大家千祈唔好黎呢度慶祝!好不知所謂!幫同事慶祝生日,諗住俾個驚喜,開心食餐飯,因為呢段日子好唔容易。結果好後悔黎左呢度,呢個亦係我人生第一次寫負評,真係想講粗口,拍枱!特登早到半個鐘,講明要咩甜品,寫咩字…結果個甜品送出黎,乜野都無,我要硬住頭皮當住同事臉問,咩事!啲野去哂邊食的main course放低唔夠15分鐘,都講明仲食緊,就要收走,要將啲野食快快分哂去,或移去第二隻碟…好似唔夠碟用咁限時90分鐘我都可以明白,想做多轉生意,可以明白,但成個流程感覺係一啲「心」都無,無heart無誠意,就係只想搵錢的一間餐廳!我真係以後都唔會黎,亦會叫哂身邊所有識的人唔好去!一個重要嘅慶祝就咁被搞禍!差👎🏻真係好嬲

差👎🏻真係好嬲
2025-05-16
慶祝紀念
生日
2025-05-16 8 瀏覽
Four O Five Coffee & Eatery觀塘成業街19-21號成業工業大廈地下2號舖經開觀塘,老友推介靚西餐梳乎厘,環境舒適,食材新鮮,入去 Chill 吓先。😺忌廉海鮮湯,香濃的忌廉,鮮味十足,好開胃。😙田園沙律新鮮爽口,酸甜醬汁好惹味。😋慢煮南非鮑魚虎蝦蘆筍燴飯鮑魚口感煙韌,虎蝦爽口彈牙,鮮味十足,蘆筍燴飯,新鮮爽口,米飯煙韌,好味道!😍BBQ汁慢煮豬腩肉配燒菠蘿腩肉脂肪和肉的比例恰到好處,外層香脆,中層鬆軟,腩肉煙韌,肉汁豐富,香氣四溢。菠蘿鮮甜多汁,沙律菜新鮮爽口,推薦!😻粒粒芒果椰子忌廉梳乎厘梳乎厘即叫即製,香滑的醬汁甜度適中,內層口感鬆軟,香味慢慢滲出,加了薄荷葉,開心果和糖霜提升層次,芒果肉和蜜桃肉好夾,椰子忌廉又香又滑,喜歡甜品的朋友不能錯過!😘芒果菠蘿沙冰果味濃郁,面層的忌廉香甜嫩滑,冰底夠凍,必飲!😁鹹檸柚子沙冰柚子香甜,鹹檸消暑解渴,So fresh!😽Four O Five Coffee & Eatery 環境舒適氣氛好,食材新鮮高質,套餐沙冰梳乎厘正,侍應服務態度好,回頭率高。😎🤘🏻
Four O Five Coffee & Eatery

觀塘成業街19-21號成業工業大廈地下2號舖

忌廉海鮮湯,香濃的忌廉,鮮味十足,好開胃。😙

田園沙律新鮮爽口,酸甜醬汁好惹味。😋

慢煮南非鮑魚虎蝦蘆筍燴飯

BBQ汁慢煮豬腩肉配燒菠蘿

粒粒芒果椰子忌廉梳乎厘

芒果菠蘿沙冰

果味濃郁,面層的忌廉香甜嫩滑,冰底夠凍,必飲!😁

鹹檸柚子沙冰

柚子香甜,鹹檸消暑解渴,So fresh!😽

2025-05-15
2025-05-16 5 瀏覽
📍海鹽朱古力疏乎厘班戟是日MVP店員放落黎個下已經睇到疏乎厘的「動L」🤩面頭的朱古力醬係極之濃郁疏乎厘食落好重蛋香兩者夾埋一齊食係勁夾🤤.📍明太子軟殼蟹意大利粉軟殼蟹炸到外層好香脆食落炸粉唔會太厚之餘,亦幾惹味明太子意粉食落都好creamy,唔錯🥰.📍日本手打和牛漢堡漢堡份量一d都唔細在漢堡扒上塊芝士仲要係半溶狀態🤤食落漢堡扒肥瘦適中,配埋菜蕃茄一齊食係幾Fresh💁🏻‍♀️.📍芝士奶蓋白桃烏龍📍焙茶鮮奶前者飲落唔會太甜,飲到啖啖的白桃香後者相對較好飲,有好濃的焙茶味之餘,又有種啖啖都回甘☺️
📍海鹽朱古力疏乎厘班戟
是日MVP
店員放落黎個下已經睇到疏乎厘的「動L」🤩
面頭的朱古力醬係極之濃郁
疏乎厘食落好重蛋香
兩者夾埋一齊食係勁夾🤤

📍明太子軟殼蟹意大利粉
軟殼蟹炸到外層好香脆
食落炸粉唔會太厚之餘,亦幾惹味
明太子意粉食落都好creamy,唔錯🥰

📍日本手打和牛漢堡
漢堡份量一d都唔細
在漢堡扒上塊芝士仲要係半溶狀態🤤

📍芝士奶蓋白桃烏龍
📍焙茶鮮奶
前者飲落唔會太甜,飲到啖啖的白桃香
後者相對較好飲,有好濃的焙茶味之餘,又有種啖啖都回甘☺️
2025-05-15 4 瀏覽
觀塘呢間隱世cafe真係好正🤤🤤🤤小食我地嗌咗炸魚薯條。炸魚炸得啱啱好,外脆內軟,好有魚嘅鮮味,再加炸到金黃色嘅薯條,非常美味。Main course我地食咗軟殼蟹意粉。軟殻蟹好大隻又好肥美多肉,配上意粉嘅明太子醬,同蟹肉嘅鮮味相輔相成,絕對係一個令人滿足嘅意粉。最後就係佢嘅主角- 朱古力香蕉疏乎厘班戟。呢個疏乎厘班戟軟綿入口,配上朱古力同被焦糖燒過嘅香蕉,夠哂咬口真係一個完美嘅結尾。整體而言,呢間Cafe提供多款美味嘅頭盤、主菜同甜品,每一款都有獨特嘅風味,絕對可以滿足不同味蕾嘅需求!
觀塘呢間隱世cafe真係好正🤤🤤🤤

試食活動
見到多評同相好吸引我約人去食, 估唔到最後一round星期六8點幾去到仲係坐滿人🤭 好彩BOOK左 ! 可惜我地夜左, 想試湯全部都賣晒, 要等下次!🍝🦀明太子醬軟殼蟹意大利粉 $155軟殼蟹面層炸粉只係輕輕薄薄一層完全唔厚粉, 無失去到食蟹肉的口感😘, 每條意粉啖啖都被明太子醬包圍但唔辣, 再濃味少少仲正 ! 🍵海鹽kiri芝士奶蓋宇治抹茶🫙🧀 跟餐+ $27跟意粉$27, 無左抹茶個陣苦味, 淡淡芝士奶蓋味, 唔太甜, 個人就i like it~~鍾意奶奶地嘅朋友仔就👍🏻烤🐏香草澳洲羊架伴西蘭花苗焗蒜頭配rosemary汁 $218一上枱我地細聲"嘩"一下😜件羊架比預期大件, 有成4-5條骨, 落order時仲驚唔夠要re-order添😆! 伴碟菜有茄子片、翠玉瓜片、西蘭花苗、仲有成個焗蒜頭, 多元化! 焗蒜頭剛剛好火喉, 軟軟地一入口就溶化! 羊架實在又係i like it, 有肥膏個啖就滑滑帶爽口, 淨肉個啖都啱啱好, 唔會烤到老左, 食完啜埋骨好滿足! 甘相比價錢同質數, CP值高~~🫔酥炸海苔魷魚 配wasabi salad醬🦑 $78魷魚爽口唔un, 條條都長長地唔會碎

🍝🦀明太子醬軟殼蟹意大利粉 $155

🍵海鹽kiri芝士奶蓋宇治抹茶🫙🧀 跟餐+ $27

🫔酥炸海苔魷魚 配wasabi salad醬🦑 $78
魷魚爽口唔un, 條條都長長地唔會碎濕濕, 哩個炸粉比軟殼蟹厚d, 但包魷魚點埋個醬又夾喎, 份量一d都唔少!

🥞吉士焦糖梳乎厘pancake $108
到主角~~~上枱時我地又再輕輕"嘩"左一下🤣🤣, 睇相都知size唔少, 估唔到實物係再叮一聲!好軟熟, 真係可以"動下動下"😆😆打卡味道都👍🏻 ! 有層脆卜卜焦糖面, 薄薄一層, 食到甜味又脆口唔會難咬, 梳乎厘pancake好軟熟, 有空氣感但又唔會咬左落去覺得好空虛😝 ! 仲有好多不同口味, 有選擇困難症🤭(伯爵茶珍珠、海鹽朱古力..)

​細心:可能知道電話訊號收得唔係甘好, 直接係單上面提供埋wifi pw😍
環境:我地半卡位, 環境都好舒服寬敞, 傾計約埋朋友gathering都好啱 ! 見到好似仲有個vip房, birthday dinner 一流!
價錢💰:連加一 $6佰蚊度 食到好滿足,肚腩仔都bi左出黎! 不錯可再encore, 下次可試埋梳乎厘pancake其他口味✌🏻!
2025-05-03
觀塘跳完彈床,已經8:00 🕗 肚餓嘅我過到嚟,諗住唔使等即刻有得食 🍽️😋 點知原來呢間嘢去到八點幾都仲要排隊 ⏳ 然後8:30都仲有人入嚟食 🚶‍♂️🚶‍♀️ 有啲人可能純粹入嚟食吓甜品 🍰🍨 但係佢個疏乎厘都幾多選擇,有芒果伯爵茶朱古力開心果味⋯ 🍫🍵 餐廳鋪面都有~20張枱 🪑 幾旺,上次就甚至見到有人老人家入嚟食 👵👴 粒粒芒果椰子忌廉梳乎厘 $128 覺得呢一個係最Fresh嘅疏乎厘 🌟🍧 所以叫嚟食 食芒果甜品,芒果最緊要夠甜夠腍 🍑💖 咁呢間就做到嘅 疏乎厘係硬身D嘅品質 💪 ~唔係幸福pancake嗰種非常鬆化 😅 另加咗好多cream ☁️🥥 蒜香蟹肉意大利粉 $138 上一次我係食蜆肉嘅蒜香意粉 🍝 今次就試吓食蟹肉 🦀❤️ 超級喜歡呢個超開胃,因為佢加咗啲四川辣條喺上面,仲有啲豆芽 🌶️🥗 蒜香味超重,好似我咁鍾意食辛辣嘢就會覺得好好食 🔥👌 明太子醬軟殼蟹意大利粉 $128 用足料嘅明太子醬製成嘅 🍜 仲有成隻嘅軟殼蟹 🦐🥳 又係落足料,所以鍾意明太子嘅朋友要嚟 👏 意式經典肉丸 $78 呢個肉丸個醬真係好正, 超級蕃
觀塘跳完彈床,已經8:00 🕗
肚餓嘅我過到嚟,諗住唔使等即刻有得食 🍽️😋
點知原來呢間嘢去到八點幾都仲要排隊 ⏳
然後8:30都仲有人入嚟食 🚶‍♂️🚶‍♀️
有啲人可能純粹入嚟食吓甜品 🍰🍨

餐廳鋪面都有~20張枱 🪑
幾旺,上次就甚至見到有人老人家入嚟食 👵👴

粒粒芒果椰子忌廉梳乎厘 $128
覺得呢一個係最Fresh嘅疏乎厘 🌟🍧
所以叫嚟食
食芒果甜品,芒果最緊要夠甜夠腍 🍑💖
咁呢間就做到嘅
疏乎厘係硬身D嘅品質 💪
~唔係幸福pancake嗰種非常鬆化 😅
另加咗好多cream ☁️🥥

蒜香蟹肉意大利粉 $138
上一次我係食蜆肉嘅蒜香意粉 🍝
今次就試吓食蟹肉 🦀❤️
蒜香味超重,好似我咁鍾意食辛辣嘢就會覺得好好食 🔥👌

明太子醬軟殼蟹意大利粉 $128
用足料嘅明太子醬製成嘅 🍜
仲有成隻嘅軟殼蟹 🦐🥳
又係落足料,所以鍾意明太子嘅朋友要嚟 👏

意式經典肉丸 $78
呢個肉丸個醬真係好正,
超級蕃茄芝士 🍅🧀
建議拎嚟撈吓飯或者意粉 🍚🍝
2025-05-14 0 瀏覽
估唔到觀塘呢間Cafe ,性價比咁高,絕對值得一試! 火炙三文魚配明太子燴意大利飯魚肉鮮嫩,炙燒後帶出獨特的香氣,濃郁的明太子醬好入味,意大利飯鹹香滑順。香煎盲曹魚配米仔粉粟米莎莎魚肉外脆內嫩,搭配爽口的粟米莎莎,口感豐富又層次分明。最鍾意吃米仔粉,粒粒都好有嚼勁以及入味。海鹽芝士奶蓋桂花烏龍鹹甜交織的奶蓋與淡雅的桂花烏龍完美融合,口感細膩,令人回味。 玫瑰咖啡濃郁玫瑰花花香,入口醇厚順滑,令人感受到不一樣的咖啡體驗。 伯爵茶珍珠疏乎厘班戟上枱真係嚇了一跳,好好好大個,好多伯爵茶醬,超鍾意濃郁嘅味道。蛋糕蓬鬆柔軟,跟珍珠的Q彈口感相得益彰。由於伯爵茶疏乎厘真係好濃,我哋忍唔住叫多咗一杯「一番焙茶鮮奶」濃郁茶香與順滑奶香,幼滑細緻,值得細細品嚐。這間Cafe不僅食物美味,價格也十分合理,難怪星期日都座無虛席。🍽️☕

估唔到觀塘呢間Cafe ,性價比咁高,絕對值得一試!

火炙三文魚配明太子燴意大利飯

香煎盲曹魚配米仔粉粟米莎莎

海鹽芝士奶蓋桂花烏龍

玫瑰咖啡
濃郁玫瑰花花香,入口醇厚順滑,令人感受到不一樣的咖啡體驗。

伯爵茶珍珠疏乎厘班戟

濃郁茶香與順滑奶香,幼滑細緻,值得細細品嚐。

🐑 **烤香草澳洲羊架** 3支骨medium rare粉嫩,迷迭香汁滲入肉縫,配西蘭花苗清爽解膩,焗蒜頭軟糯香甜 🦀 **明太子醬軟殼蟹意大利粉** 驚喜組合!脆炸軟殼蟹完整上桌,明太子奶油醬濃郁掛麵,明太子後勁十足 🍹 **鹹檸柚子沙冰 +$24** 港式鹹檸七變奏!柚子清香+碎冰口感,解辣一流 ☁️ **原味梳乎厘配楓糖漿現點現焗!空氣感十足像雲朵,輕碰即搖晃~淋上加拿大楓糖漿,甜度剛好,完美收尾 #梳乎厘控 #軟殼蟹意粉 #羊架 #港女打卡 #fusion菜

🐑 **烤香草澳洲羊架**

🦀 **明太子醬軟殼蟹意大利粉**

驚喜組合!
脆炸軟殼蟹完整上桌,明太子奶油醬濃郁掛麵,明太子後勁十足

🍹 **鹹檸柚子沙冰 +$24**
港式鹹檸七變奏!柚子清香+碎冰口感,解辣一流

☁️ **原味梳乎厘配楓糖漿
現點現焗!空氣感十足像雲朵,
輕碰即搖晃~淋上加拿大楓糖漿,甜度剛好,完美收尾

2088 瀏覽
2025-05-13 3 瀏覽
觀塘三次回訪嘅梳乎厘pancake cafe😍1. 伯爵茶珍珠梳乎厘班戟 $118伯爵茶味好突出 珍珠滿滿 梳乎厘pancake有兩大塊 一上枱十分動l 口感鬆軟得黎又有空氣感 同時蛋香十足 上次試過芒果味都好正好好食2. 明太子醬軟殼蟹意大利粉 $154賣相幾fancy 明太子超多 個汁調到十分creamy 十分掛汁 個軟殼蟹炸到好香脆 食落個量都好多 十分飽肚 好睇又好食+ 山政小山園【RICH】一番焙茶鮮奶(熱)好濃郁嘅焙茶味 拉花又靚 唔會太甜 幾鍾意3. 韓式泡菜卡邦尼意大利粉配溫泉蛋 $147好少見有kimchi crossover pasta 幾特別 食落少少辣 kimchi個香辣味都幾出 加個溫泉蛋就balance番啲 超掛汁 份量又多 算抵食+三重奏薄荷朱古力沙冰超大杯又打卡able 飲落薄荷味好出好fresh 同時又keep 到朱古力味嘅香濃 好飲📍Four O Five Coffee & Eatery 觀塘成業街19-21號成業工業大廈地下2號舖
觀塘三次回訪嘅梳乎厘pancake cafe😍

1. 伯爵茶珍珠梳乎厘班戟 $118

2. 明太子醬軟殼蟹意大利粉 $154

+ 山政小山園【RICH】一番焙茶鮮奶(熱)
好濃郁嘅焙茶味 拉花又靚 唔會太甜 幾鍾意

3. 韓式泡菜卡邦尼意大利粉配溫泉蛋 $147

+三重奏薄荷朱古力沙冰

📍Four O Five Coffee & Eatery
觀塘成業街19-21號成業工業大廈地下2號舖
2025-05-11 0 瀏覽
田園沙律搭配新鮮的季節性蔬菜,口感清爽。配上輕盈的油醋醬,讓整道菜更加清新,適合用作開胃菜。澳洲穀飼西冷牛扒這道牛扒的肉質鮮嫩多汁,烹調得恰到好處,外焦內嫩。蒜香薯蓉的濃郁味道與牛扒形成完美搭配,讓人每一口都感受到豐富的層次感。黑松露燒肉汁則提升了整道菜的奢華感,散發著誘人的香氣,令人回味無窮。原味梳乎厘配楓糖漿這款梳乎厘輕盈蓬鬆,外層微焦,內部則保持著柔軟的口感。搭配楓糖漿的甜味,使整道甜品更加豐富,甜而不膩,適合喜愛清新口味的食客。每一口都像是輕柔的雲朵,令人心情愉悅。朱古力這款抹茶的香氣濃郁,口感幼滑。虎蝦帶子意粉這道意粉選用了新鮮的虎蝦和帶子,海味十足。意粉的口感完美,吸收了海鮮的鮮美。
田園沙律

澳洲穀飼西冷牛扒

原味梳乎厘配楓糖漿

朱古力
這款抹茶的香氣濃郁,口感幼滑。

虎蝦帶子意粉

2025-05-09 2 瀏覽
1️⃣法式油封鴨腿配自家製麻辣醬 : 🪿鴨腿肉味香濃,相當有咬口,皮脆而不膩,麻辣醬香而不辣,非常惹味!😋 絕對能滿足你的味蕾。💯2️⃣澳洲穀飼西冷牛扒🥩 : 牛扒煎至七成熟(Medium Well),肉質鮮嫩多汁,配上蒜香薯蓉和黑松露燒肉汁,香味絕佳!🤤 牛扒的份量也相當足夠,一定要提,個薯蓉勁好食,本身已經好香薯仔同牛油高湯味,加埋澳洲穀飼西冷牛扒嘅牛肉汁,成個薯蓉味道升華左🔝。3️⃣#原味梳乎厘配🍁🍯楓糖漿 : 梳乎厘口感輕盈鬆軟,楓糖漿甜而不膩,配上新鮮水果同cream, 賣相同味道都🆙,令人回味無窮!🥞4️⃣#酥炸海苔魷魚🦑配青芥末沙律醬 : 魷魚炸得酥脆可口,青芥末沙律醬味道獨特,係一個好成功嘅小食!5️⃣是日餐湯 #南瓜湯: 🎃南瓜湯底香濃細滑,食材新鮮,暖胃又開胃。🥣6️⃣#鮮奶咖啡: ☕咖啡香濃順滑,奶味適中,和甜品是完美配搭。​7️⃣#檸檬蜂蜜梳打 : 🍋梳打飲品清爽解渴,蜂蜜的甜味與檸檬的酸味完美融合。🍹

2025-05-09 0 瀏覽
觀塘網紅西餐廳今日同朋友去到觀塘工廠大廈Fourofive食飯環境好靚配埋聖誕裝飾好適合打卡💕一行兩人叫左兩款意粉同招牌疏乎厘甜品食物好味!好滿意呀值得推介俾大家牛油果香草醬野菌意大利粉牛油果粒爽口配以新鮮野菌口感豐富加入青醬食落更清新🌿意大利煙燻火腿卡邦尼意大利粉煙燻火腿鹹香香氣突出!意粉掛汗每啖食到Creamy嘅醬汁Oreo忌廉沙冰飲落好香濃Oreo味~食落去有香脆口感加入滑溜忌廉好好飲!日本熊本縣草莓忌廉梳乎厘外觀好靚💕輕輕一撳就覺得好蓬鬆日本草莓味道清甜!配上自家製忌廉唔會太膩,食落去口感超級舒服!必食推介
觀塘網紅西餐廳
牛油果香草醬野菌意大利粉
牛油果粒爽口配以新鮮野菌口感豐富
加入青醬食落更清新🌿
意大利煙燻火腿卡邦尼意大利粉
煙燻火腿鹹香香氣突出!
意粉掛汗每啖食到Creamy嘅醬汁
Oreo忌廉沙冰
飲落好香濃Oreo味~食落去有香脆口感
加入滑溜忌廉好好飲!
日本熊本縣草莓忌廉梳乎厘
外觀好靚💕輕輕一撳就覺得好蓬鬆

2025-05-08 2 瀏覽
已回訪多次的一間觀塘高質人氣café食物水準一直令人驚喜無論是甜品或鹹食都做得有水準假日2點來到仍然是人頭湧湧好多人客好在好快便有位而且上菜都很快午市套餐好抵吃, 居然在假日也有屋餐- 香煎海蝦粟米紅石榴雜菜沙律•蜜糖芥未醬 + 是日餐湯 + 焦糖瑪奇朵香煎海蝦的外皮金黃酥脆,蝦肉鮮嫩多汁,與粟米和紅石榴的搭配,增添了清新和甜美的口感。蜜糖芥未醬則為整道沙律增添了層次感,微甜的口味完美中和了海鮮的鮮味。- 澳洲穀飼西冷牛扒.蒜香薯蓉,黑松露燒肉汁 + 是日餐湯 + Flat White(轉燕麥奶)牛扒肉質鮮嫩,熟度適中,散發著誘人的香氣 蒜香薯蓉滑順細膩,搭配上黑松露燒肉汁,讓整道菜更加豐富。- 吉士焦糖梳乎厘班戟班戟的外皮輕薄柔軟,口感滑順,完美包裹著內裡的甜美吉士餡每一口都散發著濃郁的香氣,焦糖的層次感為甜品增添了不少風味。- 另外加配的小食,炸蕃薯條和酥炸海苔魷魚都好香口, 讓人吃不停
已回訪多次的一間觀塘高質人氣café
食物水準一直令人驚喜
無論是甜品或鹹食都做得有水準
假日2點來到仍然是人頭湧湧好多人客
好在好快便有位而且上菜都很快
午市套餐好抵吃, 居然在假日也有屋餐

牛扒肉質鮮嫩,熟度適中,散發著誘人的香氣
蒜香薯蓉滑順細膩,搭配上黑松露燒肉汁,讓整道菜更加豐富。

- 吉士焦糖梳乎厘班戟
班戟的外皮輕薄柔軟,口感滑順,完美包裹著內裡的甜美吉士餡

• 吉士焦糖疏乎厘班戟
2025-05-08 0 瀏覽
好想食梳乎厘 所以約左朋友去有間觀塘好出名既cafe 係four o five coffee & eatery我地食左蒜香蟹肉意大利粉 濃郁的蒜香滲入意大利粉 每一條都好均勻既香味 配埋鮮甜既蟹肉 份量都多 好抵食明太子薯條 外脆內軟的薯條 搭配鹹香濃郁的明太子醬 好正宗超有日式風情 即刻諗番去之前去福岡勁食明太子酥炸海苔魷魚配青芥末沙律醬 香脆的海苔包裹著魷魚 炸至金黃酥脆 咬下去瞬間散發鮮甜海味 搭配青芥末沙律醬,微嗆的刺激感係個咀到 好味但唔會話刺激到食唔到山政小山園(rich)一番培茶鮮奶 深厚濃郁的培茶香氣同醇厚的鮮奶交融 茶香帶著微微的炭焙氣息 使得茶味濃烈但不失柔和 岩晒係café慢慢歎伯爵茶珍珠梳乎厘班戟 伯爵茶既細膩香氣滲透其中茶香重 岩晒好鍾意飲伯爵茶既小編 配埋超煙韌既珍珠 同埋彈彈下既班戟 幾差既心情都即刻recharge好

我地食左

蒜香蟹肉意大利粉

明太子薯條

酥炸海苔魷魚配青芥末沙律醬

山政小山園(rich)一番培茶鮮奶

伯爵茶珍珠梳乎厘班戟
伯爵茶既細膩香氣滲透其中
2025-05-06 0 瀏覽
高質café1️⃣香濃海鹽朱古力梳乎厘班戟好出名的梳乎厘,超巨形,即叫即整,仲係燾的.朱古力醬好多,再配上開心果,果仁,oreo碎,超級豐富.仲有焦糖香蕉,份量十足.💰HKD$1282️⃣意大利煙燻火腿卡邦尼意大利粉有溫泉蛋,茹,忌廉汁非常香濃,意粉掛到汁,又唔會好漏,份量多.💰HKD$1383️⃣虎蝦帶子意粉係蕃茄醬意粉,配上翠玉瓜,茹,食落更健康.虎蝦好大隻.💰HKD$1284️⃣海鹽芝士奶蓋白桃烏龍茶好厚一層芝士奶蓋,白桃烏龍淡淡清香💰HKD$205️⃣抺茶鮮奶層次好靚,比例剛剛好,抺茶好香濃💰HKD$26
高質café
1️⃣香濃海鹽朱古力梳乎厘班戟
💰HKD$128

2️⃣意大利煙燻火腿卡邦尼意大利粉
💰HKD$138

3️⃣虎蝦帶子意粉
係蕃茄醬意粉,配上翠玉瓜,茹,食落更健康.虎蝦好大隻.
💰HKD$128

4️⃣海鹽芝士奶蓋白桃烏龍茶
好厚一層芝士奶蓋,白桃烏龍淡淡清香
💰HKD$20

5️⃣抺茶鮮奶
層次好靚,比例剛剛好,抺茶好香濃
💰HKD$26