2022-08-19 42 瀏覽
呢晚朋友竟然約係到見面平時經開都見唔少外國人幫襯環境唔錯,bar枱為主輕鬆又自在,外國店員也非常熱情同有活力,門口位有部黑膠唱片點唱機,免費點歌 呢晚都唔少人去點唱,好熱鬧叫左份bbq memphis back ribs豬肋骨好入味,而且肉質好鬆軟,甜甜酸酸極開胃,配菜有薯仔沙律同蘆筍,個人大愛薯仔沙律,足料又好味Graceland burger 可選兩份配菜(炸薯格,蜜桃金寶批) 手打漢堡肉汁豐富,芝士味濃,紫洋蔥炒得香甜,非常不錯配菜蜜桃金寶批又係另人驚喜,香甜可口,個人覺得必試!最後來杯生啤,快樂人生店員話逢星期三仲有6蚊一隻雞翼,相信好快又會再黎
呢晚朋友竟然約係到見面
平時經開都見唔少外國人幫襯

環境唔錯,bar枱為主
呢晚都唔少人去點唱,好熱鬧

叫左份bbq memphis back ribs

Graceland burger 可選兩份配菜
(炸薯格,蜜桃金寶批)
手打漢堡肉汁豐富,芝士味濃,紫洋蔥炒得香甜,非常不錯

配菜蜜桃金寶批又係另人驚喜,香甜可口,個人覺得必試!

最後來杯生啤,快樂人生
店員話逢星期三仲有6蚊一隻雞翼,相信好快又會再黎
  • 蜜桃金寶批
2022-08-17 503 瀏覽
Do you want to eat in America? 🇺🇸 Whizz back to the days of 1950s America by stepping into this restaurant. ☺️ Cant take my eyes off the bright neon signage, comfortable booth seats and the American retro decoration✨✨✨ This diner will fix your burger and cocktail craving in minutes—Drop by every Wed after 5pm for $6 wing deal!—❁ Blackened Ribeye Steak $268The steak was cook medium with great crust exterior 😋 and succulent pink steak inside. It is soft and juicy. The homemade mashed potatoes are

❁ Blackened Ribeye Steak $268
The steak was cook medium with great crust exterior 😋 and succulent pink steak inside. It is soft and juicy. The homemade mashed potatoes are perfectly rich and creamy, full of great flavor and always a crowd fave❤️
Blackened Ribeye Steak

❁ BURGER SET *Babylon Swisster Burger $168
double smashed beef patties, double swiss cheese, sautéed mushroom🥳*Coleslaw and Peach Cobbler are the side dishes. I love the combination of red and green cabbage, it makes the dish really pretty. It’s creamy, flavorful, and fresh.
Babylon Swisster Burger

❁ Wings (8 pcs) Honey bbq+flaming hot cheeto $98

❁ Mozzarella Sticks (5 pcs) $78
The stringy cheese is always mouth-watering.
Mozzarella Sticks (5 pcs)

❁ Blue Hawaii $98
IG able cocktail 🍹
Blue Hawaii

❁ Diamond Sole Spritz $88
Diamond Sole Spritz

❁ 2Towns Outcider $78

2022-08-14
Babylon Swisster Burger
Mozzarella Sticks (5 pcs)
Blue Hawaii
Diamond Sole Spritz
2022-08-16 18 瀏覽
一入去成間都充斥住美國風情大部份客人以及店員都係外國人有一種身處美國 令我有種短暫去咗旅行既感覺咁有feel當然要叫返兩杯酒飲下啦🍸.Order咗兩杯Signature Cocktails🍸《Hound Dog Highball》🍸《Blue Haiwaii》前者酒味會重少少 後者相對就無咁濃 同埋比較fruity.🍔《黑松露蘑菇芝士漢堡》紅白色張格仔紙真係好有美國特色burger上枱時店員介紹話佢好重份量用咗四倍手打牛肉同埋四倍芝士由於牛肉係手打牛肉所以好鬆化 唔會好實好鞋 牛肉味好出四倍芝士令到成個burger啖啖都係溶咗既芝士 好juicy. 🍗《惹味炸雞柳配水牛城辣醬》有得揀雞中翼/雞柳口味都有好多選擇今次揀咗雞柳配水牛城辣醬雞柳口感嫩滑 外皮香脆醬汁好均勻 咬落去仲滿滿肉汁

一入去成間都充斥住美國風情

今次揀咗雞柳配水牛城辣醬
雞柳口感嫩滑 外皮香脆
醬汁好均勻 咬落去仲滿滿肉汁
2022-08-13 29 瀏覽
香港鬧市中嘅美式酒吧餐廳店員客人不包括我哋全部是外國人Tea time 時間多數都係飲啤酒仲有個唱碟機可以比大家點歌我就order 左個🍔自製巨型鱈魚漢堡加配脆炸薯格 椰菜沙律美式漢堡 好特別用鱈魚代替牛肉鱈魚香脆 沙律夠健康 另外叫咗個🥗炸雞肉凱撒沙律沙律配bacon 炸到脆脆的bacon 加上沙律醬味道十分夾 雞肉味道很襯呢個凱撒沙律十分之開胃大熱天時飲杯冰凍生啤🍺同朋友吹下水
香港鬧市中嘅美式酒吧餐廳

大熱天時
飲杯冰凍生啤🍺
同朋友吹下水
2022-08-11 400 瀏覽
放工後朋友帶我嚟呢度 happy hour同dinner.旺角E出口好快就行得到,地點方便鋪面未必好突出,但係一入到嚟好有去到懷舊美國小鎮嘅感覺!全部都係外國staff,好熱情,服務亦好好!同出面煩囂嘅世界完全兩回事,真係好啱放工嚟happy hour!仲有好正就係,呢度有全港唯一嘅一部黑膠唱片點唱機!仲要係唔使畀錢,免費任點歌!好正jei~~Happy hour時間啲酒都好抵飲,叫咗個cocktail:Hound Dog Highball $50(vodka, peach tea, lemonade)平時唔係飲慣酒嘅我,覺得呢一杯都唔錯,好易入口,酸酸甜甜,唔會太有烈酒味飲完之後令人好放鬆,但又唔會醉望下個menu,有個叫做"Are you hungry tonight"個名好得意,啱啱收工我好hungry呀!🤣即刻嗌番呢個先!原來係個小食拼盤,有薯格、脆炸芝士條、炸洋蔥圈、墨西哥辣椒。送酒啱啱好!個mozzarella sticks唔錯幾好味!另外仲食左BBQ ribs,好冧 好好味!煙肉茄汁青口,青口好新鮮美味,個汁亦味道層次豐富,正!原本好想叫埋雞翼,但見佢原來逢星期三雞翼有p
放工後朋友帶我嚟呢度 happy hour同dinner.
旺角E出口好快就行得到,地點方便

鋪面未必好突出,
但係一入到嚟好有去到懷舊美國小鎮嘅感覺!
全部都係外國staff,
好熱情,服務亦好好!
同出面煩囂嘅世界完全兩回事,
真係好啱放工嚟happy hour!

仲有好正就係,
呢度有全港唯一嘅一部黑膠唱片點唱機!
仲要係唔使畀錢,免費任點歌!
好正jei~~

Happy hour時間啲酒都好抵飲,
叫咗個cocktail:
Hound Dog Highball $50
(vodka, peach tea, lemonade)
平時唔係飲慣酒嘅我,
覺得呢一杯都唔錯,
好易入口,
酸酸甜甜,唔會太有烈酒味
飲完之後令人好放鬆,但又唔會醉

望下個menu,
有個叫做"Are you hungry tonight"
個名好得意,
啱啱收工我好hungry呀!🤣
即刻嗌番呢個先!
原來係個小食拼盤,
有薯格、脆炸芝士條、炸洋蔥圈、墨西哥辣椒。
送酒啱啱好!
個mozzarella sticks唔錯幾好味!

另外仲食左BBQ ribs,
好冧 好好味!

煙肉茄汁青口,
青口好新鮮美味,
個汁亦味道層次豐富,正!

原本好想叫埋雞翼,
但見佢原來逢星期三雞翼有promo,
6蚊一隻雞翼!
好吸引,下次揀星期三黎翻啅!
Graceland,來源於美國“搖滾樂之王” 貓王🕺(Elvis Presley)既故居。成間餐廳都充斥美國南部風情、懷舊、貓王、搖滾樂既style.連happy hour, 呢度都係叫“Elvis Hour”.收工過黎享受Happy hour,沉浸在第二國度咁,絕對enjoyable!呢度happy hour 5-7pm. Jungle Room Juice $50 (Happy hour price)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️red wine+booze+果汁+soda,仲有少少細生果粒(蘋果、士多啤梨)超易入口,好好飲。黎嗰日係星期二,啱啱做緊"Taco truck tuesday"既墨西哥又美國南部加洲風格既Tacos,60蚊3件,大大件,送酒真係好正!餐廳建議pair with墨西哥國酒之稱既agave(*龍舌蘭酒:用龍舌蘭屬植物制成既酒)用上100% Corralejo Tequila 調配. Battered Catfish Tacos $60 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️魚炸得外脆內嫩juicy,好好食!小食拼盤(Are you hungry tonight) $148⭐️⭐️⭐️⭐️有齊薯格、脆炸芝士條、炸
Graceland,
收工過黎享受Happy hour,
沉浸在第二國度咁,
絕對enjoyable!

呢度happy hour 5-7pm.

超易入口,好好飲。

黎嗰日係星期二,
啱啱做緊"Taco truck tuesday"
既墨西哥又美國南部加洲風格既Tacos,
60蚊3件,大大件,送酒真係好正!

餐廳建議pair with墨西哥國酒之稱既agave
(*龍舌蘭酒:用龍舌蘭屬植物制成既酒)
用上100% Corralejo Tequila 調配.

魚炸得外脆內嫩juicy,
好好食!

有齊薯格、脆炸芝士條、炸洋蔥圈、仲有墨西哥辣椒!
炸墨西哥辣椒有少少辣、惹味、好食!

除咗小食,
呢度都仲有好多主菜可以嗌。

美式bbq燒豬肋骨$238⭐️⭐️⭐️⭐️
豬肋骨好冧 ,
佢仲配埋好大份嘅沙律,
連配菜既蘆筍都驚喜好味!

煙肉茄汁青口$178⭐️⭐️⭐️⭐️
佢呢個青口加埋少少煙肉,
提升咸香感,
成個汁味道豐富咸香,加埋鮮美青口,
又係good!

呢度嘅食物同飲品選擇其實都好多,
環境都chill爆,
絕對係encore and大推之選!
尤其放工過黎Happy hour/食飯一定👍👍👍

💡小貼士:
1.如果想傾計,坐遠少少部點唱機。坐正隔離嘅話會有少少嘈。
2.如果想食煙,可以坐近門口既一排semi-outdoor seats.
3.當日星期二,餐廳星期二做"Taco truck Tuesday"
4.星期三有6蚊一隻雞翼!好吸引,下次揀星期三黎encore試下先!
5. 唔飲酒都可以試下呢度嘅milkshake.見隔離枱大大杯好靚好好飲咁😍
6. last but not least, 餐廳有部美式懷舊點唱機,完全係免費任點!另一特色!係全港唯一黑膠唱片點唱機!第度無架!👍🤩
Catfish Tacos
mussels and bacon
Baby Back ribs
Are you hungry tonight(snack platter)
Catfish Tacos
mussels and bacon
Baby Back ribs
2022-08-09 37 瀏覽
上次路過見到呢間就bookmarked🤭環境係美式酒吧格局,有半露天吧枱位,打卡位係部點唱機。▪️Chicken Tenders 惹味炸雞柳炸得脆身入邊唔會太乾,有九款味揀,由最溫和嘅蒜香芝士到魔鬼勁辣。揀咗喺中間嘅香辣芝土粉,香口又惹味~ ▪️Salmon & Wild Rice 香煎三文魚扒配野米磨菇抓飯三文魚扒厚身,魚皮香脆。咬落啖啖肉肉質嫩滑。野米即係糙米,醬汁Creamy有糙米咬口,配埋爽口露荀粒,呢個值得推介▪️Nashville Chicken Sandwich 招牌勁辣炸雞漢堡突然想食吓辣嘢所以叫,店員有提醒係勁辣😏上枱都大份,以我嘅standard係小辣啦~ 一大片雞扒脆身,夾千島醬同酸瓜,口感味道都有層次。配兩個Side Dish,有薯條薯格等等,我哋揀咗沙律~

▪️Chicken Tenders 惹味炸雞

突然想食吓辣嘢所以叫,店員有提醒係勁辣😏

位於旺角染布房街嘅Graceland 係一間充滿美式復古風情嘅酒吧餐廳🍺🍻店內裝修懷舊 仲有部黑膠唱片點唱機 俾大家點播經典舊歌😱感覺好似返咗7、80年代嘅美國小鎮一樣😙餐廳主打美國南部菜式 除咗多款酒類飲品之外 仲提供唔少主菜 包括牛扒、三文魚同青口等等🐔香炸雞中翼 ($6@1)雞翼控注意 餐廳每逢週三就會推出優惠🥳一隻雞翼只需要六蚊‼️‼️而且有九款口味任你揀😎 由完全唔辣去到勁辣都有😬推介檸檬黑椒🍋🍋 酸酸辣辣好開胃😛🐠香煎三文魚扒配野米蘑菇抓飯($198)三文魚扒外皮香脆 魚油甘香而且野米係植物嘅種子 營養價值極高 好少地方有得食架😬
店內裝修懷舊 仲有部黑膠唱片點唱機
俾大家點播經典舊歌😱
感覺好似返咗7、80年代嘅美國小鎮一樣😙
餐廳主打美國南部菜式 除咗多款酒類飲品之外
仲提供唔少主菜 包括牛扒、三文魚同青口等等

🐔香炸雞中翼 ($6@1)
雞翼控注意 餐廳每逢週三就會推出優惠🥳
一隻雞翼只需要六蚊‼️‼️
而且有九款口味任你揀😎
由完全唔辣去到勁辣都有😬
推介檸檬黑椒🍋🍋 酸酸辣辣好開胃😛

🐠香煎三文魚扒配野米蘑菇抓飯($198)
三文魚扒外皮香脆 魚油甘香
而且野米係植物嘅種子
營養價值極高 好少地方有得食架😬
每次搭車經過染布房街都見到有幾間酒吧餐廳,有好多外國人同朋友係到飲下酒、食飯,好chill。適逢今日係附近做完野就同老公過黎Graceland食個飯飲杯野~呢間係一間美式餐廳,裡面既setting以木枱、bar枱為主,有個大大既酒bar,仲有部點唱機,我地坐入面木枱,望出去係綠油油既小山坡,今日天氣又好,加上個段時間除左我地全部都係外國人,感覺自己好似去左外國咁。我地叫左幾款野食👇🏼BBQ Memphis Back Ribs ($238)我地大愛呢碟豬肋骨,豬肋骨焗得剛剛好,肉質鬆軟好入味,容易切開、咬開,味道酸酸甜甜好開胃。配菜有蘆筍同薯仔沙律,我大愛呢款沙律,同港式沙律相似,啖啖薯仔會食唔停!Mozzarella Sticks 5pcs ($78)入面係mozzarella cheese,可以拉得好長😮外脆內軟,點上蕃茄醬,酸酸甜甜幾惹味既~Deep Fried Oreo ($70)呢個甜品幾特別,好少見有炸Oreo球,似雞蛋仔包住Oreo既做法,入面有啲蛋糕質感,又有Oreo餅既鬆脆,好特別,配上雲呢拿雪糕一齊食,一熱一凍,兩種感覺,好爽!Hound Dog Highball (

我地叫左幾款野食👇🏼
BBQ Memphis Back Ribs ($238)
BBQ Memphis Back Ribs

Mozzarella Sticks 5pcs ($78)
Mozzarella Sticks 5pcs

Deep Fried Oreo ($70)
Deep Fried Oreo

Hound Dog Highball ($78)
vodka, lemonade, iced tea, peach
好易入口,酸酸甜甜,檸檬同桃既比例調得剛好,唔會話有一隻味好特出,女仔飲都易入口易接受的。
Hound Dog Highball

我地見brunch menu有free flow drink ($180) for 2 hours,有幾款飲品選擇,都幾抵!
依家餐廳星期三做緊優惠 $6一隻雞翼,抵食!呢到有好多款食物揀,有牛排、三文魚、青口、burgers、all day breakfast、特色pancakes/waffles。服務員都係外國人,好nice好friendly👍🏼

下次可以約多幾個朋友黎食飯飲酒🍻夜晚氣氛應該仲更加正😍

2022-08-07
Hound Dog Highball
  • Mozzarella Sticks
2022-08-05 16 瀏覽
呢間美式酒吧餐廳真係好有feel~漢堡包嘅餐紙係用咗好經典嘅紅白格仔❤️🤍燒汁煙肉純牛芝士漢堡包🍔係夾住兩塊Juicy手打漢堡扒🥩香脆煙肉🥓椰菜🥬蕃茄🍅加埋鬆軟嘅麵包 口感好豐富✨配埋燒汁 夠晒惹味😚
2022-07-31 21 瀏覽
近住旺角東嗰邊,其實平時都好多好嘢食,亦有好多好chill嘅地方, 呢間餐廳裝修好美式,有點唱機、吧枱等🤭💞不過去到相對係外國人比較多,香港人可能比較少知道呢個地方😗😉🔸招牌手打純牛芝士漢堡 $138好鍾意食呢種嘅漢堡包包皮,唔硬,牛肉係手打牛肉🐄,食落好juicy👍💞配埋新鮮滾熱辣嘅薯條🍟🔸美式BBQ燒豬肋骨 $228豬肋骨泥講,肉都算多嘅👍豬肋骨整得好入味,佢個味道好似用咗茄汁佢整咁😏酸甜為主🤭🔸脆炸 OREO 配 雪糕 $70 炸雪糕就食得多啦,炸oreo我都真係第一次食😏一份有三粒,中間有雪糕配埋一齊食,夏天食好爽💫曲奇朱古力布甸奶昔個人覺得個人品偏甜,應該相對係適合外國人口味,但係入面都有好濃沃嘅曲奇✨🍪好香😗😉📍Graceland (旺角)旺角染布房街12-14A號地下B號舖

近住旺角東嗰邊,其實平時都好多好嘢食

🔸招牌手打純牛芝士漢堡 $138

🔸美式BBQ燒豬肋骨 $228

🔸脆炸 OREO 配 雪糕 $70

曲奇朱古力布甸奶昔

📍Graceland (旺角)
旺角染布房街12-14A號地下B號舖
前排經過旺角染布房街, 見到呢間餐廳裝修好美式,仲有點唱機、吧枱等😍又係打卡一流嘅餐廳鍾意影相嘅我梗係唔可以放過啦~客人都主要係外國人多整體評分:7/10味道:6.9/10服務:6.9/10環境:7.2/10人均消費:$100-200地址:Graceland (旺角)旺角染布房街12-14A號地下B號舖招牌手打純牛芝士漢堡($138 ):擺盤好友美食風格,牛肉係手打牛肉,牛味重,而且仲keep住juicy,不過個人覺得如果漢堡包烘過會更加正美式BBQ燒豬肋骨($228):唔知點解感覺好有聖誕大餐嘅感覺🙈🤣豬肋骨好入味又唔會硬,味道偏酸甜口~脆炸 OREO 配 雪糕 ($70) :都幾新奇,一份有三粒,咬落去入邊仲係凍嘅出邊炸得熱辣辣😍配上雲呢拿雪糕夏天食一流!飲品:-曲奇朱古力布甸奶昔

整體評分:7/10
味道:6.9/10
服務:6.9/10
環境:7.2/10
人均消費:$100-200
地址:Graceland (旺角)
旺角染布房街12-14A號地下B號舖

飲品:
-曲奇朱古力布甸奶昔
2022-07-28 278 瀏覽
估唔到喺旺角鬧市區有間經典美式酒吧餐廳~店員講英文都好Nice,推薦店裡特色食品比我哋🎶店內仲有部Jukebox唱片機!可以揀歌好有Feel! 有半開放式窗台位置又有吧枱位置,每個人影相都充滿特色!🍔Graceland Burger 招牌手打純牛芝士漢堡 $138呢個Burger好足料!用上雙層漢堡扒+雙層芝士🧀漢堡扒採用新鮮牛肉製作而成,厚度十足🤤放上紫洋蔥、蓄茄、生菜、秘製醬汁,易入口得嚟好滿足!Side Dishes可選2款,我哋揀咗脆炸薯格+蜜桃金寶批🍟脆炸薯格 即炸嘅薯格勁脆,熱度十足!🍑蜜桃金寶批 軟腍腍甜甜哋蜜桃味濃郁~作為甜品都幾好~🥗炸雞煙肉凱撒沙律 $128凱撒沙律份量都幾多,表面放上炸雞肉🍗沙律有煙肉粒同麵包糠,健康又爽口Signature cocktails 🍹Blue Hawaii $98Vodka底🍍帶點菠蘿味道好易入口~用上dark rum甜甜哋冰涼感好爽~🍸Memphis Espresso Martini $98Vodka底☕飲落正正就喺咖啡Espresso味道嘅酒!細細杯酒味比較濃🤩
🍟脆炸薯格 即炸嘅薯格勁脆,熱度十足!
🍑蜜桃金寶批 軟腍腍甜甜哋蜜桃味濃郁~作為甜品都幾好~

🥗炸雞煙肉凱撒沙律 $128

午餐
Memphis Espresso Martini
  • Graceland Burger
2022-07-28 61 瀏覽
.📍Graceland 📍香港旺角染布房街12-14A號地下B號舖香煎三文魚扒配野米蘑菇抓飯(198hkd)三文魚油脂很香,可以食得出都幾新鮮,沒有腥味,魚皮煎得有點微焦,有點小焦脆,下面用的米是健康的五殼,飽足感都幾強😂米是比較硬挺那種,但也不會煮得太乾😗裏面有蘑菇增加口感😆芝士焗手撕豬肉通粉(98hkd)豬肉絲量很足,肉也不會乾柴,偏重口味,超級邪惡請注意😍芝士完全可以做到拉絲效果,真係啖啖都係芝士好滿足,上面有蕃茄醬,令整體無咁飽滯,即刻balance番😍大推👍🏻環境都幾chill,雖然坐落旺角但都算旺中帶靜,好適合收工之後同frd吹下水happy hour🍻#foodiblum西式
📍Graceland
📍香港旺角染布房街12-14A號地下B號舖

香煎三文魚扒配野米蘑菇抓飯(198hkd)
香煎三文魚扒配野米蘑菇抓飯

芝士焗手撕豬肉通粉(98hkd)

#foodiblum西式
2022-07-27
芝士焗手撕豬肉通粉
📌 Graceland📍 旺角 Mong Kok🔍 環境呢間係美國南部口味嘅餐廳✨🍔 的燈光較暗,店內裝飾亦充滿美式風格,空間寬敞,適合和朋友一起聚會。🔍 服務服務員態度好好👍🏻 -(👑爲推薦) ▪️ 曲奇朱古力奶昔The Graceland Shake $88▫️乜都有漢堡 Sixteen Tons Burger $168▪️ 凱撒沙律 Caesar Salad $70▫️ 炸雞窩夫 Chicken Waffles $128▪️ 蜜桃金寶批 Peach Cobbler $50-❥ ❥ 曲奇朱古力奶昔Milkshake賣相玩趣搞怪🤣上面放了一小塊brownie和曲奇碎仲有三條橡皮糖🤣曲奇碎增加了口感不過奶昔略嫌過甜🙈兩個人share剛剛好✨❥ ❥ 乜都有漢堡乜都有漢堡材料豐富🍔💕有牛肉, 漢堡扒,煙肉,煎蛋,洋蔥圈等等牛肉肉質鮮美多汁!!😍配合埋芝士香味更濃郁🤓洋蔥圈好香脆👍🏻隔離仲有烤薯仔粒🥔🫶🏻❥ ❥ 凱撒沙律份量龐大🤣 可以幾個人share沙律菜上加了大量芝士碎🧀脆脆麵包粒都好好食😋❥ ❥ 炸雞窩夫炸雞窩夫賣相好,都幾特別🤣😋在窩夫上加了楓糖漿後, 配搭炸雞一起吃🍗一鹹一甜, 都幾夾!!

📌 Graceland

不過奶昔略嫌過甜🙈
兩個人share剛剛好✨

❥ ❥ 乜都有漢堡
乜都有漢堡材料豐富🍔💕
有牛肉, 漢堡扒,煙肉,煎蛋,洋蔥圈等等
牛肉肉質鮮美多汁!!😍

份量龐大🤣 可以幾個人share
沙律菜上加了大量芝士碎🧀
脆脆麵包粒都好好食😋

❥ ❥ 炸雞窩夫
炸雞窩夫賣相好,都幾特別🤣😋
在窩夫上加了楓糖漿後, 配搭炸雞一起吃🍗
一鹹一甜, 都幾夾!!
下面嘅窩夫十分鬆軟🤓
炸雞的肉質亦很嫩滑多汁, 不會有太多炸粉🫶🏻

❥ ❥ 蜜桃金寶批

▪️價錢:7/10
▫️服務:9/10
▪️Overall:8/10
🔍 #CY_旺角 #CY_burger #CY_西餐廳
🔗 #旺角美食 #旺角 #mongkok #mkfood #mongkokfood #graceland #burger #milkshake #waffle #hkfood