2013-12-04
成日係FB見到D FD post係呢度食野既相, 覺得環境好靚, 一直都好想來呢度黎度食野! 前一排終於去左了!!由於想睇下周圍環境所以揀左室外位置坐, 一邊望住個海一邊食, 真係好relax!果日我地去到赤柱,行左一陣先來, 來到已2:30pm, 見到3-5pm有semi tea buffet 就係出面等左一陣先入來。出門serve的姐姐態度好一般, 搞到我都唔敢request係出面座, 都係叫我朋友同佢講xd以semi tea buffet來說, 佢已經叫多野食, 價格亦合理, 我尤其喜歡佢地的甜品同沙津, 好有大酒店的質素!可惜的是, 佢地的主菜卻相對遜色, 分量太不在話下, 而且食物唔熱, 味道好一般, 所以我地試左幾款都已經冇再叫, 都係主力攻番沙津及甜品 XDOVERALL 我覺得如果主菜可以改善, 員工Services 可以好d, 多d笑容, 唔好好似呼喝客人的話, 我相信會更好。始終赤柱都係旅遊區, 服務真的是需要比其他地區更加著眼的
由於想睇下周圍環境所以揀左室外位置坐, 一邊望住個海一邊食, 真係好relax! 果日我地去到赤柱,行左一陣先來, 來到已2:30pm, 見到3-5pm有semi tea buffet 就係出面等左一陣先入來。出門serve的姐姐態度好一般, 搞到我都唔敢request係出面座, 都係叫我朋友同佢講xd
以semi tea buffet來說, 佢已經叫多野食, 價格亦合理, 我尤其喜歡佢地的甜品同沙津, 好有大酒店的質素! 可惜的是, 佢地的主菜卻相對遜色, 分量太不在話下, 而且食物唔熱, 味道好一般, 所以我地試左幾款都已經冇再叫, 都係主力攻番沙津及 甜品 XD OVERALL 我覺得如果主菜可以改善, 員工Services 可以好d, 多d笑容, 唔好好似呼喝客人的話, 我相信會更好。始終赤柱都係旅遊區, 服務真的是需要比其他地區更加著眼的