2024-09-26
由打開𨋢門嗰一開始就被Pixel打卡外牆 x 被迫營業嘅告示牌吸引🤣🤣推開門嗰一刻更加覺得別有洞天同時設室內及室外座位,地方寬敞, 特色燈牌 +少少Cyber元素 嘅裝修,特別型格, 沿路樓梯直落空中花園落咗幾場大雨終於有涼意, 就想BBQ,大班朋友一邊圍住個爐一齊圍威喂,又可以一邊燒住野食吹下水,輕輕鬆鬆咁聚下,成件事就會好CHILL, 仲可以帶狗仔.食飽飽返上去飲下酒唱下k先, 店員同客人都好鍾意狗仔仲同金金玩得好開心~So FunBartender 原來係際調酒師協會會員仲獲得獎, 唔怪得知由佢調教出嚟嘅 cocktail咁好飲Tailor made cocktail 唔止好好飲,味道特別,有我喜愛嘅麻辣味🤣🤣而且仲好靚, 淡淡嘅紫色朋友仔試咗花旗參/ 山梨 嘅cocktail 上面鋪滿淡忌廉啖啖芝麻綿滑濃香olmeca tequila算是一隻比較少人知道的龍舌蘭酒,不過卻是純飲酒的常勝軍,擁有清新的柑橘果香、龍舌蘭、香草與橡木桶香氛,入口帶有柑橘味且帶有餘韻, 就咁飲都好正一流的飲品選擇、氛圍、餐單及熱情好客員工,原來逢星期4晚上會有Live Band, 想同一班朋友開個記憶點
一流的飲品選擇、氛圍、餐單及熱情好客員工,原來逢星期4晚上會有Live Band, 想同一班朋友開個記憶點滿滿嘅打咭,一定要叫多啲朋友一齊嚟玩