招聘中
$18,000-$25,000
月薪 (面議)
$14,000-$18,000
月薪 (面議)
今日經過Häagen-Dazs™見到佢推出一系列香芒甜品,買黎試下先🍨買左杯芒椰樂園,飲落去超香濃香椰子味🥥雪糕溶左mix椰子一齊超夾😋😋甜度啱啱好,行到熱辣辣飲一杯好消暑👍🏻👍🏻仲有兩杯新野🥭多芒氣泡特飲$69🥭芒糍盛典$82#HaagenDazs #HaagenDazsHK #哈根達斯冰淇淋 #哈根達斯 #椰子冰沙 #芒果控 #期間限定

仲有兩杯新野
🥭多芒氣泡特飲$69
🥭芒糍盛典$82
2023-11-22 238 瀏覽
超濃郁既開心果奶昔係V City行街 見到新出既開心果雪糕特飲忍唔住要試下😍😍果然無失望 超濃開心果味 雪糕入面有開心果肉 有咬口成杯飲品都好棉滑 加埋杏仁餅係絕配喔👍🏻👍🏻係哈根達斯食雪糕以外既另一選擇🫰🏻
超濃郁既開心果奶昔
係哈根達斯食雪糕以外既另一選擇🫰🏻
2023-11-20
下午茶
2023-03-28 376 瀏覽
下Häagen-Dazs嘅朱古力黑糖奶茶味雪糕蛋糕啦。話說呢款蛋糕實在係好抵食,由朱古力雪糕同埋黑糖奶茶雪糕夾住薄薄一層朱古力,口感濃郁但唔會太甜,好啱迎合香港人嘅口味。價錢方面,蛋糕同埋雪糕品牌當然唔係平平地,但係味道好嘅話咁啱啱好啦,特別係為咗慶祝重要日子嘅話,食一個蛋糕都係值得嘅。總括而言,Häagen-Dazs嘅朱古力黑糖奶茶味雪糕蛋糕係一款好抵食嘅甜品,口感濃郁但唔會太甜,令人一試難忘

2022-09-09 361 瀏覽
星期六行過vcity,餓餓地食番個雪糕先番屋企。大師最新出左好多新味,不過都係簡番我最鐘意既焦糖脆脆,69蚊可以簡一個水果,一款果仁,一款醬。雪糕筒脆卜卜,連埋士多啤梨一齊酸酸甜甜,
星期六行過vcity,餓餓地食番個雪糕先番屋企。

雪糕筒脆卜卜,連埋士多啤梨一齊酸酸甜甜,
2022-09-04 280 瀏覽
Haagen-dazs出咗雪糕月餅,咁有同事適逢中秋節就送左一張換領劵俾我,機會難得就試一試🤔拎既時候會包埋一袋乾冰喺盒入面保冷,聽店員講係可以維持到一小時,另加保温袋保温,確保雪糕唔會溶。總共有以下款式各一:-比利時朱古力雪糕月餅-曲奇雲呢拿雪糕月餅-夏威夷果仁雪糕月餅-濃香牛乳雪糕月餅俾我形容既話佢地會係月餅形狀既雪糕,外層用黑朱古力或白朱古力包裹,咁仲算唔算係月餅就見人見智啦😅對我黎講就冇所謂,重點係佢好唔好味😋月餅上面係硬既黑或白朱古力片,外層朱古力薄脆。雪糕部分幼滑香濃,甜度岩岩好👍個人最鍾意係比利時朱古力味,朱古力味道夠重😍但係唔會過甜。雪糕月餅當係飯後甜品算係唔錯既選擇。

總共有以下款式各一:

2022-09-02
外賣自取
其他
2022-07-10 299 瀏覽
星期六bb 喺bb車瞓咗,我哋就推車到去屯門v city食雪糕。V city大家都知道係一個冇服務嘅地方,張枱都要自己執+張櫈都要自己搵...好好彩好快就坐得低食咗愛情號三個雪糕,大約十分鐘就有得拎。拎嘅時候發覺雪糕已經用咗兩成話咩事呀係咪餐廳燈光太大冷氣太少冧酒岩鹽... 味道甜樓,欠缺冧酒味,唔知係咪為咗sell老少咸宜一家大細黑朱古力... 鍾意唔太sweet而且有朱古力喺入面又有咬口士多啤梨... 清新舒服,平衡返頭先兩個雪糕嘅口味不過士多啤梨玉明顯少咗值得一提既係愛情號嘅香蕉好明顯冇放落雪櫃都有啲熱。。。不過勝在果仁脆脆夠硬淨,唔會帶有濕氣冧咗最後補上mama 視角:舖頭真係好熱,熱到bb有風扇仔喺bb車都醒咗...於是就推車而去

話咩事呀係咪餐廳燈光太大冷氣太少

黑朱古力... 鍾意唔太sweet
而且有朱古力喺入面又有咬口
士多啤梨...
清新舒服,平衡返頭先兩個雪糕嘅口味不過士多啤梨玉明顯少咗

最後補上mama 視角:
Love Boat
2022-07-09
Love Boat
  • 黑朱古力
2022-06-23 249 瀏覽
So sweet🌸朋友送贈禮卷六月份到期。雖然忌生冷,還是破例。門市位於商場的一角,開放式空間,椅子坐得舒服。很適合慢慢吃和朋友聊天。Mini happy forever 快樂無限 $119 自選八款口味 🌸 西瓜士多啤梨🍓🌸 蜂蜜西柚🐝🌸 車厘子黑莓🍒🌸 冧酒岩鹽焦糖脆餅🥂🌸 岩鹽焦糖泡沫咖啡☕️🌸 抹茶🍵🌸 蜂蜜黃桃🍑🌸 香檸雪菓🍨每種味道都很突出,果品口味的很適合夏天,抹茶味濃厚, 冧酒味沒有很重而且焦糖脆脆令整個甜品充滿口感。建議可以清一清喉嚨,在吃其他口味。因為食到中後期已經唔知自己食緊乜嘢。哈食到個人好混亂🤪
So sweet🌸
朋友送贈禮卷六月份到期。

🌸 西瓜士多啤梨🍓
🌸 蜂蜜黃桃🍑
🌸 香檸雪菓🍨

食到個人好混亂🤪
2021-09-22 300 瀏覽
成日都食呢個牌子嘅雪糕,但今年係第一次試佢嘅雪糕月餅😂😂去拎月餅果日排晒長龍,目測有成三四十人🙈不過幾個職員都好熟手,排左十分鐘左右就拎完😎·<星·復古 雪糕月餅>個包裝盒真係好靚😍入面有四件雪糕月餅,2件朱古力,1件仲夏野莓,同埋1件雲呢嗱😌😌本身諗住仲夏野莓會有果肉,有少少失望🥲出面嘅朱古力脆皮好脆,要用力少少先切得開,一切開雪糕開始溶,食得有啲狼狽😂😂·整體黎講,味道正常,但朱古力脆皮偏甜,同雪糕唔係好夾🙈都係食返佢地嘅一球球雪糕開心啲🤣🤣
<星·復古 雪糕月餅>
2021-06-03 357 瀏覽
喺v city 排隊等食晚餐時,阿女話想食雪糕,應承佢食完飯先食大概9點嚟到,唔駛等位,但一坐低就好熱,頭上嘅燈太勁,曬到有啲出汗同頭痛,又無人抹枱阿女揀咗心花怒放,可以揀5個迷你球,士多啤梨,雲呢拿,朱古力,曲奇,焦糖,有個脆窩夫,有粒士多啤梨,阿女見到勁興奮可惜真係太熱,雪糕融得好快,唔好諗住慢慢嘆窩夫其實唔係脆,係硬,用膠匙羹好難將佢解體,不過有啲位俾雪糕浸淋咗,先夾硬撳碎佢,味道唔錯,但口感差啲用電話登記做會員有一張雪糕優惠卷,可惜今日唔啱用,下次先

可惜真係太熱,雪糕融得好快,唔好諗住慢慢嘆

用電話登記做會員有一張雪糕優惠卷,可惜今日唔啱用,下次先

2021-05-24 249 瀏覽
同個囡去屯門一田行完街,咁啱行到第2層,原來間haagen-Dazs搬左去2樓,見大家行到又熱又攰,帶佢入去請佢食雪糕,慰勞下佢兩個人share,所以叫左個夏日先出既新出品,5球小型雪糕+窩夫兩個人share啱啱好,味道都係一如既往的好,即刻成個人都覺得好涼快不過呢個雪糕就算有會員金咭都無優惠哦

不過呢個雪糕就算有會員金咭都無優惠哦

2021-05-17 224 瀏覽
今年慶祝老婆生日,想找些驚喜給她,於是經Haagendazs的網上e-shop訂購雪糕蛋糕,精挑細選下選了「甜夢旋律」。是以遊樂場旋轉木馬為造型的雪糕蛋糕,以清新的粉藍為主色調,表面有精緻的歐式花紋,還有四隻白朱古力造成的精緻小馬,手工是極為精緻的。包裝盒會隨付冰種,方便你一小時內的運送,拿蛋糕當日天氣炎熱約30-32度,都完全沒有融化的問題,保溫方面真的很好。味道方面,外面的糖皮非常的甜,只試了一些,白朱古力的部位也是非常的甜,最後這些部份都沒有吃下,只將內部的雪糕部份吃下。上層的糖皮拆下,內裡的是黑朱古力杏仁雪糕,不用懷疑哈根大師的雪糕品質,當然是香甜幼滑。下層拆開糖皮後,是曲奇呍呢嗱及士多啤梨雪糕。老婆及家人都很喜歡這個造型的雪糕蛋糕。

甜夢旋律

下層拆開糖皮後,是曲奇呍呢嗱及士多啤梨雪糕。

老婆及家人都很喜歡這個造型的雪糕蛋糕。

外賣自取
2021-05-04 150 瀏覽
V city食街除左餐廳外,仲有間甜品鋪,就係哈根大師喇! 空間感幾大(如果你有去過鑽石山荷里活果間的話),今次我就選擇堂食,枱與枱之間好多空位,結果成間鋪應該只有3-4張枱,堂食好大機會無位要等等🙈抹茶 x 忌廉曲奇雪糕:招牌雪糕,味道不會太甜。抹茶味一般,分分鐘某d主打用抹茶粉整嘅雪糕較好。忌廉曲奇味則有驚喜,2者配搭新鮮,令人食到停唔到口🤐🤣店舖空間感十足,仲有藝術畫裝修,環境不錯~~

店舖空間感十足,仲有藝術畫裝修,環境不錯~~
2021-05-01
The setting is having one main circle moon and many starsss for ice cream mooncakes haaa, needa wait for a while before cutting the mooncakes cause it's so thick right after getting out from the fridgeMoon, Cantaloupe melon Ice Cream is sweet and having good melon meat insides haaChocolate Ice Cream is good toooStrawberry Cheesecake ice cream is super yummy and gooodd, lovely tastee, as a cheese lover, perfect mooncake for meeeoutlook:There're other many flavor, actually the taste is similar to

outlook:
Moonlight Jewel Mooncake
There're other many flavor, actually the taste is similar to those ice cream flavor, the main difference is the chocolate cover haaa, and I do like itt
Moonlight Jewel Mooncake
2020-09-20 205 瀏覽
行街行到熱,好想食雪糕!咁係v city見到有haagen dazs,又無乜人等,仲要有位坐係到食,就決定買黎食下。咁耐無食過,當然要食啦。今次叫左個雙球加cone,雪糕要左哈蜜瓜同士多啤梨,topping要左朱古力醬,士多啤梨,同埋果仁碎。咁haagen dazs就永遠唔會令人失望。都係咁好食。最正係佢既雪糕係有果肉係入面,仲要個味唔會好假,所以真係好正。夏天食真係透心涼。今次個雪糕球都好大個,真心好正!

2020-09-11
2020-06-26 219 瀏覽
夏日炎炎就最好係食雪糕,呢杯雪糕可以揀兩種味,我哋揀咗冧酒提子同綠茶味,加埋啲忌廉,仲有朱古力條,食落去都唔錯。不過我自己比較怕甜,所以覺得綠茶嘅味道比較清新易入口,冧酒提子食起嚟就好似甜得滯,杯雪糕好大杯,我哋一家3口一齊食,感覺冇咁邪惡!