2024-08-01 300 瀏覽
連續兩日嚟咗food lab 食lunch ,四色芝士pizza超正,上嚟夠熱,芝士夠多,pizza夠鬆軟,非常推介。至於黑松露蘑菇pizza,可能冇咁夠熱,我覺得比較遜色,但係味道都唔差。
重新開張,當然要去試一試的水準啦! 新開幾日,都幾多人去試,室內所有枱已經訂滿了😱幸好室外仲有一兩張枱☺️等咗5分鐘,安排好坐室外位置!好彩唔太熱😅點咗一個lunch set. 包括沙律或湯, 主菜一份, 一杯熱飲.我點咗凱撒沙律西班牙豬鞍同埋一杯熱茶.凱撒沙律,菜都幾新鮮...但西班牙豬鞍就認真麻麻哋.. 似用水煮熟再煎一煎,然後放D汁調味...連杯茶都唔好飲...好似要加10元🤔上餐勁快,絕對係茶餐廳速度! 我懷疑所有食物唔係接單後先煮... 埋單連加一,大約$150...一D都唔平...物非所值😥
我點咗凱撒沙律西班牙豬鞍同埋一杯熱茶.
連杯茶都唔好飲...好似要加10元🤔
一D都唔平...物非所值😥
2024-03-22
  • 凱撒沙律
食物美味,殷勤招待,環境優美每張相片都變成網紅照😂🫶🏻鹿兒島豬腩肉勁好食,有多款Pizza及意粉選擇。Dirty coffee 雖然細杯,但很香滑。過了一個很chill的下午✌🏻
食物美味,殷勤招待,環境優美
每張相片都變成網紅照😂🫶🏻
過了一個很chill的下午✌🏻
2024-04-04 542 瀏覽
假期都有tea set另外,推介青椒牛柳粒串68元好抵食又美味地方乾淨又寬闊,hea下好舒服,服務態度好,見到個碗碟污糟會自動換過,香港要再出發就是靠這種服務態度!
假期都有tea set
另外,推介青椒牛柳粒串68元好抵食又美味