2020-08-02
款式多 禮貌好 的商業區手工漢堡之選~~~好耐都冇出下街食飯 返工都係帶飯盒 但係有時屋企冇嘢煮 真係點都要lunch time出去買嘢食 呢一間漢堡西餐店一向係上環呢區都幾受歡迎 今日就買咗佢係公司pantry到食~~~佢哋餐牌上面好多類型嘅食品A b c d e f g 7係漢堡類🍔 h i j係手工意粉而剩下嘅則為沙律小食及飲品等等~~~所有食物都可以單叫或者變套餐套餐可以揀選香脆雞翼 芝士薯條 香脆薯格 另加嘢飲(如果你中意 仲可以加少少錢升級做本地手工啤酒或者雪糕奶昔)~~~上次食咗佢嘅傻豬豬餐 今次就同同事一齊試下經典安格斯芝士漢堡同150g 安格斯西冷漢堡 兩款牛堡都各有特色 一個有芝士 一個冇芝士 一個係安格斯漢堡扒 一個就係安格斯西冷肉 漢堡扒好多汁 西冷肉則爽口彈牙 兩款嘅牛味都幾重我同同事都非常中意 另外店員仲好有禮貌添啊 雖然冇得堂食好唔開心 不過對住有禮貌嘅店員同好食嘅食物 都依然覺得非常滿足 食完之後開心即刻返晒黎~~~推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥