2021-08-23 303 瀏覽
已經唔知幾多年冇食過MosBurger啦 ~今次撞啱試到新嘅夏日期間限定🌿🍴盛夏特級和牛漢堡 HKD34見到POSTER 個樣咁吸引 諗都冇諗就嗌咗😆漢堡最頂個層夾咗炸洋蔥 雖然炸洋蔥唔係啱啱炸起有啲遜色 但保持到外脆內軟 不過我都係覺得生洋蔥好食啲🙊(不過應該幾唔match呢個包😂)塊漢堡扒聲稱用咗和牛um...冇咩肉汁不過食落去比普通漢堡扒紮實 重點之一就係有塊鮮菠蘿!平時食burger 都好少見會夾鮮菠蘿 多數都係用罐頭菠蘿片 鮮菠蘿嘅優勢就係唔會有浸過糖水嗰隻死甜 反而有少少酸味 可能因為係漢堡扒下面 食落更加juicy ✨成個包即刻生色不少👏🏻💬作為夏日限定 今次呢個配撘確實有驚喜 值得一試啊~跟餐仲嗌左炸雞塊 新鮮熱辣炸起超級juicy 🤤🚩MOS BURGER (全線有售)
盛夏特級和牛漢堡

🍴盛夏特級和牛漢堡 HKD34

🚩MOS BURGER (全線有售)
午餐
盛夏特級和牛漢堡