2025-05-13 108 瀏覽
少入西貢,入嚟lunch前睇過Openrice食評,但冇邊間餐廳想試,因為有供應素食的多數係cafe,除咗貴(如Little Cove Espresso),仲好悶添~同朋友邊行邊搵,見到呢間餐廳喺店外棟咗個素食餐牌,亦有提供午市套餐。喺多個午餐選項入面,有「印度香料烤雞卷」,下面有行字話可改為「炸鷹咀豆餅鷹咀豆蓉卷」,所以直接點咗呢個餐,唔使單點素食。是日餐湯:午餐可揀湯或沙律,沙律寫明有肉;是日之選係西蘭花湯,跟湯有一小塊法式蒜蓉多士;湯有少少稠,但唔係忌廉果種厚重質地,飲落唔漏,份量適中,味道清清地亦有少少飽肚感;西蘭花的份量應該唔多,湯只呈淡綠色,飲落亦冇乜西蘭花味炸鷹咀豆餅鷹咀豆蓉卷配沙律、薯條:上檯時,已覺得好大份、足料;鷹咀豆餅/蓉有起沙的口感,好鍾意;調味唔重手,恰到好處,食得好舒服;份量大,可以2個人share再額外點多1個前菜/甜品,應該已經夠飽同滿足,健康美味;沙律新鮮,應該加咗檸檬黑醋汁,清新;幼身薯條,上檯時唔熱,味道正常;因為個卷,我會俾呢個餐5粒星,係日日食都唔會厭的食物烤雞配沙律、薯條:朋友的午餐;半隻烤雞,有肉汁,亦有少量醬汁;朋友食曬,味道應該唔錯凍黑

(午餐)烤雞配沙律、薯條

凍黑咖啡:凍飲毋須加錢,味道正常
(跟餐)凍黑咖啡

餐廳環境幾好,每檯有花點綴,座位舒適,檯與檯之間距離闊落,適合傾計。剛入餐廳時都擔心中伏,因為1300去到,附近的餐廳已坐滿人,唯獨呢度無論室內、室外亦冇客,點知原來佢的食物水準幾高!餐牌上的食物選項乜都有啲,有啲「立立雜雜」,定位唔係太清晰,可能算係多國菜?坐到1330,開始多咗啲客,而侍應端出嚟的食物亦好香、好大份、好吸引,見有食客帶狗狗坐室外,佢點咗個沙律,份沙律滿滿一盤,主人同狗狗可以分享,令我都想計劃一下同狗狗一齊嚟。侍應的服務可以,唔係好殷勤,但加水、執檯好爽手,上菜亦幾快。我同朋友喺餐廳留咗1.5小時,可慢慢享用食物之餘,又能夠靜靜哋傾下計。

2025-05-12
(午餐)烤雞配沙律、薯條
2025-03-04 401 瀏覽
假日到西貢走走,位於西貢市中心的Big Fish Seafood and Grill,是一家充滿海濱風情的餐廳,環境舒適,適合與朋友聚餐或家庭聚會。這次品嚐了幾道招牌菜,整體表現令人滿意。值得一讚係服務生嘅外籍姐姐都好有禮貌。首先,西冷牛扒$228煎得恰到好處,外層微焦,內裡保持粉嫩的肉質,口感鮮嫩多汁,搭配黑椒醬汁更顯風味。辣肉腸薄餅$168則令人驚喜,薄脆的餅底配上香辣的肉腸,加上濃郁的芝士,每一口都充滿層次感。Egg Benedict$118水波蛋煮得完美,切開時蛋黃緩緩流出,與荷蘭醬和英式鬆餅結合,味道濃郁而不膩。套餐包的Caesar salad清新爽口,生菜新鮮脆嫩,搭配香脆的麵包粒和帕瑪森芝士,開胃又健康。最後,朱古力Oreo奶昔濃厚香甜,Oreo餅乾的碎粒增加了口感,是完美的甜品結尾。整體而言,Big Fish的餐點質素高,服務親切,值得再次光臨。

值得一讚係服務生嘅外籍姐姐都好有禮貌。

首先,西冷牛扒$228

辣肉腸薄餅$168

Egg Benedict$118

• brunch
  • pepperoni pizza
  • egg Benedict
2025-01-22 479 瀏覽
呢個weekend同朋友入咗西貢玩,夜晚見呢度嘅set dinner好似好抵食,就揀咗呢間餐廳🙂‍↕️呢度3 course dinner 最平$218起,我哋叫咗兩個set dinner 😋Soup of the Day - seafood tomato 蕃茄湯好濃郁,海鮮係有蜆同埋章魚粒,酸酸甜甜嘅味道好開胃❤️NZ. Rock Oyster 2 pcs. Add.$58生蠔好鮮甜,Textures偏脆身,唔會太重,海水味,我覺得好唔錯😁而且餐廳仲送多咗兩隻,請我哋食😆Grilled Sirloin Steak $228牛扒我哋叫咗 medium rare,食落係煎得熟咗少少,大概7成。但勝在牛味好濃,而且仲係有好多肉汁🙂‍↕️Onside 跟咗一啲焗薯菜,仲有個蘑菇汁可以點牛扒食😋Braised Lamb Shanks $268 紅酒燴羊膝整得唔錯,羊肉味道唔會太羶,個汁同羊肉都好夾。最正係撈埋smash potato一齊食😋甜品要左cheese cake同ice creamcheese cake 係apple crumble味,都幾特別推薦連埋個雪糕食😆

而且餐廳仲送多咗兩隻,請我哋食😆

Grilled Sirloin Steak $228
但勝在牛味好濃,而且仲係有好多肉汁🙂‍↕️
Onside 跟咗一啲焗薯菜,仲有個蘑菇汁可以點牛扒食😋

Braised Lamb Shanks $268
紅酒燴羊膝整得唔錯,羊肉味道唔會太羶,個汁同羊肉都好夾。
最正係撈埋smash potato一齊食😋

甜品要左cheese cake同ice cream
推薦連埋個雪糕食😆
  • Braised Lamb  shanks
2025-04-19 58 瀏覽
今日,同屋企人走左去西貢食西餐。環境乾淨,有2層供餐飲。當時叫左德國豬手,煎牛肝,紅酒豬腩肉,洋蔥圈,沙律,炸魚薯條,pizza。味道非常好,牛肝5分熟,肉汁豐盛,更加可以食到佢獨有油脂香,外脆內軟。豬腩肉炆得勁腍,因為有紅酒,所以可以感受到滲透到肉裏面嘅酒香,汁水香濃。pizza餡底,唔係茄醬底,而係芝士底,所以食落唔似普通料pizza,而係會有香濃嘅奶油芝士香,配上啲煙燻腸,咸香十足。豬手烤得皮脆肉香,外皮非常香脆,內裏則會有油脂黏住口腔,油脆香濃。肉質則比較有韌性,但唔會好柴,而係有肉汁,都非常推薦。其中,餐廳服務都係英語對話,應該全部都係外國人,但係服務超好,細心熱情,仲會同你講幾句邊啲好味,認真推薦
今日,同屋企人走左去西貢食西餐。環境乾淨,有2層供餐飲。

2025-04-19
2025-02-16 211 瀏覽
今天去西貢遊玩,在這間西式情調海鮮餐廳吃了個午餐🥰-Pan seared scallops $158香煎帶子煎得香甜,配上意式煙肉碎粒、椰菜花蓉和薯蓉,層次豐富🫶🏻旁邊的黑醋醬汁開胃又好味👍🏻而且整碟菜外觀還很好看呢🥰-Fish of the day - Halibut $188魚肉的表皮煎得脆香,肉質鮮嫩,沒有任何腥味,份量頗大塊,醬汁有點青醬味,正😙 伴碟還有薯蓉、蕃茄、西蘭花和紅蘿蔔,十分健康🫶🏻👍🏻-Seafood pasta $178這道特色龍蝦汁海鮮意粉也很合我的胃口呢🤩醬汁非常濃郁和Creamy,海鮮的份量超多,有魷魚圈、蝦、蜆肉、青口、魚柳粒☺️☺️抵食!-餐廳環境有情調,菜式外觀美麗而有異國風味,不錯的假日之選🥰
今天去西貢遊玩,在這間西式情調海鮮餐廳吃了個午餐🥰
Pan seared scallops $158
Seafood pasta $178
餐廳環境有情調,菜式外觀美麗而有異國風味,不錯的假日之選🥰
2025-02-12 134 瀏覽
西貢市中心嘅🐟Big Fish Seafood and Grill,供應地中海式嘅🐟海鮮同埋肉類🥩,晚市3-Course套餐都係兩百蚊鬆啲就有交易👍🏻!餐廳樓高兩層,同時設室外座位!室外座位有🔥暖爐同埋擋風簾,❄️冬天Chill住坐室外都no problem,帶埋寵物🐕🐈都得!🧅Soup of the Day是日餐湯為洋蔥湯,上菜時香氣四溢!湯入面充面切到極幼身嘅洋蔥絲,十分好喝!🥗Duck Salad with Honey & Soy Dressing另一個Appetizer揀咗沙律,蔬菜新鮮,鴨胸軟淋,唔錯!Appetizer另可選雞翼or升級做紐西蘭生蠔兩隻!🐟Norwegian Salmon Steak $248厚切嘅三文魚扒,烤到魚皮金黃香脆,魚肉香口美味!伴碟嘅薯蓉亦夠綿滑!🥩Grill Sirloin Steak $228西冷扒烤上漂亮嘅格仔紋,入口肉味夠濃,而且幾Juicy!🍮Dessert of the Day是日甜品為焦糖燉蛋,入口綿滑香郁!另可選配飲品!🍸Virgin Margharita $58Frozen嘅Margharita,青檸+鹽的確係爽!

🧅Soup of the Day
🐟Norwegian Salmon Steak $248
🥩Grill Sirloin Steak $228
西冷扒烤上漂亮嘅格仔紋,入口肉味夠濃,而且幾Juicy!
🍮Dessert of the Day
是日甜品為焦糖燉蛋,入口綿滑香郁!另可選配飲品!
🍸Virgin Margharita $58
Frozen嘅Margharita,青檸+鹽的確係爽!
(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤BigFish Seafood & Grill(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤假日Brunch時段來到西貢BigFish,當然要試試這裡有水準的Weekend Brunch。午餐前菜可以選凱撒沙律或餐湯,新鮮的羅馬生菜搭配香濃的凱撒醬,還有烤得金黃的麵包丁,作為brunch的開胃菜就最適合不過。是日餐湯亦十分足料,蘑菇湯質感creamy,入口香甜,喝下去全身都暖笠笠,-個人超喜歡香氣撲鼻的炭燒西冷牛扒五成熟的牛扒肉質鮮嫩多汁,炭火的香氣完全滲入到肉質紋理之中,每一口都是滿滿的幸福感,性價比高,十分欣賞。另外,Tiger Prawn A.O.P 欖油蒜茸香辣老虎蝦意粉也值得一試。意粉用上等橄欖油和大蒜爆炒,再加上新鮮的老虎蝦,每一口都充滿著濃郁的香氣。意粉的口感彈牙,蝦肉鮮嫩,微辣的口感更是讓人食慾大開,超讚!BigFish的紅酒燴羊膝也十分有水準。羊膝肉質軟嫩,輕輕一碰就能骨肉分離,搭配香濃的紅酒醬汁,個人很愛。底下的薯蓉也十分綿密,每一口都充滿著幸福感。這裡的Fish and Chips也很高質的說。炸青衣魚外酥內嫩,魚肉鮮美多汁,搭配香脆的薯條,是經典中

假日Brunch時段來到西貢BigFish,

當然要試試這裡有水準的Weekend Brunch。

午餐前菜可以選凱撒沙律或餐湯,

新鮮的羅馬生菜搭配香濃的凱撒醬,
還有烤得金黃的麵包丁,
作為brunch的開胃菜就最適合不過。

是日餐湯亦十分足料,
蘑菇湯質感creamy,入口香甜,
喝下去全身都暖笠笠,
個人超喜歡香氣撲鼻的炭燒西冷牛扒

五成熟的牛扒肉質鮮嫩多汁,

炭火的香氣完全滲入到肉質紋理之中,

每一口都是滿滿的幸福感,性價比高,十分欣賞。
另外,

意粉的口感彈牙,蝦肉鮮嫩,

微辣的口感更是讓人食慾大開,超讚!
BigFish的紅酒燴羊膝也十分有水準。

底下的薯蓉也十分綿密,每一口都充滿著幸福感。

這裡的Fish and Chips也很高質的說。

炸青衣魚外酥內嫩,魚肉鮮美多汁,

搭配香脆的薯條,

是經典中的經典。
而且BigFish的炸魚薯條份量十足,CP值超高。
BigFish的食物有水準,環境亦非常舒適
期待下次再來。

BigFish Seafood & Grill
西貢灣景街18號地舖

#BigFishSeafood&Grill #西貢美食 #假日Brunch #西貢海鮮
2025-02-09 109 瀏覽
近排公司旺季,所以好耐無出街嘆過餐豐富既美食。今日放假無咁攰,走遠啲,去西貢遠離煩囂, 揀左~Big Fish Seafood and Grill~食個Brunch。墨西哥雞肉脆餅,脆餅外層酥脆,咬落去喀喀聲,入面夾住滿滿芝士🧀同雞肉粒,點埋牛油果醬🥑同乳酪醬,更加出色。牛肉Burger,牛肉漢堡厚實多汁,煎到外焦內嫩,搭配融化既芝士,增添濃郁既口感,而生菜🥬、番茄🍅同酸黃瓜做到清爽平衡。呢款漢堡既墨西哥辣椒煙燻燒烤醬汁調得十分正。燒豬仔肋骨,濃郁既BBQ香氣撲鼻而黎。肋骨表層烤到焦香,肉質柔嫩,輕輕一撕便能骨肉分離。跟餐有個洋蔥🧅湯同咖啡☕️,我唔食洋蔥既都覺得個湯好飲。係度慢慢食邊食邊傾計,由好多客食到啲客走哂🤣,真Chill.

2025-02-05 85 瀏覽
今日嚟到西貢,一入到去已經被呢度優美嘅環境吸引,餐廳窗外嘅風景同餐廳嘅裝修相得益彰,讓人心曠神怡我哋點咗鴨肉沙律作為前菜,主菜就選咗燴羊膝同炭燒安格斯牛扒首先講下鴨肉沙律。鴨肉煮得非常嫩滑,外皮香脆,內裏多汁,再配埋新鮮嘅綠葉菜、香甜嘅橙片同鴨肝酱,一齊食落口感豐富、味道層次分明。沙律嘅份量適中,係一個非常不錯嘅開胃菜。然後嚟到燴羊膝。羊膝經過長時間慢煮,肉質嫩滑且非常入味,每一口都充滿濃郁嘅香草同紅酒味道。搭配上軟糯嘅土豆泥同烤蔬菜,整體味道十分和諧。羊膝嘅份量足夠,十分適合鍾意濃味肉類嘅朋友🧑‍🤝‍🧑最後講下炭燒安格斯牛扒。呢份牛扒煮得非常完美,外層微焦帶有炭燒香氣,內裏嫩滑多汁。配埋簡單嘅海鹽同黑胡椒,更加突顯出牛肉嘅原汁原味。牛扒嘅熟度剛好,切開嘅時候可以見到粉紅色嘅肉質,食落口感一流。配菜方面,有新鮮嘅烤蔬菜同一小份紅酒醬汁,整體非常滿意。呢間西餐廳真係值得推薦。無論係鴨肉沙律、燴羊膝定係炭燒安格斯牛扒,味道同質素都非常高。加上呢度嘅優美環境同親切細心嘅服務,呢次嘅用餐體驗真係非常愉快。如果你都鍾意食西餐,呢間餐廳絕對值得一試。

我哋點咗鴨肉沙律作為前菜,主菜就選咗燴羊膝同炭燒安格斯牛扒

2025-02-05 77 瀏覽
係陽光明媚既weekend最適合去西貢chill下餐廳環境清幽又擁有舒適的戶外座位同悠閒的氛圍完美適合同朋友聚會😍.💎$157 Tuna Tartare with Avocado這道開胃菜真係好正!新鮮的吞拿魚切丁肉質鮮嫩多汁搭配滑順的牛油果為整道菜增添了綿密的口感🫶🏻🤩上面的香料調味恰到好處不會搶走海鮮的鮮甜反而提升了其風味每一口都讓人感受到海洋的清新與豐富.💎$218 BBQ baby back Ribs這道菜的味道相當出色肉嫩多汁且入味表面塗抹的燒烤醬甜中帶點煙燻的香氣為肋排增添了層次感🥳一口咬下,肉與骨頭輕鬆分離讓人驚喜於它的嫩滑搭配一些清脆的蔬菜和薯條讓這道美味的back ribs更加完美.💎$178 House Special Burger當漢堡上桌時豐富的配料和誘人的香氣令人難以抗拒漢堡的肉餅熟度掌握得恰到好處外焦內嫩搭配新鮮的生菜和特製醬汁🥹讓整體味道更上一層樓每一口都是一種味蕾的享受尤其是當咬下去時肉汁四溢,實在令人滿足
係陽光明媚既weekend
最適合去西貢chill下
餐廳環境清幽
又擁有舒適的戶外座位同悠閒的氛圍
完美適合同朋友聚會😍

這道開胃菜真係好正!
新鮮的吞拿魚切丁

這道菜的味道相當出色
肉嫩多汁且入味
表面塗抹的燒烤醬甜中帶點煙燻的香氣
為肋排增添了層次感🥳
一口咬下,肉與骨頭輕鬆分離
讓人驚喜於它的嫩滑

搭配新鮮的生菜和特製醬汁🥹
讓整體味道更上一層樓
每一口都是一種味蕾的享受
尤其是當咬下去時
肉汁四溢,實在令人滿足
都市人生活工作忙碌,有時想逃離密集的石屎森林,到西貢沿海散步非常不錯,行到去西貢灣景街,見到一間餐廳Big Fish Seafood and Grill ,餐廳裝修環境悠閒寫意,吃一點食物休息一下。意式香辣肉腸薄餅$168pizza 大大個,熱烘烘出爐,配上辣肉腸微辣惹味,餅底屬於薄批,不會吃得太飽太膩,份量剛剛好,邊皮烘得香脆,舖滿厚厚的芝士,可以造出拉絲效果。招牌漢堡包$178最傳統的基本款漢堡,夾著牛肉漢堡扒、煎蛋和煙肉,層層疊起後確實是一口無法掌握,包身烘焙出外層輕脆的口感,內裡鬆軟有彈性,帶有微甜牛油香,煙肉煎得香口脆身,牛肉漢堡扒口感扎實,保留著飽滿肉汁。薯條炸得金黃香脆。Weekend set lunch前菜可選日餐湯或凱撒沙律凱撒沙律凱撒沙律清爽開胃,沙律菜夠新鮮,水分亦充足,灑上炸煙肉碎和麵包粒。主菜香草檸檬汁燒雞$198燒雞即叫即焗,熱辣辣上桌,雞皮脆薄,雞脾位亦夠啖啖肉。烤焗期間把燒雞油份迫出,變得肉汁豐富,肉質嫩滑,緩緩倒下燒汁,令肉香再昇華。配菜有烤薯仔、西蘭花、車厘茄和紅蘿蔔。跟餐包甜品或飲品今次是日甜品是焦糖燉蛋焦糖燉蛋外殼香脆金黃,內𥚃是滑嫩的綿柔燉蛋,
意式香辣肉腸薄餅
香草檸檬汁燒雞$198
跟餐包甜品或飲品
焦糖燉蛋
今次是日甜品是焦糖燉蛋
焦糖燉蛋外殼香脆金黃,內𥚃是滑嫩的綿柔燉蛋,形成強烈對比。
2025-01-31
意式香辣肉腸薄餅
招牌漢堡包
香草檸檬汁燒雞
焦糖燉蛋
一踏入餐廳,彷彿瞬間穿越到了巴黎左岸的某個浪漫角落。餐廳內,暖黃色的燈光灑在每一張精心佈置的餐桌上💡,空格佈局恰到好處,既保留了私密性,又不失溫馨氛圍。首先呈上的是NZ. Rock Oyster 2 pcs,兩只圓潤飽滿的紐西蘭石蠔躺在冰床上,宛如海洋的珍珠🐚。蠔肉的鮮美在口中綻放,帶著一絲絲微涼的海風。緊接著是Grilled Sirloin Steak,那8oz的西冷牛排,經過恰到好處的炭火烤制,外表形成了一層誘人的焦香外殼,內里肉質卻保持著柔嫩多汁。搭配一個金黃酥脆的烤土豆,外皮微焦內里綿軟,再淋上濃郁細膩的蘑菇醬,每一口都是對味覺的極致寵溺🥩。Braised Lamb Shanks,紅酒的馥郁與番茄的酸甜完美融合,慢燉至骨肉酥軟,肉質鮮嫩多汁,與綿密土豆泥的搭配更是天衣無縫,讓人回味無窮🍲。最後,焦糖布甸作為餐後甜品,甜蜜濃郁,絲滑細膩,為這頓美食之旅畫上了完美的句號🍮。侍應生微笑以待,服務周到,每一個細節都讓人沈醉。這裡,不僅是味蕾的盛宴,更是心靈的棲息地💕。約上愛人或好友,來此共度美好時光吧👫!

2025-01-24 136 瀏覽
西貢令人諗起中式海鮮大餐,其實還有很多西式餐廳不容錯過。呢間是其中之一,設有室內和室外座位,裝橫呈樸實風格。午市set lunch$128/起,包括前菜+主菜+飲品+甜品。還是一間寵物友善餐廳。煙燻鴨胸沙律:煙燻的香氣與鴨肉的鮮味互相配合,口感嫩滑。沙律菜混和油醋,酸甜開胃。炸洋蔥圈外脆內軟,吃落不會過份油膩,洋蔥仍然有鎖住水份,很合適作為開胃菜。烤吞拿魚沙律$158營養豐富又健康的一道菜。也是我最喜歡的一道菜。色彩繽紛,吞拿魚香味爽嫩,伴有洋蔥、菇類和香菜,每一啖都是健康的元素,而且美味,吃多多都完全無罪惡感。炭燒西冷牛扒$148乍看牛扒好大塊,兩面金黃,微微的炭香味,自己搭配一點海鹽和黑胡椒,更能突顯肉味。配菜有薯仔、紅蘿蔔、西蘭花、車厘茄,增加色彩繽紛達至營養均衡。英式炸魚薯條$128炸魚令人感到意外,外酥內嫩,魚肉鮮美,肉汁豐富。朋友大讃好吃。還配有沙律菜和炸薯條。墨西哥雞肉脆餅$148外皮又薄又脆,雞肉粒與墨西哥醬混合作為內餡,比例合理,可以感受到不同的文化風味。午餐包括咖啡/茶和甜品。
西貢令人諗起中式海鮮大餐,其實還有很多西式餐廳不容錯過。
還是一間寵物友善餐廳。

烤吞拿魚沙律$158

炭燒西冷牛扒$148

英式炸魚薯條$128

墨西哥雞肉脆餅$148

午餐包括咖啡/茶和甜品
2024-11-11 361 瀏覽
難得嚟到西貢chill🌴梗係要食返間海鮮西餐廳😎🐟西貢市中心灣景街成排都係好有style嘅異國餐廳,好多仲有outdoor seating勁有feel!👱🏻‍♂️🤌🏻今次試嘅呢間餐廳係出哂名好味同新鮮,一於試試佢🫵🏻餐廳staff嘅態度好親切🥰真係令人有賓至如歸的感覺🙂‍↕️至於價錢就偏貴,但係佢食物質素真係好高!對得起呢個價錢🫶🏻叫左咁多樣野冇一樣係伏☝🏻大家可以放心衝💨-⭐️必試Item呢個烤至半熟嘅Hot Tuna Salad真係必嗌🤤🤤如果可以比6粒星我會比佢‼️肉質creamy柔軟無根😚最抵讚係佢個賣相🤩靚到好似牛排咁🥩✨呢個starter真係值得一試👍🏻👍🏻另外超誇張嘅烤雞Kebab都好值得試🍖🍗一上台全餐廳都望住我地🤣肉質嬾滑調味惹味🤤唔想要雞可以揀羊/牛,不過會貴少少🤏🏻🤏🏻-MENU▫️烤吞拿魚沙律 $158 ★★★★★grilled tuna, olives, bell peppers, and cherry tomato with balsamic, vinaigrette dressing▫️ 水牛城雞翼 6pcs $98 ★★★★☆fried chicken wings

⭐️必試Item

MENU

▫️烤吞拿魚沙律 $158 ★★★★★

▫️ 水牛城雞翼 6pcs $98 ★★★★☆
fried chicken wings with buffalo sauce

▫️ 炭燒西冷牛扒 12oz $298 ★★★★☆
canada top AAA angus striploin w/roast potato & vegetables

▫️ 香辣蒜炒蜆意粉 $178 ★★★★☆
fresh clams spaghetti with white wine and chili garlic sauce

▫️ 烤雞Kebab $248 ★★★★★
grilled chicken with pita bread

▫️ 檸檬焦糖燉蛋 $178 ★★★★☆
creme brulee with lemon seasoning
2024-07-09 417 瀏覽
和好友聚舊聚餐之首選地方🎉環境有格調 侍應們態度親切 有賓至如歸的感覺 其實我是生客 幾年前幫襯過 不過價錢太貴 所以之後無再去 朋友說現在做買一送一優惠 真抵食 加上飲品🍸亦有特色 會再幫襯 變成熟客
和好友聚舊聚餐之首選地方🎉環境有格調
2024-07-08