2020-07-08
上環文咸東街La Casa舖面細細但又幾有情調,門口望入去裝修都幾吸引,就試下你啦😆😆Menu 設計得幾貼心,食漢堡餐唔餓的可以走包 😂😂😂😂 轉做沙律啱晒女仔。150g 安格斯西冷漢堡🍔🍔哩個份量男仔都絕對夠飽,啖啖肉又夠juicy。跟埋薯條直頭係勁飽!!!! 🐂🐂炸雞翼大推!!!!🐔🐔超級香脆入面嫩滑而且大大隻🤩🤩必點!! 炸魚牛油果醬沙律🐟🥗🥗炸魚唔算大件,但勝在炸得夠好食。金黃色的脆皮下就係嫰嫰的魚肉,一D都唔乾,炸得啱啱好。沙律代包就無咁濟,又可以balance返食炸野的罪惡感 lol 啱晒我芝士薯條絕對係芝士控必點!!!! 半熔的芝士醬同熱辣辣的薯條簡真係絕配 🍟🍟🧀🧀而家仲做緊優惠可以加$1換movenpick 雲尼拿雪糕一球!!!! 🍦🍦🍦 勁抵!!! 平時一球都值廿蚊啦而家$1就食到,幾飽都唔可以錯過!!!
Menu 設計得幾貼心,食漢堡餐唔餓的可以走包 😂😂😂😂 轉做沙律啱晒女仔。 150g 安格斯西冷漢堡🍔🍔
炸魚牛油果醬沙律🐟🥗🥗