6天前
--最近MOS burger形象大翻新,所有香港分店都陸陸續續升級改裝!路經天水圍已經見到Mos burger 招牌嶄新簡約嘅綠色MOS(緑モス) LOGO,店名亦簡略為「MOS」啦❣️而綠色MOS新品牌,著重「安全、安心、環境」,店內裝潢以⛰山(Mountain)、🌊海(Ocean)、☀太陽(Sun) 為設計構思,加入自然元素,使用帶原木色系既傢俱,營造柔和清新既日式風格阿!👍-全新推出盛夏期間限定和風系列漢堡同夏之檸檬梳打🍔和風冷醃蕃茄和牛漢堡賣相超吸引,同poster一樣!超厚實既和牛漢堡加上芝士同冷醃蕃茄,味道超夾!冷醃蕃茄原來係用昆布鰹魚汁醃過,仲有檸檬果蓉搭配,超開胃! 🍋夏之檸檬梳打100%原個檸檬製造成果蓉,酸爽滋味,令人一瞬間有透心涼既感覺,而且超解渴,岩哂而家既天氣阿襯住今個夏天都快啲黎試下呢兩款夏季限定新品啦即日起至9月7日全線分店有售!數量有限 賣完就無哂架啦
全新推出盛夏期間限定和風系列漢堡同夏之檸檬梳打
🍔和風冷醃蕃茄和牛漢堡
🍋夏之檸檬梳打
襯住今個夏天都快啲黎試下呢兩款夏季限定新品啦
即日起至9月7日全線分店有售!
數量有限 賣完就無哂架啦