但唔係煙燻流心蛋加埋醬汁撈落意粉好creamy又唔會太膩日本雞蛋細香蔥蛋黃醬三文治溏心蛋再加上蛋黃醬,入口仲有少少胡椒粒,口感好豐富,凍凍地感覺好啱夏天食抹茶撻幾好味,抹茶味好濃好滑,上面仲有兩粒黑豆(紅豆?)原本好想試芝麻椰子奶但售罄,叫咗杯薑黃荳奶,兩樣唔使好夾,薑粉落得太多蓋過荳奶味咖啡味道正常但$50咁細杯唔係好抵食物賣相好適合打卡另外仲有啲水果三文治但最想試嘅士多啤梨三文治又無晒服務完全以自助形式基本上落單、斟水都係自己搞掂另一個問題就係坐得室外要預咗有蚊蟲周圍飛如果純粹為咗個露台都值得一試嘅
嚟到大館好多人都會選擇嚟呢間cafe打卡
好好彩露台仲有一張枱就即刻坐低咗,
今日涼涼地而且户外有風扇所以都唔會太熱

露台對住大館影相好靚,環境開揚,適合傾計
唔會好似室內咁靜講嘢比較拘謹

三文魚明太子意粉
賣相好靚,三文魚份量算多但唔係煙燻
流心蛋加埋醬汁撈落意粉好creamy又唔會太膩

日本雞蛋細香蔥蛋黃醬三文治

抹茶撻幾好味,抹茶味好濃好滑,上面仲有兩粒黑豆(紅豆?)

咖啡味道正常但$50咁細杯唔係好抵

食物賣相好適合打卡

另外仲有啲水果三文治
但最想試嘅士多啤梨三文治又無晒
服務完全以自助形式
基本上落單、斟水都係自己搞掂
另一個問題就係坐得室外要預咗有蚊蟲周圍飛
如果純粹為咗個露台都值得一試嘅
2022-04-30
下午茶
2022-04-22 341 瀏覽
需要你的支持喔🥺🙆🏻‍♀🐷💬每一篇食評都好認真打架—————————————————————📍 Between 相信大家對呢間igable嘅café都唔陌生,係大館入面,成日都要等位!嗰日🐷星期日4點左右去到,唔洗點等位就入到,用餐時間有2個鐘,不過坐左陣就走左喇!🐷坐喺室外位置,勝在環境開揚舒服,飽覽大館的景色,都幾chill,傾吓偈都係舒服😌—————————————————————❣️ Strawberry sando $68 基本上枱枱都會揀呢個三文治打卡,賣相靚啦,估唔到味道都唔差,cream cheese雪凍左,口感似雪糕又有啲似布甸,雖然厚厚嘅cream cheese,但都唔會太膩,甜甜地中和士多啤梨嘅酸!.❣️ Matcha Latte $50賣相不錯的!但cafe嘅matcha latee麻麻,冇抹茶回甘感覺,同係屋企自己沖嘅差唔多,$50嚟講有啲貴—————————————————————不專業評分👅好味指數:4/5💰性價比:3.5/5 👍🏻推薦:4/5—————————————————————🏡地址: Between (大館) (中環)中環荷李活道10號大館賽馬會藝
需要你的支持喔🥺🙆🏻‍♀

👅好味指數:4/5
💰性價比:3.5/5
👍🏻推薦:4/5
—————————————————————
🏡地址: Between (大館) (中環)
中環荷李活道10號大館賽馬會藝方2樓
👉🏻仲有兩間分店
#chuchu食在中環
#chuchu食甜品
#chuchucafé

#香港美食 #hkfood #852food #相機食先 #香港好去處 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #週末好去處 #食好西 #美食推薦 #好食 #食食食 #tasty #美食 #飲品 #甜品#follow #like #like4like #人氣食店
2021-11-07
下午茶
2022-04-17 307 瀏覽
✨Japanese egg sando基本上每一枱都有叫既sando 好吸睛 好啱打卡既食物就咁睇好似有啲7-11蛋沙律三文治 但食落有驚喜 流心蛋好有蛋味 推介👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻✨士多啤梨三文治 入面好足料 勁厚cream cheese 配合埋士多啤梨 酸酸甜甜咁 完全想叫多個黎食
✨Japanese egg sando
基本上每一枱都有叫既sando
好吸睛 好啱打卡既食物

✨士多啤梨三文治
入面好足料 勁厚cream cheese
配合埋士多啤梨 酸酸甜甜咁 完全想叫多個黎食

• Japanese Egg Sando
下星期就可以在外面吃晚餐了🎉心情相當興奮🥳這段期間只能在外面吃午餐或者下午茶還要限制人數為兩人🙈今天還是先吃下午茶吧👍🏻Milk bread Toast$68吐司塗上牛油果醬然後放了半隻溏心蛋是好吃的配搭哦👍🏻Ebi Katsu Sando$128是炸蝦和牛油果伴了沙拉醬的sandwich 炸蝦還是熱的證明是新鮮炸的伴上沙拉醬真的很好吃耶😋👍🏻warm Marcha Tart$58抹茶撻甜度剛剛好中間是軟軟的抹茶cream👍🏻Sesame Mountain$68芝麻椰奶賣相挺好拍照的甜到剛剛好感覺蠻健康的Cafe有室外的位置環境很適合拍照但是不可以提前預約所以去到的時候已經有很多人在排隊等待室外的位置了這是只能坐室內吧這是兩人消費合共$322

下星期就可以在外面吃晚餐了🎉

但是不可以提前預約
所以去到的時候已經有很多人在排隊等待室外的位置了
這是只能坐室內吧
這是兩人消費合共$322
😋味道:8/10🗣服務:7.5/10 🏡環境:10/10✨🤩特色:8/10💵人均:$150-200💰性價比:6.5/10👍🏻推薦度:7.8/10.🐼比個水果三文治吸引 想嚟試好耐xd位置喺大館 不過要行上一層樓梯 都搵左陣🤣環境真係好靚好舒服 白色系又好透陽光☀️好有空間感 有室外同室內嘅位 今次坐左室外 對住大館又好好天 感覺好正😌食物除咗打卡able 質素都唔錯 不過整體價錢唔平🥲食物同環境都會吸引人嚟chill下 不過價錢唔太抵🥺回頭率都偏低.(👍🏻為推薦) 🍝明太子/意粉/紫蘇葉/橄欖油 $158 (7.6/10)睇落有啲乾 但原來比想像中creamy好多😙明太子味好香濃😋意粉軟硬度適中👍🏻🍓士多啤梨三文治 $68 (8.8/10)專登嚟就係為咗試呢個😍賣相真係幾靚 打卡啱晒xd味道都冇令人失望😚原本以為成個夾心都係忌廉一定好漏但食落完全冇呢個感覺!忌廉好軟滑 亦唔會死甜 中間士多啤梨都好足料 大大粒又好鮮甜😆麵包都好軟熟 整體好高質🥰不過唯一係定價略貴 只得半份三文治🥲🥪吉列海老/牛油果/唐辛子粉三文治 $128 (7/10)一場嚟到 除咗甜嘅三文治鹹嘅都好想試下😌不過呢個就相
😋味道:8/10
🗣服務:7.5/10
🏡環境:10/10✨
🤩特色:8/10
💵人均:$150-200
💰性價比:6.5/10
👍🏻推薦度:7.8/10

(👍🏻為推薦)
🍝明太子/意粉/紫蘇葉/橄欖油 $158 (7.6/10)
睇落有啲乾 但原來比想像中creamy好多😙
明太子味好香濃😋
意粉軟硬度適中

👍🏻🍓士多啤梨三文治 $68 (8.8/10)
專登嚟就係為咗試呢個😍
賣相真係幾靚 打卡啱晒xd
味道都冇令人失望😚
原本以為成個夾心都係忌廉一定好漏
但食落完全冇呢個感覺!
忌廉好軟滑 亦唔會死甜
中間士多啤梨都好足料 大大粒又好鮮甜😆
麵包都好軟熟 整體好高質🥰
不過唯一係定價略貴 只得半份三文治🥲

🥪吉列海老/牛油果/唐辛子粉三文治 $128 (7/10)
一場嚟到 除咗甜嘅三文治
鹹嘅都好想試下😌
不過呢個就相對較為普通
可能都係甜品適合凍食多啲haha
吉列海老凍左就一般般~
味道都較為淡冇咩特別

🍵Matcha Latte (6.5/10)
呢杯稍為遜色少少呢🥺
抹茶味相對淡 好多水咁

👍🏻🥥芝麻椰子奶 $52 (9.5/10)
本身其實對芝麻椰子唔係好大興趣
但呢杯真係有驚喜🤩
唔知原來呢兩樣嘢咁夾🥰
芝麻味好濃 類似芝麻糊有啲稠
加上椰子奶嘅椰香味好好飲!
而且睇落好靚 黑白兩個layers⚫️⚪️
2022-03-27 337 瀏覽
/ 睇到Ig同埋fb上面都有好多呢間cafe既蹤影,然後心思思想同朋友去試下,去打下卡📸️⋯我地諗住早小小11點去到,點知都已經人山人海,結果排左成個鐘先入到去,本身想坐outdoor chill下,但店員話要再等,我地又勁肚餓,所以都係無再等,照坐左入室內!📍士多啤梨三文治🍓 ($68)💬賣相就好吸引,好有韓feel,不過味道就真係好一般🥺📍明太子意粉🍝 ($158)💬份量比較小,味道就還好,明太子汁都幾creamy飲品我地就揀左涷既芝麻椰子奶 ($68),同埋熱既抹茶鮮奶($48),飲品方面就兩杯既味道都好好飲,而芝麻椰子奶比較出色!整體上,如果想黎打卡既話,呢間cafe係幾適合,因為野食既賣相係唔錯,但d價錢真係偏貴,CP值唔高,味道只係一般,同埋等候入座時間真係好耐🥺
/ 睇到Ig同埋fb上面都有好多呢間cafe既蹤影,
然後心思思想同朋友去試下,去打下卡📸️⋯

我地諗住早小小11點去到,點知都已經人山人海,
結果排左成個鐘先入到去,
本身想坐outdoor chill下,但店員話要再等,
我地又勁肚餓,所以都係無再等,照坐左入室內!

士多啤梨三文治🍓

📍士多啤梨三文治🍓 ($68)
💬賣相就好吸引,好有韓feel,
不過味道就真係好一般🥺

明太子意粉

📍明太子意粉🍝 ($158)
💬份量比較小,味道就還好,
明太子汁都幾creamy

飲品我地就揀左涷既芝麻椰子奶 ($68),
同埋熱既抹茶鮮奶($48),
飲品方面就兩杯既味道都好好飲,
而芝麻椰子奶比較出色!

整體上,如果想黎打卡既話,
呢間cafe係幾適合,因為野食既賣相係唔錯,
但d價錢真係偏貴,CP值唔高,味道只係一般,
同埋等候入座時間真係好耐🥺
2021-01-23
60 分鐘 (堂食)
  • 芝麻椰子奶
2022-03-15 3176 瀏覽
🌟Ichigo sando 🍓 $68 (9.5/10)基本上每個人都會點這個三明治打卡 本以為只是賣相漂亮 想不到味道也不錯 cream cheese雪藏到很冰 所以口感有點像雪糕 建議大家先吃這個 不然cream cheese溶掉的話就不好吃呢 雖然厚厚一層的cream cheese 但也不會太膩 跟草莓很搭呢Mentaiko spaghetti 🍝 $128 (7.5/10)明太子醬子配上幾塊三文魚和流心蛋 醬汁吃到後面就很膩 建議大家分享吃 三文魚份量蠻多的 但不是煙燻的呢種 而且蠻碎的 整體來說味道普通 所以定價比較進取Matcha tart 🍵 $58 (7.5/10)這個撻是期間限定 而且當天只剩下一個 應該算係人氣商品賣相蠻精緻的 加上兩顆紅豆 但抹茶味道不算濃郁 而且沒有回甘 但口感順滑 塔皮也算薄脆 整體來說味道中規中矩 不要特意點🌟Sesame mountain 🍹 $68 (8.5/10)有別于一般的latte 小店選用了椰子奶 而不是普通鮮奶 感覺比較健康 椰子味很突出 跟黑芝麻蠻搭的 口感有點像比較稀的芝麻糊 冰量可以調的OVERALL: 推薦😆 (8/10
🌟Ichigo sando 🍓 $68 (9.5/10)

Matcha tart 🍵 $58 (7.5/10)

OVERALL: 推薦😆 (8/10)
食物除了草莓三明治外都很一般 但勝在環境舒服 特別是室外位置 可以飽覽整個大館的景色 滿開揚的 加上當天陽光普照 很適合坐在外面放鬆一下 小店的甜點比鹹點多 飲料也有很多選擇 當天週末大概1點半到達 幸運的馬上有戶外位置 因為小店不能訂位子 建議大家早點來 用餐時間為2小時 採用自助模式

🌟為推薦
Ichigo  sando
Sesame  mountain
  • 芝麻椰子奶
2022-02-21 543 瀏覽
真係bookmark左呢間超耐 情人節當日我終於去左試🤩 真係涼涼地先可以坐戶外呀 好舒服🥰Grape Sando ($68)成日見到人地食呢個咁精緻嘅三文治終於試到啦😋 雖然麵包摸落好鞋又硬😢 但食落起碼都偏軟嘅好彩 中間有cream cheese 同提子 食落好香好甜🤤🤤 不過都幾漏架~ 如果麵包再滑啲就好啦😌Chicken Sando ($68)雞肉三文字都幾脆 唔會太乾 配沙律醬食都幾香 好夾😋Pork Udon ($148)份量都幾大 幾足料 烏冬好滑🥰 湯底都幾清 唔覺heavy😌 Matcha Latte ($48)味道有點唔夠味同唔夠滑~

Grape Sando ($68)

Chicken Sando ($68)
雞肉三文字都幾脆 唔會太乾 配沙律醬食都幾香 好夾😋

Pork Udon ($148)

Matcha Latte ($48)
味道有點唔夠味同唔夠滑~
2022-02-14
2022-02-15 482 瀏覽
大館有好多靚餐廳今次到between(應該好多人都去過)平日大約3點左右去到室內好多位但嚟到呢度冇理由要坐入面一定係坐外面!同陽光玩遊戲 更悠閒同放鬆Matcha latte $48Turmeric latte $48Be fizz $58士多啤梨千層蛋糕$68櫻花蝦蕃茄意粉$158大蝦🍤彈牙櫻花蝦味香蕃茄味反而唔係好突出吉列豬扒套餐$158外皮炸得不錯粉唔厚又脆 唔錯中間又冇硬晒 畢竟都影咗一陣相😝薯條 $38炸雞粒 $48整體嚟講賣相係唔錯👍🏻味道方面我同朋友都覺得偏清淡冇咩調味不過環境就一流👍🏻睇完展覽 行得累過嚟飲杯咖啡再食少少嘢 不知不覺就過咗一個下午
大館有好多靚餐廳
今次到between(應該好多人都去過)
平日大約3點左右去到室內好多位

不過環境就一流👍🏻
睇完展覽 行得累過嚟飲杯咖啡
再食少少嘢 不知不覺就過咗一個下午
2022-02-12 277 瀏覽
呢間我係俾佢啲嘢飲同三文治吸引黎😆😆但最後我竟然查冇嗌到佢嘅三文治。。因為佢其他嘢食都好吸引。。再加上我今次同我朋友仔個小朋友嚟。。所以就嗌左杯雪糕。。都幾吸睛架。。但係同小朋友嚟呢就唔係好影到相。。所以呢有機會再嚟多次仲要試埋佢嘅三文治。。仲有其他嘢都好想試不過個胃唔夠大😏😏🍟ᖴᖇEᑎᑕᕼ ᖴᖇIES🍤ᖴᖇIEᗪ SᕼᖇIᗰᑭ ᗯIT ᗯᗩSᗩᗷI/ᗰᗩYO🍞ᗰIᒪK ᗷᖇEᗩᗪ TOᗩST/ᗩᐯOᑕᗩᗪO/ᖴᑌᖇIKᗩKE/EGG🍝SᕼᖇIᗰᑭ/TOᗰᗩTO/ᗷᗩSIᒪ/OᒪIᐯE OIᒪ/SᑭᗩGᕼETTI🍨STᖇᗩᗯᗷEᖇᖇY ᑕᖇEᗩᗰ ᑭᑌᖴᖴ🍵ᗰᗩTᑕᕼᗩ ᒪᗩTTE☕️SESᗩᗰE ᗰOᑌᑎTᗩIᑎ (ᑕOᑕOᑎᑌT ᗰIᒪK)📍 Between 中環荷李活道10號大館賽馬會藝方2樓=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofi
呢間我係俾佢啲嘢飲同三文治吸引黎😆😆
但最後我竟然查冇嗌到佢嘅三文治。。
因為佢其他嘢食都好吸引。。
再加上我今次同我朋友仔個小朋友嚟。。
所以就嗌左杯雪糕。。都幾吸睛架。。
但係同小朋友嚟呢就唔係好影到相。。
所以呢有機會再嚟多次仲要試埋佢嘅三文治。。
仲有其他嘢都好想試不過個胃唔夠大😏😏

🍟ᖴᖇEᑎᑕᕼ ᖴᖇIES
🍤ᖴᖇIEᗪ SᕼᖇIᗰᑭ ᗯIT ᗯᗩSᗩᗷI/ᗰᗩYO
🍨STᖇᗩᗯᗷEᖇᖇY ᑕᖇEᗩᗰ ᑭᑌᖴᖴ
🍵ᗰᗩTᑕᕼᗩ ᒪᗩTTE

📍 Between
中環荷李活道10號大館賽馬會藝方2樓

#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#between#betweencafe#central#taikwun#taikwunhongkong#centralfood#centralcafe#中環美食#大館美食
🍟ᖴᖇEᑎᑕᕼ ᖴᖇIES 🍤ᖴᖇIEᗪ SᕼᖇIᗰᑭ ᗯIT ᗯᗩSᗩᗷI/ᗰᗩYO 🍞ᗰIᒪK ᗷᖇEᗩᗪ TOᗩST/ᗩᐯOᑕᗩᗪO/ᖴᑌᖇIKᗩKE/EGG 🍝SᕼᖇIᗰᑭ/TOᗰᗩTO/ᗷᗩSIᒪ/OᒪIᐯE OIᒪ/SᑭᗩGᕼETTI 🍨STᖇᗩᗯᗷEᖇᖇY ᑕᖇEᗩᗰ ᑭᑌᖴᖴ 🍵ᗰᗩTᑕᕼᗩ ᒪᗩTTE ☕️SESᗩᗰE ᗰOᑌᑎTᗩIᑎ (ᑕOᑕOᑎᑌT ᗰIᒪK)
2022-02-10 325 瀏覽
Sesame Mountain$68日本雞蛋三文治$58雞肉椰菜絲三文治$68抹茶撻$58Milk Coffee$45好味指數:😋😋😋😋抵食指數:💲💲💲環境舒適:😌😌😌環境衛生:🧹🧹🧹🧹🧹服務質素:💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️推介原因:空間感超充足的cafe,有分室內和室外位置,室外可對著大館其他建築物,但冬天不夠暖爐,部分座位會較凍。Sesame Mountain 有點似一個變黑了的富士山🗻。黑芝麻味頗濃。此款飲品在其他cafe 比較少見。Cafe 食物偏日式,就連三文治的英文Sando 也是由日文サンド翻譯而成。三文治🥪的麵包鬆軟。雞蛋治夾有好多蛋沙律。雞肉肉質嫩滑有肉汁。有機會再去的話,會試試吉列豆腐三文治,很想知道是什麼口感😆抹茶撻撻底脆。
日本雞蛋三文治
服務質素:💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️
推介原因:

抹茶撻撻底脆。

2022-02-04 237 瀏覽
這店起初開時,好多人大排長龍,去過一兩次我們都等得太久便走了。昨天初三,便再去試試,也要等,大約等了25分鐘便有。我們叫了三杯咖啡,也可以,不是太差。再叫了件細的芝士餅和一塊柚子曲奇.曲奇$28, 我覺得好食,中間有些柚子cream, 整塊都不是太甜,幾好。芝士餅便無乜特別。整體來說呢都可以,但係冇乜驚喜只係一個打卡位。但係呢個地方就好坐,舒服啲裝修,唔係一啲好做作嘅裝修,好自然,我比較喜歡呢個環境。
coffe & cakes
coffee & cakes
  • 抽子曲奇
2022-01-28 690 瀏覽
📍 𝐁𝐞𝐭𝐰𝐞𝐞𝐧閒日黎大館真係比假日少好多人,有得揀室內同埋室外坐,由於晏晝太曬嘅關係所以我哋選擇咗坐室內,我見通常啲人嚟呢度食嘢都係會叫士多啤梨三文治🥪,不過今日太肚餓啦所以我叫咗一個午市定食🤣🔸吉列雞扒-配大蜆味噌湯 $158雞扒炸得外脆內軟,肉汁仍然留在雞扒中😻唔會炸到硬哂。炸粉唔會過厚👍🏻而大蜆味噌湯中嘅蜆肉味濃,湯底唔會太鹹,邊食邊飲都唔會覺得太膩😋😋除咗有鳴門卷之外,仲有半熟蛋😆不過以呢個價格嘅話我就覺得有啲太貴嘅感覺🤭🔸 唐揚雞粒 $48同平時食嘅冇太大區別,分量多幾多,Size就大概一啖一粒。評分時間❣️ (最多五顆星,如不推薦會打交叉)食物質素⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️服務質素⭐️⭐️⭐️價錢💸:埋單$206餐廳資料📋: Between (大館)🕌地址: 中環荷李活道10號大館賽馬會藝方2樓 想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
📍 𝐁𝐞𝐭𝐰𝐞𝐞𝐧

🔸吉列雞扒-配大蜆味噌湯 $158

🔸 唐揚雞粒 $48

同平時食嘅冇太大區別,分量多幾多,Size就大概一啖一粒。

評分時間❣️ (最多五顆星,如不推薦會打交叉)
食物質素⭐️⭐️⭐️
環境⭐️⭐️⭐️⭐️
服務質素⭐️⭐️⭐️
價錢💸:埋單$206

餐廳資料📋: Between (大館)
🕌地址: 中環荷李活道10號大館賽馬會藝方2樓

如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩