2016-11-20
知道天后新開了一間有格調既餐廳,P牌仔一於到此一試咁岩有錶位泊車於是我們可以慢慢享受兩小時既晚餐餐廳空間很大,燈光微暗,很有格調!由於我們六時就到,所以人流不多,可以影多幾張相木櫈上有cushion,坐得好舒服擺設也很仔細成個環境好舒服!星期日可以過一個relax既晚上真舒服咁舒服既環境當然要叫個花茶慢慢飲,慢慢enjoy很大的一壺足夠兩個人似,因為餐廳會免費幫我refill! 好足料既水果,有橙、蘋果、荔枝、藍梅等等......而中間就係玫瑰花茶好relax既感覺!星期日就是要放鬆男友叫了smoothie. 餐廳很用心菠蘿是新鮮的,不是罐頭菠蘿味道很好由於日頭食左好多野,食唔到太多,於是我地兩個share一個包不是普通的包!是竹炭漢堡🍔夾住厚厚既和牛漢堡,當然少不了芝士🧀,仲有蕃茄同菜成個包好有層次感好滿足竹炭包好煙韌,健康既包最後少不免有甜品賣相很正底下的是乳酪,中間那層是士多啤梨jelly,仲有士多啤梨果肉最頂層就是一球雲尼拿雪糕層次感好足味道都唔錯,唔會太甜下次黎可以用呢個優惠卷正!兩個人食大概300多,價錢尚算合理!這麼舒服同有格調的餐廳,值得推介
於是我們可以慢慢享受兩小時既晚餐 餐廳空間很大,燈光微暗,很有格調!
由於我們六時就到,所以人流不多,可以影多幾張相 木櫈上有cushion,坐得好舒服擺設也很仔細 成個環境好舒服!星期日可以過一個relax既晚上真舒服
咁舒服既環境當然要叫個花茶慢慢飲,慢慢enjoy
星期日就是要放鬆
菠蘿是新鮮的,不是罐頭菠蘿
味道很好
賣相很正
味道都唔錯,唔會太甜 下次黎可以用呢個優惠卷
正! 兩個人食大概300多,價錢尚算合理!
這麼舒服同有格調的餐廳,值得推介