2025-01-01
👱🏻♀️放咗工約左朋友食飯,餐廳好靚,我哋勁開心呀🥳🍜松露炸醬麵:韓國嘅炸醬麵原來唔辣㗎✅呢個松露炸醬麵仲有啖啖嘅松露味道🉐麵嘅質地好有咬口💯整體味道唔錯呀🤤🍨開心果刨冰:見到咁靚嘅刨冰就好開心喇😍而且仲有唔同口味可以揀添❄️我哋就揀咗開心果味道 👅啲開心果碎鋪滿晒成個刨冰🧊大滿足呢🤩🥞伯爵茶布甸牛角包窩夫:一定要留肚食埋佢哋嘅甜品呀😍呢個伯爵茶布甸牛角包窩夫賣相超靚👍又好食又可以打卡📷 牛角包窩夫即叫即做🔥配埋雪糕一齊食超過正呀👍中間仲有個好香茶味嘅伯爵茶布甸😍跟埋仲有個伯爵茶嘅醬汁✅我勁鍾意伯爵茶嘅香味,所以我全部到晒落去個布甸上面一齊食😋正呀喂🥳☕️熱芝麻奶咖啡:成杯都充滿住黑芝麻嘅香味🔥而且又滑又香☕️好味道👅🍦☕️意式咖啡雪糕:熱辣辣又香濃嘅咖啡🔥加埋雪糕嘅口感非常特別😜值得一試喔😋