2025-02-13 184 瀏覽
下午13:30打去尼間餐廳叫外賣,落好曬單大約等到14:10 再打去問 點解咁耐外賣都未送到,餐廳有個女仔話:我地唔夠人手送外賣。。。。咁ok,我地去餐廳拎囉上到去拎,話原來冇飯,成張單冇落過冇飯冇人送外賣,你地間餐廳落單前唔會通知聲?我哋都打過去電話落單,上到去叫個接電話既女仔解釋,自己都唔知自己講緊咩,咁點樣可以做到生意?我地白白浪費左40分鐘等你地喺駱駝漆返工未見過一間咁差嘅餐廳係唔係因為唔休做所以咁?
下午13:30打去尼間餐廳叫外賣,落好曬單

咁ok,我地去餐廳拎囉
上到去拎,話原來冇飯,成張單冇落過

冇飯冇人送外賣,你地間餐廳落單前唔會通知聲?

我地白白浪費左40分鐘等你地
喺駱駝漆返工未見過一間咁差嘅餐廳
係唔係因為唔休做所以咁?
外賣自取
2025-01-18 307 瀏覽
樓下派宣傳單張睇到單張後覺得幾吸引同抵食,就上去11樓舖頭去食泰國餐。店舖在鄰近4部大貨櫃𨋢位中間位置,所以會較難發現位置。舖頭的食物味道好味而且麵份量都幾多唔會怕食唔飽,但因坐位空間唔係太多位置,得2-3張大枱可以坐4-6人,如果人多來食係有機會排隊等 。 因佢地方唔大,所以食枱同收銀都幾鄰近廚房地方, 但是佢地煮食時不會有油煙味出來, 以及上菜速度快,依加只要買餐就會跟餐送飲品而且職員態度非常友好,有禮貌。有機會再幫襯!
店舖在鄰近4部大貨櫃𨋢位中間位置,所以會較難發現位置。
舖頭的食物味道好味
就會跟餐送飲品

而且職員態度非常友好,有禮貌。有機會再幫襯!