一間充滿韓國風情,裡面嘅裝修環境好有韓式氛圍,主要用木系色調,配襯以乾花裝飾,整個空間都好似身處韓國咁。餐廳分為榻榻米區同埋普通座位區,適合不同喜好嘅客人,差啲以為自己去咗韓國🤭店員嘅服務態度都非常好,令人感到賓至如歸。.🍲部隊鍋拉麵 上枱用韓式金屬鍋,加分~湯底濃郁香辣,充滿咗香辣味道,流哂口水🤤豐富的配料,鍋底鋪滿切片年糕,洋蔥、火腿片、德式香腸還有滿滿的青蔥再蓋上肉片、韓式拉麵上面塊半溶狀態既芝士先係部隊鍋的靈魂💗.🍗辣味炸雞件數都唔少,無雪藏味,下層仲有脆卜卜嘅薯條🍟一次過滿足你兩個願望🤭外層炸粉唔厚,而且炸得鬆脆食落唔油膩,good.🧇伯爵茶布甸牛角包窩夫上枱嘅時候好靚仔😍牛角包內層鬆脆,內層軟熟,仲有超動L既伯爵茶布甸,真係好好食😍.🍧開心果刨冰震撼了我眼睛👀外層刨冰已經滿滿開心果醬同nuts,一口一口食落去,內餡仲有開心果醬及大量開心果麻糬,真係2個人都食唔晒🤣.☕️肉桂朱古力咖啡 & 🥤肉桂蘋果忌廉鮮奶肉桂味超香濃,忌廉鮮奶味道原來咁夾!岩哂喜歡肉桂的朋友仔喔~
🍲部隊鍋拉麵
上枱用韓式金屬鍋,加分~
🍗辣味炸雞
🧇伯爵茶布甸牛角包窩夫
🍧開心果刨冰
震撼了我眼睛👀
☕️肉桂朱古力咖啡 & 🥤肉桂蘋果忌廉鮮奶
肉桂味超香濃,忌廉鮮奶味道原來咁夾!
岩哂喜歡肉桂的朋友仔喔~
2024-12-11
  • 伯爵茶布甸牛角包窩夫