2025-01-11
由超過28年經驗嘅主廚主理 ——— 主打日式烹調x西式擺盤就連甜品師都喺藍帶畢業omg三位數即可埋單 Omakase (個人覺得似私房菜多啲xd)無論係私房菜定係 omakase 嚟講真喺唔算貴佢哋只做晚市,有齊海鮮冷盤、熱盤、串燒、鐵版燒、甜品擺盤都係十分出色!整體由前菜、主食去到甜品都非常滿意!最深刻印象一定喺勁打卡嘅❰煙燻吞拿魚下巴幽奄燒❱估唔到咬落去油脂大爆發!幽奄燒都係懷石料理常用嘅烹調手法嚟添啊!❰大閘蟹粉蟹肉配三輪冷素麵❱都勁多蟹粉非常矜貴仲有今期先推出嘅 ❰自家製焦糖芝士蛋糕❱實在太好食啦!!每隔一排就會跟季節性食材供應情況轉 Menu 完全可以再去!佢哋嘅 Tasting Menu 都係 $590!!生日/慶祝都可以低成本地奢侈一下🤍▍9- course JA Omakase | 890 pp 🜸 白酒煮黑梅貝🜸 北海道海膽 // 北海道生蠔🜸 鐵板燒活龍蝦🜸 澳洲鮑魚清酒昆布蒸配鮑魚肝醬🜸 煙燻吞拿魚下巴幽奄燒🜸 西班牙鴨肝配北海道牛乳麵包小熊最中餅🜸 鐵板嚴選A5近江黑毛和牛厚燒🜸 大閘蟹粉蟹肉配三輪冷素麵🜸 自家製甜品 ⠂自家製焦糖芝士蛋糕✴︎ 預訂優惠必須於用餐
就連甜品師都喺藍帶畢業omg
無論係私房菜定係 omakase 嚟講真喺唔算貴
佢哋只做晚市,有齊海鮮冷盤、熱盤、串燒、鐵版燒、甜品
擺盤都係十分出色!
整體由前菜、主食去到甜品都非常滿意!
最深刻印象一定喺勁打卡嘅❰煙燻吞拿魚下巴幽奄燒❱
❰大閘蟹粉蟹肉配三輪冷素麵❱都勁多蟹粉非常矜貴
仲有今期先推出嘅 ❰自家製焦糖芝士蛋糕❱
實在太好食啦!!
每隔一排就會跟季節性食材供應情況轉 Menu
完全可以再去!
佢哋嘅 Tasting Menu 都係 $590!!
生日/慶祝都可以低成本地奢侈一下🤍
🜸 西班牙鴨肝配北海道牛乳麵包小熊最中餅
🜸 鐵板嚴選A5近江黑毛和牛厚燒
🜸 大閘蟹粉蟹肉配三輪冷素麵
🜸 自家製甜品 ⠂自家製焦糖芝士蛋糕
✴︎ 預訂優惠必須於用餐日期前一天9pm前確認及完成落訂金程序