2024-01-23 166 瀏覽
餅皮好薄,僅僅熟,食嘅時候不停斷,好難進食。餅皮太細,亦都包唔哂食物,穿咗。裡面的生菜、粟米、吞拿魚好凍,好似罐頭吞拿魚直接「畢」出來咁,成個組合似三文治多過蛋餅,好失望,係我食過最難食嘅蛋餅。店員難以溝通,廣東話無法正常操作,當佢解釋蛋餅必須同飲品一齊買,都要花啲耐性先聽得明。
15 分鐘 (外賣自取)
2023-11-21 152 瀏覽
#蒸魚腩爸媽好介紹 🩷😍KiKi滷麵🍜🥰@kikinoodlebarhk📍 尖沙咀堪富利士道8A-8K號嘉芬大廈地下R號舖 🔗https://s.openrice.com/QrbS0EhaB00~uCpsKBA💠✴️自選拌麵餐🍜 香蔥鵝油汁✴️(魚片、花枝丸、竹輪、幼麵)最好味嘅就係佢地每日新鮮製造嘅香蔥鵝油汁👨🏻‍🍳✌🏻🩷🤤蔥油香,醬油甘,但又唔油膩🤩配埋拌麵香氣四溢,好美味😋✌🏻魚片新鮮、完全無腥味,仲好有彈性!👍🏻💠綜合滷水套餐(幼麵)🍜蔥油汁【牛筋🐮、豬耳🐷、鴨血、貢丸、花枝丸、蘿蔔、百頁豆腐,甜不辣、唐生菜🥬】每啖都香濃可口😬滷味十足👍🏻 而拌麵亦索晒啲滷水汁,好入味😍😍鴨血爽而彈牙,好滑,好有口感🙂☺️💠珍珠奶茶🧋珍珠煙煙韌韌,大大杯幾好飲!💠✴️楊枝甘露🥭✴️濃郁香甜,甜中又帶啲微微嘅酸,好好飲🤩🥰👍🏻👍🏻正!💠樽裝皇牌奶茶☕️有茶味,又香醇回甘😬💠樽裝冬瓜茶消暑清熱又清甜,夠哂解渴🙂💠樽裝白桃烏龍茶烏龍茶有淡淡嘅白桃香味😌☺️芳香又提神🩷🍴店員服務態度好好👏🏻😌即叫即煮👍🏻熱辣辣上碟,正💖抵讚#foodie #hkig #hkfoodie #hkmom #hkmommyblo
#蒸魚腩爸媽好介紹

🩷😍KiKi滷麵🍜🥰
@kikinoodlebarhk

💠✴️自選拌麵餐🍜 香蔥鵝油汁✴️
(魚片、花枝丸、竹輪、幼麵)

💠綜合滷水套餐(幼麵)🍜蔥油汁

💠珍珠奶茶🧋
珍珠煙煙韌韌,大大杯幾好飲!

💠✴️楊枝甘露🥭✴️
濃郁香甜,甜中又帶啲微微嘅酸,好好飲🤩🥰👍🏻👍🏻正!

💠樽裝皇牌奶茶☕️
有茶味,又香醇回甘😬

💠樽裝冬瓜茶
消暑清熱又清甜,夠哂解渴🙂

💠樽裝白桃烏龍茶
烏龍茶有淡淡嘅白桃香味😌☺️芳香又提神🩷

🍴店員服務態度好好👏🏻😌即叫即煮👍🏻熱辣辣上碟,正💖抵讚

#foodie #hkig #hkfoodie #hkmom #hkmommyblogger #hkblogger #美食推薦 #美食 #香港美食 #香港

KIKI麵而家喺尖沙咀街頭都搵到喇🥳呢間小小嘅外賣店主打滷水同埋茶飲,唔想諗嘅話,可以直接揀個套餐,都試到好多餸。🤍綜合滷水套餐牛筋|豬耳|鴨血|貢丸|花枝丸|蘿蔔|百頁豆腐 |甜不辣|唐生菜|粗麵麵食、湯同餸分開擺放,外賣拎到番屋企都唔怕浸淋。9個餸真係相當之滿足,牛筋夠腍,仲有好多一般滷水店較少見嘅台式滷水,風味十足。🤍自選麵食台式滷肉|滷蛋|台式腸|金錢肚|竹輪|幼麵|香蔥鵝油汁大推香蔥鵝油汁撈幼麵,汁料香濃,選擇撈幼麵都幾適合,易於吸收汁料。滷肉入味,餸菜選擇多,飽足一日😋🧡楊枝甘露必試店家Top 5之一嘅楊枝甘露!沙田柚加上芒果好清新,椰汁同糖水混合得宜,入面仲有爆珠添!💛檸檬愛玉白桃烏龍檸檬愛玉可以一邊飲一邊吸啜,白桃烏龍有茶味,也有果香。🛎️必試指數:8/10🔆

🤍綜合滷水套餐

🤍自選麵食
台式滷肉|滷蛋|台式腸|金錢肚|竹輪|幼麵|香蔥鵝油汁

🧡楊枝甘露

💛檸檬愛玉白桃烏龍
檸檬愛玉可以一邊飲一邊吸啜,白桃烏龍有茶味,也有果香。

🛎️必試指數:8/10🔆
2023-10-28
2023-10-25 93 瀏覽
Kiki出名拌麵 台灣出品 宜家做埋外賣店綜合鹵水套餐牛筋 豬耳 鴨血 貢丸 花枝丸 蘿蔔 百頁豆腐 甜不辣每款有兩三件 滷水得很入味喜歡貢丸花枝丸 有彈性幼麵配特色香葱鵝油 整體唔會太鹹香葱鵝油非常香同好重葱味​​珍珠奶茶奶味茶味都重 飲完都幾飽肚珍珠本身仲有少少甜味我叫左無糖 仲飲到奶茶既香濃楊枝甘露支裝包裝 飲落好方便香甜芒果味 仲有啲奶香入面有一粒粒西米同爆珠 飲落口仲會系口入面爆汁 好得意呀另外自己組合左份 牛腸 金錢肚 黑輪 台式滷肉呢啲夾麵食超級夾幼麵配咖哩汁 每條麵有咖哩味滷肉粒系麵條上 多份肉香味

Kiki出名拌麵 台灣出品 宜家做埋外賣店

另外自己組合左份 牛腸 金錢肚 黑輪 台式滷肉
呢啲夾麵食超級夾
幼麵配咖哩汁 每條麵有咖哩味
滷肉粒系麵條上 多份肉香味
行過尖沙咀見到久違嘅Kiki 麵 🍜梗係要整返啲滷水食我哋叫咗兩個餐,加配飲品好抵$18就有皇牌珍珠奶茶🧋/寒天晶球蜂密茉莉綠茶,原價要$28 🈹🔸牛之選套餐 $48金錢肚、牛筋、甜不辣、百頁豆腐、蘿蔔配一款麵淋上每日新鮮製造嘅香蔥鵝油,入味嘅金錢肚,清甜蘿蔔,色香味俱全🔸至尊涵水六重奏套餐 $48百頁豆腐、咖哩魷魚、蘿蔔、鴨血甜不辣、小肥腸 配一款麵🍝秘製咖哩汁同滷水融合得好好👍🏻爽口魷魚,軟糯小肥腸,好有口感仲整咗兩支楊枝甘露返屋企,俾啊仔佢地做甜品🥭===========================🍱Kiki麵📍尖沙咀堪富利士道8A-8K號嘉芬大廈地下R號舖 #台式滷水 #尖沙咀美食 #珍珠奶茶 #台式飲品 #香港餐廳
行過尖沙咀見到久違嘅Kiki 麵 🍜梗係要整返啲滷水食
我哋叫咗兩個餐,加配飲品好抵

🔸牛之選套餐 $48
金錢肚、牛筋、甜不辣、百頁豆腐、蘿蔔
配一款麵

🔸至尊涵水六重奏套餐 $48
百頁豆腐、咖哩魷魚、蘿蔔、鴨血甜不辣、小肥腸 配一款麵🍝
秘製咖哩汁同滷水融合得好好👍🏻
爽口魷魚,軟糯小肥腸,好有口感

仲整咗兩支楊枝甘露返屋企,俾啊仔佢地做甜品🥭

===========================
🍱Kiki麵
📍尖沙咀堪富利士道8A-8K號嘉芬大廈地下R號舖

#台式滷水 #尖沙咀美食
#珍珠奶茶 #台式飲品 #香港餐廳
2023-10-20 62 瀏覽
帶住👦🏻午餐尖沙咀十分多人,又想食台灣食物、又想食滷汁,就決定去外賣KiKi滷麵我叫左個自由配麵食 ,因爲知道👦🏻有機會食唔晒幼麵,我就決定叫個淨餸滷水汁,所有食物滷汁味十分濃郁❤️-滷水小肥腸:肥而不膩,滷汁入味,口感彈牙,帶有濃濃的香味。-台式腸:肉質細嫩,配合特調醬料,入口鮮香。-竹輪:外皮酥脆,內裡滑嫩,帶著海鮮的鮮味,回味無窮。-貢丸:Q彈有嚼勁,餡料豐富,搭配醬汁更美味。-魚片:鮮嫩細軟,帶著淡淡的魚香,入口即化,一點也不猩,正宗鮮魚片。-蘿蔔:脆嫩多汁,帶著微甜的滋味。-花枝丸:嚼勁十足,魷魚味濃郁。👦🏻叫綜合滷水套餐-牛筋:嚼勁十足,肉質綿密,入口即化。-豬耳:軟嫩多汁,肉味濃厚,帶有微微的膠質感。-鴨血:軟滑彈牙,搭配麻辣醬汁更具風味。-蘿蔔:清甜爽脆,入口即化,讓人回味無窮。-百頁豆腐:口感豐富,滑嫩鮮美,搭配湯汁更加美味。-甜不辣:外酥內軟,多種材料搭配,香甜鮮美。-唐生菜:脆嫩可口,清爽甘甜,解膩又開胃。除左套餐加配飲品外,叫多左支無糖烏龍茶❤️-珍珠奶茶:茶香濃厚,加入珍珠的口感綿密,帶有淡淡的甜味。-樽裝白桃烏龍茶:茶味清新,帶有桃子的香甜,口感順滑。-楊枝甘露

-台式腸:肉質細嫩,配合特調醬料,入口鮮香。
-竹輪:外皮酥脆,內裡滑嫩,帶著海鮮的鮮味,回味無窮。
-貢丸:Q彈有嚼勁,餡料豐富,搭配醬汁更美味。
-蘿蔔:脆嫩多汁,帶著微甜的滋味。
-花枝丸:嚼勁十足,魷魚味濃郁。

👦🏻叫綜合滷水套餐
-牛筋:嚼勁十足,肉質綿密,入口即化。
-豬耳:軟嫩多汁,肉味濃厚,帶有微微的膠質感。
-鴨血:軟滑彈牙,搭配麻辣醬汁更具風味。
-蘿蔔:清甜爽脆,入口即化,讓人回味無窮。
-百頁豆腐:口感豐富,滑嫩鮮美,搭配湯汁更加美味。
-甜不辣:外酥內軟,多種材料搭配,香甜鮮美。
-唐生菜:脆嫩可口,清爽甘甜,解膩又開胃。

除左套餐加配飲品外,叫多左支無糖烏龍茶❤️
-珍珠奶茶:茶香濃厚,加入珍珠的口感綿密,帶有淡淡的甜味。
-樽裝白桃烏龍茶:茶味清新,帶有桃子的香甜,口感順滑。
-楊枝甘露:清涼爽口,甜度適中,加入芋圓和椰果更加豐富口感。

2023-10-16 47 瀏覽
KiKi滷麵🍜Kiki麵真係聽咗好多年,無論係堂食定係包裝即食麵都咁出名,近排再次經過尖沙咀又可以買返屋企,開住冷氣煲住劇食kiki 麵,都算係一個休閒嘅夜晚me time!🙌🏻🙌🏻個人覺得綜合滷水套餐係最抵食嘅,只係$68就有超多款唔同嘅餸,包括有牛筋、豬耳、鴨血、貢丸、花枝丸、蘿蔔、百頁豆腐、甜不辣、唐生菜!🈵🈵汁醬方面,我就特別推介蔥油同埋香蔥鵝油,如果鍾意食重口味嘅話,秘製咖喱汁當然都係一個好嘅選擇!👍🏻👍🏻至於自選嘅餸菜方面,我就特別推介咖喱魷魚、台式腸、金錢肚、牛筋!全部份量都幾多,咖喱魷魚、牛筋等等嘅都做得好入味!😋😋飲品方面,楊枝甘露肯定係不二之選,超足料味道超濃郁!🥭跟餐嘅話$28就有交易,抵食過糖水舖唔少!當然作為一間台式食物店,佢哋嘅珍珠奶茶同埋其他台式飲品都係非常值得一試!💛💛
KiKi滷麵🍜

2023-10-16 31 瀏覽
以前去台灣突登搵既拌手禮kiki 麵,竟然今日比我發現喺香港有門市🤩👏之前買過返屋企自己煮嚟食已經覺得好好味,今次仲要有得配滷水食材,仲要唔洗自己煮,今晚晚餐就食佢🤤😋有選擇困難症嘅朋友仔可以揀佢嘅套餐,但係我就鍾意自己點,車仔麵咁樣🤤把自己喜歡的配料都點上,裝得滿滿的,吃得更滿足,選了竹輪,滷蛋,蘿蔔,台式腸,花枝丸,魚片,牛筋,配搭每天新鮮製作的香蔥鵝油🤤加上香蔥蒜蓉等配料,感覺好似去咗台灣夜市,見到製作過程都好想快d 食這款醬油拌麵真的很香,不過如果唔食得辣就要同店員講唔好落辣醬,我就覺得有辣更加滋味,沒有選到加面底,但係份量都勁夠飽,比起港式車仔麵飽好多。另外加個嘢飲可以平啲,揀咗寒天晶球蜂蜜茉莉綠茶,綠茶唔會太甜,寒天製作成波波狀,好容易用飲管吸到,食完辣野飲番杯凍野真爽🤪👍很滿足的外賣之選

• 香蔥鵝油拌幼麵
  • 寒天晶球蜂密苿莉綠茶
2023-10-13 452 瀏覽
綜合滷水套餐牛筋、豬耳、鴨血、賁九、花枝九同蘿药都煮得剛剛好,質地腍滑,入口即化。白真豆腐好嫩滑,甜不辣炸得香脆,唐生菜爽脆清甜。整體嚟講,滷水套餐帶嚟一份豐富嘅口感同滷味,令人食得好過癮。牛之選套餐金錢肚、牛筋同甜不辣都保持住肉質鮮嫩,口感豐富。百頁豆腐煮得滑嫩,蘿蔔爽脆,唐生菜清脆清甜。呢個套餐帶嚟一份濃郁嘅滷汁味道,同時保留住各種滷味食材嘅原汁原味。至尊滷水六重奏套餐百葉豆腐、咖喱魷魚、蘿蔔、小肥腸、鴨血同甜不辣各自都有獨特嘅滷味。百葉豆腐煮得滑嫩,咖喱魷魚香辣鮮美,小肥腸有嚼勁,鴨血腍滑,甜不辣炸得酥脆。整體食落去,呢個套餐帶來一份滷水的豐富層次感,讓人食得好過癮。至尊滷水三重奏套餐咖喱魷魚帶嚟一份濃郁嘅咖喱味道,百葉豆腐滷得剛剛好,蘿蔔爽脆。呢個套餐簡單而美味,每一樣都保持住滷味嘅特色。另外全部套餐都可以揀粗麵或者幼麵,而且可以揀口味,包括有滷水湯,蔥油,鵝油同埋咖喱味,我哋揀咗幼面咖喱,同埋鵝油非常香濃值得推介。👅味道💛💛💛💛🍽服務💛💛💛💛💛💯回頭💛💛💛💛💛(5💛為最高)

綜合滷水套餐

🍽服務💛💛💛💛💛
💯回頭💛💛💛💛💛
(5💛為最高)
2023-09-25
5 分鐘 (外賣自取)
2023-10-13 50 瀏覽
#kiki滷麵 平常我屋企不嬲都會有存貨📦 今次再配合埋佢嘅自製滷水一齊吃,食得咁開心更滿足🤤🍱仲要用紙盒包裝便當超級有台灣風味💗綜合滷水將多種滷水食材結合在一起,味道豐富。牛筋👅帶有嚼勁和濃郁的牛肉風味,豬耳則帶有咀嚼感。鴨🦆血有著獨特的口感和滷味,貢丸和花枝丸則是嫩滑且鮮美。蘿蔔🥕百頁豆腐具有吸收滷汁的特性,讓味道更豐富。甜不辣是台灣 滷水料理中常見的食材,辣味和甜味交織在一起。唐生菜🥬則提供清爽的口感,而配上粗麵🍜,增加了濃郁的口感和嚼勁。😋🐮牛之選套餐金錢肚和牛筋滷得非常入味。牛筋炆得好像啫喱一樣,柔軟黏口年 #天天 都食到👍甜不辣的辣味和甜味為整個套餐增添了風味。百頁豆腐、蘿蔔非常清甜,唐生菜提供清爽。🫶鵝油撈粗麵則為整個套餐增加了豐富的香氣和滋味。滷水自由配這道套餐提供了多種滷水食材的自由搭配。台灣腸🍗具有獨特的香氣和口感,滷水蛋則是滷水料理中常見的食材之一,口感嫩滑。蔥油撈粗麵帶有蔥油的香氣和粗麵的嚼勁🥤檸檬愛玉冬瓜茶的味道冬瓜茶加入了檸檬和愛玉,味道清新。冬瓜茶本身具有清涼解渴的特性,而檸檬則帶有酸甜的味道,愛玉則提供了彈性口感和微甜的口味,使整杯茶更加有趣。🍵寒天晶球
#kiki滷麵 平常我屋企不嬲都會有存貨📦
今次再配合埋佢嘅自製滷水一齊吃,食得咁開心更滿足🤤
🍱仲要用紙盒包裝便當超級有台灣風味💗

綜合滷水

🐮牛之選套餐

滷水自由配

🥤檸檬愛玉冬瓜茶的味道

🍵寒天晶球蜂蜜茉莉綠茶
茉莉綠茶加入了寒天晶球和蜂蜜。茉莉綠茶帶有清香的花香和綠茶的淡雅風味。寒天晶球qq,,蜂蜜🍯為茶飲增添了一絲甜味,使整杯茶更加香甜可口。
2023-10-10 26 瀏覽
經常經過KiKi滷麵,今日終於一試!一次過試晒最多選擇,綜合滷水套餐!面底選擇蔥油,入口味道唔算太濃郁,但面質唔錯~🔸牛筋。豬耳牛筋同非常入味軟淋🔸百葉豆腐最喜愛之一,滷水味同豆腐好夾又甘香🔸甜不辣。花枝丸兩個丸類都非常彈牙👍🏻總括🔹同區少有台式外賣小店,除咗套餐,都可以車仔面形式選購。

面底選擇蔥油,入口味道唔算太濃郁,但面質唔錯~

🔸牛筋。豬耳
牛筋同非常入味軟淋

🔸百葉豆腐
最喜愛之一,滷水味同豆腐好夾又甘香

🔸甜不辣。花枝丸
兩個丸類都非常彈牙👍🏻

2023-10-07 26 瀏覽
經常聽到朋友會讚Kiki麵好食,咁耐都未食過,難得經過可以買外賣返屋企食🍜門口仲有杯巨型珍珠奶茶,都幾吸睛🧋🍽️滷水套餐選咗個牛之選套餐同至尊滷水6重奏套餐個麵出名真係名不虛傳,返屋企打開外賣香味傳到屋企人啲朋友都忍唔住問邊度買😂我選咗咖喱味嘅麵,勁入味咖喱味好突出,單食麵都好正咁當然仲有滷水配料,一樣全部都係好入味😙套餐配搭好食物唔洗煩🍽️飲品楊枝甘露、冬瓜茶、皇牌奶茶、白桃烏龍茶見到佢地有出罐裝飲品,可以買翻Office飲,皇牌奶茶最吸引😜另外楊枝甘露原來係樽裝,設計簡約,杯身實淨,又靚又有特色🔎Kiki麵尖沙咀堪富利士道8A-8K號嘉芬大廈地下R號舖

🍽️滷水套餐
選咗個牛之選套餐同至尊滷水6重奏套餐
🍽️飲品
楊枝甘露、冬瓜茶、皇牌奶茶、白桃烏龍茶
另外楊枝甘露原來係樽裝,設計簡約,杯身實淨,又靚又有特色

🔎Kiki麵
尖沙咀堪富利士道8A-8K號嘉芬大廈地下R號舖
2023-10-07 24 瀏覽
📍 KiKi滷麵 (尖沙咀)尖沙咀堪富利士道8A-8K號嘉芬大廈地下R號舖Kiki麵紅到開咗好多堂食店,呢間主打KiKi滷麵,細細間有幾個位可以坐,我今次為左請同事黎野專登過嚟買,又俾佢啲滷味吸引到🤭🤭👉自選拌麵餐唐生菜💰8百頁豆腐💰8蘿蔔💰8滷蛋💰8台式滷肉💰12牛筋💰12😋😋😋😋.5/5因為我口痕所以先叫呢個,但係我冇叫到麵,佢每款嘅配料都超入味,我最鍾意係個百業豆腐,佢個質地好得意,而且好香豆味真係必食必食!!另外牛筋都好出色佢好淋但係又有口感而且味道勁入味!!!蘿蔔都好淋甜😋😋😋👉 檸檬冬瓜茶💰$18😋😋😋😋.8/5甜甜地,仲有配愛玉好似Jelly咁,好清新👉 皇牌奶茶💰$15😋😋😋😋.6/5奶茶嘅茶同奶味岩岩好,不太甜飲落仲好滑順。👉 百香果白桃烏龍💰 $18😋😋😋😋.5/5白桃烏龍本身個茶底都好香,另外加埋百香果有少少酸酸甜甜,好清新回頭: yesYesyes!!食物大份又好味😋😋😋性價比高,絕對會再嚟💕💕💕✨✨✨
📍 KiKi滷麵 (尖沙咀)
尖沙咀堪富利士道8A-8K號嘉芬大廈地下R號舖

😋😋😋😋.5/5

👉 檸檬冬瓜茶
💰$18
😋😋😋😋.8/5
甜甜地,仲有配愛玉好似Jelly咁,好清新

👉 皇牌奶茶
💰$15
😋😋😋😋.6/5
奶茶嘅茶同奶味岩岩好,不太甜飲落仲好滑順。

👉 百香果白桃烏龍
💰 $18
😋😋😋😋.5/5

2023-09-30 42 瀏覽
一向係Kiki 麵嘅忠實fans! 知道尖沙咀K11 對面條街有間叫Kiki 滷麵嘅小店,價錢相當合理,而且口碑唔錯!小店只有4個坐位,大多做外賣生意~ 見都有唔少人去買外賣!🍭至尊滷水6重奏套餐($35)有百頁豆腐、咖哩魷魚、蘿蔔、鴨血、甜不辣、小肥腸,揀咗幼麵~ 每樣都好食,好入味,特別係百頁豆腐,好嫩滑!鴨血都好食,幼麵揀咗蔥油撈,超香!🍭綜合滷水套餐($68)配料有牛筋、豬耳、鴨血、貢丸、花枝丸、蘿蔔、百頁豆腐、甜不辣、唐生菜,都係揀咗幼麵~ 呢個揀咗當日即製嘅鵝油蔥油撈麵,好吃得不得了!大推!喜歡佢配搭新鮮唐生菜,中和膩感~ 其他都很出色!🍭檸檬冬瓜茶($15)🍭寒天晶球蜂蜜苿莉綠茶($18)Kiki麵的飲品都係低糖配方,飲到茶味多過甜味,呢個都係我喜歡嘅原因!寒天晶球我一見到就會點!口感一流!🍭樽裝皇牌奶茶($15)

🍭至尊滷水6重奏套餐($35)

🍭綜合滷水套餐($68)

🍭檸檬冬瓜茶($15)
🍭寒天晶球蜂蜜苿莉綠茶($18)

🍭樽裝皇牌奶茶($15)
2023-09-27 23 瀏覽
如果以台式拌麵黎講,KiKi麵屬於其中一個我都幾鍾意食既牌子,而最近都開左好多分店。最近就去左尖沙咀分店既【KiKi滷麵】叫左個外賣。尖沙咀分店主打外賣,但都有兩三個位可以係到食,但會少少窄。選擇困難症可以叫招牌套餐,但因爲我有D食材唔食,所以就叫左自由配啦。 百頁豆腐、甜不辣、花枝丸、牛筋、粗麵配特色獨家香葱鵝油。百頁豆腐、甜不辣、花枝丸、牛筋(配菜)就一早已經滷好,放入雪櫃,但點完餐之後就會加熱返,而麵係新鮮煮,之後再拌。全部都滷得好入味,但又唔會太鹹,香葱鵝油拌麵非常香,而且好重葱味。分量非常多。 寒天晶球蜂蜜茉莉綠茶:寒天晶球同蜂蜜俾得一D都唔小氣,非常refreshing。
外賣自取