2020-05-09 1466 瀏覽
Wow! Really surprised to try this restaurant indeed! I tried many different pizza restaurants and never had such good taste pizza especially still very hot upon arrival!平時乜嘢pizza都試過,就係未食過呢間,上網睇下食評話好食,加上阿仔又話想食,就即管試吓啦!叫左個3-4人餐(揀左加拿大pizza,白汁意粉等),速遞送,半小時左右已經送到!準時之餘,所有食物仲熱嫁Pizza真心好食,好夠蕃茄醬底,唔係得勁多芝士蓋面咁hea, 而且好足料,味道真係非常好,平時懶得寫食評嘅我都要忍唔住要寫!食物真係用心製作

• Pizza
2020-05-01 1410 瀏覽
終於有機會叫外送速遞,試下呢間pizza,之前見相片非常之吸引,絕對不是連鎖流水作業式的菜式。今晚點了4-5人套餐,雞翼8隻,兩款分別加拿大人及辣肉腸pizza, 還有肉醬意粉及白汁煙三文魚意粉。雞翼同辣汁分開上,送到上來還看得出外層香脆(還感覺到好熱氣😆),芝士焗肉醬意粉係比ph份量起碼大double以上,完全滿足晒我們的大胃口。三文魚意粉材料豐富,落足三文魚,又有些西蘭花,汁料亦香濃,推介。最尾係pizza, 雖然我的確分不出兩款pizza 邊款係加拿大人,邊款係辣肉腸,但兩者都好味,尤其餅底鬆軟,落材料毫不手軟,每件切開都有豐富芝士肉碎及辣肉腸,他們的pizza一定要再encore, 試埋其他幾款。雖然地點不就腳,但有誠意的小店我絕對會支持的,加油。P.s. 如果外賣都有特選飲品提供就更加好了

雖然地點不就腳,但有誠意的小店我絕對會支持的,加油。

P.s. 如果外賣都有特選飲品提供就更加好了
外賣送餐
2020-04-25 1380 瀏覽
之前食過一次散點Pizza~今次就試下點2-3人套餐啦😋 外賣自取仲有9折😙😙細批係10吋size 套餐$170 ;普通批係12吋size套餐$190~今次揀左加拿大人細批,肉醬意粉同埋配是日餐湯(西蘭花忌廉湯,個人認為有點鹹🙈)另外亦都點左店內的台式飲品,芝士芒芒同非嚐桃桃,店內的台式飲品都好飲😙😙店內的食品和飲品值得一再回購😋😋一次過食唔曬嘅pizza,用煎pan翻熱之後可以做到芝士拉絲效果,更加惹味🤤
店內的食品和飲品值得一再回購😋😋

加拿大人細批+肉醬意粉
是日餐湯
台式飲品
2020-04-25
15 分鐘 (外賣自取)
加拿大人細批+肉醬意粉
台式飲品
  • Pizza
2020-04-19 670 瀏覽
Takeaway during this pandemic time, first time ordering from them. Very big portion, can’t finish all. The food is great especially the pizza. Trust me the pepperoni pizza is a “must try” and the Canadian pizza is great too.Please support small shop!

Please support small shop!
2020-04-19
25 分鐘 (外賣自取)
  • Pepperoni  pizza
2020-04-07 937 瀏覽
呢間紅橋西餐,點左兩杯特飲,一杯桃的水果四季春茶,另一杯火龍果芒果冰,首先水果茶好多水果,口感亦唔錯,茶味都濃,好味過一芳先啦,28蚊呢個價好抵,另一杯火龍果芒果都唔錯,如果有芝士就更好。。
2020-03-17 1756 瀏覽
真心一句近幾年係香港食pizza,冇一間令我驚喜。一係包底過厚,料多得黎又吾juicy🥱。通常我食一塊已經唔想食,因為已經好濟。重點唔好食😂呢一間係屯門元朗都設有分店既小店Canadian pizza 🍕 係近年小妺會食完覺得好食既pizza..我仲一口氣食左三塊。重點!好大件!好抵食!切記!勿眼闊肚窄!佢個2人餐大批真係夠3.5個人食😂。 今次我叫咗加拿大人同埋夏威夷風情😍,個味道係好濃郁。完全唔乾!皮厚薄超級適中。個形容係有d廢,你去食下咪知😂。重點我叫網上外賣平台送到黎質素都唔差,可能我近?佢係小店切小部份位置堂食。佢好似有得單件買一大塊40蚊🤫。另外佢地個芝士白汁黑松露雜菌意份比起佢其他款跑贏左d😋
係近年小妺會食完覺得好食既pizza..

2020-03-03 968 瀏覽
其實我真係好鐘意周圍搵野食,今日又比我遇到一間美食店,唔單止有得飲手沖既飲品仲有水果菜又有奶蓋。而且呢間仲有多款pizza又有意粉同埋小食。我同行夾埋三個人,我就點左杯芝士四季春茶,好好飲芝士同茶味好夾又唔會太甜,但略嫌唔夠奶蓋😝個炸雞翼係新鮮滾熱辣,好味👍🏻點左一份普通size辣肉腸pizza~全部都係熱辣辣一整好就攞出黎,d芝士係可以扯出黎個d,好滋味估到個肉醬意粉都有驚喜,好好味,好濃郁既 肉醬芝士味,超正😋

炸雞翼係新鮮滾熱辣,好味👍🏻

2020-02-23 1003 瀏覽
今晚又去咗虹橋搵食,所以試吓呢一間爵士好耐嘅Pizza🙊見到門口大大塊嘅Pizza真係好吸引啊!而且好特別嘅佢嘅嘢飲係台式特飲🥰佢嘅Pizza同埋特色意粉都有好多種,另外前菜同埋小食都有十幾樣,好適合多人派對,亦都見到有好多人叫外賣自取。我哋就叫左兩塊Pizza一個意粉share夏威夷pizza屬於厚身批,好似你見到一樣超級大塊,店員都好貼心咁幫我地切開咗兩份,我最鍾意嘅菠蘿上面都有好多舊,坦白講女仔食呢個半塊已經好飽啦😛😛另外carbonara Pizza就有啲有趣,可能因為味道比較淡,就好似食緊都冇乜味嘅麵包咁樣,不推介肉醬意粉超多芝士,牛肉粒亦都好多,最後我哋兩個人都食唔晒,味道都可以好味!我再叫咗一杯水果茶,材料都係用新鮮水果,太大杯幾好味👍🏻

夏威夷pizza

肉醬意粉

我再叫咗一杯水果茶,材料都係用新鮮水果,太大杯幾好味👍🏻
Carbonara  Pizza
肉醬意粉
2020-02-11 631 瀏覽
呢間pizza得多曾居加拿大既同事稱讚,讚佢未到十分似當地嘅味道,所以一試,便愛上。首先佢個size係外國pizza咁大既,即係普通批已經好似大批咁大,實夠我食!而且佢既味道我覺得比連鎖既不相伯仲!另外佢個白湯忌廉味同菇味都夠,好飲!意粉方面 建議大家可以試下大蝦忌廉白汁螺絲粉!

首先佢個size係外國pizza咁大既,
即係普通批已經好似大批咁大,實夠我食!
而且佢既味道我覺得比連鎖既不相伯仲!

另外佢個白湯忌廉味同菇味都夠,好飲!

意粉方面 建議大家可以試下大蝦忌廉白汁螺絲粉!

外賣送餐
2019-12-26 1982 瀏覽
早排係紅橋經過果時已經留到呢間新開既Pizza小店門口放著一個令人眼花撩亂的廚窗入面佈滿住當日精選的Pizza🍕最令B先生驚喜嘅係Pizza既份量係非常之大,足足有16吋佢地將個Pizza一開六,所以就算散叫一件都好鬼巨型😛我地一向都係食肉獸,所以今次就試左佢個啖啖肉Pizza黎到時店員仲好貼心咁預早將佢一開二左同埋烘番熱,呢個位加分📝Pizza個餅底厚度介乎厚批同簿批之間,食落好脆口而佢上面個茄醬都好香蕃茄味配埋個辣肉腸同豬肉粒,呢個組合真係無得輸✌️.肉醬意粉個份量都好豐富,個盒係比平時啲外賣焗飯兜仲要大小小🙆‍♂️🙆‍♀️個肉醬汁食落有甜甜既蕃茄味,但可能太多汁既關係,搞到整體有點過甜但係值得一讚嘅係個芝士肉醬用料都好豐富,每啖都有好多肉醬😋配埋個意粉食真係「啖啖肉」.水果茶本身無咩期望,因為B先生曾經係出面飲過D無咩味既水果茶,好怕中伏😣但今次呢杯水果茶個茶底已經有D甜味,再加上入面D果肉壓出黎既果汁💕令到成個感覺好fresh,好味
啖啖肉 Pizza
早排係紅橋經過果時已經留到呢間新開既Pizza小店
門口放著一個令人眼花撩亂的廚窗
入面佈滿住當日精選的Pizza🍕
最令B先生驚喜嘅係Pizza既份量係非常之大,足足有16吋
佢地將個Pizza一開六,所以就算散叫一件都好鬼巨型😛
我地一向都係食肉獸,所以今次就試左佢個啖啖肉
Pizza個餅底厚度介乎厚批同簿批之間,食落好脆口
而佢上面個茄醬都好香蕃茄味
配埋個辣肉腸同豬肉粒,呢個組合真係無得輸✌️
焗芝士肉醬意大利麵

但係值得一讚嘅係個芝士肉醬用料都好豐富,每啖都有好多肉醬😋
配埋個意粉食真係「啖啖肉」
莫吉托水果茶

令到成個感覺好fresh,好味
午餐
啖啖肉 Pizza