2022-08-06 349 瀏覽
Hopefully they don't scam all their customers like this. How can you charge 60 for this pile of shit and advertise it completely false?  Pretty insane if you didn't think customers would complain.
bullshit
what I should've received
2022-08-06
2022-05-05 308 瀏覽
夠晒環保,菜葉已經爛,變黃變黑,咁都比客人食,愛環保的你應該會喜歡,但對於我對食物質素和營養有要求,絕不會吃。恕我孤陋寡聞,我第一次見墨西哥卷是咁樣打開,我打開包裝就如圖一樣,如果佢包得實一實,入面啲菜係點,其實我未必會知。加了芝士的牛油果吞拿魚,未見芝士影縱,可能是芝士粉吧😏Say hello to salad? 我就say no to exit again 😏 結果我食左一半都唔夠,就無再食,兩片牛油果都係未熟就切比人,真係唔想再浪費自己個胃!

加了芝士的牛油果吞拿魚,未見芝士影縱,可能是芝士粉吧😏

外賣送餐
2022-04-02 252 瀏覽
【大埔• EXIT】————————————————————————大埔算係美食之都 識食係搵小店食 捐窿捐罅今次係人多嘅公園仔捐咗去一條小巷條巷冇咩人 只係穿過一個街泊停車場就有一間小店開喺度 問完先知開店有半年🌟招牌雞肉墨西哥卷HKD38Classic Chicken墨西哥卷最好係開始share 外賣番屋食都係好事 次次食到成枱都係🤭卷入面有3色椒 生菜 雞胸肉 咬落好多汁吾乾身幾鍾意個醬汁 而3色椒都夠fresh 🌟雞肉凱撒沙律 HKD42Chicken Caesar屋企人表示雞胸肉一啲都唔嚡 軟淋淋幾好味但如果麵包粒脆卜卜更好😌餐廳環境:📸📸📸📸服務質素:😊😊😊😊食物味道:👅👅👅性價比:💰💰💰💰消費 HKD80 ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#nkiki大埔 #nkiki外賣店 #nkiki小食店 🏠 EXIT📮 大埔大明里29-39號廣福坊金福樓地下A4號舖
【大埔• EXIT】

🏠 EXIT
📮 大埔大明里29-39號廣福坊金福樓地下A4號舖
外賣自取
2022-03-29 191 瀏覽
味道😋😋😋😋環境😋😋😋服務😋😋😋😋衛生😋😋😋😋抵食😋😋😋話說依排想減肥,所以就決定揀d冇咁油嘅野食啦!咁岩行過見到有間小店,主打健康、生酮嘅野食,所以就決定試一試啦!間野個位其實都幾隱蔽下,唔留心都會走漏眼!我叫左個雞胸套餐,餐入面大約有150g雞肉、是日蔬果同跟糙米或藜麥飯,但我加左錢轉左做椰菜花飯!雞肉我就叫左2隻味:香草慢煮雞胸同香辣慢煮雞胸。第一次食依d健康餐,估唔到都幾好食,首先雞胸因為經慢煮所以唔算話鞋,味道控制得好好,唔會因為少油鹽糖而淡茂茂 ,而我較鍾意佢香辣味道,因為辣味唔似出面加左咁又野,食得出辣椒粉同黑椒的味道,又保持到健康的目的!椰菜花飯本身以為係飯入面加入椰菜花,但原來係成個椰菜花整碎左,變左中東小米嘅效果,食落味道唔錯。不過價錢上唔算話太親民,不過我都會選擇再返兜😋😋😋😋
味道😋😋😋😋
環境😋😋😋
服務😋😋😋😋
衛生😋😋😋😋
抵食😋😋😋

不過價錢上唔算話太親民,不過我都會選擇再返兜😋😋😋😋
2021-08-09 690 瀏覽
今日試食左好有特色嘅椰菜花飯顧名思義用整碎左嘅椰菜花去取代本身高卡路里嘅白飯主食,食完飽肚嘅同時,又唔會肥椰菜花飯 - $22雖然唔係白飯,另有一番清爽嘅口感香辣慢煮雞胸 (200g) - $36雞胸未去到嫩滑嘅地步,一啲都唔老,非常容易入口菠菜 - $10豆腐 - $8正常side dish,冇特別亮眼嘅地方,但味道都算中上總價錢 - $76雖然作為lunch來講,好似比$50一個lunch set貴左少少,但考慮到普通白飯轉左做健康又輕盈嘅椰菜花飯果,果加多左嘅$22都算有咁上下性格比唯一考慮係始終只有外賣冇堂食,疫情下又唔想係街食嫁話會有少少不便假日如果咁岩行過都未嘗不可一試佢外賣盒都唔係一般外賣盒,感覺上都幾安全,拎一段距離都應該唔會有問題
今日試食左好有特色嘅椰菜花飯

椰菜花飯 - $22
雖然唔係白飯,另有一番清爽嘅口感

香辣慢煮雞胸 (200g) - $36
雞胸未去到嫩滑嘅地步,一啲都唔老,非常容易入口

菠菜 - $10
豆腐 - $8
正常side dish,冇特別亮眼嘅地方,但味道都算中上

總價錢 - $76

假日如果咁岩行過都未嘗不可一試

5 分鐘 (外賣自取)