2020-11-08
同朋友一齊嚟呢度諗住食tea,不過發現質素真係好一般。首先係地點上,一啲都唔近地鐵站。本身預咗好多時間慢慢行上去,但係地鐵站行過去有好多斜路。如果真係想嚟食,建議可以由地鐵站搭的士或者巴士上嚟。好辛苦嚟到,嘢食就真係好普通。我地用半價優惠叫咗個tea set。本身就包咖啡或者茶,但係因為行到上去好熱,就另外加咗$10要凍嘅嘢飲。Tea set入面有迷你漢堡包,燕窩蛋撻,法式燉蛋,馬卡龍等等,蝴蝶酥同埋細細地嘅三文治。講真真係冇邊樣係特別好食,唯一叫做仲唔錯嘅就係迷你嘅漢堡包🍔,同埋一個好細嘅芝麻味馬卡龍。我自己覺得燕窩蛋撻真係好唔掂,本身仲覺得佢個名好吸引... 好彩嘅係我哋有用到半價優惠,兩個人都只係用咗160到,叫做享受下環境同埋服務。唯一滿意嘅就係餐廳環境,枱同枱之間好多空位,好彩嘅仲有梳化椅,如果好多時間可以上嚟同朋友傾吓計chill下,不過就唔好期望嘢食質素好高。餐廳嘅服務態度都唔錯,坐低就好快會過嚟同你講我哋嘅半價優惠可以用係邊啲menu到。地點偏遠,如果唔計優惠,食物真係唔值呢個價錢。如果有優惠嘅話我覺得都可以試下嘅,不過冇嘅話就真係唔值得行咁耐食呢間餐廳。
如果真係想嚟食,建議可以由地鐵站搭的士或者巴士上嚟。