《Hero’s Friday - 深水埗》要買電子野的話,一般我都係去深水埗選購順便去埋黃金附近行下執下平野,琴日約左朋友收工去睇相機,由於我早左到既關係,只好自己周圍行下先,行行下俾我o係黃金對面見到有間賣Burger 既食店,裝修好有美式漫畫風最令我吸睛既係個餐牌上有一樣野食叫”Panger”,即係用Pancake 代替麵包皮去製作Burger呢樣真係未試過😂有留意開我其他食評既話應該會記得我近期中左Pancake 毒,所以見到Panger 之後諗都唔洗諗就決定今晚晚餐食佢啦,但由於朋友仲塞緊車無咁快到,我就叫佢先上OP睇下一陣食咩轉頭我去買左先,點知我朋友話原來呢間餐廳有自家既App可以俾食客線上自助落單,所以最後掉番轉頭我話俾朋友知我想食乜,佢就再預時間落單,咁我就唔洗就住就住可以自己周圍行下先👍🏻👍🏻👍🏻十分方便同抵讚。最後朋友差不多一個小時後先到🙄好彩我無企o係度等姐,由於朋友預左時間用App order 定野食,所以我地meet up左之後去到餐廳就即刻可以拎得,時間剛剛好D野非常熱辣辣!我地一共叫左兩個套餐,分別係:💁🏻‍♀️煙肉芝士漢堡・轉左Panger班堡(+$10)
《Hero’s Friday - 深水埗》

💁🏻‍♀️煙肉芝士漢堡・轉左Panger班堡(+$10)・甜薯條・凍好立克(+$2)  $85

心大心細既情況下決定左要煙肉芝士漢堡,因為好想好想試Panger既關係,加$10都無所謂啦,一打開包裝個包出曬煙好香,個Pancake皮比我想像中厚,不過都係好軟熟既,其實有D 似熟左既梳乎厘Pancake,夾住左煙肉、蕃茄、芝士、生菜、特製醬汁同埋好厚既牛肉漢堡,成個包好厚厚到一啖係咬唔曬所有料
個牛肉應該係5成熟既關係,所以D肉都係好Juicy好軟😋轉班堡既決定係無錯既,感覺班堡無一般漢堡皮咁滯,當然生菜同蕃茄都有助解膩啦,最後成個包都俾我食曬😎個人十分大力推介!!!可能個Panger 太好食啦,完全忘記左我仲有個蕃薯條未食
蕃薯條炸得香脆,必點蕃茄醬😋我本來就已經好鍾意蕃薯條❤️呢度唔洗加錢就可以跟餐配真係無理由唔食👍🏻

💁🏻‍♀️黑椒豬堡四重奏・加芝士(+$4)・薯餅・凍朱古力(+$2)  $72

朋友呢個包我都咬左好幾啖🥰佢特登再加多一份芝士所以成個包特別Gulity!4層豬柳點滿左黑椒汁,比我個Panger 更大更厚,一咬落包度爆曬汁,食到我朋友成面都係,但個豬柳真係無野挑剔的好食,溶左既芝士同醬汁混和一齊無得輸,朋友雖然食到好飽,但最終都食得曬既😆
佢仲食埋個跟餐薯餅tim,但我地兩個要抱住個肚走囉🥹
走完執埋野走既時候留意到餐廳原來有得Join會員,Download 左佢個App 登記左會員後會送5張-$10 既coupon俾你每次使用,本來食物既價錢已經好抵,扣埋coupon 就抵上加抵啦😉當日我朋友仲升級左社區英雄Plan B計劃,以$1000買店鋪E-Voucher再送額外送左$300優惠卷,升級會員後,仲可以用會員價購買食物
如果一大堆人一齊食Burger 的話夾埋Join 會員就真係抵好多,因為朋友公司Lunch Meal 係全Office 一齊Order 既關係,呢個Package真係好適合佢用💪🏻而且用App 落單仲可以選擇全港送貨,邊度都食到,Lunch Time 前order 定就可以坐定定等食啦

💁🏻‍♀️Btw,除左社區英雄Plan B計劃($1000送$300)外, 原來仲有社區英雄Plan C計劃($2000送$700) ,多人Share
的話真係超化算,我都可以考慮下次搞gathering 既時候叫Burger 同D朋友share,咁就用到D Voucher 又食到好野啦😆
2022-08-18
外賣自取
$78.5 (晚餐)
  • Panger
  • 煙肉芝士漢堡
  • 蕃薯條
  • 黑椒豬堡四重奏
2022-08-18 26 瀏覽
👧🏻😋👅🍽✨雙重優惠食burger 😍-🍔Hero's Friday🍔🇭🇰深水埗福華街157號地下D號舖🇭🇰-💡除左深水埗街坊用開既打電話pre-order, 而家仲出左個自家app, 自助落單勁方便👏🏻💡送貨或自取都有, 個order page有預計自取時間, 亦有進度可睇💡而家有會員plan用74 / 77折增值, 跟住仲可以英雄價(會員價) 買野食, 雙重優惠👍🏻🥓煙肉芝士漢堡 (單點) $67💯個包好鬆化, 漢堡好厚好juicy💯煙肉芝士生菜經典配搭都冇得輸, 醬好多又夠出但唔會整到個包濕晒-🐥英雄炸雞桶4件 (單點) $78🧀芝士醬 +$5✨有得揀兩個味, 揀左原味+麻辣味, 岩晒一個食辣一個唔食✨雞胸同雞全翼各兩件✨連埋加購既芝士醬Total有三盒, 啖啖都點都得😌 我最愛BBQ醬🥰-
👧🏻😋👅🍽✨
雙重優惠食burger 😍
🍔Hero's Friday🍔
🇭🇰深水埗福華街157號地下D號舖🇭🇰

🥓煙肉芝士漢堡 (單點) $67
💯個包好鬆化, 漢堡好厚好juicy

🐥英雄炸雞桶4件 (單點) $78
🧀芝士醬 +$5
✨有得揀兩個味, 揀左原味+麻辣味, 岩晒一個食辣一個唔食
✨雞胸同雞全翼各兩件

2022-08-15 26 瀏覽
希望老闆睇到,會改善,堅想這店成為飯堂星期一12點幾午餐買,包餐成個包唔記得落汁,乾吃,真係食得好唔開心雞餐,得個香字,成塊雞係無味,又硬,點左汁食都唔好食,但50幾蚊都平薯條硬到肚餓都只係食左幾條,食緊膠咁,會好唔健康p.s,上次非繁忙時間買,個包係好好食,佢bbq汁係推介,只是薯餅係油浸餅,飲品正常行過店舖啲油煙機油,會滴落個客個頭,只係講整緊有個愉快環境食野會好啲,雖然外賣,但希望都想等得開心啲
希望老闆睇到,會改善,堅想這店成為飯堂

星期一12點幾午餐買,

包餐成個包唔記得落汁,乾吃,真係食得好唔開心

薯條硬到肚餓都只係食左幾條,食緊膠咁,會好唔健康

行過店舖啲油煙機油,會滴落個客個頭,只係講整緊

有個愉快環境食野會好啲,雖然外賣,但希望都想等得開心啲
2022-08-15
15 分鐘 (外賣自取)
2022-08-10 22 瀏覽
今次第二次買外賣返屋企食@herosfriday係屋企用HerosFriday 個app 落左單,睇返佢預計拎餐既時間去拎就岩岩好,唔洗等。🥰由於每一款肉都想試吓,今次就揀左3個餐,雞、牛、豬各一。🍔經典漢堡 $63一定試的經典漢堡,牛肉很厚,肉汁十分多,加埋啲醬口感很豐富。🍗 鳳凰漢堡 $63雞排是煎過的而且很大塊,比個包大1.5倍左右。肉質也算好嫩,十分不錯👍🏻。🐖BBQ 豬堡 $52BBq 豬堡,雖然相對上比牛和雞薄,但有兩塊豬排配合bbq 醬,很野味。 另外一定要加錢試雞塊,只需要加$10 但有一大包🤤
今次第二次買外賣返屋企食@herosfriday

由於每一款肉都想試吓,今次就揀左3個餐,雞、牛、豬各一。

🍔經典漢堡 $63

🍗 鳳凰漢堡 $63

🐖BBQ 豬堡 $52

另外一定要加錢試雞塊,只需要加$10 但有一大包🤤
  • 隊長漢堡
  • 經典漢堡
  • 英雄炸雞粒
呢幾日係咁落雨媽媽都懶得出街買餸見屋企有兩盒沙律自己減肥食就冇問題但都要為飽兩個化骨龍(天天BB 同爸爸👨)🤭轆轆吓手機發現呢間漢堡包店有專屬自己Apps嗌外賣 👍仲要喺屋企附近,自己預訂時間叫 可以就岩爸爸放工攞完返屋企,媽媽又再偷懶多次🤣🤣🍔芝士漢堡套餐配🧅洋蔥圈呢個大份量梗係留俾爸爸啦。牛肉漢堡煎至七成熟非常juice ,仲可以自選多醬😝洋蔥圈脆卜卜返到嚟屋企都冇淋到🤤🐽BBQ豬堡(單點)呢個本來係媽媽同天天BB share🫣但個BBQ汁實在太好味😋天天BB差唔多成個食晒🫶好彩媽媽在大多四件炸雞🍗,揀咗兩件土匪味兩件原味,店員好好幫媽媽選好雞翼同雞髀排各自1隻味🐔非常細心💓炸雞粉漿勁薄肉質細嫩又夠入味🤘🏼有時食d comfort food 😂心情都會好
呢幾日係咁落雨媽媽都懶得出街買餸
見屋企有兩盒沙律自己減肥食就冇問題

仲要喺屋企附近,自己預訂時間叫
可以就岩爸爸放工攞完返屋企,媽媽又再偷懶多次🤣🤣

🍔芝士漢堡套餐配🧅洋蔥圈
洋蔥圈脆卜卜返到嚟屋企都冇淋到🤤

🐽BBQ豬堡(單點)

有時食d comfort food 😂心情都會好
  • 原味炸雞
2022-08-08 19 瀏覽
美式漢堡通常黎黎去去都係戈幾款,今次經過深水埗見到依間大排長龍嘅快餐店Hero’s Friday就相當有驚喜。裝修設計以美式英雄為主,特別一提係可以下載佢地嘅app咁就唔洗排隊咁哂時間啦。豬扒蛋班堡 $55好特別嘅係佢唔係用漢堡包,而係用班戟。班戟口感比較鬆軟同埋有牛油味。炒蛋亦都唔會overcooked,加上熱熔嘅芝士,好邪惡。跟餐仲可以揀牛油粟米/薯餅,而飲品就係汽水,可以加$3轉果汁。英雄炸雞 2件套餐 $55英雄炸雞成隻手掌咁大隻,外皮炸到金香,食落啖啖似、肉質鮮嫩多汁。套餐一樣會配上牛油粟米/薯餅同埋汽水。隊長漢堡 $76材料超級豐富,除左厚切牛肉漢堡扒,仲有大大塊車打芝士、煙肉、蛋、生菜同埋蕃茄。牛肉漢堡扒唔會太熟,咬開好多肉汁。食完真係好滿足。

豬扒蛋班堡 $55

英雄炸雞 2件套餐 $55

隊長漢堡 $76

2022-08-08 12 瀏覽
平時美式連鎖漢堡店都已經食到悶,配搭通常都差唔多。今次朋友介紹依間Hero’s Friday真係有啲令我喜出望外。去到嘅時候已經見到大排長龍,店舖座位唔多,多數人都係等緊外賣呀。好彩朋友介紹開用佢哋嘅app提早落單,咁去到嘅時候就唔使等。豬扒蛋班堡 $55依款真係必點嘅漢堡,特別在於佢唔係用傳統嘅漢堡包,而係用平時食開嘅班戟。所以食落口感真係好唔一樣,班戟口感比較厚實但係同時間又鬆軟。炒蛋好順滑,一啲都唔會炒到過火。大大片嘅芝士煮到熱溶,班戟嘅牛油味原來同豬柳漢堡好夾,值得推介。跟餐仲可以揀牛油粟米/薯餅,而飲品就係汽水,可以加$3轉果汁。英雄炸雞 2件套餐 $55金黃色炸雞睇落已經好想食,每一塊都有手掌嘅大小。食落外皮好脆同埋入味,但係內裡嘅雞肉鮮嫩多汁。套餐一樣都會附送牛油粟米/薯餅同埋汽水。隊長漢堡 $76睇menu嘅時侯就知道材料相當豐富,材料有厚切牛肉漢堡扒,熱熔嘅車打芝士、煙肉、蛋、生菜同埋蕃茄,成個漢堡包疊到好高。厚切嘅牛肉漢堡依落好多汁,份量其實都幾多,可能一個人都食唔哂。💰人均100蚊以下

豬扒蛋班堡 $55

英雄炸雞 2件套餐 $55

隊長漢堡 $76

💰人均100蚊以下
2022-08-07 15 瀏覽
🍟深水埗美式漢堡小店🍔------------------------------💛神盾漢堡(單點 轉菜包)🍔-💵70漢堡好足料 有煙肉 蕃茄 芝士 生菜同薯餅👍🏻用咗燒烤汁調味 口感好豐富😝牛肉係用美國頂級牛肉製造 好多肉汁🤤而且因為轉左菜包 所以食落唔會好膩😄💛隊長漢堡(單點 轉菜包)🍔-💵70有荷包蛋 蕃茄 煙肉同生菜 都好足料😄加埋荷包蛋嘅蛋汁 成個包好濕潤 唔會乾👍🏻💛薯角🍟-💵18份量好多👍🏻薯角每一舊都好大舊 內軟外脆😚💛炸雞🍗(生日月免費贈送)免費贈送嘅炸雞都好有誠意 即叫即炸👍🏻外皮好脆 入面好多汁 啖啖都爆汁🤤------------------------------🤤好味度:8.5/10🧚🏻回頭率:7/10Hero's Friday (深水埗)🇭🇰深水埗福華街157號地下D號舖#深水埗美食 #深水埗 #漢堡 #炸雞 #薯角 #生菜 #煙肉 #牛肉 #美食 #人氣美食 #情侶好去處 #美國 #香港 #美食 #香港美食 #吃貨 #深水埗好去處 #食好西 #香港好去處 #香港美食指南 #hongkong #foodie #hkfoodie #hkig #hkfoodb
🍟深水埗美式漢堡小店🍔
💛神盾漢堡(單點 轉菜包)🍔-💵70

💛隊長漢堡(單點 轉菜包)🍔-💵70

💛薯角🍟-💵18
份量好多👍🏻薯角每一舊都好大舊 內軟外脆😚

💛炸雞🍗(生日月免費贈送)
🤤好味度:8.5/10
🧚🏻回頭率:7/10

Hero's Friday (深水埗)
🇭🇰深水埗福華街157號地下D號舖

#深水埗美食 #深水埗 #漢堡 #炸雞 #薯角 #生菜 #煙肉 #牛肉 #美食 #人氣美食 #情侶好去處 #美國 #香港 #美食 #香港美食 #吃貨 #深水埗好去處 #食好西 #香港好去處 #香港美食指南 #hongkong #foodie #hkfoodie #hkig #hkfoodblogger #hkfoodblog
外賣自取
🍔🐔𝑃ℎ𝑜𝑒𝑛𝑖𝑥 𝐵𝑢𝑟𝑔𝑒𝑟 (𝐶𝑜𝑚𝑏𝑜) •鳳凰漢堡 •𝐶ℎ𝑖𝑐𝑘𝑒𝑛 𝐹𝑖𝑙𝑙𝑒𝑡 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝐿𝑒𝑡𝑡𝑢𝑐𝑒 𝑎𝑛𝑑 𝑇𝑜𝑚𝑎𝑡𝑜,𝐶ℎ𝑒𝑑𝑑𝑎𝑟 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 ➡️其實三個漢堡嘅特製醬汁都好多 食落一啲都唔乾 雞扒大大塊 隱約有陣燒烤香味 我哋女仔食完一個已經飽哂 好滿足 生菜非常新鮮青綠🍔🦹‍♂️𝐶𝑎𝑝𝑡𝑎𝑖𝑛 𝐵𝑢𝑟𝑔𝑒𝑟 (𝐶𝑜𝑚𝑏𝑜) •隊長漢堡 •100% 𝑃𝑢𝑟𝑒 𝐵𝑒𝑒𝑓 𝑃𝑎𝑡𝑡𝑦 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝐶ℎ𝑒𝑑𝑑𝑎𝑟 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒,𝐿𝑒𝑡𝑡𝑢𝑐𝑒 𝑎𝑛𝑑 𝑇𝑜𝑚𝑎𝑡𝑜,𝐸𝑔𝑔 𝑎𝑛𝑑 𝐵𝑎𝑐𝑜𝑛 ➡️果然係漢堡之首 值得推介 因為佢真係好大個 材料都非常之豐富 相信男士食一個已經有飽肚感 佢塊漢堡好友厚度同埋頗juicy 絕對唔會乾爭爭 加埋蛋同煙肉 口感非常豐富 🍔🐷𝐵𝑙𝑎𝑐𝑘 𝑃𝑒𝑝𝑝𝑒𝑟 𝑃𝑜𝑟𝑘 𝐵𝑢𝑟𝑔𝑒𝑟 (𝐶𝑜𝑚𝑏𝑜) •黑椒豬堡 •2 𝑃𝑜𝑟𝑘 𝑆𝑎𝑢𝑠𝑎𝑔𝑒𝑠 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝐿𝑒𝑡𝑡𝑢𝑐𝑒 𝑎𝑛𝑑 𝐵𝑙𝑎𝑐𝑘 𝑃𝑒𝑝𝑝𝑒𝑟 𝑆𝑎𝑢𝑐𝑒 ➡️呢個三個嚟講分量算係最少 不過味道依然唔會令人失望 兩塊豬堡風味好夠 黑椒汁都好多 但又唔太辣 怕辣嘅朋友食呢個都唔需要太擔
🍔🐔𝑃ℎ𝑜𝑒𝑛𝑖𝑥 𝐵𝑢𝑟𝑔𝑒𝑟 (𝐶𝑜𝑚𝑏𝑜)
•鳳凰漢堡
鳳凰漢堡

🍔🦹‍♂️𝐶𝑎𝑝𝑡𝑎𝑖𝑛 𝐵𝑢𝑟𝑔𝑒𝑟 (𝐶𝑜𝑚𝑏𝑜)
•隊長漢堡

•黑椒豬堡
黑椒豬堡

➡️呢個三個嚟講分量算係最少 不過味道依然唔會令人失望 兩塊豬堡風味好夠 黑椒汁都好多 但又唔太辣 怕辣嘅朋友食呢個都唔需要太擔心 建議落單時候唔洗特別寫多醬汁 Normal已經好足夠

•𝐻𝑎𝑠ℎ 𝐵𝑟𝑜𝑤𝑛

➡️薯餅不過不失 外賣嘅話希望盡快食 因為新鮮整起真係好香脆 我嗰日拎到返屋企已經林晒 有少少浪費咗佢新鮮即整嘅香口感

•𝑃𝑜𝑡𝑎𝑡𝑜 𝑤𝑒𝑑𝑔𝑒𝑠 (+ 𝐻𝐾$8.00)

➡️非常建議大家加錢配薯角
佢啲薯角真係大大嚿
絕對唔會Hea你
薯味重 唔洗加茄汁已經好好食

•𝐴𝑝𝑝𝑙𝑒 𝐽𝑢𝑖𝑐𝑒 (+ 𝐻𝐾$3.00)
➡️汽水都係罐裝飲品
所以就唔特別影出嚟啦
店員叫自己拎
有得揀凍或唔凍
蘋果汁就另外紙杯上

鳳凰漢堡
黑椒豬堡
2022-08-05 28 瀏覽
食過一次 ✨ Hero's Friday ✨ 炸雞就愛上啦!兩個炸雞餐▶️炸雞餐 $52 包飲品同一個小食✅汽水一罐✅小食可以選薯條/薯餅/粟米,或者加錢轉其他洋蔥圈/薯角/甜薯薯條/炸雞粒一個要原味炸雞大大件無骨炸雞,即叫即炸炸到金黃香脆,醃料好香好入味,外皮好脆,伴隨住一大啖肉好滿足,肉嫩JUICY炸雞可以加配醬汁,分別有芝士醬,蜂蜜芥末醬,泰式甜辣醬,燒烤醬,沾上醬汁就係另一番味❤️炸雞配 +$5 芝士醬,真係無得彈另一個就試土匪口味土匪味炸雞色澤金黃吸引,食落好香口,味道添上一份惹味同滋味。+$10炸粒原味已經好夠鹹香味,醃料味道岩岩好。+$10土匪炸雞粒無骨雞肉粒,炸到好香好脆配土匪口味,惹味無法抗拒。單點買左一份 $15 薯條大大份,即炸熱辣辣,做到外脆內軟一塊 $10薯餅薯餅夠香脆,口感唔會太鬆太散✅Hero's Friday 推出自家app,用ap就可以自助落單🛒自助手機落單再揀自取,一去到就拎得,方便好多。全港送貨🚛不設最低消費,安在家中等Hero's Friday外賣送到(有運費),咁就可以隨時食。下載Hero's Friday App 落單啦!

兩個炸雞

▶️炸雞餐 $52 包飲品同一個小食
✅汽水一罐
✅小食可以選薯條/薯餅/粟米,或者加錢轉其他
洋蔥圈/薯角/甜薯薯條/炸雞

一個要原味炸雞
大大件無骨炸雞,即叫即炸炸到金黃香脆,醃料好香好入味,
外皮好脆,伴隨住一大啖肉好滿足,肉嫩JUICY

❤️炸雞配 +$5 芝士醬,真係無得彈

另一個就試土匪口味

+$10炸粒
原味已經好夠鹹香味,醃料味道岩岩好。
+$10土匪炸雞
無骨雞肉粒,炸到好香好脆配土匪口味,惹味無法抗拒。

單點買左
一份 $15 薯條
大大份,即炸熱辣辣,做到外脆內軟

一塊 $10薯餅
薯餅夠香脆,口感唔會太鬆太散

自助手機落單再揀自取,一去到就拎得,方便好多。
全港送貨🚛
下載Hero's Friday App 落單啦!

2022-08-03 31 瀏覽
之前路過Hero's Friday已經超想試佢嘅土匪味炸雞但每次諗到炸雞要炸好耐就懶得買但前排比我見到佢居然出左個外賣app!可以係屋企等外賣或外賣自取!而且個app仲有5張10蚊現金卷!Anyway,我叫左BBQ豬堡餐同炸雞餐BBQ個汁好夠味,而個炸雞餐要注意翻,佢嘅炸雞係炸雞扒而唔系KFC果種上下脾。😂😂炸雞有得點好多個醬,佢果芝士醬略嫌唔夠味,泰式辣醬同BBQ味醬都OK。另外原來土匪味炸雞係多左啲黑胡椒,都多左啲風味🤏🏻👍如果轉薯條做薯角或者炸雞粒都係加8蚊/10蚊,不過你會發現佢超足料😂多到滿出嚟🤣🤣
之前路過Hero's Friday已經超想試佢嘅土匪味炸雞
但每次諗到炸雞要炸好耐就懶得買
但前排比我見到佢居然出左個外賣app!
Anyway,我叫左BBQ豬堡餐同炸雞
BBQ個汁好夠味,而個炸雞餐要注意翻,佢嘅炸雞炸雞扒而唔系KFC果種上下脾。😂😂
另外原來土匪味炸雞係多左啲黑胡椒,都多左啲風味🤏🏻👍
多到滿出嚟🤣🤣
2022-08-03
2022-08-01 14 瀏覽
一路都bookmark咗呢間burger好耐!因為佢有得揀得包做pancake勁特別!!睇ig 見佢地整咗個自家app 可以用app 落單~所以我哋就到嗰陣時就嗌定外賣 好快就有得拎!另外原來有全港送貨,即係送到屋企或者手機自助落單到取都得~超方便男朋友就叫咗個神盾漢堡,講下個包皮先,我覺得佢整得合格,因為起碼係乾身同有個shape係到(*ˉ︶ˉ*)個餡就好豐富!蔬菜蕃茄夠新鮮而且份量都多,入面塊薯餅同牛肉都係即炸即煎,食落口仲係熱同脆!兩樣野原本就夾,全部野加埋好好入口,嗰醬有少少偏酸,建議去可以叫少醬薯餅熱辣辣脆扑扑超正!好耐冇食過薯餅了ಥ_ಥ我就叫咗鳳凰漢堡轉pancake!一開始有少少驚會唔夾!但係夾埋又幾好食喎!就咁食pancake甜甜地都食到啲蛋味~而且唔會好實好乾咁!我鍾意pancake 多個包!雞扒都勁大塊!勁嫩勁juicy(///▽///) 來埋咸甜咸甜咁勁好食!

薯餅熱辣辣脆扑扑超正!好耐冇食過薯餅了ಥ_ಥ

2022-07-30 18 瀏覽
食咗咖啡味豬柳蛋班寶同埋芝士漢堡加蛋,小食要咗薯角同埋麻辣雞粒。全部嘢食都熱辣辣,新鮮製作,咖啡味豬柳蛋班寶個炒蛋好厚好熱好好食,豬柳同蛋嘅味道同個咖啡味pancake好夾,非常推介,仲要冇乜汁,健康但又極好味之選。芝士漢堡我嫌佢多汁得滯,唔知係啲芝士溶咗定係牛肉流出來嘅汁,除咗呢樣其他配料都好完美,個漢堡扒好有肉味,個生菜好新鮮。之後仲要讚下啲小食,個薯角好足料,好大碌,入口辣嘴,個麻辣雞粒麻辣味調得幾好,唔怕喊得滯,一樣又係熱辣辣,好香口!總括嚟講全部嘢食都好完美,一定會再幫襯。肚餓得滯,冇影到相。

• 豬柳蛋班堡
  • 英雄炸雞粒
2022-07-25 25 瀏覽
深水埗高質漢堡外賣店~原來出咗自己app,可以落定單,再揀自取/送貨超方便,仲有coupon送✨✨好抵呀🔥隊長漢堡餐 $76材料:牛肉漢堡、煙肉、蛋、生菜、蕃茄、芝士漢堡扒好重牛味,肉汁飽滿,食得出係靚牛打出黎嘅👍🏻煙肉係一整片,好香口惹味蛋係煎蛋,生菜蕃茄新鮮爽口整體口感好豐富😎鳳凰漢堡餐 $63材料:煎雞扒、生菜、蕃茄、芝士雞扒好大塊,而且完全無雪味,肉質鮮嫩有彈性配上大量蔬菜,食落一啲都唔會膩👍🏻麵包口感不錯!有嚼口得黎又鬆軟而醬汁好惹味,好正~跟餐小食x2,汽水×2薯餅 比一般嘅size大塊,炸得夠脆,入面薯仔顆粒感幾好,薯味濃~Hero’s 炸雞粒 +$10份量好多‼️滿滿一大袋,雞粒炸粉好簿,而雞肉肉質較結實有咬口,揀咗原味,鹹淡適中,食唔停口😂雖然個漢堡外表唔算靚仔,但真係好食的😂食材質素有保證,而且全部都係即叫即製!幾多人食㗎,所以建議提早喺app 落單先,去到即拎😎Hero's Friday (深水埗)深水埗福華街157號地下D號舖

深水埗高質漢堡外賣店~
原來出咗自己app,可以落定單,再揀自取/送貨
超方便,仲有coupon送✨✨好抵呀🔥

隊長漢堡餐 $76
材料:牛肉漢堡、煙肉、蛋、生菜、蕃茄、芝士
漢堡扒好重牛味,肉汁飽滿,食得出係靚牛打出黎嘅👍🏻
煙肉係一整片,好香口惹味
蛋係煎蛋,生菜蕃茄新鮮爽口
整體口感好豐富😎

鳳凰漢堡餐 $63
材料:煎雞扒、生菜、蕃茄、芝士
雞扒好大塊,而且完全無雪味,肉質鮮嫩有彈性
配上大量蔬菜,食落一啲都唔會膩👍🏻

麵包口感不錯!有嚼口得黎又鬆軟
而醬汁好惹味,好正~

跟餐小食x2,汽水×2

薯餅

Hero’s 炸雞粒 +$10

雖然個漢堡外表唔算靚仔,但真係好食的😂
食材質素有保證,而且全部都係即叫即製!
幾多人食㗎,所以建議提早喺app 落單先,去到即拎😎

Hero's Friday (深水埗)
深水埗福華街157號地下D號舖
2022-07-21 13 瀏覽
今日係深水埗行街買電腦野行到肚餓想食野就見到burger呢個以英雄為主題既外賣店吸引到熱愛超級英雄的我就決定入去試下餐牌好多選擇,配料好豐富亦可以搭配不同小食隊長漢堡呢個漢堡非常足料,有煙肉,煎蛋,蕃茄,生菜,芝士一咬落去口感好豐富,食到好多層次而漢堡扒好juicy多汁加上醬汁好惹味食到停唔到!甜薯薯條呢黎薯條係用原隻蕃薯而整直接去炸所以咬開無比時咁脆但薯仔既甜味同香味更出!推薦!英雄炸雞粒雞粒炸得剛好,做到外脆內軟調味得易,好開胃
今日係深水埗行街買電腦野
行到肚餓想食野就見到burger
呢個以英雄為主題既外賣店
吸引到熱愛超級英雄的我
就決定入去試下

餐牌好多選擇,配料好豐富
亦可以搭配不同小食

隊長漢堡

呢個漢堡非常足料,有煙肉,煎蛋,蕃茄,生菜,芝士
一咬落去口感好豐富,食到好多層次
而漢堡扒好juicy多汁
加上醬汁好惹味
食到停唔到!

甜薯薯條

呢黎薯條係用原隻蕃薯而整
直接去炸
所以咬開無比時咁脆
但薯仔既甜味同香味更出!
推薦!

英雄炸雞

雞粒炸得剛好,做到外脆內軟
調味得易,好開胃