2020-12-08
🥂Dinner Set for 2 HKD488 -🥂餐湯+田園沙律我地果日餐湯係南瓜忌廉湯🎃南瓜味都ok同埋有少少南瓜肉起入面😚沙律就正常啦蔬菜都新鮮🥬-🥂寶雲酥焗美國豬鞍配黑松露薯條大大件得黎仲好有厚度😋面層有少少炸蒜同炸粉調味同增加食感 肉質都嫩嘅 但係如果再淋返啲會更加好食👅薯條炸得都唔錯 放耐左都無淋到 點埋黑松露醬好食🙈-🥂卡邦尼薄餅係有拉絲嘅感覺❗️Pizza係薄底黎嫁 唔會食左一件就覺得濟肚 中間仲打左隻蛋一拉有蛋漿流出黎🍳味道好足 配料就同平時一樣都係蘑菇 煙肉 洋蔥🙆🏻♀️-🥂甜品 Cheesecake普通cheesecake 無乜特別 好食嘅👅-🍴日本松葉蟹鉗配明太子忌廉意大利扁麵 HKD168蟹鉗應該係supermarket 買到嘅雪藏蟹鉗 都鮮甜嫁(因為🧜🏻♀️屋企都成日買😹) 成個意粉好多汁好Creamy😻每啖都食到明太子 推薦😋-🍴法式焦糖布甸撻 HKD48 + 咖啡海鹽蛋糕 HKD58布甸撻味道非常出色 無論焦糖定布甸味balance得好好🥰而蛋糕食落口亦都好香 好重咖啡味☕️外層仲有拖肥糖嘅糖漿包圍住 同咖啡夾埋一齊都唔錯🤪-🍴榛子朱古力(Hot) HKD
🥂Dinner Set for 2 HKD488
🥂餐湯+田園沙律
🥂寶雲酥焗美國豬鞍配黑松露薯條
🥂卡邦尼薄餅
🥂甜品 Cheesecake
普通cheesecake 無乜特別 好食嘅👅
🍴日本松葉蟹鉗配明太子忌廉意大利扁麵 HKD168
🍴法式焦糖布甸撻 HKD48 + 咖啡海鹽蛋糕 HKD58
🍴榛子朱古力(Hot) HKD32 +玫瑰鮮奶咖啡(Hot) HKD32 (飲品加HKD7)
榛子朱古力完全飲得到榛子嘅味道 但就稍為甜左啲 凍左之後就更加甜啦🌰 玫瑰咖啡 一飲有淡淡嘅玫瑰香味 咖啡都唔錯 不過不失🌹
🎂當日慶祝朋友生日 book位嘅時候就講左 甜品一上枱佢地嘅蠟燭係仙女棒🎆霸氣得黎又夠曬驚喜🥳 (見最後張相)
✾
味道覺醒指數: 3.9/5