2024-05-26
去了荃灣海之戀分店買了細杯裝雪糕,因為係度糾結食番石榴味定朱古力味,就請店員俾番石榴味少試一試,未知是否店員覺得試味是比較Cheap 的行為 或是本身不許可試味?所以佢開始面露不悅,甘當然我都係想試一試係米真係啱食先會試一款味,唔係指幾廿樣最後唔買個啲啦。而係我付款時禮貌順帶問一問,可以用咩方式俾錢時,佢唔出聲,就甘隊部卡機埋嚟 ,繼續面燶燶🤓👍🏼而𢳂雪糕個陣,明明有1/3的雪糕盤都是滿的,見佢好落力刮另一「邊邊位」濕濕碎碎既雪糕,我見佢為左剷起啲碎碎,幾乎剷到個盤底都穿(笑),但係明明隔離仲有完整既雪糕😛或者我買甘少 可能只係食得起啲碎掛….或者可以獎勵下呢個甘為公司慳錢既員工?雪糕味道的話,番石榴一開始是ok的,食落之後有啲甜,偏雪葩質感,而芝麻味就較甜,芝麻味不算重。品質 味道 份量或者都唔係最大問題服務態度或者可以改善下😉
或者可以獎勵下呢個甘為公司慳錢既員工?
品質 味道 份量或者都唔係最大問題
服務態度或者可以改善下😉