FEAST (Food By EAST)

餐廳: FEAST (Food By EAST)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2021-11-06 1066 瀏覽
個人認為係高質熟食自助餐但都有冷盤生蠔 蝦 螺都係甜既小量刺身壽司豬牛羊有齊 廚房開放式係你面前整該有都有 重質唔重多款飲品自助冷熱都好齊完全無一款食物係鞋口痴耳之前食過香格里拉用黎做比喻價錢:大慨係香格一半價錢質素:食返香格里拉質素食物種類:亦都係香格既一半環境:香格有情調但太暗影唔到相係化算甜品都幾高質馬卡龍吸痴牙唔流 甜品都有十種推介曲奇&足料3款自制雪糕出面成日食mo__pick 哈_大師呢d都食到厭中西湯各一款 味道一般 唔算出眾但入黎唔係為湯 無所謂📌總結✋✋✋✋食野重質唔重量想食大量冷盤就唔洗特登黎食~但唔多食生冷野既好推薦!黎M女士細路公公婆婆都岩👌👌👌最好一直都有位比我長期訂座全自助午餐 468+1
個人認為

中西湯各一款 味道一般 唔算出眾
但入黎唔係為湯 無所謂

📌總結✋✋✋✋

食野重質唔重量
想食大量冷盤就唔洗特登黎食~
但唔多食生冷野既好推薦!

黎M女士細路公公婆婆都岩👌👌👌

最好一直都有位比我長期訂座

全自助午餐 468+1
  • 甜品
  • 生蠔
  • 焦糖燉蛋
  • 食物唔鞋口
近日疫情稍為放緩,又多了食肆行「C,D區」,市道感覺上改善了,好多餐廳都full booking,尤其是日式食肆更誇張,動輒要等半年,上次就同朋友私局,見返好多好耐無見既飯腳,傾到天南地北都意猶未盡,一於再約過。今次同朋友來個午間小敍,畢竟疫情期間,一年都見不過兩次。其實East Hotel真係好就腳方便,由太古站一出,十幾步就到酒店門口,而且近日裝修後重開,座位多了,空間感強烈,裝潢帶時代氣息,廚房改動成開放式,人手足,就算是午飯時間爆滿,出餐依然游刃有餘。而太古城始終是龍頭住宅,附近又多寫字樓,所以客人大多數是白領,Feast午餐提供Semi-buffet,成人$388/位,由12點至1430。先講下主菜,共有四款,當中已包含印度咖喱雞、炸吉列海鮮、牛同鴨,不過就會經常改動,而入座時已放低專屬「QR Code」,落單無須搵侍應,減少漏單的風險。主菜各自點了牛肉及鴨肉。「烤醃紅酒西冷牛扒」當然是即叫即製,可能要遷就上班一族,上菜速度快,賣相絕不含糊,置底是薯蓉,伴以油封新薯、焦糖乾蔥以及澆上紅酒汁,西冷烤至五成熟,雖然沒有血絲,但肉質嫣紅,有嚼口,蘸點紅酒汁更惹味,有水準。而朋友的「

今次同朋友來個午間小敍,畢竟疫情期間,一年都見不過兩次。

主菜各自點了牛肉及鴨肉。
而朋友的「煙燻鴨腿肉釀蜆殼粉」伴以烤蕃茄汁,蜆殼粉用上碩大體形,放上充滿煙燻的鴨腿肉,足足有三件,食落都好飽肚,若果嫌太膩,大可蘸點蕃茄汁平衡一下。

另外兩款是炸海鮮吉列及印度咖喱雞。

食完主菜,當然要睇下任食菜色。
先係海鮮類,簡單有熟蝦、藍貝及翡翠螺 ,講真翡翠螺真係好大隻,藍貝肉質好嫩,食得過,但可能午間多白領儷人,最受歡迎反而係沙律。
值得一提係沙律櫃非常衛生及現代化。

好多餐廳都會用膠蓋把食物蓋住,但好多時食客拎起放埋一邊便置之不理,但Feast增設了自動裝置,有人靠近時便會自動打開沙律櫃,人一走開,幾秒後便自動關上,以免食物長時間暴露於空氣中。
整個沙律櫃有田園沙律、凱撒沙律、烤紅菜頭甘滑沙律、吞拿魚尼哥斯、泰式八爪魚沙律、越式雞絲沙律、酸辣鳳爪、鹵水牛展、泰式生蝦、蒜蓉拍青瓜、醃蓮藕、五香黑木耳、涼拌茄子及冷烏冬 ,亦有煙燻巴馬火腿、風乾牛肉、意大利火腿以及煙三文魚,以午餐而言是相當豐富,而且每款都是小碟上,就更覺衛生。
個人推薦清爽的泰式生蝦、健康爽口的五香黑木耳及開胃菜酸辣鳳爪。

日式前菜及刺身
中華沙律、螢光魷魚北寄貝及鯛魚刺身
至於壽司有蝦壽司、腐皮壽司、玉子壽司、三文魚壽司及卷物。

雪糕

午飯可以Free Flow Homemade Gelato,係咪好幸福呢?仲要有薄荷朱古力、海鹽焦糖同三葉草蜂蜜乳酪三款口味。
至於甜品,就有綠茶慕絲、焦糖慕斯、焦糖燉蛋、白桃啫喱、檸檬蛋白撻、芒果布甸、朱古力撻、藍莓芝士蛋糕以及Tiramisu。

個人一定首選 Tiramisu,做得好濕潤及鬆軟;白桃Jelly就好香甜,再加焦糖燉蛋,真係好滿足。
仲有馬卡龍、曲奇、香橙朱古力蛋糕、水果及石板街朱古力條。

飲品

先講講飲品櫃,有黑糖薑茶、菊花綠茶、冬瓜茶、解茶、皇室奶茶 、巨峰玉露、檸檬茶、可樂、可樂plus、玉泉忌廉及雪碧,種類都好多完化。
當然係少不了的自助咖啡機及茶包,總之想點飲都得。
2021-10-31 893 瀏覽
結婚週年紀念帶埋囡囡嚟咗feast食夜晚buffet,阿囡歲半唔洗錢。呢度係用手機落單,即叫即煮既主菜有12款,澱粉類有4款(白飯,印度烤包,薯蓉,松露薯條),蔬菜有中西兩種。佢地另外有semi buffet喺出面,有中日韓式小食,西式沙律,日式壽司刺身,新鮮海鮮(生蠔,長腳蟹,螺),各式甜品蛋糕餅乾雪糕。主菜我哋叫左豬肋骨,紅燒肉,清酒煮蜆,帶子,肉眼扒,牛面頰,羊肉咖哩同埋海南雞飯。全部都好食,最鍾意既有海南雞飯(d飯好重蔥油味超正雞好滑),牛面頰超嫩又入味。生蠔,蟹同埋螺都好新鮮好甜,老公total食左50隻蠔,供應好充足,完全唔洗等。甜品都非常多選擇,焦糖燉蛋好味,d小蛋糕mousse cake小撻都好濃味做得好好,餅乾類試左件開心果biscotti,好脆好好食。自家製雪糕有三款(士多啤梨,甘草,三葉草蜂蜜乳酪),唔敢食甘草,其他兩隻都好食。有好多甜品未試到,好想再嚟食過!

有好多甜品未試到,好想再嚟食過!
2021-10-24 1015 瀏覽
請2個月預早book, 一直好期待嚟呢度食。 點知在10月轉咗餐牌。 無我最想食的牛舌, 銀鱈魚..連雞搥都無,唯有食多件帶子, 西冷牛補數。 今次都係我吔第一次去食自助餐居然食咁多壽司, 因為真係無嘢食。 其他凍食一般般, 蟹腳唔新鮮, 螺多沙。最出色是甜品。 忘記影相。
2021-10-19 921 瀏覽
嘗試酒店中午的半自助餐,每位$388。海鮮只有蝦、翡翠螺和青口,刺身選擇亦都不多,主菜有四款可以選擇,味道普通,份量不算多。其他食物例如花雕雞翼丶凍瓜⋯令人不感興趣。
2021-10-17 880 瀏覽
7月同朋友食過一次,覺得好好味又有銀雪魚,又有牛舌,生蠔又鮮甜😋😋雖然選擇少,不過樣樣都幾好味—————————————————10月嫲嫲生日諗住同佢黎食一次因為佢鐘意食銀雪魚又貪呢到唔洗佢行出行入拎食物點知。。。。。。。。竟然改左menu,改menu都唔係最大問題無銀雪魚食,啲生蠔超級瘦,熱燻好唔吸引成餐飯好似好無focus咁!果然,出左名既自助餐真係唔會好食真係好失望,連嫲嫲都話啲野唔好食😔😔😔😔😔😔😔
7月同朋友食過一次,覺得好好味
又有銀雪魚,又有牛舌,生蠔又鮮甜😋😋
雖然選擇少,不過樣樣都幾好味
—————————————————
10月嫲嫲生日諗住同佢黎食一次
因為佢鐘意食銀雪魚
又貪呢到唔洗佢行出行入拎食物

點知。。。。。。。。
竟然改左menu,改menu都唔係最大問題
無銀雪魚食,啲生蠔超級瘦,熱燻好唔吸引
成餐飯好似好無focus咁!

果然,
出左名既自助餐真係唔會好食
真係好失望,連嫲嫲都話啲野唔好食
😔😔😔😔😔😔😔
2021-10-11 945 瀏覽
FEAST (Food By EAST)地址: 太古太古城太古城道29號東隅1樓電話: 39683777=====================呢度食 buffet ,主菜是任食,會由廚房收到order 即做而dessert ,salad 及其他熱盤,就會以自助形式去拎,老實講選擇唔多,salad 數量少,冷盤海解壽司刺身等亦只是合格,絕對比唔到收$650一位架價值,我第一次食自助餐係會有唔飽同揀唔落手。講返主菜,可能人多都要等好耐,比較比薦是牛,牛味重煎到6成熟銀雪魚就好香滑,豬腩皮脆肉汁豐。甜品如果對喜歡食甜的人會失望,食了要次就沒希想encore 的念頭,好彩新鮮水果berries 好juicy
FEAST (Food By EAST)
地址: 太古太古城太古城道29號東隅1樓
電話: 39683777
=====================

2021-10-05 709 瀏覽
和閏蜜staycation,想過一個遊閒的假期,所以選酒店時也不選連自助早餐的。這酒店package 在Domain早餐。飲品是自助形式,有果汁、咖啡、茶。先來一碗凍的前菜,有4款選擇,我們選了芒果燕麥.麥片.亞麻籽.希臘乳酪.杏仁片.芒果(原價$55),味道唔錯,但口感唔太好,因為太杰了。主菜有好多選擇,包括三文魚egg benedict、牛角包、中式早餐,不過我們想試吓特別些的。牛油果多士配烤蘑菇.烤蕃茄.露筍.自選雞蛋煮法(我選了水煮蛋)(原價$155)蔬菜新鮮、烤得剛好、有蔬菜的鮮味、又有烤香味,但多士淋了些有小小韌。分享一個笑話給大家,我們以為蛋漏了沒有上,當我用刀一cut落cream時,原來是隻蛋,真係笑到肚痛,好采無問人,否則瘀死。酸種麵包多士配意大利軟芝士.無花果.核桃.松露蜜糖(原價$155)我試咗無花果好新鮮,火箭菜唔苦。環境非常好,好清淨,枱與枱之間距離遠,可以好輕鬆地享受早餐。人手不太足夠,不過自助落單,飲品自取,都無咩需要叫人幫忙。這個早餐原價不便宜,所以staycation包埋實好抵。

飲品是自助形式,有果汁、咖啡、茶。

我試咗無花果好新鮮,火箭菜唔苦。

人手不太足夠,不過自助落單,飲品自取,都無咩需要叫人幫忙。

這個早餐原價不便宜,所以staycation包埋實好抵。
2021-07-19
早餐
2021-10-03 879 瀏覽
太古 Semi Buffet Lunch   Business Lunch Buffet 配一份main Dish ($350) 冷盤,海鮮,沙律同壽司刺身都好新鮮,賣相同味道都唔錯。  🍥 日式前菜同甜品做得相當出色! 日式前菜有4-5款,份量都唔細份,暫時淨係試咗裙帶菜同埋芥辣八爪魚,兩款都好好食!  下次一定要試埋其他款。  🍰 所有甜品既賣相都100分,份量都唔細份,種類又多,要搵多幾個人先可以開心share試哂咁多款。 所有甜品都唔會過甜,啱返香港人口味。  🍮 重點黎啦,就係全場最好食嘅野,就係Creme Brûlée!!  呢個真係神級level☝🏼,好食到影咗張solo相比佢。 奶味好重,好香vanilla籽味,口感dense得黎又好滑身,再加面上嘅脆口焦糖,每一啖都有一脆一軟既層次,絕對係呢餐飯嘅完美句號。  🍅🍖慢炆豬肩肉 推介: 🌕🌕🌕🌕🌑 係用蕃茄香草醬黎配個豬肩肉同配菜,配菜有蘑菇同煎蕃茄仔。 個汁唔太酸又唔過甜,同個豬肩肉好夾,非常開胃。如果個豬肩肉可以再煮得淋少少就perfect了。 可以一試。  🧀🍝焗三色芝士通粉 推介: 🌕🌕🌕🌗🌑 用咗龍蝦芝士醬黎配
冷盤,海鮮,沙律同壽司刺身都好新鮮,賣相同味道都唔錯。

🍅🍖慢炆豬肩肉 推介: 🌕🌕🌕🌕🌑

🧀🍝焗三色芝士通粉
推介: 🌕🌕🌕🌗🌑 用咗龍蝦芝士醬黎配帶子粒通心粉,再加芝士碎、黑椒同香草做toppings。 通心粉軟硬適中,個醬汁好重龍蝦味。 鮮甜嘅帶子粒會令到個pasta整體無咁heavy,係一個好好嘅配合。

🌬🐟上海燻魚
推介: 🌕🌕🌕🌕🌗
魚肉無話好滑,但味道相當唔錯。 墊底嘅以為係普普通通嘅薯蓉,但有驚喜!  原來係蛋白黎,有淡香嘅鮮味,好好食,一定要試!

🍗🥬菠菜松子雞卷 推介:🌕🌕🌕🌑🌑
雞肉都幾嫩身,菠菜味唔會太重。 就咁食可能有啲dry,所以旁邊有兩隻醬汁點黎食。 一隻係燒汁,另一隻係薯蓉醬,但兩隻醬汁都冇乜驚喜。 呢道菜都幾飽肚,會寧願揀食另外嗰三款。

*Main Dish菜單會間唔中轉一次
*全部main dish都係即制,buffet可以食到咁上下先安排上菜
*泰式蝦刺身都好好食
*雪糕mamaday,可以唔試
*Salad Bar嗰個位好迫,夾上邊果層好方便
2021-09-30
  • 慢炆豬肩肉
開餐地點: 太古太古城太古城道29號東隅1樓 FEAST (Food By EAST)開餐日期:2021/9/30訂位資料 : 平日半自助餐今日我地一家人去Feast 食半自助餐,地點非常方便由港鐵太古站E出口出發,上完扶手電梯就會入到太古城中心,見到H&M就轉入G2000方向,直行見到Haagen-Dazs就係Feast的餐廳入口。由地鐵站出口行到餐廳門口只需約兩分鐘,非常方便。半自助餐開餐嘅時間係由12:00食到2:30,我哋到達餐廳嘅時間係11:45,酒店職員安排我哋坐響餐廳出邊嘅coffee shop度等候,環境舒適我地四位被安排坐響窗邊沙發位置,用餐環境舒適以下就係今日餐廳供應嘅任食餐飲:海鮮方面今日沒有生蠔供應,非常失望熟蝦沒有鮮味青口太細粒,而且有些肉質不完整東風螺肉質鮮甜,但部份食到有沙刺身方面只有北寄貝同魷魚北寄貝感覺唔太新鮮,略帶腥味魷魚厚切鮮甜,可以接受壽司以卷物為主,味道尚可,但壽司飯比較硬飲品尚算多選擇沙律菜已經淋晒泰式雞腳反而幾好食甜品質素良好另外,有少量曲奇同水果供應酒店嘅自家製雪糕同埋配料,味道正常今日嘅所有main course都係由呢個廚房即埸製作
開餐日期:2021/9/30
訂位資料 : 平日半自助餐

今日我地一家人去Feast 食半自助餐,地點非常方便

我地四位被安排坐響窗邊沙發位置,用餐環境舒適

以下就係今日餐廳供應嘅任食餐飲:

海鮮方面今日沒有生蠔供應,非常失望
熟蝦沒有鮮味
青口太細粒,而且有些肉質不完整
東風螺肉質鮮甜,但部份食到有沙

刺身方面只有北寄貝同魷魚
北寄貝感覺唔太新鮮,略帶腥味
魷魚厚切鮮甜,可以接受

壽司以卷物為主,味道尚可,但壽司飯比較硬

飲品尚算多選擇
沙律菜已經淋晒
泰式雞腳反而幾好食

甜品質素良好
另外,有少量曲奇同水果供應

酒店嘅自家製雪糕同埋配料,味道正常

今日嘅所有main course都係由呢個廚房即埸製作

今日main course嘅選擇有四款
即場用手機點餐,點餐後10分鐘內就全部上枱
我哋四位當然係全部都點晒黎試吓

豬肩肉爽口入味

松子雞卷,雞肉唔鞋口但平平無奇

芝士通粉珍寶帶子粒數量非常少,差唔多淨係食到通粉

上海鱸魚略帶鞋口,蟹肉蛋白卻非常好食,整體來講係最好食嘅main course

另外,仲有中湯同西湯各一,味道正常

平日半自助餐收費係$350,另收加一,沒有信用卡優惠。

整體黎講,餐廳環境舒適,服務良好,收碟嘅速度快,但半自助餐食物選擇不多,而main course味道亦只屬正常水準。
生日
2021-09-28 755 瀏覽
612蚊晚市自助餐,假日 冷盤度度差唔多,呢間有埋生蠔,都算生鮮,起碼食左冇肚痛。冷盤有海鮮,刺身果d日常款式,但有驚喜係有泰式生蝦,皮蛋,蒜泥白肉呢d係自助餐好少見。比較有睇頭的是熟食,要手機落order 叫,款式較少,部分好味,例如西冷,外表燒到好脆,即叫即整,上菜碟又靚,岩港女港男打卡。但亦有d款式唔好食,例如烤魚柳,好乾身好粗糙,雞肉串都勁難食,完全冇雞皮,唔似燒烤,似焗爐整,又好粗糙難入口。個咖哩簿餅都唔錯。整體86分。雪糕唔好食,綠茶雪糕好甜。
612蚊晚市自助餐,假日
冷盤度度差唔多,呢間有埋生蠔,都算生鮮,起碼食左冇肚痛。
雪糕唔好食,綠茶雪糕好甜。
祝大家月餅節快樂🌕🌕🌕中秋去左香港東隅酒店今次餐飲方面包咗FEAST (Food By EAST)早餐🥳正啊!🍽FEAST (Food By EAST)早餐在平時自助餐質素較佳的FEAST進食,包左兩份Set breakfast 🍳 FEAST設計如酒店風格般充滿藝術特色,連卡位上面的燈飾都有型有款我哋揀左一份中式早餐Eggs Benedict 😋質素不比Buffet差,好豐富😍連個Eggs Benedict麵包皮🥯都脆卜卜,好少見👍🏻今次真係IGable又好味道!餐前仲有一大碗生果同士多啤梨汁🍓野飲亦可自行在咖啡機refill,仲有ORIGIN茶包同果汁任飲😋真係好滿足😝保証食得飽飽。***酒店🏨及生活體驗均為自費活動☺️

🍽FEAST (Food By EAST)

我哋揀左一份中式早餐

Benedict  eggs

餐前仲有一大碗生果同士多啤梨汁🍓

***酒店🏨及生活體驗均為自費活動☺️
Benedict  eggs
  • Egg Benedict
2021-09-20 590 瀏覽
超高質既酒店自助餐,雖然各類既款式唔多,但勝在質量非常好 海鮮沙律冷盤甜品類等食以自助式,自己出去拎,海鮮有生蠔,長腳蟹,青口同螺,我就主打食長腳蟹,好鮮味,食左2大盤以上 主菜熱食就用QR CORE落單即叫即煮,熱辣辣,大概有16款主菜左右,每一款都擺盤滿分份量又唔多,岩哂咩都想食但胃口又唔大既人 烤美國肉眼扒(5成熟)牛味重,有少少肥膏連埋食好嫩滑 烤羊脾肉羊味勁濃 鹽燒牛舌一入口好香牛味,好似同隻牛咀緊咁 照燒大蔥雞肉串大蔥同雞肉都同燒汁融為一體,好惹味 香煎海爐魚有油香亦夠嫩滑 煙肉帶子卷煙肉既咸香令帶子更有層次 黃金脆蝦蝦肉Q彈 松露薯條本身以為係個醬先有松露味,點知係薯條本人就充滿松露味 素肉丸有d似ikea既肉丸烤時蔬甜品有樣有內涵焦糖燉蛋勁似出面P字頭果間,好香濃蛋味
超高質既酒店自助餐,雖然各類既款式唔多,但勝在質量非常好

海鮮沙律冷盤甜品類等食以自助式,自己出去拎,
海鮮有生蠔,長腳蟹,青口同螺,
我就主打食長腳蟹,好鮮味,食左2大盤以上

主菜熱食就用QR CORE落單即叫即煮,熱辣辣,
大概有16款主菜左右,每一款都擺盤滿分
份量又唔多,岩哂咩都想食但胃口又唔大既人

烤美國肉眼扒(5成熟)

牛味重,有少少肥膏連埋食好嫩滑

烤羊脾肉

羊味勁濃

鹽燒牛舌

一入口好香牛味,好似同隻牛咀緊咁

照燒大蔥雞肉串

大蔥同雞肉都同燒汁融為一體,好惹味

香煎海爐魚

有油香亦夠嫩滑

煙肉帶子卷

煙肉既咸香令帶子更有層次

黃金脆蝦
蝦肉Q彈

松露薯條

本身以為係個醬先有松露味,點知係薯條本人就充滿松露味

素肉丸

有d似ikea既肉丸

烤時蔬

甜品
有樣有內涵

焦糖燉蛋勁似出面P字頭果間,好香濃蛋味
東隅酒店 自助餐長期 Full Booking 主因當然是高質 但我觀察 這裡出品 精緻巧手 味道出色 而且都是 一口吃 可試多款式 也不太飽 正符合自助餐 一價多吃 的概念 🍣🍣其實疫情前 Food by EAST (FEAST) 嘅自助餐 並沒有那麼火的 疫症爆發後 餐廳停業了 重開後 作了些改動 冷盤小食 各款沙律 凍肉 罐裝飲品 放在自動門 的凍櫃中 只要行近凍櫃 玻璃門會自動打開 非常衛生的設備 貼心 凍海鮮 壽司 甜品 亦分隔好 🦐🦐 🦪🦪而主菜 改用手機 即點即做 食材優質 出品精緻 高水準 現場製作 份量很少 不時更新菜式 連同小食 共有十多款 份量不大 亦可無限次加單 可讓客人多選擇 喜歡的品嚐 改變做法後 讓這裡慢慢火起來 開始時 OpenRice 也可訂座 之後也取消了 😍😍甜品選擇亦不少 自家製雪糕也有 手工曲奇餅 脆餅 馬卡龍 一般酒店出品 都很硬 用作裝飾 作用還大 但這裡 出乎意料 鬆脆 好吃 🍪🍪

天多利烤雞搥 芥末乳酪

• 烤豬腩肉燴紅椰菜蘋果汁
  • 烤美國肉眼扒炒薯阿根廷香草汁
  • 天多利烤雞搥芥末乳酪
2021-09-07 920 瀏覽
小朋友返半日學,放學過嚟食半自助午餐。用埋openrice九折訂座。大人$350,小朋友半價。先講buffet方面,熱食因為有main course嘅關係所以buffet度就無。沙律有三四款選擇、另外有煙三文魚、parma ham同火腿片等。另外有凍品例如無骨鳳爪、醋青瓜。海鮮有生蠔(絕對係回本之選)、蝦同翡翠螺。生蠔🦪雖然細細隻但都幾夠鮮味~翡翠螺多肉好食😋~壽司區有兩款生魚片、各式卷物壽司同埋蕎麥麵,另外仲有幾款前菜。芝士區有幾款芝士👍🏻以咁嘅價錢有幾款芝士㨂都唔錯~甜品區多選擇,而且甜品味道唔錯唔會太甜~加上每件細細件絕對有quota試晒咁多款~自家制雪糕雖然得三款口味:朱古力、士多啤梨同whiskey。但好正過m字同h字頭~特別推介whiskey味,食咗口有少少似百利甜酒味,超多食👍🏻值得一提係佢部自助咖啡機有得揀decaf,啱晒我呢類對咖啡因敏感但又鍾意飲咖啡人士~小朋友最鍾意就係飲品任飲,有冬瓜茶、解茶、巨峰提子汁等等罐裝飲品。嚟到主菜,我揀咗三文魚小朋友揀咗羊腿。主菜本身無咩特別期望點知食落口都好高質~出去出要餐廳幾百蚊食個dinner都係咁上下質素,而家幾百蚊仲包埋bu

芝士區有幾款芝士👍🏻以咁嘅價錢有幾款芝士㨂都唔錯~

嚟到主菜,我揀咗三文魚小朋友揀咗羊腿。主菜本身無咩特別期望點知食落口都好高質~出去出要餐廳幾百蚊食個dinner都係咁上下質素,而家幾百蚊仲包埋buffet,我覺得真係好抵食~
2021-09-02
用餐優惠