2018-10-17
呢間係純粹係觀塘亂咁行緊,同男朋友話:不如食西餐?跟住即興搵到嘅舖頭,心諗點解可以咁偏僻個位,我地兩個仲係係觀塘搭的士過去嘅XD但係去到發現真係十分有驚喜!去到個陣九點幾 人已經唔多了,老細話原來以前大廚係係酒店做主廚,質素有保證。我地叫左個慢煮美國安格斯肉眼扒($288),入口勁嫩。我地早個星期係tst食左wooloomooloo,價錢大概係double,但係男友同我都覺得呢間有得同佢fight呀!另外再叫左兩碗雞油飯(因為我個人真係好中意食油飯但係係香港越來越少地方整...)係好香嘅!同埋溏心蛋沙律都抵食 好大份,印度薄餅男朋友就話好味。奈何我除左個扒全部都無影相...大家睇住純文字討論先sorry.....今次食飯係用左個啲訂位有得平嘅apps埋單有六折,超 級 抵 食
慢煮安格斯肉眼扒