2017-11-19 304 瀏覽
黃大仙分店環境都好舒服最近 MOS Burger 出咗兩款新包啊!分別係"辛味蟹醬吉列蝦漢堡"跟"辛味蟹醬吉列蝦珍珠堡" 漢堡麵包鬆軟而珍珠堡口感帶點煙韌,中間塊吉列蝦真係好Q彈,入面仲有大大粒蝦肉,配埋個甜中帶微微辣嘅蟹醬,同塊吉列蝦好夾仲好鮮味!!我一直都好鍾意Mos嘅薯條,厚身得嚟外微脆內軟另外杯抹茶鮮奶特飲好香濃奶滑!果日我試哂2款新包都好正,好難選擇啊!!新包係期間限定喔,賣哂就無,要試就快啲去喇!!!
黃大仙分店環境都好舒服

最近 MOS Burger 出咗兩款新包啊!
分別係"辛味蟹醬吉列蝦漢堡"跟"辛味蟹醬吉列蝦珍珠堡"
辛味蟹醬吉列蝦漢堡
辛味蟹醬吉列蝦珍珠堡

我一直都好鍾意Mos嘅薯條,厚身得嚟外微脆內軟
抹茶鮮奶特飲
另外杯抹茶鮮奶特飲好香濃奶滑!
果日我試哂2款新包都好正,好難選擇啊!!
新包係期間限定喔,賣哂就無,要試就快啲去喇!!!
辛味蟹醬吉列蝦漢堡
辛味蟹醬吉列蝦珍珠堡
抹茶鮮奶特飲
2017-08-03 423 瀏覽
一向都知道, mos burger既質素好過麥當勞個啲好多,無論係食物,服務同環境都係。但係我食過幾間mos burger嘅分店當中,黃大仙呢間嘅感覺永遠都係最舒服嘅人少啲,唔使同人搭枱,環境好安靜舒服呢度嘅服務好好,greetings同笑容都有架咁多款包當中,最愛摩斯芝士,十次有八次都叫呢個,番茄十分新鮮,個汁係成個包既精髓十分開胃惹味,如果有叫薯條會點呢個汁食架!偶爾都會黎呢度,度過一段悠閒既下午茶時光~

人少啲,唔使同人搭枱,環境好安靜舒服

呢度嘅服務好好,greetings同笑容都有架

十分開胃惹味,如果有叫薯條會點呢個汁食架!

偶爾都會黎呢度,度過一段悠閒既下午茶時光~

2017-07-25
下午茶
2016-12-20 575 瀏覽
其實一直都好鐘意食Mos burger既海鮮珍珠堡,今次見到有燒三文魚,又引唔住去試下!其實真係圖片與事實不符架佢張相真係呃左我舊三文魚唔算大塊,不過又唔係好細啦,係幾香既,仲有陣三文魚味,只係覺得又唔算十分特別咁囉食到最後得番d飯下次都係食番海鮮珍珠堡!
其實一直都好鐘意食Mos burger既海鮮珍珠堡,
今次見到有燒三文魚,又引唔住去試下!
其實真係圖片與事實不符架
佢張相真係呃左我
食到最後得番d飯

下次都係食番海鮮珍珠堡!
2016-09-08 575 瀏覽
好開心屋企附近開咗Mos burger)))))水準果然係高一點,個包包係熱的而且幾鬆軟,漢堡扒幾香牛肉味,而且煎得幾好,剛剛鎖住了扒的肉汁又不會太老,菜同蕃茄都好新鮮,醬汁甜甜地幾濃郁但係我覺得可以落多啲。夾住漢堡包張紙下面係封口的令到啲汁唔使必晒出嚟,好細心的設計!

好開心屋企附近開咗Mos burger)))))

2016-07-27
住在附近的人都知道黃大仙中心真係無乜野食🙄乜野都無,連鎖快餐店就最多繼Burger King結業之後,終於有間比較像樣的快餐店—MOS Burger🙈如果要係Mc Donald,Burger King,KFC等漢堡包連鎖快餐店揀一間,我會揀MOS Burger😆因為話晒都來自日本,品質絕對有保證極品特選和牛漢堡($31)標榜採用澳洲和牛造的手打牛肉餅,鮮甜肉汁飽滿,加上煎蛋、生菜、蕃茄等配料,最重要是秘製醬汁,酸酸甜甜的非常開胃,不錯!其實和牛漢堡以這個價錢來說算是相當抵食!😏轉Combo A(加$18)配細厚切薯條🍟薯條剛剛新鮮炸好,熱辣辣厚切的口感比一般Mc Donald薯條更有口感~額外加$3轉配野菜生活的提子汁,提子味濃郁,是個不錯的選擇,比汽水健康吧🙈😂
住在附近的人都知道黃大仙中心真係無乜野食🙄
乜野都無,連鎖快餐店就最多
因為話晒都來自日本,品質絕對有保證
極品特選和牛漢堡($31)
和牛漢堡
標榜採用澳洲和牛造的手打牛肉餅,鮮甜肉汁飽滿,
加上煎蛋、生菜、蕃茄等配料,
最重要是秘製醬汁,酸酸甜甜的非常開胃,不錯!
其實和牛漢堡以這個價錢來說算是相當抵食!😏

轉Combo A(加$18)
配細厚切薯條🍟
薯條剛剛新鮮炸好,熱辣辣
厚切的口感比一般Mc Donald薯條更有口感~
2016-09-02
$49.4 (晚餐)
用餐優惠
現金券
  • 和牛漢堡
2016-08-02 545 瀏覽
黃大仙中心進行大執位, 一間漢堡店結業後, 就換上MOS BURGER新裝修固然乾淨, 但裝修既格局同員工既服裝同行為都俾到人一種舒服既感覺, 好難得食快餐可以咁舒適我點左個蝦堡同凍檸茶, 女朋友就MOS CHEESE 同抺茶點單後可以拎個牌仔搵位坐低等佢送黎抺茶我無飲, 廢事溝埋檸茶, 但女朋友話幾好飲就是不錯的一杯凍檸茶, 食快餐解油膩最好漢堡用半開放式既包裝紙包上, 排得好整齊, 醬汁亦無亂飛, 蝦餅入面好多原隻蝦, 十分足料,  好食!茄汁仲可以用一個器皿裝住, 基於環保理由, 下次我都係唔用了

點單後可以拎個牌仔搵位坐低等佢送黎
抺茶我無飲, 廢事溝埋檸茶, 但女朋友話幾好飲
就是不錯的一杯凍檸茶, 食快餐解油膩最好