2022-01-12
紅磡海濱南岸呢個屋苑下有間隱世cafe,環境好寬敞,用上各種大自然嘅裝飾,比人一種舒服嘅感覺🥰------------------------------⭐️Egg Salad Sandwich $72 (4.5/5)呢個好好食‼️🤩厚蛋好吸引,食落嫩滑富蛋香,加上甜甜哋嘅沙律醬好match!!包體係用咗丹麥吐司,外脆內軟,幾有牛油香👍整體不俗值得一試👍•⭐️Roast Beef Curry Rice $103 (3.7/5)日式咖哩味道偏甜,後勁有微微嘅辣勁,用嚟撈飯唔錯~薄切牛肉都幾腍身,但就無乜肉味🥺整體正正常常,性價比唔太高🙈•⭐️Sweet Potato Latte $+$10 (4.5/5)呢杯幾有驚喜❣️入口係天然嘅紫薯味,甜度唔會太高👍•⭐️Mocha +$15 (4/5)口感順滑,咖啡嘅酸味頗重,後勁有陣陣朱古力味,味道偏苦甜👍------------------------------整體嚟講蛋沙律三文治有驚喜,可以一試👍😙另外餐廳環境寬敞,坐得好舒服!帶埋電腦嚟做嘢都無問題呢🥰------------------------------賣相:4/5味道:4.3/5性價比:3.
呢杯幾有驚喜❣️入口係天然嘅紫薯味,甜度唔會太高👍
⭐️Mocha +$15 (4/5)
口感順滑,咖啡嘅酸味頗重,後勁有陣陣朱古力味,味道偏苦甜👍
賣相:4/5
味道:4.3/5