2023-05-31
好推介大家嚟呢間多國菜餐廳食嘢 雖然佢喺黃竹坑 有啲遠 但環境好舒適寬敞 好chill好relax 最重要食物質素好高 一定會再尼☺️- 🍝🦀殼蟹黑松露意粉 $138軟殼蟹好大隻 🦀仲有蟹膏 炸到外脆內軟 黑松露忌廉意粉汁超Creamy 仲要有好多蘑菇同芝士碎 鍾意食黑松露嘅人一定要試☺️-🥘ME RICE 炙燒吞拿魚 $148呢個Me rice賣相好靚 有雞蛋絲紫菜 豆角 珍寶蟹柳 同主角炙燒吞拿魚🐟蟹柳好大條 我好似未見過咁大條嘅蟹柳 😂 炸得好脆 入面係真材實料嘅蟹肉 吞拿魚好新鮮 同其他配菜撈埋一齊食 再撈埋個飯 好快食晒🤣 -🍇🧀芝芝葡萄 葡萄汁酸酸甜甜 芝士奶蓋有少少咸味 好creamy 奶嘅味道好濃郁 整體有層次🥰-🍵百香果蘆薈綠茶蘆薈有咬口 百香果酸酸地 配合埋綠茶 好清新 唔鍾意飲有奶嘅人可以揀呢杯 兩杯嘢飲份量好多好大杯 🤤-📍Meemeeme黃竹坑香葉道2號one island south地下g07號舖
🍝🦀殼蟹黑松露意粉 $138
🥘ME RICE 炙燒吞拿魚 $148