2001-08-29 12 瀏覽
龍蝦鮮嫩, 煮出來的龍蝦汁給"千年面"吸收了, 非常美味, 也是絕配.所謂千年面意粉與中國蛋面差不多, 比水面粗"鞋"一點, 這樣的表面用來"索"汁最佳.至於野菌松露, 很香口, 但質感嫌硬.
至於野菌松露, 很香口, 但質感嫌硬.

其實呢度唔錯0架,食物好味賣相靚又大牒,几夠殺<br>0架,最重要係唔太貴,所以雖然地方細D屈質D(唔多似係大酒店裡面0既餐廳),但都食得過0架.
其實呢度唔錯0架,食物好味賣相靚又大牒,几夠殺
<br>
2001-03-13 15 瀏覽
這處是我食自助晚餐裡見過的最大隻的生蠔。也有魚生, 款色一般三四款, 但口感唔錯。也有龍凍蝦仔, 燒牛肉車幾好。但燒汁只是一般, 但這處實太多逼人, 平日也相當爆滿, 不怕逼的食家們可以一試, 約240 一位。
2001-03-12 20 瀏覽