2023-10-26 54 瀏覽
又介紹醬油蟹啦😆 今次呢間醬油蟹性價比好高,唔使$200/隻,香港嚟講好抵食呀! 餐廳中文名最近改咗做景福宮,幾有親切感呀😂🔸前菜有3款,味道幾好~ 黑豆比較少見,幾特別!🔸醬油蟹&紫菜飯 $188呢個價錢真係幾抵食!隻蟹仲要size幾大同埋算多膏~ 呢度嘅醬油比較濃味,啱晒重口味人士呀~ 蟹肉同蟹膏都好鮮味,入口即融嘅感覺好正!蟹蓋好多膏,加飯入去整成蟹膏飯超滋味!🔸無骨半半炸雞 $198炸雞無骨好方便食!叫咗半半可以試晒兩隻味,份量都算多!原味炸雞幾香口,炸粉唔會太厚,雞肉唔乾仲有肉汁~ 甜酸炸雞個汁唔錯,惹味而不膩~

🔸前菜
有3款,味道幾好~ 黑豆比較少見,幾特別!

🔸醬油蟹&紫菜飯 $188

🔸無骨半半炸雞 $198

• 醬油蟹
  • 半半炸雞
2023-10-24 58 瀏覽
距離上次去韓國都有半年時間 有啲掛住韓國原味道韓國除咗泡菜 部隊鍋 人蔘雞 仲有啲咩係出名㗎呢無錯喇 就係醬油蟹喇 🦀🦀呢間餐廳主理人都係正宗韓國人嚟㗎 放工6點左右就到 未係太多人 但一路食啲客都陸續入座一叫完嘢食就有前菜喇泡菜 芽菜同埋黑豆 🔹️醬油蟹飯咁嘅價錢 食到咁嘅品質 實在係抵食睇相都見到蟹膏多到佢呢 😍先食膏 夠食肉夠晒鮮甜 一啲都唔腥 而且肉質又嫩滑醬油甜得黎有啲啲辣 一啲都唔覺鹹蟹肉連埋紫菜飯食 滋味🤤 記得蟹殼啲醬油唔好浪費呀 放啲飯入去撈呀🫢去到最後發生搶奪戰🤣 為搶最後一啖肉連飯 笑死 🔹️半半炸雞 (原味&甜酸)炸得好脆 唔會話放咗啲汁上去就淋晒甜酸汁幾開胃 雞件嫩滑juicy份量都夠大 食完蟹再食雞已好飽 ❗️而家餐廳改咗名做景福宮 記得留意
距離上次去韓國都有半年時間 有啲掛住韓國原味道

醬油甜得黎有啲啲辣 一啲都唔覺鹹
蟹肉連埋紫菜飯食 滋味🤤
記得蟹殼啲醬油唔好浪費呀 放啲飯入去撈呀🫢
去到最後發生搶奪戰🤣 為搶最後一啖肉連飯 笑死

🔹️半半炸雞 (原味&甜酸)
炸得好脆 唔會話放咗啲汁上去就淋晒
甜酸汁幾開胃 雞件嫩滑juicy
份量都夠大 食完蟹再食雞已好飽

❗️而家餐廳改咗名做景福宮 記得留意

2023-10-23 536 瀏覽
紅磡黃埔人氣韓國人主理餐廳🇰🇷‼️秋天係食蟹嘅季節🤭🤍✨.就嚟食曬成條民泰街🥹韓國菜呢頭有幾間仲有外賣店!一入到聽到好多韓文好似去旅行咁😛坐得舒服同埋好推薦前菜嘅黑豆🥹!.1️⃣醬油蟹飯(💰$188/1pc)🤍帶咗手套之後就忍唔住嗱嗱臨拆開個蟹殼😛講真隻蟹唔算好大🥹不過勝在唔腥同埋夠鮮甜!醬油+蟹膏+紫菜飯呢個組合冇得輸🥹🥹單食蟹肉會好鹹😹😹撈埋飯食就啱啱好甜甜地鹹鹹地🫶🏻✨仲要有超多超多紫菜‼️成碗飯超快食晒🥹2️⃣燉牛排骨(💰$238)🤍其實我鍾意呢個多啲🥹🥹啲肉超厚身‼️燉得好入味甜甜地🫶🏻當然偏濃口味所以又係撈飯食😹😹入面仲有年糕、蘿蔔、冬菇、蛋絲、洋蔥!最抵讚嘅係啲肉好淋又唔會鬆好容易同骨分離🥺🤍3️⃣飲品 - 粒粒葡萄、粒粒梨肉(💰$25/1)🤍結論係下次嗌返梳打算🥹🙏🏻.📍K-Palace (紅磡)紅磡民泰街41-47號黃埔新邨安榮樓地下D號舖🤍.#蛋美在紅磡 #香港美食 #紅磡美食 #hkfoodie#黃埔美食 #韓國菜 #hkeat #hkig #小食 #hongkongfood #梳打 #黃埔 #紅磡 #煎餅 #852food #泡菜 #hkfoodig #美食推介 #美食分享 #蛋
紅磡黃埔人氣韓國人主理餐廳🇰🇷‼️
秋天係食蟹嘅季節🤭🤍✨
1️⃣醬油蟹飯(💰$188/1pc)

2️⃣燉牛排骨(💰$238)

3️⃣飲品 - 粒粒葡萄、粒粒梨肉(💰$25/1)
🤍結論係下次嗌返梳打算🥹🙏🏻
📍K-Palace (紅磡)
紅磡民泰街41-47號黃埔新邨安榮樓地下D號舖
🤍[7.5/10]
#蛋美在紅磡 #香港美食 #紅磡美食 #hkfoodie
#黃埔美食 #韓國菜 #hkeat #hkig #小食 #hongkongfood #梳打 #黃埔 #紅磡 #煎餅 #852food #泡菜 #hkfoodig #美食推介 #美食分享 #蛋美吃韓國菜 #便當 #粟米 #芝士 #拌麵 #醬油蟹 #牛仔骨 #紫菜飯
2023-10-19
2023-10-21 41 瀏覽
行開黃埔突然間好想食韓國野,就去食下醬油醬先。醬油蟹飯🦀之前係韓國食過醬油蟹,真係好掛住🥰d鮮甜同蟹膏,而家係香港都有咁好味嘅醬油蟹食,蟹膏多到呢…撈埋紫菜飯一齊食真係好好好味🤤鮮甜得黎醬汁又惹味,食完都好回味🤩🤩🤩無骨半半炸雞(原味&甜酸)🍗啖啖肉皮炸到脆卜卜,食左原味先雞肉好嫩滑香口,另外甜酸味就有小小辣好鬼惹味,兩款食完就滿足晒我喇。佢地嘅配菜小食都好出色,好有韓國風味。最後飲埋兩罐野就大大滿足😌
行開黃埔突然間好想食韓國野,就去食下醬油醬先。

醬油蟹飯🦀

無骨半半炸雞(原味&甜酸)🍗

佢地嘅配菜小食都好出色,好有韓國風味。

最後飲埋兩罐野就大大滿足😌
久遺同家人到黃埔打下保齡球同行街,所一早在Open rice中找尋美味餐廳。我們都想食正宗韓國菜,見到網評評價十分好的K-Palace(韓宮),決定訂位試一試😋!1) 燉牛排骨 $238超級入味,味道亦一流,好有水準。真是食过番尋味的感覺!💯👍👍2) 牛肋骨湯飯 $1383) 石鍋拌飯(辣豬肉) $118夠正宗,好味!但豬肉沒有辣感覺4) 無骨半半炸雞 (原味+甜酸) $198用心制作,兩款都十分好味道,值得一試啊!😋👍5) 韓國蛋卷 $88可以一試!😋免費小食🥳總括來說比我們有意外既驚喜,相信很快再幫襯的!😊

1) 燉牛排骨 $238

2) 牛肋骨湯飯 $138

3) 石鍋拌飯(辣豬肉) $118
夠正宗,好味!但豬肉沒有辣感覺

4) 無骨半半炸雞 (原味+甜酸) $198
用心制作,兩款都十分好味道,值得一試啊!😋👍

5) 韓國蛋卷 $88
可以一試!😋

免費小食🥳

總括來說比我們有意外既驚喜,相信很快再幫襯的!😊
2023-10-07
  • 燉牛排骨
2023-10-18 27 瀏覽
🐱地點喺黃埔地鐵站A出口行1分鐘就到,勁方便😂之前冇食過醬油蟹,想試下😍同埋叫左個必點既炸雞🍗前茶有芽菜、泡菜同黑豆🖤都好好食,唔會馬虎😂醬油蟹飯:$188🌕🌕🌕🌕/5隻🦀都唔細隻,好肥美而且都好多蟹膏😍蟹肉既口感似生蝦,蟹膏好有鮮味😛就咁食既話個醬油鹹味會比較重口味,撈落飯食係剛剛好😋蟹腳都有肉😛😛無骨半半炸雞(原味&甜酸):$198🌕🌕🌕🌕/5原味係鹹香嘅味道,正正常常🤣而我個人比較推薦甜酸味炸雞,味道唔會太濃,酸甜味好開胃🤤食完一舊又一舊🫢而個皮都炸得好香脆,咬落仲有啲汁流出來😛備注:有加一💰
🐱

醬油蟹飯:$188
🌕🌕🌕🌕/5

無骨半半炸雞(原味&甜酸):$198
🌕🌕🌕🌕/5

備注:有加一💰
2023-10-18 24 瀏覽
環境舒服離地鐵站非常近很適合下班後一起吃飯的地方環境很寬敞人不算太多很舒服~ 老闆是韓國人,所以溝通起嚟要用英語!我們每人叫了一個不同味道的梳打(還不錯)點餐的部份,我們選了四個菜式~1. 醬油蟹飯 (2隻)—味道很鮮甜不算很鹹 份量亦適合三個人食用 2.大醬湯配飯- 裏面的材料很多 有蘿蔔薯仔蜆肉等3.芝士炸雞 -鹹香味嘅cheese 超好味 無骨嘅咋,食的時候非常方便4. 芝士魚糕年糕- 份量啱啱好年糕很Q彈 四人的份量都很合適
環境舒服
離地鐵站非常近
很適合下班後一起吃飯的地方
環境很寬敞人不算太多很舒服~

老闆是韓國人,所以溝通起嚟要用英語!
我們每人叫了一個不同味道的梳打(還不錯)
點餐的部份,我們選了四個菜式~

1. 醬油蟹飯 (2隻)

—味道很鮮甜不算很鹹 份量亦適合三個人食用
2.大醬湯配飯

- 裏面的材料很多 有蘿蔔薯仔蜆肉等
3.芝士炸雞

-鹹香味嘅cheese 超好味 無骨嘅咋,食的時候非常方便
4. 芝士魚糕年糕

- 份量啱啱好年糕很Q彈

四人的份量都很合適

醬油蟹配飯
2023-10-17
醬油蟹配飯
  • 芝士炸雞
2023-10-14 43 瀏覽
Kapalce韓宮位於紅磡民泰街41-47號黃埔新邨安榮樓地下D號舖。位黃埔站A出口一出向右轉見到韓宮K-Bap同外賣店,再向前過馬路就會見到韓宮kaplace,今晚就係去呢間食晚飯餐廳門外有棵植物同餐牌招牌菜式有封面的五花腩套餐,醬油蟹飯,無骨韓式豬手,燉牛排骨,燒牛仔骨,無骨半半炸雞,部隊鍋,人蔘雞湯飯等等種類多,而且地道今日我們食醬油蟹飯一隻$188韓國五大名菜之一做法將未經烹調的生蟹放在醬油中醃製而成,直接將白飯加進蟹蓋內與蟹黃一起伴吃,送飯一流蟹油蟹非常多膏蟹蓋向上多保留肉汁同蟹膏食法係將蟹肉拆後同白飯撈埋一齊撈勻後放入蟹蓋邊刮邊食我係第一次我將半隻蟹油蟹用嘴食店員好貼心提醒就咁食會好鹹撈飯食比較好我們仲有食半半炸雞$198半半係半份原味炸雞,半份甜酸炸雞炸雞炸得香脆甜酸果邊更美味餐廳有質素,令我品嚐到韓國的地道美食❤️

位黃埔站A出口一出向右轉

餐廳門外有棵植物同餐牌

招牌菜式有封面的五花腩套餐,醬油蟹飯,
無骨韓式豬手,燉牛排骨,燒牛仔骨,
無骨半半炸雞,部隊鍋,人蔘雞湯飯等等
種類多,而且地道

今日我們食醬油蟹飯

一隻$188

韓國五大名菜之一
做法將未經烹調的生蟹放在醬油中醃製而成,
直接將白飯加進蟹蓋內與蟹黃一起伴吃,
送飯一流

店員好貼心提醒
就咁食會好鹹
撈飯食比較好

我們仲有食半半炸雞$198
半半係半份原味炸雞,半份甜酸炸雞
炸雞炸得香脆
甜酸果邊更美味

餐廳有質素,令我品嚐到韓國的地道美食❤️

2023-10-12
  • 半半炸雞
  • 醬油蟹飯
朋友想食醬油蟹 上網搵咗兩三間比較出名嘅 但都好似好貴 機緣巧合發現依家都有醬油蟹 而且竟然係平成三分一 但見好多好評 於是決定嚟試💪🏼第一樣到嘅係醬油炸雞 我懷疑係目前食過最好食嘅醬油炸雞🍗🥹個皮超鬆脆 食食吓諗起韓國食過嘅橋村炸雞 但係我覺得呢個仲正 係連啲蒜頭 同埋配菜年糕 都好好食 我望住個年糕白雪雪 以為會冇乜味 點知勁煙靭 而且係炒到好香 有少少蒜+醬油味 痴線 一兜5、6粒 我同朋友爭住食啲年糕 重點係 我哋三個人叫咗5樣嘢 本身係預會食唔哂 每樣淨少少 但大家勁飽嘅情況下都食哂兜炸雞然之後嚟咗豆腐湯 唔係講笑 亦都係我飲過最好食嘅豆腐湯 不過有少少扣分位係唔夠多湯汁 個鍋偏細 但係勝在味道濃味得嚟爽口 真係好飲 同埋佢唔夠湯嘅其中一個原因 係佢好多豆腐喺底 平時飲啲豆腐湯 個鍋底啲料我唔會食晒 但呢個係啲豆腐超好食 我第一次飲豆腐湯清晒個底最後講吓重頭戲醬油蟹 兩個部分啦 蟹身+蟹殼🦀一嚟就帶手套 啜下蟹身上啲膏先 好正 味道鮮甜 唔會太咸 可以就咁食 食晒面頭啲膏 再吱埋中間啲肉出嚟食 鍾意嘅都可以吱落啲飯到撈嚟食 然後個蟹殼 比起蟹身 蟹殼偏濃味 可以直接撈幾羹飯
無骨醬油炸雞

豆腐湯

醬油蟹拌飯

最後講吓重頭戲醬油蟹 兩個部分啦 蟹身+蟹殼🦀一嚟就帶手套 啜下蟹身上啲膏先 好正 味道鮮甜 唔會太咸 可以就咁食 食晒面頭啲膏 再吱埋中間啲肉出嚟食 鍾意嘅都可以吱落啲飯到撈嚟食 然後個蟹殼 比起蟹身 蟹殼偏濃味 可以直接撈幾羹飯入去殼入面 超正 千祈唔好放過入邊啲窿窿罅罅 仲有好多膏的 $366/2pcs 傻的嗎 會唔會太抵食
另外仲叫咗兩樣 泡菜煎餅+拌冷麵 不過不失 冇乜特別就唔講了
同埋一開頭會上三款配菜 泡菜+芽菜+黑豆 個黑豆有驚喜 第一次食 佢係醬油黑豆 幾有咬口 而且咸甜咸甜咁 勁好食

再特別一提老闆係韓國人 佢好好人 我哋帶咗個蛋糕去 佢二話不說借個雪櫃比我哋擺 叫嘢食嘅時候亦都好好笑容 食完嘢最後佢仲送咗一枝soju比我哋飲 體驗到韓國人親民嘅서비스好開心😁❤️🍾
無骨醬油炸雞
豆腐湯
醬油蟹拌飯
  • 醬油蟹飯
作為超級醬油蟹🦀的忠實粉絲,同朋友黎到呢間韓宮試試先!不過唔好搞錯吖~我係黃埔B站出見到有間好似!但唔係黎架~再行入少少🤏好大間韓式裝修果間先係吖~我地2個女仔叫咗醬油蟹🦀 同埋無骨半半炸雞🍗有原味同甜辣2款口味岩哂女生既小鳥胃!想講🦀醬油蟹🦀真係好韓式地道風味!濃濃醬油汁上枱好香,伴隨爆多金金黃黃的蟹膏!一啜!嘩😍~超級滋味😍正到原地爆炸! 蟹蓋撈埋醬油同紫菜飯一齊食,好滿足的幸福感❤️❤️無骨半半炸雞🍗我喜歡甜辣味多啲😍啖啖嫩肉!每食一啖都有熱辣辣肉汁流出🥳🥳好惹味,非常容易令人食完一舊又一舊,超級回味無窮∞

作為超級醬油蟹🦀的忠實粉絲,同朋友黎到呢間韓宮試試先!

紫菜拌飯

好惹味,非常容易令人食完一舊又一舊,超級回味無窮∞

無骨半半炸雞🍗

無骨半半炸雞🍗
2023-10-10 25 瀏覽
今日去黃埔探朋友,見到呢間喺地鐵站附近嘅韓國餐廳環境幾寬躺,我好耐都無去韓國食醬油蟹,見到餐牌有醬油蟹食😋即刻衝入去回味一番。原來呢度老闆係韓國人,餐廳環境整潔乾淨,空間感夠大。一坐低先上前菜三款泡菜 芽菜 蜜豆 份量也不少醬油蟹飯 $188醬油蟹處理得十分乾淨,蟹身大大隻且肉質軟滑。仲有好多蟹膏每一口咬下去,都能感受到蟹肉的鮮甜滋味,令人回味無窮。醬油的調味更加豐富讓蟹肉的風味更加突出,又不會過鹹。搭配蓬鬆的紫菜飯,融合了醬油和蟹肉的香氣,帶來了一種獨特的口感。無骨半半炸雞(原味&甜酸) $198炸雞外皮酥脆金黃,內部肉質鮮嫩多汁。原味口味保持了炸雞本身的香氣和風味,每一口都能品嚐到肉汁的鮮美。甜酸口味則帶有微酸的口感,搭配著微甜的醬汁增添了一種獨特的風味。半半炸雞的份量讓食客可以同時享受到兩種不同風味的炸雞,滿足不同口味的需求。另外要留意同區有一間同名餐廳,要小心唔好去錯😂

一坐低先上前菜三款
泡菜 芽菜 蜜豆 份量也不少

醬油蟹飯 $188

無骨半半炸雞(原味&甜酸) $198
炸雞外皮酥脆金黃,內部肉質鮮嫩多汁。

另外要留意同區有一間同名餐廳,要小心唔好去錯😂

2023-10-10
  • 無骨半半炸雞
2023-10-06 39 瀏覽
黎到紅磡唔知食咩好?可以試吓呢間正宗嘅韓式餐廳,餐廳老闆都係韓國人嚟㗎🇰🇷所以啲嘢食都非常地道💯同朋友唔算好肚餓,所以份量都比較細,不過貴精不貴多✨鐵板芝士甜酸炸雞🧀🐥呢個真係極推‼️會話好食過韓國嘅炸雞🤣炸雞外脆內軟,而且唔會太多炸粉,再加埋有大量拉絲芝士,啱晒我呢位芝士控😆😆😆醬油蟹飯🦀好多人擔心食完生嘢會腸胃唔舒服,不過呢間餐廳嘅醬油蟹非常之乾淨,而且調味適中,唔會過分淡或者過分鹹,非常啱我胃口😋

同朋友唔算好肚餓,所以份量都比較細,不過貴精不貴多✨

鐵板芝士甜酸炸雞🧀🐥

醬油蟹飯🦀
2023-10-05 31 瀏覽
K-Palace (紅磡).近黃埔呢邊有間韓國野🇰🇷完全係比佢嘅醬油蟹所吸引.▪️醬油蟹▪️.我男朋友對醬油蟹嘅喜愛係大過我,佢唔會太鹹,多膏又香,配上紫菜白飯,真係會不知不覺食左好多飯最正係白飯撈薄蟹蓋啲膏.▪️半原味半甜辣無骨炸雞▪️.原味個外皮炸得香脆! 男朋友就比較喜歡有醬嘅甜辣味,有汁個皮會無咁脆但會比較惹味炸粉唔會過厚!.📌 K-Palace (紅磡)紅磡民泰街41-47號黃埔新邨安榮樓地下D號舖
K-Palace (紅磡)

近黃埔呢邊有間韓國野🇰🇷完全係比佢嘅醬油蟹所吸引

▪️醬油蟹▪️
最正係白飯撈薄蟹蓋啲膏

▪️半原味半甜辣無骨炸雞▪️
炸粉唔會過厚!
📌 K-Palace (紅磡)
紅磡民泰街41-47號黃埔新邨安榮樓地下D號舖
2023-10-04 25 瀏覽
🌟港鐵黃埔站A出口 2分鐘路程🌟#韓宮 #韓國菜 #kpalace黃埔 一個自成一角ge 小社區自從有咗地鐵之後 呢度比以前更加旺韓宮 有講韓文ge 職員 唔識韓文 就要用英文溝通啦😂😂環境好舒服 好整潔一入到去 俾兩個大飲品櫃吸引左 又汽水 又真露 又米酒 勁滿😂😂🌼 #前菜三小碟- 泡菜- 豆芽- 蜜豆 應該係🤔🤔 煙煙韌韌 幾好食前菜份量好多 ☺️早排去韓國 因為朋友唔食生野 冇食到醬油蟹 所以今次決定要食返🤪🤪🌼#醬油蟹- 一上碟 就見到滿滿都係蟹膏嘅醬油蟹- 蟹膏份量好多 撈埋配有紫菜嘅米飯 真係好正 陣陣麻油味- 真係好滋味🤭🤗🌼#半半炸雞 原味 + 甜辣- 兩個味道各有特色 都係新鮮炸起- 用嫩滑嘅雞件- 原味炸雞 放咗好耐都仲係好脆- 甜辣炸雞 雖然唔係咁 但係加咗甜辣味道 仲有一陣陣玉桂味 好惹味因為同朋友都唔飲得酒精 所以叫咗兩罐可樂 要gur 下😂#香港美食 #黃埔美食 #韓菜 #hkfoodie #foodiehk #foodielife
🌟港鐵黃埔站A出口 2分鐘路程

因為同朋友都唔飲得酒精 所以叫咗兩罐可樂 要gur 下😂

2023-09-27
  • 醬油蟹
2023-10-04 23 瀏覽
K-Palace 📍紅磡民泰街41-47號黃埔新邨安榮樓地下D號舖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━是醬油蟹🥹 我跟家人對這種真的毫無抵抗力 並一直在發掘香港好吃的醬油蟹~ 這次找到了一家水準不錯的韓國餐廳 就在黃埔! 地理位置還蠻方便的 而且價錢也是比較親民的感覺━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━🦀 醬油蟹飯 $188 +10%▶︎ 真的很難找到200塊以下的醬油蟹 這裡的蟹是正常大小 還會配上紫菜飯~▶︎ 蟹很軟滑很爆膏 吃起來鮮美並帶濃郁醬油味 似乎還有些許酒香的感覺!▶︎ 醬油蟹的完美伴侶就是紫菜飯 裹滿蟹膏蟹肉和醬汁 最後湯汁和飯一點都沒有剩下🥹 好味指數:●●●●◐━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━🥘 豬肉泡菜湯飯 $108 +10%▶︎ 小巧的石鍋裝滿了泡菜豬肉豆腐湯▶︎ 經典的韓式調味 濃郁辣椒粉中帶些泡菜的酸辣 很暖胃~好味指數:●●●●◯━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━🍗 無骨半半炸雞(原味&甜酸) $198 +10%▶︎ 雙拼原味和甜酸味的無骨炸雞塊 ▶︎ 甜酸的調味像是甜辣醬但不辣的感覺
K-Palace
📍紅磡民泰街41-47號黃埔新邨安榮樓地下D號舖

🦀 醬油蟹飯 $188 +10%
好味指數:●●●●◐

🥘 豬肉泡菜湯飯 $108 +10%
▶︎ 小巧的石鍋裝滿了泡菜豬肉豆腐湯
▶︎ 經典的韓式調味 濃郁辣椒粉中帶些泡菜的酸辣 很暖胃~
好味指數:●●●●◯

🍗 無骨半半炸雞(原味&甜酸) $198 +10%
▶︎ 雙拼原味和甜酸味的無骨炸雞
▶︎ 甜酸的調味像是甜辣醬但不辣的感覺 而原味則是帶有淡淡胡椒香
▶︎ 炸雞很大塊 炸衣非常有存在感 原味的更脆些~
好味指數:●●●◯◯