從網上得知這間樓上酒吧餐廳,無論食物還是環境都吹捧得太好喇,終於昨晚去幫襯,完全跟評論的差天共地,完全係一間私人嘅私竇,唔可以講係正式公開嘅一間營業嘅酒吧餐廳,而且品流很複雜,如果再有機會我都唔會去,至於食物叫咗一個卡邦尼意粉,同一個炭燒豬頸肉都好好味但價錢都偏貴,係現場環境就唔係我所諗嘅咁好喇,而且唱歌嘅音響都好差,無論咪聲唔及音樂聲差,另外當客人去唱緊歌嘅時候其他人嘅說話又大聲,完全不太尊重,所以我覺得真係好麻麻地🫣
2024-04-29
2023-07-08 788 瀏覽
尋晚去尖沙咀食左一個放題燒烤,368蚊3個鍾除咗大眾嗰啲豬扒牛扒雞扒雞翼嗰啲一般嘢之外,我覺得比較特別嘅佢呢度有金菇啦有秋葵啦有娃娃菜食,仲有大蝦青口龍蝦嗰啲,對於我呢啲成日周圍去食嘢嘅人又成日去酒吧飲酒嘅人,本東對酒吧裏邊整嘅嘢食都冇乜期望,不過今次去嘅呢間我覺得值得推介下,呢度幾鬼抵,嗰度個老細同啲員工都好熱情,佢d自家制嘢幾好味,比我哋自己燒烤嗰啲嘢食都好食新鮮,有專人幫我哋燒烤我哋衹要坐喺冷氣房舒舒服服噉唱歌飲酒就得
2023-07-07
  • 避風塘魷魚鬚
  • 法式豬鞍架
  • 英式炸魚
🎯放假去左尖沙咀既「Friday Bar & Restaurant」,環境夠大梳化位舒服,邊飲邊食之餘,可以唱K、掟鏢,仲有包場服務,岩成班朋友來Gathering呀!👍🏻食物以串燒、BBQ為主,以往對酒吧餐廳期望都唔會過高,但呢度質素竟然超高,好食又唔貴,媲美高質餐廳,真係講你都未必信,試過你就知啦!🦪蒜蓉牛油燒蠔($78)甜噴噴既炸蒜鋪滿蠔身,蠔肉鮮甜多汁,好惹味呀!🐷泰式豬頸肉($78)入口軟嫩彈牙,完全沒有油膩感,點埋泰式酸辣汁,令人越食越唔停口!🐮黑椒牛扒($78)牛扒煎至7成熟,外面焦香,內裏保持肉汁,無筋唔癡牙,而且超大份呀!🐟多春魚($68)用孜然粉醃製過既多春魚,燒到卜卜脆,帶小小辣好香口!🍹Nothing ($98)Mojito ($98)兩杯Cocktail都調得唔錯,容易入口得黎富有層次感,唔會太甜,酒味濃淡適中!
🎯

👍🏻

🦪
蒜蓉牛油燒蠔($78)
甜噴噴既炸蒜鋪滿蠔身,蠔肉鮮甜多汁,好惹味呀!

🐷
泰式豬頸肉($78)

🐮
黑椒牛扒($78)

🐟
多春魚($68)
用孜然粉醃製過既多春魚,燒到卜卜脆,帶小小辣好香口!

🍹
Nothing ($98)
Mojito ($98)

2023-04-10 304 瀏覽
蜜汁🍯燒豬頸肉🐷 $78厚度適中🤏肉質爽 加入蜜糖 好開胃🤪避風塘雞翼🐥 $98佢隻味🤣有啲似麥當勞 shake shake 粉 BBQ味 🤤外脆內軟 肉嫩多汁 🍴大推💓💯英式🇬🇧炸魚 $88魚肉好厚 超juicy炸薯條🍟 $48 正常水平份量都好多👻卡邦尼意粉🍝 $78偏向creamy 份量都好多 蛋味濃🍳呢度環境🌌舒適 全部都係梳化位 🛋好適合一大班人 gathering 💃🏽🕺🏼佢地仲有包場服務 有得唱K🎤同燒烤======================Friday Bar & Restaurant (尖沙咀)尖沙咀加拿分道25-31號國際商業信貸銀行大廈14樓營業時間:星期一至六 16:00-04:00星期日 18:00-04:00

蜜汁🍯燒豬頸肉🐷 $78

呢度環境🌌舒適 全部都係梳化位 🛋
好適合一大班人 gathering 💃🏽🕺🏼

佢地仲有包場服務 有得唱K🎤同燒烤

======================
Friday Bar & Restaurant (尖沙咀)
營業時間:
星期一至六 16:00-04:00
星期日 18:00-04:00
  • 避風塘雞翼
2023-04-06 186 瀏覽
啤酒的香氣,激發味蕾,避風塘炸魷魚鬚,酥脆可口,燒虎蝦的香味,令人垂涎,卡邦尼意粉,濃郁美味無比。美食佳餚,盡在眼前,喝啤酒吃好菜,心情愉悅,友人相聚,歡聲笑語,這個夜晚,何等美好!The aroma of beer, tantalizing the taste buds,Crispy fried calamari tentacles, oh so good,Grilled tiger prawns, fragrant and delicious,Carbonara spaghetti, creamy and nutritious.Delectable delicacies, laid out before us,Sipping on beer, enjoying the fuss,Friends gathering, laughter and chatter,This night is perfect, nothing else matters.
啤酒的香氣,激發味蕾,
避風塘炸魷魚鬚,酥脆可口,
燒虎蝦的香味,令人垂涎,
卡邦尼意粉,濃郁美味無比。

美食佳餚,盡在眼前,
喝啤酒吃好菜,心情愉悅,
友人相聚,歡聲笑語,
這個夜晚,何等美好!

♡ 隱世樓上酒吧餐廳|Friday Bar & Restaurant ♡早幾日同朋友食完飯又未想走 於是就喺尖沙咀附近搵到一間酒吧餐廳叫咗啲小食 飲返兩杯Cocktail傾吓計,放鬆吓~餐廳環境都寬敞 坐得都幾舒服仲可以唱下K 掉下鏢😆- ♡ 秘製蒜香茄子♡ $68茄子好大條 而且蒜香味十足 外皮好脆 茄子肉吸晒蒜汁 質地好林~~ 仲可以揀辛辣味😆-♡ 黑椒牛排 🥩 ♡ $78加左黑椒汁嘅牛扒真係好惹味我哋揀咗小辣牛扒一條一條好易入口 送酒啱晒 ~~ 😆-♡ 蒜蓉牛油扇貝(兩隻)♡ $78扇貝好大隻 仲好新鮮~ 呢度嘅燒物認真唔錯可以媲美出面啲串燒店-♡ Sex on the beach ♡ $98用Vodka做底香橙🍊配上桃味濃度岩岩好。-♡ Blue Hawaii ♡ $98酒精味唔算好濃酸酸甜甜都幾好飲~-❥ 呢度仲提供包場同包房服務~ 仲有K場同可以燒烤添! 😆😍#⇢店鋪資料:Friday Bar & Restaurant (尖沙咀)尖沙咀加拿分道25-31號國際商業信貸銀行大廈14樓#

早幾日同朋友食完飯
又未想走 於是就喺尖沙咀附近
搵到一間酒吧餐廳
叫咗啲小食 飲返兩杯Cocktail
傾吓計,放鬆吓~
餐廳環境都寬敞 坐得都幾舒服

我哋揀咗小辣
牛扒一條一條好易入口
送酒啱晒 ~~ 😆
♡ 蒜蓉牛油扇貝(兩隻)♡ $78

扇貝好大隻 仲好新鮮~
呢度嘅燒物認真唔錯
可以媲美出面啲串燒店
♡ Sex on the beach ♡ $98
用Vodka做底
香橙🍊配上桃味
濃度岩岩好。
♡ Blue Hawaii ♡ $98

酒精味唔算好濃
酸酸甜甜都幾好飲~

#
⇢店鋪資料:
Friday Bar & Restaurant (尖沙咀)
#
  • 秘製蒜香茄子
今晚喺尖沙咀放學,同朋友嚟咗呢一間佢介紹嘅酒吧餐廳🤓呢間樓上Bar 嘅位置超近尖東站N2出口📍出口直行30步左右就到呢幢➡️國際商業信貸銀行大廈❗️位置真係超方便😎呢間樓上酒吧餐廳都算幾大間😲仲有4間唔同size嘅private房仔❗️一大班人(10至3x人)可以包房/包場玩,房入面除咗可以唱K之外,行出露台仲可以燒烤添😌真係好適合一大班朋友來gathering🤓我哋今晚兩個人,嗌咗➡️🍴碳燒羊架 我哋揀咗配酸辣味嘅泰式汁❗️羊架下面仲有d芥末醬可以癖一癖羊羶味🤓要讚下真係燒得好靚🤩食落口感實在,肥美肉多🤤仲好juicy 添😋🍴蜜汁燒豬頸肉肉片厚薄適中,嫩滑多汁💕有泰式燒烤店嘅水準🤩而且份量都唔少,配埋個泰式沙嗲醬就更加惹味喇😋卡邦尼意粉呢個卡邦尼走清爽路線🌱唔係超creamy果款,食起來唔會好漏😌芝士味香濃❣️如果可以再多番啲煙肉就更加完美喇😌黑椒牛排呢塊明顯有醃製過嘅牛扒食落真係超惹味又多汁🌟係今晚最有BBQ feel嘅食物🍢味道真係似自己係燒烤場燒果d牛排咁🤭當然自己燒冇呢度燒得咁好啦😝🍴Fruit Punch呢杯fruit punch 絕冇酒精冇怪味❗️係細個k 房嘅fruit punch
今晚喺尖沙咀放學,
同朋友嚟咗呢一間佢介紹嘅酒吧餐廳🤓
呢間樓上Bar 嘅位置超近尖東站N2出口📍
出口直行30步左右就到呢幢➡️國際商業信貸銀行大廈❗️
位置真係超方便😎

呢間樓上酒吧餐廳都算幾大間😲
仲有4間唔同size嘅private房仔❗️
一大班人(10至3x人)可以包房/包場玩,
房入面除咗可以唱K之外,
行出露台仲可以燒烤添😌
真係好適合一大班朋友來gathering🤓

我哋今晚兩個人,嗌咗➡️
碳燒羊架

我哋揀咗配酸辣味嘅泰式汁❗️
羊架下面仲有d芥末醬可以癖一癖羊羶味🤓
要讚下真係燒得好靚🤩
食落口感實在,肥美肉多🤤
仲好juicy 添😋
蜜汁燒豬頸肉

肉片厚薄適中,嫩滑多汁💕
有泰式燒烤店嘅水準🤩
而且份量都唔少,
配埋個泰式沙嗲醬就更加惹味喇😋

呢個卡邦尼走清爽路線🌱
唔係超creamy果款,
食起來唔會好漏😌

當然自己燒冇呢度燒得咁好啦😝

呢杯fruit punch 絕冇酒精冇怪味❗️
係細個k 房嘅fruit punch 味道🤭
甜甜地好易入口💕
唔飲得酒嘅都可以放心飲~
Homemade Lemonade

酸中帶輕微甜味,中和一下lemon juice 嘅酸味🌟
飲起來清新又消滯🥰
職員們都超級友善super nice☺️
食完嘢主動收拾,
有求必應👍🏻唔會扮睇唔到🤭
2023-03-15
2023-03-14 86 瀏覽
放工最啱同朋友飲嘢吹下水,「梳乎梳乎」下,俾我搵到係K11對面有間唔錯嘅Bar & Restaurant。今次揀左坐室外,望下出面嘅景色飲下酒吹下風都唔錯。係室內仲可以掟飛鏢,又有得包場唱K仲有燒烤添,下次同一大堆朋友gathering都可以揀依度🤭🤭🤭🤭香脆八爪魚卷內裏鬆軟口感嘅八爪魚卷再加炸得酥脆嘅外皮,八爪魚卷已經有調味,唔洗蘸汁已經好好食!!!搞到我一啖接一啖,停唔到口🤤🤤😛蒜蓉牛油扇貝超多蒜蓉超開心,大大粒扇貝又有鮮甜味,燒得又啱啱好,冇overcook👍🏻👍🏻🐮黑椒牛排黑椒牛排份量十足,嫩滑又冇筋,上枱時已切好,好貼心。牛排黑椒味超勁,啱哂愛辣之人😆😆🐷酥炸去骨原隻豬手今次嚟最期待嘅嘢食,酥炸去骨原隻豬手。鍾意豬手一層膠質一層肉,外皮亦都夠香脆,一路食,一路飲,爽🤪🤪🍹Pussy Foot 一種偏果味嘅cocktail,有檸檬汁、橙汁、青檸汁、蛋黃溝成嘅酒,質地比較厚身少少,但溝左果汁更清新爽口😆😆🍹Blue Hawaiian藍藍綠綠嘅Blue Hawaiian好夏日,唔好睇少佢咁色彩繽紛,飲完都醉醉地。但係係好易入口,仲有椰奶嘅香味!!☺️☺️
香脆八爪魚卷
😛蒜蓉牛油扇貝
🐮黑椒牛排
🐷酥炸去骨原隻豬手
🍹Pussy Foot
🍹Blue Hawaiian
唱K燒烤飲酒集於一身🍻尖沙咀抵玩樓上酒吧Happy Friday🍻終於又到咗星期五啦!推薦大家去一間又有得包場唱k玩飛鏢、又可以及燒烤、飲酒同食串燒嘅地方‼️Friday Bar & Restaurant 喺尖沙咀K11 Arts Mall對面嘅BCC Building上面,地點非常方便👍🏻酒吧個埸好大,有室內同室外,室外可以燒烤,室內有幾間private卡啦OK房俾人唱K。其實室內場common area出面都可以唱K,但就會其他客人都聽到,我就細細聲唱吓就算🫢室內仲有3個飛鏢場,大家可以隨便去玩! 酒吧內有好多配酒一流嘅串燒小食,全部CP值都好高,十分推薦大家一大班朋友去happy Friday chill吓,飲酒唱歌 值得一提係佢哋仲有任飲任食3小時嘅自助燒烤,每位都係$238起,詳情可以睇圖,我下次都一定會encore試吓自助燒烤😋 晚市正價餐牌🍽人均:$150-$200🕰時間:⭕️walk in ,如果要包場/包房唱K就要提早book定啦👍🏻 🍻Carlsberg Smooth Draught $88🍻Guinness Draught Stout $78啤酒水準正常發揮,出得夠快
唱K燒烤飲酒集於一身🍻尖沙咀抵玩樓上酒吧

晚市正價餐牌
🍽人均:$150-$200

🍻Carlsberg Smooth Draught $88
🍻Guinness Draught Stout $78
啤酒水準正常發揮,出得夠快都夠凍,爽😊

🍟炸薯條 $48
粗薯條我至愛,配茄汁。$48嚟講佢個份量真心多,CP值高,一路食一路飲啤酒🍻

💯🍖秘制雞排 $68
大推!大概有6-7件雞排,份量好足,而且佢好滑,仲可以自己揀配咩醬,我揀咗沙嗲汁,黑椒汁,泰式汁🥰個人認為最夾。推薦大家嚟到一定要試佢個雞排。

❤️🧈蒜茸牛油燒蠔(4隻) $78
推薦👍🏻全場最高CP值,出面都食唔到$78有4隻燒蠔😆仲要味道一流,蒜加牛油冇得出錯👍🏻

🦑避風塘魷魚鬚 $98
炸蒜勁好食!我食哂佢啲炸蒜咁濟。魷魚鬚又爽又脆,又係配啤酒一流!

🍝卡邦尼意粉 $78
碟意粉好大份,啲白汁都好夠,2個人分都好夠飽。不過就意粉內裡個蘑菇比例再多啲就好啦

Bible rating: 7.5/10

📍地址:Friday Bar & Restaurant (尖沙咀)
蒜茸牛油燒蠔
蒜茸牛油燒蠔
秘制雞排
炸薯條
避風塘魷魚鬚
  • 蒜茸牛油燒蠔(4隻)
2023-03-07 69 瀏覽
星期五收工當然要去輕鬆一下今日帶大家嚟尖沙咀嘅Friday Bar & Restaurant食嘢吹吓水餐廳除咗有嘢食以外, 仲有飛鏢區域, 神射手可以去露返一手<炸餃子>因為唔係好肚餓, 大食妹同朋友就散嗌嘢食炸餃子金黃脆卜卜, 配搭蛋黃醬非常惹味<雜扒拼盤>方便大家share, 嗌咗個超級豐盛嘅雜扒拼盤豬扒、雞扒、牛扒、香腸應有盡有, 仲有脆卜卜嘅粗薯條做配菜, 非常高質<粟米>朋友突然話好想食粟米, 咁就嗌份俾佢慢慢嘆燒烤味都算重, 清甜簡單好食<卡邦尼意粉>意粉煮得啱啱好, 係正宗嘅卡邦尼意粉<雜果賓治>餐廳有好多酒精飲品, 但朋友唔飲大食妹於是嗌左杯雜果賓治, 勝在好夠氣無藥水味
星期五收工當然要去輕鬆一下
餐廳除咗有嘢食以外, 仲有飛鏢區域, 神射手可以去露返一手
<炸餃子>
因為唔係好肚餓, 大食妹同朋友就散嗌嘢食
炸餃子金黃脆卜卜, 配搭蛋黃醬非常惹味
<雜扒拼盤>
方便大家share, 嗌咗個超級豐盛嘅雜扒拼盤
<粟米>
朋友突然話好想食粟米, 咁就嗌份俾佢慢慢嘆
燒烤味都算重, 清甜簡單好食
<卡邦尼意粉>
意粉煮得啱啱好, 係正宗嘅卡邦尼意粉

<雜果賓治>
餐廳有好多酒精飲品, 但朋友唔飲
大食妹於是嗌左杯雜果賓治, 勝在好夠氣無藥水味
  • 炸餃子
  • 雜扒拼盤
2023-03-05 64 瀏覽
尖沙咀這家酒吧,不僅提供美食,還有私人唱K房間和露台燒烤。其中,黑椒豬扒非常入味,極力推介。豬扒肉質細嫩,每一口都能感受到黑椒的香氣和味道,讓人回味無窮。另外,蕃茄肉醬也是一道不容錯過的佳餚。醬汁濃郁,蕃茄酸甜的味道和肉醬的鮮味相融合,口感豐富。蒜蓉牛油燒蠔是一道非常特別的菜式,牡蠣鮮甜,蒜蓉牛油的香氣和牡蠣的鮮味相得益彰,讓人食指大動。燒秋葵是一道清爽的菜式,秋葵經燒烤後,口感變得更加脆口,搭配醋汁的酸甜味道,讓人食欲大開。總的來說,這家酒吧的食物都非常美味,每一道菜都有其獨特的風味和口感。如果你想享受美食,唱歌和燒烤的話,這家酒吧是非常值得一試的好去處。

尖沙咀這家酒吧,不僅提供美食,還有私人唱K房間和露台燒烤。

總的來說,這家酒吧的食物都非常美

2023-03-02 75 瀏覽
▶蜜汁燒豬頸肉 $78大推,蜜汁燒起來甜甜的真的很有燒烤風味,肉質juicy爽口,份量都很多▶黑椒牛排 $78牛扒這麼便宜卻煮得很好吃,可以配沙嗲汁吃味道更濃郁▶秘制蒜香茄子 $68因為沒有加辣好像少了點靈魂,但味道也有很濃郁的蒜香,茄子煮得很綿,是我喜歡的▶蒜茸牛油扇貝/2隻 $78海鮮感覺沒有肉類驚豔,但都不錯,蒜蓉很多,扇貝也蠻大一個▶蒜茸牛油青口/4隻 $58入口香濃蒜香▶法式豬鞍架 $128沒有煮到全熟的,肉質比起豬頸肉偏乾柴一點▶ Coca Cola $48餐廳有房提供,也有包場服務,吃飯時也有很多人點歌唱k,還有燒烤,食物質素很有驚喜,店員服務態度很友善🥰
▶蜜汁燒豬頸肉 $78

▶黑椒牛排 $78
牛扒這麼便宜卻煮得很好吃,可以配沙嗲汁吃味道更濃郁

▶秘制蒜香茄子 $68

▶蒜茸牛油扇貝/2隻 $78
海鮮感覺沒有肉類驚豔,但都不錯,蒜蓉很多,扇貝也蠻大一個

▶蒜茸牛油青口/4隻 $58
入口香濃蒜香

▶法式豬鞍架 $128
沒有煮到全熟的,肉質比起豬頸肉偏乾柴一點

▶ Coca Cola $48

🌸. 尖沙嘴驚喜酒吧餐廳*𖥧𓇣 ﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊ꔛ‬☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧唔飲酒嘅我好少去酒吧🙊!不過 @fridaybar.tst 餐廳有包場服務,仲可以唱k同燒烤‼️而且環境舒適😳🎊岩成班朋友聚會嘅樓上酒吧🫶🏻啲嘢食仲要好出色添🤤!𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ‎⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝➰卡邦尼意粉➰口感香濃柔滑🫶🏻🤤➰黑椒牛排➰ 黑椒汁惹味香辣🔥岩哂我口味牛排肉質鮮嫩🍃➰蜜汁燒豬頸肉 ➰爽彈的口感加入醬汁蜜糖燒更惹味焦香🖤配泰式汁😗➰蒜茸牛油扇貝➰蒜蓉牛油配合扇貝鮮甜味🔥➰炸大腸➰炸大腸吃起來超級脆口🤤🔥正!推薦➰雞腿肉3串➰滑溜溜雞腿肉🐓➰自製檸檬水➰貓腳➰酸酸may🤩好開胃好岩我口味➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ Friday Bar & Restaurant≋ ≋ 尖沙咀加拿分道國際商業信貸銀行大廈14樓₊˚· ७── ⁼³₌₃
🌸. 尖沙嘴驚喜酒吧餐廳*𖥧𓇣
﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊

唔飲酒嘅我好少去酒吧🙊!
不過 @fridaybar.tst 餐廳有包場服務,
仲可以唱k同燒烤‼️

而且環境舒適😳🎊岩成班朋友聚會嘅樓上酒吧🫶🏻
啲嘢食仲要好出色添🤤!

➰卡邦尼意粉➰

酸酸may🤩好開胃好岩我口味

➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿
≋ ≋ 尖沙咀加拿分道國際商業信貸銀行大廈14樓
₊˚· ७── ⁼³₌₃
想同朋友食D野..BOOK到好地方!!!!佢係一間樓上的酒吧但係有野食..仲要D野食都幾大份又好食..個日我坐出面, 去TOILET見到起碼有3間大房FOR一大班人開PARTY!!出面有得掟鏢!!入面有得玩唔同的GAME同埋唱K!!!問左個職員佢話可以安排包埸的!!仲有得燒烤架!!個FEEL好RELAX... 我覺得如果一大班人想搵個地方真係好岩!!至於少少地人叫下野食HEA下食下小食飲杯野輕鬆下呢度都適合~小食又有驚喜..諗住樓上酒吧餐廳有機會主打酒類..但係估唔到佢D野食都有心思製作的!!我個日食左:酥炸去骨原隻豬手 (黑椒汁)皮脆唔膩!!食豬手皮當然係重點, 但係有時皮同肉中間會好易有一層肥膏..佢冇乜架, 所以食完冇乜罪惡感!!個汁係放旁邊自己點的!!!英式炸魚佢呢度炸魚同薯條唔係一齊的但係都岩我唔太LIKE薯條的人..個炸魚有6舊...抵食丫..佢外皮唔會脆到感覺好重炸粉...然後睇相就知佢個魚肉好厚同埋仲係熱辣辣同完全入面冇乾的!!個魚肉軟熟好味=]!!!!!!!佢本身跟左茄汁..但係下次我會記得問埋有冇沙律醬先~~香脆紅腸 (泰式汁)我真心冇諗過紅腸可以咁好食..原本想坐
想同朋友食D野..
BOOK到好地方!!!!
佢係一間樓上的酒吧但係有野食..
仲要D野食都幾大份又好食..
出面有得掟鏢!!入面有得玩唔同的GAME同埋唱K!!!
問左個職員佢話可以安排包埸的!!仲有得燒烤架!!
小食又有驚喜..諗住樓上酒吧餐廳有機會主打酒類..
但係估唔到佢D野食都有心思製作的!!
我個日食左:
英式炸魚
然後睇相就知佢個魚肉好厚同埋仲係熱辣辣同完全入面冇乾的!!

香脆紅腸 (泰式汁)
我真心冇諗過紅腸可以咁好食..
原本想坐下叫份紅腸..點知佢炸得好香..
但係完全唔會"柴"~D紅腸肉質仲有嫩的!!
不過外面又香脆=]開心!!!唔點汁都好好食!!
雞胸軟骨(3串)
好鐘意食雞胸軟骨的我只要見到有就必會叫!!!
係好食的但係提提大家我個人覺得小辣都算辣所以..
唔太食到辣的唔好揀咁高的辣度呀!!^^

香香的!!!!不過小辣都好夠辣味!!!!~~=]
口感唔錯!!
唔會感覺好甜=]有果味的!!飲完食下野又想飲野=]
2023-02-23
2023-02-26 58 瀏覽
約左舊同事聚舊,大家傾下新工作情況,約左係尖沙咀飲嘢,見到餐牌食物款式又多又平,質素仲好過係餐廳食,有少少意外驚喜蕃茄肉醬意粉,好大碟,自制茄醬,吾會太咸,意粉軟硬適中避風塘墨魚咀,炸得好香脆,好彈牙,辣辣地好好味泰式豬頸肉,超香,好juicy ,好軟熟,份量都多,超值蒜茸牛油燒蠔/4隻,好平,$78,好厚肉,好多蒜茸,好香口碳燒雞泡魚,燒得好靚,表面有光澤,吾會太淋又吾會太乾身,十分好食Homemade LemonadeFruit Punch飲品又靚又大杯,坐左3個鐘下傾偈食下嘢真係好正

蕃茄肉醬意粉,好大碟,自制茄醬,吾會太咸,意粉軟硬適中

避風塘墨魚咀,炸得好香脆,好彈牙,辣辣地好好味

泰式豬頸肉,超香,好juicy ,好軟熟,份量都多,超值

蒜茸牛油燒蠔/4隻,好平,$78,好厚肉,好多蒜茸,好香口

Homemade Lemonade