2018-03-31
朋友突然約食 lunch, 係冇book 檯既情況下走進囍帖街 (利東街),平時行過知道呢間一定有位,於是就同朋友打算食過quick lunch 啦!餐廳空間感超大,檯不多,地方大,下層幾檯已坐滿;店員領我們到上層。整間餐廳裝潢就像遊樂園,色彩繽紛,令人心境都變young 了!誇張點說,比主題樂園還要童真童心呢!由於正值新年假後,很多公司都未開工,比想像中還要少客人。係灣仔區食lunch, 真係一個「天堂」!order 了串燒set ,驟眼看好像很少份量,我怕不夠飽。朋友說咁多男人都係咁食,應該飽的。食食下又真係呢!可能因為個飯團有椰油比較飽肚吧!Fusion 菜美味燒烤得恰如其份!也有足夠蔬菜!不過等餐時間太久,再三催促下都要30mins 先有得食!幸好我同朋友都唔駛趕住返公司,唔係實遲大到!
Fusion 菜美味燒烤得恰如其份!也有足夠蔬菜!