2023-08-21
Kinson Burger & Bar地址: 鰂魚涌英皇道738號樂基中心地下4號舖#yauyau_鰂魚涌又係一家喺公司附近食嘅餐廳,座位就普普通通似一啲米線小店嘅座位大細,有少少擠擁,但係啲食物應該可以彌補嘅。🍔🍟皇牌紐約經典漢堡 $78個包嘅餡料可以互相配搭,都冇搶走到嗰塊主角牛肉嘅香味,漢堡扒食落勁多汁,而且包皮煎得好香脆,一啖食落去真係好享受,如果唔係舊牛肉裏面有塊膠紙,我應該會繼續去食(下面張圖)。另外要讚下薯條,真係炸得好香脆,而且厚度適中,如果大家真係好唔耐煩麥當勞嘅薯條我建議你嚟買返個餐食,真係唔錯㗎。題外話,呢間幾個同事都有食過,佢食物水準可能有啲飄忽。今日好食,亦都代表聽日好食。我今次食有膠紙,可能下次佢見到呢個食評之後就會冇膠紙㗎喇。味道: 4/5服務: 3.5/5環境: 3.5/5番兜: 1/5#鰂魚涌美食 #美食 #好吃 #instafood #foodstagram #foodphotography #yummy #foodiehk #hkfoodie #foodie #igfood #hongkong #hkfood #鰂魚涌漢堡包 #漢堡包 #Kinso
地址: 鰂魚涌英皇道738號樂基中心地下4號舖
#yauyau_鰂魚涌
🍔🍟皇牌紐約經典漢堡 $78
味道: 4/5
服務: 3.5/5
環境: 3.5/5
番兜: 1/5
#鰂魚涌美食 #美食 #好吃 #instafood #foodstagram #foodphotography #yummy #foodiehk #hkfoodie #foodie #igfood #hongkong #hkfood #鰂魚涌漢堡包 #漢堡包 #KinsonBurger&Bar #Kinson