餐廳: Grove Café
資訊:

2018-01-21 600 瀏覽
飲完茶都要食個下午茶,就知道妟就飲茶冇嘢食啦。係南館食肆當中,呢間開左冇耐,又好坐。開長途會議要食個下午茶先。松露牛角包奶茶。呢種薯條係這處見到,真係有點新奇,格格不入。牛角包屬迷你型,冇乜松露味。上碟款式都別緻,但,我都係嚟食嘢遮。36蚊。抵唔抵🤔🤔優點係,坐位舒適。但有個疑問???係咪開錯地方?或者佢地要好好設計下個餐牌同定位,唔易做。(後記:開完會,跟同事們事後檢討,六人坐左個半鐘,一杯咖啡。。。雖然有點過份,但七點都唔滿,至可以咁坐遮。大家樂一早冇位啦。高層要諗諗生意方向。我都希望呢區有個咁舒適地方hea 下)
飲完茶都要食個下午茶,就知道妟就飲茶冇嘢食啦。
係南館食肆當中,呢間開左冇耐,又好坐。
開長途會議要食個下午茶先。
松露牛角包奶茶。

呢種薯條係這處見到,真係有點新奇,格格不入。
牛角包屬迷你型,冇乜松露味。
上碟款式都別緻,但,我都係嚟食嘢遮。36蚊。抵唔抵🤔🤔
優點係,坐位舒適。
2018-01-05 728 瀏覽
黃大仙中心開左一間新既Grove Cafe我本身又係Grove Sandwiches既粉絲今朝終於起到身 去試試早餐有成十幾個款既早餐供應我就揀左蕃茄螺絲粉配煎蛋厚多士+泡沫咖啡厚多士得半份 又唔夠熱 咬落去已經硬硬地煎蛋上碟係夠熱 火腿正常重點黎啦 就係蕃茄螺絲粉首先蕃茄湯係濃郁 都重香草味我最喜歡就係螺絲粉 比平時食開既細粒啲同埋好爽口 唔係浸到淋晒既呢個螺絲粉係好食既呢個餐$30,另外$7泡沫咖啡我食完就未覺得好飽 略兼有點細份一份豐富既早餐對我黎講係非常重要呢!
黃大仙中心開左一間新既Grove Cafe
同埋好爽口 唔係浸到淋晒既
呢個螺絲粉係好食既
呢個餐$30,另外$7泡沫咖啡
我食完就未覺得好飽 略兼有點細份
一份豐富既早餐對我黎講係非常重要呢!
2018-01-05
$37 (早餐)