2009-03-29
前幾日,因為想食呢度d精緻、賣相吸引的 cake~~ 所以o黎o左呢度吃 dinner~如果為o左dinner而o黎,相信唔可以成日o黎,因為 choices 其實唔多,pasta, pizza 都係各有5, 6款。我地要了 Supremo Pizza, Lasagna Bolognese. Supremo Pizza 分左6大件,o岩o岩焗好,暖暖的。有個好脆o既底,但係又唔會話烘到燶。Pizza 面有少少細細塊o既Cheese,所以有好香o既 cheese 味。 至於, Lasagna Bolognese 係千層面,好得意的,有好多好多層,每一層之間有肉醬,哈哈,其實,大家可以試下逐層逐層整起o黎慢慢嘆,之所以話佢好得意,係因為你會發覺佢個結構唔係你所想咁樣的,(即係佢唔係一層一層,一式一樣的 pasta 組成的,有興趣的請自己發掘下吧!)呢度個環境真係好好,靜靜地,好適合兩個人一齊傾計,d sofa位軟硬適中又好坐。d staff都好nice.