2005-07-07 51 瀏覽
個樣似杯多d12蚊一大盤芝士味都幾香濃盤底係一塊厚厚既餅乾底好味又好抵食但就比較易溶因為食至中途已經溶晒p.s. o係樂富吉之島超巿買既!
個樣似杯多d
12蚊一大盤
芝士味都幾香濃
盤底係一塊厚厚既餅乾底
好味又好抵食
但就比較易溶
因為食至中途已經溶晒
p.s. o係樂富吉之島超巿買既!
2005-04-12 44 瀏覽
因為好耐都無o係呢度蒲, 所以都好耐無買我的最愛,日式紅豆包喇, 今日下晝o甘o岩去開, 而佢又做特價wor, 原價$4, 而家$3 ja, 成25% off! 當然即買啦!一食落去, 仍然係我愛o既紅豆蓉, 而且仲要係好好好多o個隻!!!!!正!!!!!!!! 比起我之前buy真係正o左好多呀! 仲有一粒粒好淋o既紅豆! 食到我勁happy!!! ^_^而且d 阿姐都幾好禮貌, 唔錯ar, 仲有o個d不停出爐o既鮮奶包都好好食!!

2005-04-09 19 瀏覽
1)藍莓芝士撻:幾好味,cheese味夠濃,撻底係蛋撻皮,最上層係藍莓果醬,有幾新鮮的藍莓咁,$12食得過。2)芝士鬆餅:cheese味好濃,係芝士粉那種cheese味,但係食半件,已經"溜"到頂上心口。而後10有3件就超抵囉!3)提子鬆餅:與大班的作比較,味道不相伯仲,但呢到10有3件,又大件過大班好多,抵食d4)麵包布丁:布丁好似蛋撻d雞蛋餡,有4塊烘得脆脆的麵包同dd提子干在上面,沒有什麼特別,但剛剛出爐先至好食囉5)巴拿馬芝士包:唔好比佢欺騙,一d芝士味都無,真唔明點解用呢個名。

2005-03-13 24 瀏覽
巧克力布朗尼(Chocolate Brownie Slice),一大磚才賣十塊錢,雖然料唔算多,但係還算是「斤兩十足」!多數在樂富吉之島的超市購買。
多數在樂富吉之島的超市購買。
2004-12-30 33 瀏覽
我係去黃埔o個間吉之島o既. 去親呢度行街都見到有人手拿佢o既牛奶條, 所以我又湊下熱鬧, 買返條食下. 味道同一般o既brioche差唔多,牛奶味再强一d, 幾香甜, 唔錯!
2004-12-10 11 瀏覽
少o左好多紅豆餡啦!
少o左好多紅豆餡啦!
2004-09-26 12 瀏覽
琴日行過買左個朱古力辮子包試下,好抵食呀!只係5蚊,同隔離個朱古力鮮奶包一樣價錢, 但係大好多喎!買左之後發現係凍既但係都係好好味呀個包好香,又幾軟熟,yummy yummy雖然唔肚餓都忍唔住食晒呀!正!
琴日行過買左個朱古力辮子包試下,
好抵食呀!
只係5蚊,同隔離個朱古力鮮奶包一樣價錢, 但係大好多喎!
買左之後發現係凍既
但係都係好好味呀
個包好香,又幾軟熟,
yummy yummy
雖然唔肚餓都忍唔住食晒呀!
正!
2004-09-05 16 瀏覽
佢d紅豆'ham'做得好正,不過就甜o左d d啦,但係有一粒粒紅豆,有咬口!但佢d bread係唔可以放得太耐lor,一放過half day就會硬哂,好難食!焗番熱都唔得!美心呀,東海堂o個d都唔會o甘啦!真係奇怪!可能係d麵粉問題啦!