2024-07-05
黃竹坑都有印度菜、墨西哥菜同地中海菜食啦😋 而家放工搭鐵直接去黃竹坑好方便!我地去左呢間本身專做到會同外賣既餐廳,有唔同既大公司都有搵佢地搞到會,而家餐廳經營埋堂食,集印度菜、地中海菜、墨西哥菜同意粉於一身,提供多款選擇!環境不大,不過外籍老闆同老闆娘都好nice! 氣氛熱鬧🎉 我地既晚餐就叫左:.🫔烤羊肉卷Donar (Lamb) Wrap 配薯條及汽水不得不說,烤羊肉卷好足料,口感好豐富!裡面除左羊肉,仲有椰菜、蕃茄、芝士、彩椒同酸瓜,加埋千島醬汁,好juicy好好食!而薯條係粗身果款,唔點醬都已經好好食! .🌮雞肉脆批Chicken Quesadilla配汽水呢款就有烤雞肉、洋蔥、蕃茄同彩椒,雞肉好香,醬汁好惹味,口感又係好豐富!.🥘印式香料咖哩雞飯配沙律及汽水印式香料咖哩雞真係幾香,咖哩既份量都幾多,撈飯一流!而且佢地既飯係採用左印度米,即比較長身果種,比較正宗!旁邊附有沙律菜,係好齊全既便當呢🍱 .🍗麥樂雞 Chicken Nuggets 8件麥樂雞熱辣辣,炸得幾香口,而且仲附有燒烤醬幾好食!.由於本身主力做到會同外賣,所以而家就算有堂食,為左方便都會使用返外賣盒同餐具為主!
🫔烤羊肉卷Donar (Lamb) Wrap 配薯條及汽水
🌮雞肉脆批Chicken Quesadilla配汽水
🥘印式香料咖哩雞飯配沙律及汽水
🍗麥樂雞 Chicken Nuggets 8件
麥樂雞熱辣辣,炸得幾香口,而且仲附有燒烤醬幾好食!
由於本身主力做到會同外賣,所以而家就算有堂食,為左方便都會使用返外賣盒同餐具為主! 除左我地以上點的,佢地仲有海鮮例如咖哩魚同蝦既料理等,有時想轉下口味食印度菜、墨西哥菜同地中海菜就可以來呢度試下啦!