2021-09-11 1324 瀏覽
最好食系加拿大人。意粉同雞翼多人食都會叫套餐。平日午餐份量pizza都好大。不過有時味道覺得濃d.飲品芝士奶蓋芝士較小,所以通常叫奶茶類。奶茶仙草最好飲。pizza覺得友愛分店最好吃。
加拿大人pizza
加拿大人pizza
2021-09-04 782 瀏覽
食個lunch先$56意粉 真係一分錢一分貨好似啲叮叮意粉意粉偏硬本身想飲coffee,但佢得啲台式飲品叫多份pizza,夏威夷pizzaPizza幾好食,$40咁大件都好抵食
食個lunch先

$56意粉 真係一分錢一分貨
好似啲叮叮意粉
意粉偏硬

本身想飲coffee,但佢得啲台式飲品
叫多份pizza,夏威夷pizza
Pizza幾好食,$40咁大件都好抵食

2021-08-02 1263 瀏覽
晚上唔想出街,利用叫餐app ,揀左呢間pizza 店,唔想咁熱氣,剩係唸住叫兩個意粉算,一個白汁海鮮意粉,一個焗肉醬意粉,落單後20分鐘度已經送到,海鮮意粉有三大隻蝦,爽口有調過味 唔係冇味蝦,仲有吞拿魚碎、魷魚、洋蔥、菇 ,配料足味道正常。肉醬意粉多汁多醬味道偏茄膏的濃。******************************
肉醬意粉多汁多醬味道偏茄膏的濃。
外賣送餐
昨天同事打電話去canadian pizza 叫3-4人餐外賣自取279蚊,6月9日用openrice叫外賣自取要342蚊,同一個餐貴63蚊,都係自取,賣左返黎同openrice 外賣自取一樣份量,食水太深,太太過份以後都係打去canadian pizza 叫外賣好過,平咁多。
2021-06-04 1659 瀏覽
之前聽男朋友嘅建議試咗一間Pizza外賣,於是同幾位朋友一齊就叫咗一個四至五人套餐。終於明白男朋友講咩估唔到Pizza外賣都好好食,原來真係好好食。四至五人套餐包括兩個意粉或者螺絲粉,包兩個標準pizza,而且仲有一支1.25公升可樂,六個人食每人大約$80左右,覺得同朋友聚餐,每人個價錢還可以。講吓啲Pizza先,個加拿大人口味嘅Pizza真係足料,睇個外表已經好吸引,識落嘅味道好豐富而且夠哂味啊!個Pizza焗得唔會乾,上面嘅料好夠。真係好推薦大家去試吓!另外一個口味夏威夷口味,雖然材料剩係得菠蘿煙肉同蕃茄醬,但係唔知點解個Pizza個味道依然豐富夠晒味。雖然加菠蘿唔係正宗食pizza嘅食法,但係鍾意食菠蘿加喺Pizza上面嘅你一定要試吓!雖然呢間餐廳主打係Pizza,但係佢嘅意粉同螺絲粉都好好食,就例如個白汁三文魚西蘭花意粉個白汁唔會好鹹,而且個汁嘅份量足夠包住啲意粉,食落夠味。另外個白汁雜菇螺絲粉啲菇嘅份量適中,味道都好好食。大家想試吓其他小店嘅Pizza可不妨試吓叫呢一間
大家想試吓其他小店嘅Pizza可不妨試吓叫呢一間

2021-03-27 2872 瀏覽
終於唔洗再食pizza Hxx 外賣啦! 剛搬入景𡶶附近,見到呢間pizza , 賣相ok 即刻叫左個4人餐有兩個普通批,兩個意粉或飯,一款小食炸雞翼,一支大可樂, $4xx 好抵食Canadian pizza : 材料豐富,有辣肉腸,肉碎,青椒🫑黃椒等等,口感豐富, pizza 厚度適中夏威夷風情:小朋友大人都愛食,菠蘿火腿芝士配合番茄醬,簡單又好食😋白汁三文魚意粉:最有驚喜係呢個, 白汁味濃,仲有大量西蘭花洋蔥🧅,好好食👍🏻肉醬意粉:不過不失, 幾好食, 超多肉醬,反而食到有d流😅😅整體係大件夾抵食既👍🏻👍🏻可以再叫
終於唔洗再食pizza Hxx 外賣啦!
剛搬入景𡶶附近,見到呢間pizza , 賣相ok
即刻叫左個4人餐
Canadian pizza : 材料豐富,有辣肉腸,肉碎,青椒🫑黃椒等等,口感豐富, pizza 厚度適中[调皮]

整體係大件夾抵食既👍🏻👍🏻可以再叫
外賣送餐
2021-03-25 1777 瀏覽
今日約左朋友食飯,我話不如食pizza啦,咁耐無食。咁食pizza第一時間都係諗到pizza box / pizzahut,點知一同朋友講佢就話我唔識野。好!咁我就話你咁叻你帶路囉,好串咀,唔好食我唔比錢嫁,睇你帶我食咩好西。如是者,佢就帶左我入屯門,原來係去到虹橋呢邊,有間叫「Canadian pizza」既鋪頭,門面都ok既,見佢show出黎啲pizza都幾大件同足料,咁我就小試牛刀買一件咁大把try try,費事佢把臭口伏左我。我買左一片,$40,一打開都好大份!仲要一分為二左,其實係兩塊,食起上黎方便啲。一入口,嘩!餅底卜卜脆!Even pizzahut啲薄批都無咁脆,真係出色!其次係好足料,上面啖啖肉,今次我叫既仲要係好有特色既三文魚餡,好少見,上面醬汁亦好濃味,正呀!食完之後好後悔買得太少,所以又返轉頭買多份推廌呀!

食完之後好後悔買得太少,所以又返轉頭買多份

推廌呀!
2021-01-07 3155 瀏覽
呢間鋪好仔細細,未有限聚令之前夜晚好多人排隊等位及叫外賣,所以未入去試過, 今日下午經過見唔使排隊所以入去試下, 試咗凱撒沙律夏威夷薄餅, 沙律夠大碟,薄餅夠熱、足料及餅底夠脆, 果然無令人失望,終於明白點解咁多人排隊,絕對有下次。
2021-01-03
2020-12-12 2571 瀏覽
我住係呢度附近,佢一開我已經去食。當時好木食,但前兩日去食,真係差左好多。個意粉差左好多,唔夠香,可能落少左白酒,d pizza 又料少左,不過都仲叫大份既。附近幾間都好過佢,希望有改進啦,而家真係好失望。佢地既茶飲本來好好,好有特色,但係上次飲既水果茶,甜到不得了,飲落怪怪地,我再去食下果d 生果。生果竟然係酸到死,酸到死既生果點會出到杯甜到不得了既水果茶呢,一定加左好多糖漿。如果想追求健康既朋友,真係要考慮下。

2020-11-01 2405 瀏覽
朋友話呢間好食所以叫外賣平台試吓,點知真係冇下次。個餅送到嚟全都是茄膏,極少芝士,打去問,𠳔話係咁,極度失望,芝士係咪Pizza嘅基本,冇芝士,就淨係食茄膏同餅底應該冇下次....
應該冇下次....
2020-10-01 2074 瀏覽
以前好中意幫襯佢CP值唔錯但最近真係愈做愈差食物差左 意粉唔係太鹹又太硬但服務態度差先係重點漏單 出餐超慢 員工態度又唔好 一係串 一係就愛理不理比錢買難受大家幫襯前請三思希望間店肯做改善啦
以前好中意幫襯佢
比錢買難受
大家幫襯前請三思
希望間店肯做改善啦
2020-07-17 3512 瀏覽
白汁海鮮意粉外賣,已同店員講明走洋蔥,單都寫明走洋蔥,返到去未開盒已一大陣洋蔥味,打開結果係多洋蔥少海鮮燴意粉😒你可以少海鮮,我真係唔介意,不過我真係食唔到洋蔥😭唉呀,又浪費一盒食物
2020-07-17
10 分鐘 (外賣自取)
2020-07-12 2514 瀏覽
2020.6.20 家人懶煮飯, 唯有叫pizza, 以前會叫薄餅屋。 囝囝話: 再叫canadian pizza!!我話: 吓! 又叫, 上次叫左都無黎!!(話說6月頭慶祝生日, 便由APP落單, 過左1個鐘都唔黎, 吓!原來APP自動取消左又唔通知我地。算啦, 拿拿聲落街買幾個小炒)囝囝話: 試下啦, 好好食。我話: 無問題, 都比機會自己食好野, 因為囝囝話佢同事對canadian pizza 既口碑好好。 到店取pizza, 回家仍熱(薄餅屋一定凍), 等多15分鐘人齊才開盒!! 仍暖~讚👍, 食材足料, 味道很好, 餅底仲好煙韌。 其他附帶食物, 都中規中矩, 無差很遠。 囝囝問: 下次仲叫唔叫薄餅屋我話: no囝囝話: 下次帶你去店食啦, 仲好味, 卜卜脆。
囝囝話: 再叫canadian pizza!!
我話: 吓! 又叫, 上次叫左都無黎!!
囝囝話: 試下啦, 好好食。
囝囝問: 下次仲叫唔叫薄餅屋
我話: no
囝囝話: 下次帶你去店食啦, 仲好味, 卜卜脆。

2020-06-20
  • pizza
2020-07-12 2058 瀏覽
這間pizza店每個星期五也好多人等位,仲要好多人叫外賣,生意十分好,今天早了些來就不用等好耐,不過要齊人先可以安排入座。有Pastasides Dishpizza好多選擇仲有好多飲料一我們叫了二人餐,忌廉湯,飲到粒粒菜粒,好香好好味三文魚意粉,份量也唔少,西蘭花,紫洋蔥,意粉,好豐富的感覺。另外加了凱撒沙律,好大碟,好多沙律菜,車厘茄同麵包粒好味呀,好fresh。夏威夷pizza,中size,有8塊的,感覺好豐富,好多火腿同菠蘿,好多茄醬,pizza好鬆軟,好好味呀。
有Pasta

sides Dish

pizza好多選擇

仲有好多飲料一

我們叫了二人餐,忌廉湯,飲到粒粒菜粒,好香好好味

2020-07-01
2020-05-19 1954 瀏覽
PIZZA呢排真係食左好多次,簡直係頹人既首選。平時都係食開果1—2間,行開紅橘俾佢D特飲吸引左入去,就順便試埋PIZZA。門口已經見到佢D PIZZA好大件,有D仲係方形,好搞笑。2個人叫左個2—3人餐,揀左中SIZE辣肉腸PIZZA+白汁黑松露野菌意粉+湯,外加一杯芝士芒芒,應該都夠食。辣肉腸PIZZA:一焗起就上碟,熱辣郊,可以見到芝士仲係半固體。食落個皮厚薄適中,餡料焗既時間岩岩好,好JUICPY,茄汁同芝士既比例又係PERFECT!勁高質!白汁黑松露野菌意粉:汁多,野菌都多,撈埋黑松露一齊食原來可以咁夾咁和諧,中間仲夾雜少少蒜香,令人食唔停口湯:忌廉西蘭花,佢將D西蘭花打碎晒,完全融晒落D忌廉湯,增加左好多口感芝士芒芒:茶底唔錯,有鐵觀音黎,芒果肉夠多,而且係鮮果肉,芝士夠濃,一杯先$30,完全完勝喜茶食左PIZZA咁多年,佢算係我最喜愛既PIZZA,杯野飲都非常出色,強烈推介俾喜歡水果茶既朋友仔。