2022-05-16 24 瀏覽
適逢今日英格蘭足總盃🏆,咁梗係搵一間足球主題嘅餐廳啦,感受一下足球狂熱,慶祝一下國際盛事🎉。呢間位於山頂嘅足球主題餐廳,夠曬特色,主題性120分入面嘅水杯牙籤筒座位⚽,都係足球主題甚少連天花板個照燈都係足球既形狀砌出嚟嘅,差個足球場未搬過嚟炸,咁究主題氣氛當然要比100個like啦除咗裝修夠特別之外仲有好多紀念性嘅產品全部球衣都有球星嘅親筆簽名,睇住件波衫就好似睇到個球星個風采一樣,全部都係收藏品,參觀都值回票價。淨係講裝修主題都講咗一大半,咁梗係要講下我今日點咗嘅食物啦,叫咗個鵝肝漢堡🍔,呢個鵝肝漢堡不得了,鵝肝同漢堡都大大塊,都煎變得非常之好食,個包皮仲要烘得好脆,漢堡同鵝肝嘅汁混然一體,咬落去啖啖滋味,入口仲要有即溶嘅感覺,畀十個like👍🏻👍🏻。表弟叫咗個日式燒鰻魚risotto,呢個飯係非常非常非常之好食🤟🏻🤟🏻,一個日本🇯🇵同意大利🇮🇹結合嘅結晶品,日式燒鰻魚嘅味道食出意大利嘅風彩,燒鰻魚嘅味道融入意大利飯入面,第一次食到咁有創意嘅菜式,都畀十個like👍🏻👍🏻👍🏻最後叫咗個特式炸牛丸小食🍡,我諗都唔係小食啦,都應該係主菜嚟㗎啦,好大份有成八粒牛丸,粒粒都好大粒,佢個賣相好

呢間位於山頂嘅足球主題餐廳,夠曬特色,主題性120分

入面嘅水杯牙籤筒座位⚽,都係足球主題

最後叫咗個特式炸牛丸小食🍡,我諗都唔係小食啦,都應該係主菜嚟㗎啦,好大份有成八粒牛丸,粒粒都好大粒,佢個賣相好似日式小丸子咁樣,但佢唔係小丸子,係牛肉丸,係真正嘅牛肉丸無麵粉嘅,外脆內軟,啖啖肉,配埋特式醬汁,又係一個啖啖滋味,都畀十個like👍🏻👍🏻👍🏻。

最後去買下特色飲品完美呀,茉莉花柚子特飲,包裝一般般但係個味道非常之正👍🏻👍🏻
環境質素🏚:❤️❤️❤️❤️❤️💗
衛生程度🧽:❤️❤️❤️❤️❤️
美味程度😋:❤️❤️❤️❤️❤️
抵食指數🤩:❤️❤️❤️❤️❤️
回頭指數🤩:❤️❤️❤️❤️❤️
  • 法國鵝肝和牛漢堡
2022-05-11 26 瀏覽
假日Family day,,唔想人迫人等位開餐,可以考慮揸車上山頂食午餐,山頂廣場泊車優惠,食餐飯就可以泊足3個鐘。今次我哋去咗山頂廣場2樓Lockeroom Zoom食午餐。我哋一家雖然唔係足球迷,但我哋都好欣賞呢間足球主題餐廳嘅裝修佈置,由牆身到餐桌用品都用足球有關嘅裝飾佈置,到處都係打卡位。🍽食物方面以西餐為主,我哋點咗以下菜式:🍴法國鵝肝秀珍菌意大利燴飯 $178■兩塊鵝肝又大塊又吸精放响飯面,入口即溶,口感超滿足;燴意大利飯,飯身軟硬適中配,飯與汁比例剛好,食到停唔到口。🍴卡邦尼蟹膏溫泉蛋意大利扁麵 $168■仔仔最愛卡邦尼,次次食西餐都必點,呢度卡邦尼意大利麵加埋蟹膏,連平時唔食蟹嘅仔仔都話又香又好味。🍴英式炸魚薯條 $148■炸魚份量足足成隻碟咁長,炸到又脆又香,魚味重,無雪味;薯角份量好多,我哋三個都食到津津有味。🥤蜜桃烏龍茶 $46食完咁多嘢,飲杯凍飲,完美點綴!🎮餐廳有1️⃣部街機免費供食客娛樂🕹趁食物未到,爸爸同仔仔去餐廳門外部街機打吓機享受親子時光。呢部遊戲機有好多款遊戲選擇,食客可以免費玩架!!小朋友一定會好開心🎈

🍽食物方面以西餐為主,我哋點咗以下菜式:

🍴法國鵝肝秀珍菌意大利燴飯 $178

■兩塊鵝肝又大塊又吸精放响飯面,入口即溶,口感超滿足;
燴意大利飯,飯身軟硬適中配,飯與汁比例剛好,食到停唔到口。

🍴卡邦尼蟹膏溫泉蛋意大利扁麵 $168

🍴英式炸魚薯條 $148

🥤蜜桃烏龍茶 $46
食完咁多嘢,飲杯凍飲,完美點綴!

🎮餐廳有1️⃣部街機免費供食客娛樂🕹
趁食物未到,爸爸同仔仔去餐廳門外部街機打吓機享受親子時光。
2022-04-24 66 瀏覽
之前行過想食但冇機會試今日終於可以試吓喇以足球做主題嘅餐廳唔只係波衫同收藏品而且仲有人造草地同埋球員休息室佢哋張球員凳真係好鬼舒服如果冇隔板應該更正我點咗台灣鳳梨冰島蝦堡大大塊原片菠蘿唔算得係驚喜我覺得塊脆卜卜嘅蝦餅同薯角先係重點蝦餅彈牙又夠香口而且啱啱炸起好脆而薯角係厚切咬落好有質感!另外又點咗有機田園脆沙律正正常常不過不失嘅沙律我幾鍾意佢地加咗啲鹽落去食落唔會太寡完全可以提味我覺得個醬汁可以再加多少少
之前行過想食但冇機會試

我點咗台灣鳳梨冰島蝦堡
大大塊原片菠蘿唔算得係驚喜
我覺得塊脆卜卜嘅蝦餅同薯角先係重點
蝦餅彈牙又夠香口而且啱啱炸起好脆
而薯角係厚切咬落好有質感!
有機田園脆沙律

另外又點咗有機田園脆沙律
正正常常不過不失嘅沙律
我幾鍾意佢地加咗啲鹽落去
食落唔會太寡完全可以提味
我覺得個醬汁可以再加多少少

2022-04-24
有機田園脆沙律
山頂上的特色足球主題餐廳🍴雖然我唔係足球迷,但望住呢間以足球為主題嘅餐廳都幾特別,而且餐廳位置好好,一望出去可以見到山頂景色。餐廳以QR code落單煙三文魚露筍南瓜汁意大利麵 $178三文魚份量好多,露筍同南瓜汁嘅搭配好少試,但又幾夾!蟹肉芒果木瓜牛油梨沙律$158呢個沙律造型值100分!配搭水果沙律嘅顏色色彩繽紛,味道酸酸甜甜夠開胃,大人小朋友都鍾意❤️英式炸魚醬條 $148原來係配薯角,炸魚柳好大份,炸粉唔會太厚,外皮好輕薄,魚肉好鮮嫩!(左)dungle Joy 熱情果口味啤酒 $68(右)Lindemans Framboise 紅桑子口味啤酒 $68兩枝啤酒比較之下,我更鍾意熱情果口味啤酒🍻,酸酸甜甜又唔會太重酒精味道,推介比女仔飲!

山頂上的特色足球主題餐廳🍴

餐廳以QR code落單

煙三文魚露筍南瓜汁意大利麵 $178
三文魚份量好多,露筍同南瓜汁嘅搭配好少試,但又幾夾!

蟹肉芒果木瓜牛油梨沙律$158

英式炸魚醬條 $148

(左)dungle Joy 熱情果口味啤酒 $68

• 英式炸魚薯條
🔥Deep Fried Sweet Potatoes with Honey ($78)炸蜜糖甜薯拔絲蜜糖淋上酥脆的香炸甜薯上,可以吃過不停😍,十分推薦!🔥Beef Lasagna ($158)肉醬千層麵熱呼呼的千層肉醬麵吃過一身都暖了。番茄汁和芝士搭配更是非常邪惡!🔥Crab Meat and Lobster Bread ($188)澳洲藍蟹肉龍蝦包輕盈鬆脆烤麵包,配上啖啖龍蝦肉和沙律醬,配上鬆脆薯角,超級開胃。🔥Rose Petal Lychee Tea ($40)玫瑰荔枝紅茶微甜的玫瑰荔枝紅茶,陣陣幽香,好喝。位於山頂the Peak Gallery的Lockeroom以足球為主題🏟,仿真草地🌾、球星簽名球衣球鞋🥇等,十分適合球迷或一家來。食物紙盒有種高級版球場小賣部的感覺,更加有親臨大球場feel! 當然不少得球賽直播!
炸蜜糖甜薯
拔絲蜜糖淋上酥脆的香炸甜薯上,可以吃過不停😍,十分推薦!
炸蜜糖甜薯

🔥Beef Lasagna ($158)

澳洲藍蟹肉龍蝦包

🔥Rose Petal Lychee Tea ($40)
玫瑰荔枝紅茶
微甜的玫瑰荔枝紅茶,陣陣幽香,好喝。

2022-02-19 886 瀏覽
Lockeroom Zoom Football Restaurant早早前見到山頂有間用足球做主題既餐廳,所以約左細佬一齊上去試下打下卡😆今日落住雨搭車上山頂,濛到只睇到前面2米既距離,超誇張😧所以今日影唔到戶外相📸講返間餐廳佢位置喺精品店一直行入去,門口好吸引,色彩繽紛有好多波衫⚽️入到去見張張枱都係用球會做主題,連餐具都係用足球😆球迷一定好開心(我唔太識有講錯請見諒)<西班牙黑毛豬脆包>$158首先要讚下個脆包,包面脆到似薯片但入面係好軟綿綿🥰用黑毛豬做夾餡好襯底部有好多薯角,份量一點都不少<英式炸魚薯條>$148熱辣辣既魚柳,佢既炸粉唔算好厚所以唔會好膩,味道不錯😙又係有好多薯角😆佢配既芥末醬好好味<鹹蛋黃雞中翼>$88超級推薦ITEM💕一客5件,佢個鹹蛋黃做得好好,仲食到粒粒,好夠味而且隻隻都好大,夠肉厚🤗<明太子松露薯條>$78好誇張呀!你個份量起碼二隻大焗薯咁多,加埋之前二個主菜既薯角,我變左‘’薯角人‘’,松露醬份量又多🤪超好食※服務超貼心,因為出面落雨室內氣溫都偏凍,店家見我地凍叻外再比二杯熱水我地暖返💕加分在細節

(我唔太識有講錯請見諒)

<西班牙黑毛豬脆包>$158

底部有好多薯角,份量一點都不少

西班牙黑毛豬脆包

西班牙黑毛豬脆包
鹹蛋黃雞中翼
明太子松露薯條
2022-02-08 468 瀏覽
和老公上山頂行大運,係山頂廣場2樓見到一間售買香港特色的精品店,入去行到盡頭,原來有間足球主題餐廳。睇餐牌唔算好貴,於是坐下食個午餐。餐廳充滿足球情懷,無論你是不是足球愛好者都有不少打卡位。食物來到時見是用紙碟,心中有少許懷疑,但食落原來水準甚佳。它還是寵物友善餐廳,可惜我只得一隻貓貓,如果有狗的話一定會帶牠來行山和食飯。澳洲藍蟹肉龍蝦包($188)龍蝦包一咬下來,咔嚓一聲,連坐對面的老公也聽到並嘩一聲,咁脆嘅?係,真係好香脆,夾着龍蝦肉和沙律醬,清新、輕盈,好好食。配菜的薯角也新鮮好吃。法國鵝肝秀珍菌意大利燴飯($178)意大利燴飯有兩片鵝肝,入口即溶又甘香,燴飯濃郁creamy,香氣逼人,又係好好食。意猶未盡,再叫了兩件蛋糕。雖然都是紙碟,但廚師仍落力做好擺盤,而且味道不錯,不是粗製商品。特濃瑞士朱古力蛋糕 ($78)底層是鬆軟朱古力海綿蛋糕,上層是厚實特濃朱古力,濃郁順滑又不會太甜。王林蘋果金寶芝士蛋糕($88)餅乾做底,中間是真的有蘋果肉的鬆軟芝士餡,面層是金寶脆粒,口感和層次非常豐富,甜中帶點酸,超級好味。

餐廳充滿足球情懷,無論你是不是足球愛好者都有不少打卡位。

食物來到時見是用紙碟,心中有少許懷疑,但食落原來水準甚佳

澳洲藍蟹肉龍蝦包($188)
澳洲藍蟹肉龍蝦包

法國鵝肝秀珍菌意大利燴飯($178)
法國鵝肝秀珍菌燴飯

,而且味道不錯,不是粗製商品。
特濃瑞士朱古力蛋糕 ($78)
特濃瑞士朱古力蛋糕

王林蘋果金寶芝士蛋糕($88)
王林蘋果金寶芝士蛋糕
法國鵝肝秀珍菌燴飯
特濃瑞士朱古力蛋糕
王林蘋果金寶芝士蛋糕
2022-02-07 33 瀏覽
繼續放新年假之食食食❤️今次行完山之後去咗山頂一間足球主題嘅餐廳🍴我哋叫咗鵝肝意大利繪飯同埋牛舌意大利飯🥰🥰鵝肝扒大大塊而且有兩件,入口即溶🥳好正牛舌好嫩而且牛味好重,輕輕切開仲見到有少少油脂🥰好味!最鍾意呢個蘋果金寶芝士餅🍰上面有甜甜哋有啲似蘋果批嘅蘋果肉,下層有香香軟軟的芝士餅😋口感好豐富🏠Lockeroom Zoom Football Restaurant (山頂)山頂山頂道118號山頂廣場2樓201-202B號舖

牛舌好嫩而且牛味好重,輕輕切開仲見到有少少油脂🥰好味!

山頂山頂道118號山頂廣場2樓201-202B號舖
1K
太平山頂以往是遊客來港必到之地,但因疫情關係,昔日旅客駱驛不絕的場面不復再,反而更適合本地居民一日遊,今次趁著假期就來暢遊山頂,順道在Lockeroom Zoom Football Restaurant吃午餐。餐廳位置有點隱蔽,藏身於精品店Go@PeakGalleria內。作為足球珍藏館主題餐廳,環境開揚,裝修以足球場為設計藍本,集齊草地及球員休息室等不同場景。內裡擺設別具特色,展出球星親筆簽名波衫、波boot、龍門手套、多款聯賽及盃賽足球等,最適合球迷前來朝聖,而且亦是Pet-Friendly餐廳,可帶同毛孩入場。店內還有一幅超巨型的足球主題壁畫打卡位,在 IG「吸 like」無難度。餐牌款式繁多,定價於山頂遊客區來說亦算合理。掃描QR code後就可用手機點菜,不用Download App,方便快捷。雖說是主題餐廳,但老實說食物質素和份量絕不欺場,難怪分店開完一間又一間。脆炸蜜糖甜薯 $78外層以薄薄的糖霜包著甜薯,暖暖的放進口裡,外脆內軟。蕃薯條質地粉糯密度高,沾上蜜糖更能突出蕃薯的天然甘甜味。和風牛肉丸 $88表面灑上木魚絲,肉丸份量十足,足夠二至三人享用。肉丸口感紮實不鬆散,

餐牌款式繁多,定價於山頂遊客區來說亦算合理。

脆炸蜜糖甜薯 $78
外層以薄薄的糖霜包著甜薯,暖暖的放進口裡,外脆內軟。
脆炸蜜糖甜薯

蕃薯條質地粉糯密度高,沾上蜜糖更能突出蕃薯的天然甘甜味。

和風牛肉丸 $88
表面灑上木魚絲,肉丸份量十足,足夠二至三人享用。
和風牛肉丸

肉丸口感紮實不鬆散,佐以鹹中帶甜的日式照燒汁和蛋黃醬,一口咬下立即溢出豐富肉汁。

台灣鳳梨冰島蝦堡 $138
裡面夾有原片菠蘿,酸酸甜甜味道清新,中和炸物的油膩感。
台灣鳳梨冰島蝦堡

麵包烘焙出外層輕脆的口感,內裡鬆軟有彈性。
台灣鳳梨冰島蝦堡

蝦餅爽彈得宜又鮮味,厚切薯角連着薯皮炸得外層鬆脆,肉心軟綿細密得似薯蓉。

英式炸魚薯條 $148
英式炸魚通常會在脆漿加入啤酒,因為啤酒是充滿氣泡的液體,可以讓粉漿變膨鬆,炸起來就會特別鬆脆。
英式炸魚薯條

從橫切面也可看到外皮十分輕薄,咬下去口感特別酥脆,裡面包著嫩滑雪白而又相當豐厚的魚肉。
2022-01-29
2022-01-18 60 瀏覽
尋找就子餐廳係我強項黎,今次呢間以足球為主題既餐廳,都好親子friendly架!雖然佢冇波波池,冇滑梯,但係一入門口就見到,到處都係打卡位,喜歡足球既小朋友同大朋友,一定勁興奮🥰呢到既店員介好友善,一一為我地介紹呢到既佈置,偽韓仔坐緊既位置,就係仿照直實球場入面,教練席既位置設計,估唔到,偽韓仔年紀輕輕,就已經可以體驗做足球教練嘅滋味😂店員見我地有小朋友,仲送左禮物比我地添🎁驚喜一浪接一浪!我哋仲捧埋杯添啊,強烈建議大家,過黎一定要叫呢個「牛油果蟹肉芒果木瓜沙律」,呢個獎杯造型🏆,真係型到爆!味道都唔錯,酸酸甜甜好開胃🤩牛扒橄欖油炒蝴蝶粉牛扒好有牛味,煎到7成熟,入口柔軟,食得出牛扒係靚野黎架!而蝴蝶粉係偏身質地,媽媽喜酒有咬口,就岩晒喇😉炸魚薯條大大條炸魚,炸得外脆內嫩,口感一流,魚肉好滑,食落唔覺好油👍🏻薯條方面用上薯角,感覺就天高級,而且小朋友食冇咁熱氣☺️熱蜜桃烏龍茶飲品方面就正常啦,甜度適中,不過就略為細杯😆

牛扒橄欖油炒蝴蝶粉

炸魚薯條

熱蜜桃烏龍茶
飲品方面就正常啦,甜度適中,不過就略為細杯😆
2022-01-16 324 瀏覽
星期六放假,平時食咁多好嘢,當然要去行吓山消耗下啦🥾由大學站行上去山頂廣場只需要1小時。見到山頂廣場有間新開嘅Lockeroom佈置得好靚。呢間Lockeroom 以足球為主題,有室內同埋室外座位,全間餐廳無論係裝修、枱、椅、餐具全部都係有關足球⚽️非常有心思😍如果你係足球迷⚽️嘅話一定要去打打卡📸雖然我唔係成日睇足球⚽️但點都要同碧咸打下卡😜影完一輪相就有嘢食啦🤤🌟煙三文魚蘆筍南瓜汁意大利麵🎃 $178~ 煙三文魚好新鮮好大塊好厚身,有南瓜汁之外仲有南瓜粒,南瓜🎃超級甜,意大利麵好掛汁,配埋南瓜汁同三文魚口感一流😋🌟澳洲藍蟹肉龍蝦包🦞 $188~ 個包皮烘得好脆,熱辣辣,包心又好軟熟。蟹肉加埋龍蝦肉好新鮮,配埋個醬好夾🤤🌟比利時紅桑子啤酒🍻$68~ 紅桑子啤酒味道好特別,酸酸甜甜,果汁味好重,酒精得2.5%,飲咗包你唔會醉😆🌟香橙雜飲🍹$48~ 橙汁mix 梳打水,好清新❣️Lockeroom 除咗山頂有分店之外, 喺旺角同埋油麻地都有分店,餐廳都係以阿仙奴足球⚽️為主題。餐廳食物質素高之外,環境仲一流,下次要去埋其他分店打打卡先😍

🌟煙三文魚蘆筍南瓜汁意大利麵🎃 $178

🌟澳洲藍蟹肉龍蝦包🦞 $188

🌟比利時紅桑子啤酒🍻$68

🌟香橙雜飲🍹$48
~ 橙汁mix 梳打水,好清新

午餐
The Peak❤️ Football Theme Restaurant⚽️🍽💫..山頂都有一間足球珍藏館餐廳⚽️,以阿仙奴為主題餐廳🍽,唔止有兵工廠😍。餐廳為營造國際法形象,展出多款與世界性足球有關既珍藏品,用餐區Decoration 更以足球場、球衣為設計靈感,仲有其他球會 & 國家隊裝飾品擺設添,岩晒一眾球迷🥳。餐廳仲可以帶同毛孩一同進餐喔。🥗蟹肉芒果木瓜牛油果沙律 $158🍔臺灣鳳梨冰島蝦堡 $138🐟英式炸魚薯條 $148🍰特濃瑞士朱古力蛋糕 $78沙律精緻,蟹肉🦀 芒果🥭 木瓜🧡 牛油果🥑 都係我愛吃,mixed 一起集酸甜清新,感覺新鮮又好味。而蝦堡既蝦餅🦐 亦彈牙可口,夾上酸甜菠蘿🍍 中和油膩感。Fish n Chips🐟 魚柳大塊,魚肉實在有咬口。最後食埋蛋糕甜品,朱古力味超rich 很滿足。..×××××ש山頂山頂道118號山頂廣場2樓201-202B號舖..

🥗蟹肉芒果木瓜牛油果沙律 $158

🍔臺灣鳳梨冰島蝦堡 $138
🐟英式炸魚薯條 $148

🍰特濃瑞士朱古力蛋糕 $78

×××[Lockeroom Zoom Football Restaurant]×××
©山頂山頂道118號山頂廣場2樓201-202B號舖
2022-01-10 50 瀏覽
去山頂食嘢一定要先諗泊車同埋餐廳食物價錢較貴,想得山頂一定想逗留多陣欣賞風景、品嚐美食!今次去山頂見到一間以足球為主題的西餐廳。真係美食美景盡抵眼簾。😍😍餐廳休閒午餐,價錢大眾化大約70幾蚊就有主菜、小食和飲品。我們一行四人叫了一個牛尾意粉午餐,牛尾份量多而且多汁配搭意粉一流,質素高。👍🏻另外,我們點了孜然沙嗲串燒,一份有八串,串燒即叫即做,所以上枱熱辣辣又香噴噴!豬、牛、羊、雞各兩串,這款小食最啱同朋友分享分享!加上附上兩款醬汁任君選擇,可以按自己口味加上更加惹味!😋😋朋友點了凱撒沙律,這份沙律簡直是加大版,因為份量驚人,四人分享並不是問題!蔬菜新鮮之外,麵包糠特別脆口,配搭凱撒沙律醬既美味又健康。總括而言,山頂餐廳包羅萬有,最緊要食得開心又享受。這間西餐廳是不錯的選擇,如果是球迷的你更值得一試!而且山頂現在任何消費都享3小時免費泊車,感覺更優惠!✌🏻✌🏻✌🏻
2022-01-09 25 瀏覽
Lockeroom Zoom Football Restaurant地址: 山頂山頂道118號山頂廣場2樓201-202B號舖電話: 57272225=====================今日上左山頂睇風景同吸下新鮮空氣,行了一圈散步,就物色下餐廳食個early dinner 先落山啦,反正等車架人龍又長,落到山過左6點無堂食。$138 串燒, 有豬牛羊雞選擇,食串燒個醬要夠多先美味,香噴噴呢!$148 fish and chips,炸魚薯條有熱辣辣架薯條,加上大大塊魚柳,點tartar 醬好好食$168 卡邦尼蟹膏溫泉蛋意大利麵,加左蟹膏個汁味道層次更突出。白汁加溫泉蛋,掛在意大利麵身上,最高享受。用足球做主題 ,成間餐飯氣氛是好開心,又多影相打卡呃like 位仲有戶外位置架,因山頂廣場是狗狗friendly,下次帶埋狗狗一齊來用餐。

地址: 山頂山頂道118號山頂廣場2樓201-202B號舖
電話: 57272225
=====================

2022-01-03 32 瀏覽
山頂休閒套餐:主菜紅酒燴牛尾意粉,非常好食的套餐!牛尾賣相吸引,分量極多,約4大舊!牛尾燴到肉身非常淋之外,醬汁濃郁惹味,連同意粉捲起來吃一流!小孩們很快將牛尾和意粉吃清光。除此之外,套餐包括脆炸蜜糖甜薯,不知道那裏來的橙色甜番薯,炸起來既鬆脆又軟身,套餐連飲品$78,超值!和牛鵝肝漢堡:單純漢堡包的包面都勁過牛油烘得鬆軟和香脆,漢堡包上灑滿芝麻粒,令整個漢堡更加滋味。當然要提的是和牛,肉質飽滿不單止,牛肉味極度濃郁,而且鵝肝非常厚切,大膽咬下去肝油浸滿口腔,口感豐富而且味道滿分!阿華田奶凍:特色之選,在豐富的午餐後吃這款甜品,真是美滿!阿華田味道濃郁,口感creamy !