2020-07-11
其實同朋友都幾常嚟銅鑼灣𝙕𝙞𝙣𝙜! 呢到飲嘢,不過次次都去同一間🤣今次就決定試吓新嘢,去咗喺26樓嘅 @hexbarhk 飲番杯🥂呢度環境闊落,𝙎𝙝𝙞𝙨𝙝𝙖 • 𝘽𝙚𝙚𝙧 𝙋𝙤𝙣𝙜 • 𝙎𝙩𝙖𝙘𝙠 𝘾𝙪𝙥𝙨要乜有乜,啱晒一大班朋友嚟chill下!過次次都去同一間🤣今次就決定試吓新嘢,去咗喺26樓嘅 @hexbarhk 飲番杯🥂呢度環境闊落,𝙎𝙝𝙞𝙨𝙝𝙖 • 𝘽𝙚𝙚𝙧 𝙋𝙤𝙣𝙜 • 𝙎𝙩𝙖𝙘𝙠 𝘾𝙪𝙥𝙨要乜有乜,啱晒一大班朋友嚟chill下!.been to this zing! building plenty of times for drinks 😆 but everytime we would go try out different bars 🍷 this time decided to check out @hexbarhk 😊 this place pretty much has everything you want! shisha, beer pong, stack cups, etc. 👍 but the best part is their unique molecu
been to this zing! building plenty of times for drinks 😆 but everytime we would go try out different bars 🍷 this time decided to check out @hexbarhk 😊 this place pretty much has everything you want! shisha, beer pong, stack cups, etc. 👍 but the best part is their unique molecular cocktails 🍸 this alone is worth a visit! plus it is pretty affordable as well 😊 make sure you call a day in advance to reserve your cocktails!
💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨
食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7.7/10
環境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 8/10
服務 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 7.8/10
性價比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 7.5/10
回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 7.8/10
🌟 環境唔錯 • 分子cocktail特別✨
《𝙈𝙤𝙡𝙚𝙘𝙪𝙡𝙖𝙧 𝙂𝙖𝙨𝙩𝙧𝙤𝙣𝙤𝙢𝙮》
今次吸引我嚟嘅其實係打卡100分睇得又飲得嘅分子料理特色𝙘𝙤𝙘𝙠𝙩𝙖𝙞𝙡😍望住調洒師𝙇𝙚𝙢𝙤𝙣整嘅過程,有趣又繁複,就覺得真係好扺飲,喺其他地方唔會飲到咁特別嘅體驗!
𝙇𝙚𝙢𝙤𝙣仲話其實如果客人有特別嘅味道想試,都可以預先𝙢𝙚𝙨𝙨𝙖𝙜𝙚佢,可以同大家玩吓唔同嘅味道,苦瓜味佢都整到㗎!
不過大家留意番分子𝙘𝙤𝙘𝙠𝙩𝙖𝙞𝙡系列星期一至四先有,最好預先𝙢𝙚𝙨𝙨𝙖𝙜𝙚 @hexbarhk 等佢哋可以準備好✨
《鹽味泡泡柚子》$128🌟7.6/10🌟
𝙎𝙖𝙡𝙩𝙚𝙙 𝙁𝙤𝙖𝙢 𝙔𝙪𝙯𝙪 𝙈𝙖𝙧𝙩𝙞𝙣𝙞
好香好香嘅葵花籽味,飲落柚子味好清甜,再加埋𝙫𝙤𝙙𝙠𝙖同𝙨𝙖𝙠𝙚,相比之下,呢杯嘅酒味就會比較重少少。而上邊嘅鹽味泡泡就有啲似平時飲𝙢𝙖𝙧𝙩𝙞𝙣𝙞杯口邊嘅鹽咁,令到成杯𝙘𝙤𝙘𝙠𝙩𝙖𝙞𝙡微鹹帶甜,好易入口~
再邊飲邊食淋旁邊滿左柚子醬好甜好好食嘅𝙜𝙧𝙖𝙥𝙚𝙛𝙧𝙪𝙞𝙩,成個口感體驗好特別!
《分子1+1》$128🌟7.8/10🌟
𝙋𝙖𝙨𝙨𝙞𝙤𝙣𝙛𝙧𝙪𝙞𝙩 𝙖𝙣𝙙 𝘽𝙖𝙣𝙖𝙣𝙖 𝙁𝙪𝙨𝙞𝙤𝙣
上面藍色嘅部份其實係香蕉嘅味,就咁飲已經好香好正,女仔一定鍾意!1+1其實就係指𝙥𝙖𝙨𝙨𝙞𝙤𝙣𝙛𝙧𝙪𝙞𝙩同香蕉加埋一齊產生出嚟嘅味道,飲完真係會有種估佢唔到嘅感覺!為咗保持神秘咁,我就唔話你知佢咩味喇🙊
𝙃𝙚𝙭 𝘽𝙖𝙧 𝙃𝙤𝙣𝙜 𝙆𝙤𝙣𝙜