𐐂 套餐𐐚.。主菜。.❥ 紅蝦意大利飯 Shrimp Risotto $138飯粒粒粒分明,黏稠度適中,亦掛汁,散發出清香的青醬汁💕紅蝦半生半熟,味道鮮甜😋碟周圍用了蝦膏來作裝飾.❥ 肯德雞 KFB $168不是肯德基🤣,是肯!德!雞!🐓雞肉很入味,肉質鮑滿鮮美😍,嫩滑多汁🤤,就連雞胸部分亦不柴👍🏻另外附有醬汁,但個人覺得就不沾汁吃也夠好吃了😆配菜有香甜綿滑的南瓜蓉、蘆筍和蕃茄仔.。餐飲。(套餐飲品中享原價-$15).❥ 鮮奶咖啡Latte +$25拉花超可愛,是一隻小熊貓😍而且圖案也維持得很久😙入口時散發出淡淡的莓果香,香醇順口☕️.❥ 冰桃茶Peach Tea +$40桃味突出,香甜冰爽,友人也喜歡.𐐂 單點(散叫) A La Carte 𐐚.。甜品。.❥ 是日蛋糕 - 威士忌朱古力蛋糕 $58慕絲的口感,不會過軟過硬,入口即化😋,巧克力味很濃郁,吃起來感覺用的巧克力像是60左右的甜度吧🤔帶有微微的酒香,另外還有些藍莓和草莓,有助解膩💕.
𐐂 套餐𐐚

。主菜。
❥ 紅蝦意大利飯 Shrimp Risotto $138

飯粒粒粒分明,黏稠度適中,亦掛汁,散發出清香的青醬汁💕
紅蝦半生半熟,味道鮮甜😋
碟周圍用了蝦膏來作裝飾
❥ 肯德雞 KFB $168

不是肯德基🤣,是肯!德!雞!🐓
另外附有醬汁,但個人覺得就不沾汁吃也夠好吃了😆
配菜有香甜綿滑的南瓜蓉、蘆筍和蕃茄仔
。餐飲。
(套餐飲品中享原價-$15)
❥ 鮮奶咖啡Latte +$25
拉花超可愛,是一隻小熊貓😍而且圖案也維持得很久😙
入口時散發出淡淡的莓果香,香醇順口☕️
❥ 冰桃茶Peach Tea +$40
桃味突出,香甜冰爽,友人也喜歡

𐐂 單點(散叫) A La Carte 𐐚
甜品
❥ 是日蛋糕 - 威士忌朱古力蛋糕 $58

2024-01-05
2024-01-05 20 瀏覽
呢間Cafe係灰色做主調,空間感十足,成個環境都令人覺得好舒服,唔會有侷促嘅感覺😌Lento希望每位客人都可以係到慢慢地悠閑地同朋友享受一餐飯☺️呢到嘅菜式有別於平時嘅Cafe menu好有心意設計過,仲有唔同嘅fusion菜式🙌🏻而且Staff都好nice會同客人介紹菜式~1️⃣ 三文魚牛油果夏威夷蓋飯一見到個下忍唔住嘩咁靚嘅!!☺️呢個蓋飯好足料,配料方面有新鮮嘅三文魚、枝豆、中華沙律、海量蟹子同切得好靚嘅牛油果,賣相一流🫶🏻👉🏻 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 : 𝟲.𝟱/𝟏𝟎2️⃣ 避風塘蟹肉扁意粉第一次食避風塘味嘅意粉,都幾有新鮮感🤣淡淡嘅避風塘味,唔會太過重口味,再加上蟹肉同蒜撈埋,口感十足😆👉🏻 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 : 𝟲/𝟏𝟎3️⃣ Lemonade呢杯lemonade飲落去幾清新,唔會過甜,啱哂解油膩感👉🏻 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 : 𝟲.𝟱/𝟏𝟎4️⃣ LatteLatte杯拉花幾靚,咖啡味幾香,算係偏酸嘅咖啡😚👉🏻 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 : 𝟲.𝟱/𝟏𝟎

1️⃣ 三文魚牛油果夏威夷蓋飯

2️⃣ 避風塘蟹肉扁意粉
👉🏻 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 : 𝟲/𝟏𝟎

3️⃣ Lemonade
呢杯lemonade飲落去幾清新,唔會過甜,啱哂解油膩感

4️⃣ Latte
Latte杯拉花幾靚,咖啡味幾香,算係偏酸嘅咖啡😚
2023-12-31 25 瀏覽
九龍城有越唻越多餐廳, 今次搵到一間好用心經營嘅cafe, 食物咖啡都好有水準😃煙三文魚牛油果班尼迪蛋 $128好多cafe嘅toast整得好hea, 但係呢個好豐富喎😍egg benedict好正, 令成個包唔乾, 加埋自家製嘅荷蘭醬, 酸酸哋好夾👍🏻伴碟嘅potato pave一層一層好有口感, 連粟米都好鮮甜三文魚牛油果夏威夷蓋飯 $120上枱直頭嘩一聲, 唔用碗上而係砌到咁靚😳佩服廚師嘅刀功同心機, 味道又好, 各種材料都新鮮, 清新又滿足🤭法式西多 $78店員介紹話麵包預先浸咗蛋漿, 所以已經吸晒蛋汁, 我覺得有cream bulee嘅口感🤤custard好特別, 係自家製, 加咗菠蘿粒同姜汁, 減少咗啲油膩感, 有微辣效果當一間店嘅嘢咁好味, 咖啡通常都一般😆(純屬個人觀感), 所以本來就對咖啡冇乜期望, 抱住一試嘅心態, 叫咗杯手沖, 巴西fruity豆, anaerobic washed, 出乎意料咁好味😃果味好岀, 冇唔喜歡嘅厭氧味, 好clean👍🏻另外仲叫咗espresso tonic, 一樣好正, tonic味冇遮咗咖啡味, 好balance, 應該大部份人都會

煙三文魚牛油果班尼迪蛋 $128

果夏威夷蓋飯 $120

法式西多 $78

當一間店嘅嘢咁好味, 咖啡通常都一般😆(純屬個人觀感), 所以本來就對咖啡冇乜期望, 抱住一試嘅心態, 叫咗杯手沖, 巴西fruity豆, anaerobic washed, 出乎意料咁好味😃果味好岀, 冇唔喜歡嘅厭氧味, 好clean👍🏻另外仲叫咗espresso tonic, 一樣好正, tonic味冇遮咗咖啡味, 好balance, 應該大部份人都會鍾意飲

呢度唔只環境舒服, 嘢食好味又有心機, 連service都好好, 每上一道菜, 店員都會簡單介紹做法, 咖啡嘅講解都好詳細, 真心like🧡
•避風塘式蟹肉意粉 Crab meat linguine with typhoon shelter style $135 (⭐️7.5/10)聽講係新出嘅意粉✨。蟹肉份量都幾多🦀,意粉煮得啱啱好Al dente🍝🤌🏻,同避風塘意外地夾,好惹味,推介!😆我哋仲加咗個Yogurt,味道唔錯!It is coming to launch very soon.✨Generous portion of crab meat🦀, perfectly cooked Al dente linguine🍝🤌🏻, surprisingly matches with typhoon shelter style, flavourful, worth trying it! 😆We also added on a yogurt, pretty nice!•吞拿魚牛油果夏威夷蓋飯 Tuna avocado poke bowl $115 (⭐️7/10)有吞拿魚肉、芒果粒、青瓜、枝豆、牛油果,食落好清新,又健康(*•̀ᴗ•́*)و ̑̑It has tuna, mango, cucumber, edamame and avocad

It has tuna, mango, cucumber, edamame and avocado, very light and nourishing!(*•̀ᴗ•́*)و ̑̑

•iced peach tea $55(⭐️8/10)
真心大推佢哋飲品!♥️入面最鍾意係呢杯桃茶🍑,好濃土味好清新,而且面頭嘅泡沫,增加咗棉密嘅口感🫧

Strongly recommend to try their drinks!♥️My favourite one definitely goes to their peach tea, rich in fresh peach flavour🍑, the foam at the top , making it extra creamy texture.🫧

•lemonade $55 (⭐️7/10)
好refreshing!🍋💦

Very refreshing!🍋💦

📍 Lento
⭐️ 𝙊𝙫𝙚𝙧𝙖𝙡𝙡 𝙧𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜:7.3/10
💸𝘼𝙫𝙜 𝙨𝙥𝙚𝙣𝙩:$100-200
2023-12-30 18 瀏覽
近年九龍城多咗好多新開嘅cafe,晚飯時間唔算迫人,令我哋都多咗過嚟宋王臺站附近食飯~🔘吞拿魚牛油果夏威夷蓋飯估唔到Cafe都有夏威夷蓋飯食,賣相精緻砌到好似蛋糕咁,大量薄切牛油果圍邊,加上吞拿魚、芒果、青瓜同枝豆,健康之選~🔘肯德雞大隻肥美嘅燒雞,肉質好juicy,嫩滑有彈性,配菜嘅番薯蓉都好食,啖啖肉非常滿足~🔘威士忌朱古力蛋糕有驚喜嘅自家製甜品,有啲似食緊Chocolate Truffles,食到濃厚朱古力味加少少酒味,口感柔軟順滑~🔘Latte🔘Hojicha Latte 拉花好有心思同有特色,係唔常見嘅款式,浣熊拉花好可愛,味道亦都唔錯,容易入口,Hojicha Latte都飲到有茶味~呢晚食物同咖啡都好滿意,尤其聖誕節食到好味嘅甜品特別開心~

🔘吞拿魚牛油果夏威夷蓋飯

🔘肯德雞

🔘威士忌朱古力蛋糕

🔘Latte
🔘Hojicha Latte

呢晚食物同咖啡都好滿意,尤其聖誕節食到好味嘅甜品特別開心~
2023-12-30 25 瀏覽
📍 Lento (九龍城)九龍城太子道西428-430號地舖九龍城既高級優質cafe😍😍嚟九龍城唔想食泰菜仲有其他選擇!以下推薦介紹吓九龍城新開嘅cafe餐廳Lento✨👉 ALL DAY BREAKFAST 全日早餐💰$138😋😋😋😋.7/5炒蛋綿密軟嫩,搭配上煙燻三文魚的鮮香,帶來了豐富的口味層次。混合沙拉提供了清爽的口感,增添了蔬菜的營養價值。義式包的香氣和鬆軟口感與其他食材相互輝映。串聯的小番茄帶來了鮮甜的口感,為整體提供了微妙的酸度。薯餅的外脆內軟,搭配上香腸和煙肉,增添了豐富的口感和咸香味道。👉 紅蝦意大利飯💰$138😋😋😋😋.8/5紅蝦意大利飯以新鮮的紅蝦為主要食材,搭配番茄乳酪醬、自家製蝦湯和青醬。新鮮的紅蝦提供了鮮嫩的口感和甜美的海味。番茄乳酪醬為整個菜餚帶來了濃郁的口感和香氣,與紅蝦完美搭配。自家製蝦湯的加入增添了濃郁的海鮮風味,為整個菜餚提供了更多層次的口感。青醬的清爽和香氣為整體平衡了口感,為紅蝦意大利飯增添了一絲特殊的風味。👉 法式西多💰$78😋😋😋😋.9/5麵包的酥脆外皮和鬆軟內部相互輝映。楓糖漿的香甜和糖粉的輕柔帶來了甜味的平衡。新鮮水果的加入為整個甜點增

📍 Lento (九龍城)

👉 ALL DAY BREAKFAST 全日早餐

😋😋😋😋.8/5

👉 法式西多
💰$78
😋😋😋😋.9/5
麵包的酥脆外皮和鬆軟內部相互輝映。楓糖漿的香甜和糖粉的輕柔帶來了甜味的平衡。新鮮水果的加入為整個甜點增添了清爽的口感和自然的甜味。cream的豐潤口感為整個法式西多帶來了濃郁的奶香味道。

回頭: yesyesyes!! 提供多樣化的美食選擇,包括精緻的主菜、新鮮的沙拉和美味的甜品。lento有舒適的環境和友善的服務,適合與家人、朋友或商務伙伴共享美食和珍貴時光,同時滿足味蕾和用餐需求!😍🥰
Lento(九龍城)九龍城太子道西428-430號地舖去九龍城唔只淨係泰國菜食,仲有呢間西餐好介紹,係地鐵站旁邊,非常方便,食物有賣相之餘,仲好好味,包你一試難忘THE SALMON AVO POKE SHOW $106賣相已經非常吸睛,每塊大小一樣嘅牛油果,整齊咁排列做圍欄,面層鋪滿新鮮三文魚、蟹籽,海草同枝豆,仲有層厚實米飯係底,非常清新開胃KFB $168醃到隻雞係非常超級入味,雞肉嫩滑多汁,火爐控制得恰到好處,連伴碟嘅串茄都好鮮甜多汁,堆南瓜蓉又綿滑又香甜,好食到損埋雞骨Cake $58唔好睇小呢舊自家製朱古力蛋糕,係加咗好濃嘅whiskey,食落啖啖酒香味,同朱古力好夾,唔飲得嘅我食完面紅紅,係好味嘅
Lento(九龍城)

THE SALMON AVO POKE SHOW $106

KFB $168

Cake $58
2023-12-29 10 瀏覽
烤豬肉班尼迪蛋🥚用上100分去煮,樣樣都落足心機做,流心蛋就必備羽衣甘藍好新鮮,夾埋特製烤豬肉配埋酸種包👍🏻👍🏻👍🏻配菜方面,薯仔係一片片好有口感,粟米已經切成片狀方便入口。避風塘式蟹肉意粉🍝賣相已經不得之了,似辣其實唔辣😂用左麵包糠做左脆脆,蟹肉超多麵條比較粗吸晒d汁好好味🤤蘇格蘭威士忌朱古力蛋糕🍫濃濃酒味朱古力又香,整體唔太甜,必食的。鮮奶咖啡☕️拉花好靚呀⋯⋯佢哋嘅咖啡濃得黎好香。LEMONADE🍋酸酸地開左個胃先食野,好好飲。
烤豬肉班尼迪蛋🥚

避風塘式蟹肉意粉🍝

蘇格蘭威士忌朱古力蛋糕🍫
濃濃酒味朱古力又香,整體唔太甜,必食的。

鮮奶咖啡☕️
拉花好靚呀⋯⋯佢哋嘅咖啡濃得黎好香。

LEMONADE🍋
酸酸地開左個胃先食野,好好飲。
有一晚臨時同朋友約食飯,兩個人都很餓了,打算搵間地鐵站附近嚟食。就搵到呢間cafe,真係一上出口,轉個彎就到。店內坐得都幾舒服,氣氛都唔錯,適合同朋友靜靜地坐低傾計食嘢~💡烤豬肉班尼迪蛋多士 $128呢碟賣相好靚,兩隻班尼迪蛋好似好休閒咁曬太陽,但為咗好味我都係好忍心整穿咗佢哈哈。烤豬肉係類似kebab個隻,好香口,而落埋羽衣甘藍又唔會太油。麵包唔算太硬底,好怕咬到牙都崩個隻。配菜仲有粟米、豆同千層薯仔,自己本身就好愛千層薯仔,比一般焗薯仔更有層次,又唔會有成口澱粉嘅感覺。💡避風塘蟹肉扁意粉 $158本身喺呢間咁文青嘅Cafe點呢個重口味大排檔fusion都覺得幾新奇,但試咗一啖就覺得呢碟意粉係屬於呢度~呢道菜真係幾有心思,巧妙地拎到避風塘蒜辣嘅味道,但同時又保持到好輕盈嘅口感,當中不少得豆苗嘅功勞,平衡咗強烈嘅味道又唔會搶咗fo。蟹肉同蒜撈埋,望落有啲似肉鬆,因為唔係行creamy路線,所以掛唔到蟹肉,建議食法係放落匙羹一啖食就最正!💡威士忌朱古力蛋糕 $58本來就鍾意飲威士忌,酒配朱古力都係好組合~ 酒味又可以調淡,朱古力又唔會太重口味~蛋糕質感好綿滑。💡Lemonade & La

💡烤豬肉班尼迪蛋多士 $128

💡避風塘蟹肉扁意粉 $158

💡威士忌朱古力蛋糕 $58

💡Lemonade & Latte
Lemonade 唔會甜度適中,都唔會死甜,整體都幾清新~ Latte杯拉花都幾完美,一度唔捨得飲,啡味好香,一解我咖啡嘅癮。
2023-12-27
2023-12-28 13 瀏覽
.九龍城唔單止有泰國菜,仲比我發現到一間出色嘅小店 💛就連簡簡單單嘅Egg Benedict 都比我睇到佢嘅心思所在切得完完整整嘅粟米粒、灑上青豆,一碟簡簡單單嘅菜色,旁邊嘅粟米青豆看似為伴碟裝飾,但能看出烹調者已經為食客提供不同營養,仲有!! 旁邊嘅千層薯仔都做得非常出色,好值得試下!!..當日因為唔太舒服,所以叫左比較清淡嘅Egg Benedict ,剛好粟米青豆都好岩口味😌..而朋友就叫左西班牙紅蝦青醬意大利飯,同樣擺碟非常精緻,睇得出心思,紅蝦爽口,新鮮,個人好喜歡用pesto調味嘅risotto..另外朋友加了一杯latte,好驚喜係咖啡師為我地拉花嘅圖案係聖誕樹🎄..我加配了French Earl Grey 茶壺🫖、杯都好靚,好似藝術品咁,茶味好香,但又唔會過濃,好鍾意🥰………..今次普通經過都搵到一間超有心、超高水準嘅cafe,應該係我2023年度最愛cafe top 3!! 大家一定要試下😎……….地址:Lento (九龍城)九龍城太子道西428-430號地舖………..
九龍城唔單止有泰國菜,仲比我發現到一間出色嘅小店
💛
………..
……….
地址:

Lento (九龍城)
………..
Egg  Benedict
Shrimp  risotto
French  earl  grey
2023-12-27 11 瀏覽
Lento地址: 九龍城太子道西428-430號地舖MOCHA $45秘魯朱古力62% 帶有菠蘿,芒果香味,入口非常濃密可可味,個拉花好靚係好有聖誕節feel 嘅聖誕樹。MATCHA LATTE $55口感好綿滑~EGG BENEDICT 煙三文魚牛油果班尼迪蛋 $128蛋有做到流心效果,個蛋醬整得好綿密,而配菜有粟米同毛豆岩哂中意食得健康之人,還有炸薯角切嘅刀工好好可以一片片夾出嚟。THE SALMON AVO POKE SHOW三文魚牛油果夏威夷蓋飯 $120材料有三文魚、越光米飯、牛油果、大量飛魚籽、大量毛豆、海藻沙拉和柚子橘子。蓋飯咁配合幾清新,上碟擺得幾靚仲有食用花裝飾。CAKE OF THE DAY是日蛋糕 $58威士忌朱古力蛋糕;微酒味餐後甜點正👍🏻
Lento
地址: 九龍城太子道西428-430號地舖

MOCHA $45

MATCHA LATTE $55
口感好綿滑~

EGG BENEDICT 煙三文魚牛油果班尼迪蛋 $128
蛋有做到流心效果,個蛋醬整得好綿密,

THE SALMON AVO POKE SHOW
三文魚牛油果夏威夷蓋飯 $120

CAKE OF THE DAY是日蛋糕 $58
威士忌朱古力蛋糕;微酒味餐後甜點正👍🏻
Lento用型格灰做主調,門口梳化位有特色,仲空間感十足,坐得好舒服,嘢食都好有誠意😍。Lento本身係音樂上有「緩慢」嘅意思,黎到呢度都可以感受下慢活呢種生活態度😌。店員細心介紹餐牌食物,好親切🫶。聽店員講除左咖啡遲D仲有cocktail,whiskey同更多小食,好期待,一定會再黎食多次👏!🔸巴馬火腿布列塔尼可麗餅 $78餅底薄身香脆,有陣蕎麥香味,巴馬火腿嘅鹹香加埋半熟蛋既蛋黃汁✨好好食,火箭菜、蕃茄仔同炒香咗嘅磨菇增加口感之餘仲令到味道更加清新🌱🔸全日早餐 $138好豐富嘅配料,有炒蛋、煙三文魚、沙律菜、薯餅同腸等,香草蒜蓉包好香牛油同蒜味,烤得金黃香脆;炒蛋色澤鮮黃,口感嫩滑🤤;再加埋酥脆嘅薯餅,非常香口,係好有誠意嘅全日早餐🎉!🔸南乳雞翼 $67本身好鍾意食南乳雞翼,估唔到呢度都有! 雞翼醃得好入味,除左南乳汁之外,加左酒同糖中和返鹹味,南乳嘅比例剛剛好‼️再加埋是拉差辣醬,令到雞翼嘅鹹香更有層次,更加惹味💥。🔸Cake of the day $58是日推介係Scotland chocolate mousse cake,點餐之前店員細心詢問我地飲唔飲酒,話呢款蛋糕會有較濃嘅酒

🔸巴馬火腿布列塔尼可麗餅 $78

🔸全日早餐 $138

🔸南乳雞翼 $67

🔸Cake of the day $58
是日推介係Scotland chocolate mousse cake,點餐之前店員細心詢問我地飲唔飲酒,話呢款蛋糕會有較濃嘅酒味,我當然OK🤩! 朱古力味香濃軟滑🍫,蛋糕入口即溶,回甘順滑!酒味較濃,與甘醇嘅朱古力味道好夾,忍唔住食完一啖又一啖‼️

🔸Lemonade $55
冰凍清新,酸甜適中🩷,剛好中和返肉嘅油膩感,同雞翼超夾✨!
🔸Latte $40
好得意嘅浣熊拉花🥰! 奶泡幼滑,有濃郁咖啡香💯

2023-12-20
8 分鐘 (堂食)
  • 全日早餐
  • 南乳雞翼
  • 巴馬火腿布列塔尼可麗餅
2023-12-25 32 瀏覽
今日25號紅日去九龍城走走, 條街都冇想像中咁多人可能時間都去到4點幾, 大家都食完下午茶返去入到去成間鋪頭有幾台客, 吧台亦有幾位, 感覺好舒服唔迫自成一角坐去兩人台到, 睇到大半間鋪, 樓底高, 擺設整齊企理食飽後亦主動收拾碟及講聲可以慢慢座店員有笑容, 服務好, 走後亦有講拜拜同聖誕快樂今餐好滿意同好開心, 附近有地鐵站, 轉彎就走到, 好方便地理位置如果想下午時段找地方享受, 尼個係一個好既地方選擇
今日25號紅日去九龍城走走, 條街都冇想像中咁多人
可能時間都去到4點幾, 大家都食完下午茶返去
入到去成間鋪頭有幾台客, 吧台亦有幾位, 感覺好舒服唔迫
食飽後亦主動收拾碟及講聲可以慢慢座
店員有笑容, 服務好, 走後亦有講拜拜同聖誕快樂

如果想下午時段找地方享受, 尼個係一個好既地方選擇
Motcha Tonic
ꜱʜʀɪᴍᴘ ʀɪꜱᴏᴛᴛᴏ
2023-12-25
Motcha Tonic
ꜱʜʀɪᴍᴘ ʀɪꜱᴏᴛᴛᴏ
  • MOTCHA TONIC
2023-12-24 140 瀏覽
今日朋友約我九龍城Lento Cafe Cafe環境舒適 裝修簡約四周佈滿聖誕擺設 好有氣氛 整體感覺好舒服 食物質素同賣相很不錯三文魚牛油果蓋飯 $110賣相好精緻 外層是牛油果切片包圍 有吞拿魚、青豆、青瓜、芒果配飯 味道好夾 清新又健康肯德雞 KFB $168肉質非常幼滑多汁 好入味 配上自家製piri piri 醬 好惹味。番薯蓉軟綿綿又夠香滑 確實不錯是日蛋糕 $58Chocolate mousse cake 香濃朱古力 入口軟滑 食到唔停得口Hojicha latte 山政小山圓 $55焙茶控的我,叫了一杯Hojicha latte 香濃又有質感 雪人拉花 好有聖誕氣氛 好細心Cappuccino $40拉花賣相好靚 咖啡香醇幼滑 奶味偏重
今日朋友約我九龍城Lento Cafe

拉花賣相好靚 咖啡香醇幼滑 奶味偏重

2023-12-18
午餐
2023-12-23 24 瀏覽
呢間在九龍城的cafe裝潢簡約,我和朋友點了吞拿魚酪梨poke飯和法式薄餅擺盤超靚🌸😭poke飯裡有調味的吞拿魚+毛豆+芒果+牛油果+酸青瓜,下面是黏糯糯的白米飯,一口下去特別清新但調味剛剛好,好吃法式薄餅裡面有兩顆雞蛋+火腿+芝麻菜+蘑菇,薄餅薄脆配上裡面的餡,和poke飯一樣色彩搭配就讓人看著心花怒放Hot latte 奶味偏重,拉花很優秀,上面是🐴和一棵樹🌲Ice Lemonade這杯檸檬水倒是很驚喜!很清新,偏酸但不會酸得掉牙,和法式薄餅和poke飯一起拍照美得不要不要的是日蛋糕係一款朱古力慕斯蛋糕,朱古力味超濃郁,餅底不硬,好似吃輕盈版朱古力,好食真的比好多網紅店好出相多了,好睇好影的菜式推薦鐘意影相的朋友

Hot latte
奶味偏重,拉花很優秀,上面是🐴和一棵樹🌲

Ice Lemonade

真的比好多網紅店好出相多了,好睇好影的菜式
推薦鐘意影相的朋友