餐廳: MR. MAKI (金巴利大廈)
資訊:

2022-06-24 32 瀏覽
天氣太熱了,唔想煮又冇咩胃口,打算簡單買些外賣回家食就好了。幸好屋企人都同意,嘻嘻,可以休息一下。我買了。。。1.帶子被困火焰山/SCALLOP X CRABS STICK <BACKED> 69元8件它是SIGNATURE MAKI ROLL ,焗卷的,內容有帶子,蟹棒,蘆旬,牛油果,蟹子。它上面有醬汁有芝士,所以不會太乾。有少少辣,幾野味。2. 明太子雞翼/MENTAIKO WINGS 26元2隻炸得香口,雞翼內有好多明太子,十分足料。3. 先生炸雞飯/FRIED CHICKEN POKE BOWL 45元半碗都是飯,內有粟米,枝豆,椰菜,炸雞(芥末味)4大塊,十分飽足。有醬汁在飯中,食上來不會乾和無味。4. +25元 炸蕃薯條/SWEET POTATO CHIPS+日式沙拉/SALAD+汽水/DRINK炸蕃薯條份量足,甜甜的。很特別外賣會店員會好好裝好,十分貼心。店面裝潢很光鮮明亮。MR MAKI尖沙咀柯士甸路15號金巴利大廈地下C號舖TEL: 67551044
我買了。。。

2. 明太子雞翼/MENTAIKO WINGS 26元2隻
炸得香口,雞翼內有好多明太子,十分足料。

炸蕃薯條份量足,甜甜的。很特別

外賣會店員會好好裝好,十分貼心。店面裝潢很光鮮明亮。

MR MAKI
尖沙咀柯士甸路15號金巴利大廈地下C號舖
TEL: 67551044
外賣自取
今日諗住同朋友出街,諗住買嘢食返去佢公司食完先一齊出去行街,見到呢間外賣係朋友公司附近上網睇又好似幾高質,就去買黎試吓啦~佢呢度有素既壽司同丼飯,都幾特別~揀緊嘢食嘅時候都忍唔住望晒佢啲食物名,啲名起得好搞笑😂我叫左兩個套餐:10.墨西哥辣妹 $79/8入面有吞拿魚拖羅、吞拿魚赤身、炸蝦、芝士、墨西哥辣椒、蟹子、脆脆呢個真係超級好食!佢上邊有啲墨西哥辣椒有少少似台灣嗰啲尖椒咁,好惹味~跟住啲拖羅混埋啲芝士蟹子脆脆地成舊啪入口,成舊壽司連埋啲飯融為一體,超級正呀!真係勁好食😋真係好想知佢點可以將啲拖羅撈到咁好食😍超推介💯.配Set A 沙律+先生炸雞+飲品 +$19啲沙律就正正常常啦~佢個炸雞都超好食😋以為外賣會林左,但係佢外層仲係好脆,內層仲係好嫩滑多汁🤤佢加埋啲甜辣芥末醬令成件事昇華咗🤩佢飲品都有好多選擇㗎!-P5.先生牛肉飯 $62我朋友話有啲餓所以叫左個牛肉飯~呢個飯係用珍珠米👍🏻撈埋飯食啲牛肉汁都好香,牛肉唔韌,不過我覺得其他啱我口味啲😜但呢個就岩我朋友口味,佢食到一粒飯都冇淨😂.配Set B 沙律+薯條+飲品 +$21啲薯條又係值得一讚,正常擺耐左會軟叭叭,但佢食落外層依然好
佢呢度有素既壽司同丼飯,都幾特別~
揀緊嘢食嘅時候都忍唔住望晒佢啲食物名,啲名起得好搞笑😂
我叫左兩個套餐:

10.
墨西哥辣妹 $79/8
配Set A 沙律+先生炸雞+飲品 +$19
啲沙律就正正常常啦~
佢個炸雞都超好食😋
以為外賣會林左,但係佢外層仲係好脆,
內層仲係好嫩滑多汁🤤
佢加埋啲甜辣芥末醬令成件事昇華咗🤩
佢飲品都有好多選擇㗎!

P5.
先生牛肉飯 $62
我朋友話有啲餓所以叫左個牛肉飯~
呢個飯係用珍珠米👍🏻
撈埋飯食啲牛肉汁都好香,
牛肉唔韌,
不過我覺得其他啱我口味啲😜
但呢個就岩我朋友口味,
佢食到一粒飯都冇淨😂
配Set B 沙律+薯條+飲品 +$21
啲薯條又係值得一讚,
正常擺耐左會軟叭叭,
但佢食落外層依然好薄脆,
仲係好好食😋

2022-06-23 31 瀏覽
首先我會建議大家一定要跟餐😂 第一係未必夠飽,第二係佢加嘅set都幾吸引🫶🏻 我今次嗌蕃薯條🍠同叉燒醬油烏冬都好好食🤓 佢嗰蕃薯條真係好正🥰 唔太中意食番薯嘅我居然無抗拒佢🤓 由於我係拎走,佢嗰叉燒醬油烏冬會幫我分湯上!唔驚淋哂🥰 仲要佢入面真係有叉燒😂😂 薯條同炒雞就未食過😂 有機會要試吓🥰 同埋佢啲飲品有波子汽水梳打同埋提子梳打🤓 呢嗰外面都幾難買,都好好飲🥰 到主菜🥰魚全部都係魚 $86 - 入面噚脆趣令成嗰卷物嘅口感加咗好多分,卷物上面好多吞拿魚、吞拿魚蓉同蟹子,卷物入面就包住三文魚同脆趣,一次過滿足我三嗰願望😂帶子被困火焰山 $69 - 佢會再焗,加埋啲醬食落去幾新穎,亦好好食😆

到主菜🥰

• 帶子被困火焰山
  • 蕃薯條
2022-04-16 730 瀏覽
Openrice收藏左好一陣 佢都唔係開咗好耐 但係見佢全部都係好評所以一直想試🍣 都一排冇食魚生 好彩呢度主要做卷物 大部份都熟咗卷物選擇甚多 仲好好有好多素食選擇🌱▶️ 帶子被困火焰山 ($69)必試之選🔥8件壽司卷 入面放咗蟹柳 牛油果 蘆荀 面係一大堆蟹柳絲 蟹子同埋帶子粒真係好似火山咁堆到好高🌋底放咗幾片青瓜🥒味道方面 基本上唔需要另加豉油已經夠鹹味 呢個食落仲有少少辣 醬汁係千島海鮮醬咁嘅味道😋非常之惹味仲好夾添入面嘅牛油果醬勁熟 所以基本上係牛油果醬蓉 好好食!🥑蘆荀就咬落清脆 增加口感層次上面嘅蟹柳帶子超正🤤帶子雖然唔多而且迷你 不過好彈牙成個卷好係佢啱啱焗起 食落仲暖暖哋🥰米飯都唔錯 感覺成個卷放入口好完美 飯比例啱啱好 唔會過厚極推介👍🏻▶️ 魚 全部都係魚 ($79)一客8件 面頭啲吞拿魚刺身同吞拿魚拖羅十分足料 又係堆成座山咁🐟吞拿魚入口好軟糯 又唔腥卷入面又有三文魚😂真係同佢個名好貼切特別係外面灑上脆脆 好似粟米片咁 所以咬落脆卜卜💕▶️麻麻地軟殼蟹 ($62)呢個係加碼叫嘅🙈因為太好食而唔夠喉一客5件 件件都好大卷軟殼蟹啱啱炸起 咬落好香脆可口 直程成隻上🦀其他配
卷物選擇甚多 仲好好有好多素食選擇🌱

▶️ 帶子被困火焰山 ($69)
必試之選🔥8件壽司卷 入面放咗蟹柳 牛油果 蘆荀

上面嘅蟹柳帶子超正🤤帶子雖然唔多而且迷你 不過好彈牙

成個卷好係佢啱啱焗起 食落仲暖暖哋🥰
米飯都唔錯 感覺成個卷放入口好完美 飯比例啱啱好 唔會過厚
極推介👍🏻

▶️ 魚 全部都係魚 ($79)
吞拿魚入口好軟糯 又唔腥
卷入面又有三文魚😂真係同佢個名好貼切
特別係外面灑上脆脆 好似粟米片咁 所以咬落脆卜卜💕
魚 全部都係魚

▶️麻麻地軟殼蟹 ($62)
呢個係加碼叫嘅🙈因為太好食而唔夠喉
感覺上佢飯比料既比例更低 可能因為呢個材料特別豐富
雖然係麻辣沙律醬 但我覺得唔辣 味道唔錯😋
麻麻地軟殼蟹

▶️中華海蜇
呢個小食係送架!只要大家follow Mr.maki social media 就可以免費有一個小食
估唔到佢成碟俾😍仲好好食添
海蜇好有咬口 咬落japjap聲
然後加咗醋同芝麻粒 非常開胃👍🏻
中華海蜇

全部卷物都好正😭💗真係好想試埋其他 見佢期間限定係 士多啤梨卷🍓感覺好特別新鮮
香港好少呢啲Maki食 食完呢個真係食唔返迴轉壽司啲卷物了🤭
最推介係🔥帶子被困火焰山🔥
環境都唔錯 用黑白格仔牆配neon light 好有格調
服務都好好😌即叫即做都唔係等好耐
性價比高 件件都咁足料 一定食飽 今次叫咗三款 加埋21件兩個人食都只係$200左右
見到佢有做外賣添 大家快啲支持下呢間小店啦!
魚 全部都係魚
麻麻地軟殼蟹
中華海蜇
2022-03-26 94 瀏覽
同男朋友兩個人係尖沙咀Lunch唔知食咩好 又想食日本野🍱就諗起之前經過呢間Mr. Maki門口見到買日式創意卷物幾特別😮咁就一於趁今次試下🤩🥢帶子被困火焰山 $69配沙律+蕃薯條+罐裝烏龍茶 跟餐+$25🥢麻麻地軟殼蟹 $62配叉燒濃湯拉麵+可樂 跟餐+$28除咗叉燒濃湯拉麵頹頹地🍜男朋友驚淨食卷物唔夠飽純粹嗌嚟醫肚之外其他卷物、蕃薯條都係非常之推薦🍣🍟但說實話 性價比唔算高😕全部食物用外賣餐具形式上檯唔知係餐廳定位外賣店為主?🤨定疫情所限/為方便性而選擇用外賣餐具?🤨明明上網睇官方食物相都係碟上個感覺會高級啲😢如果餐廳定位係外賣店而用外賣餐具我覺得食物價錢就反而偏貴咗少少🤏🏻兩個人食兩個套餐埋單85折後都仲要$200左右💸💸學生仔囡拍拖食下會幾開心 但對佢地價錢會偏貴對出嚟做緊野既情侶嚟講 我會perfer佢可以再高級啲 或者價錢再平啲啲 (唔知睇緊既你明唔明我想講咩😂)感覺上可能因為開係尖沙咀鋪租貴而提升個價錢💰整體我覺得會似堂食版既旺中 立食壽司店呢一點有少少失望同可惜….😕
同男朋友兩個人係尖沙咀

配叉燒濃湯拉麵+可樂 跟餐+$28

除咗叉燒濃湯拉麵頹頹地🍜
男朋友驚淨食卷物唔夠飽
純粹嗌嚟醫肚之外
其他卷物、蕃薯條都係非常之推薦🍣🍟

但說實話 性價比唔算高😕
我覺得食物價錢就反而偏貴咗少少🤏🏻
兩個人食兩個套餐埋單85折後都仲要$200左右💸💸
學生仔囡拍拖食下會幾開心 但對佢地價錢會偏貴
對出嚟做緊野既情侶嚟講 我會perfer佢可以再高級啲
或者價錢再平啲啲 (唔知睇緊既你明唔明我想講咩😂)
感覺上可能因為開係尖沙咀鋪租貴而提升個價錢💰
整體我覺得會似堂食版既旺中 立食壽司
呢一點有少少失望同可惜….😕
2022-03-17
  • 帶子被困火焰山
  • 蕃薯條
2022-03-04 86 瀏覽
-MR. MAKI🍽- 🍴帶子被困火陷山 $69呢個超級邪惡😍壽司上面有爆多帶子同蟹柳加埋千島沙律醬再焗勁香😋好食到停唔到口愈食愈開胃🤣-🍴先生巨無霸 $89小編最愛食炸蝦卷🍤所以揀左呢個巨無霸試😍入面有鰻魚/炸蝦/蟹棒/青瓜/芝士口感勁豐富😋炸蝦仲要脆嫁!-🍴A餐 先生炸雞 +$19食8件卷物嫌少可以叫小食😉炸雞勁大舊上面淋左蜂蜜芥末醬勁夾😋-🍴C 餐 蕃薯條 +$25呢個蕃薯條🍠勁有驚喜!必試👍佢條條都勁大條又炸到外脆內軟仲要好有蕃薯甜味😋-🥤波子汽水/提子波子汽水嫌汽水太普通可以試下佢有幾種味既波子汽水😉飲完條氣gur哂!-🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅📍地址: 尖沙咀柯士甸路15號金巴利大廈地下C號舖
MR. MAKI🍽

🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅
📍地址: 尖沙咀柯士甸路15號金巴利大廈地下C號舖
2022-02-26
2022-03-03 74 瀏覽
好味指數:😋😋😋😋😋推薦指數:⭐⭐⭐⭐⭐️去咗尖沙咀附近,見到呢度開左間卷物店,款式都幾多下,好似幾正咁😍叫咗兩個卷物➕套餐✅魚全部都係魚$79(吞拿魚拖羅、吞拿魚赤身、三文魚、蟹子、脆趣)手卷上面鋪滿吞拿魚,啖啖都有吞拿魚😋口感豐富。而且吞拿魚有特別調味,完全唔洗點豉油✅麻麻地軟殼蟹$62(軟殼蟹、蟹棒、牛油果、青瓜、蟹子、麻辣沙律醬)呢個卷物明明好好食,竟然咁謙虛話自己麻麻地🤣🤣麻辣沙律醬唔算好辣,醬汁和配料好夾🥰✅套餐:先生炸雞+19炸雞大大件,而且雞肉嫩滑,✅套餐:叉燒濃湯拉麵 +$28味道都唔錯,而且份量都幾多吓,有驚喜😳
好味指數:😋😋😋😋😋
推薦指數:⭐⭐⭐⭐⭐️
叫咗兩個卷物➕套餐
✅魚全部都係魚$79
(吞拿魚拖羅、吞拿魚赤身、三文魚、蟹子、脆趣)
✅麻麻地軟殼蟹$62
(軟殼蟹、蟹棒、牛油果、青瓜、蟹子、麻辣沙律醬)
呢個卷物明明好好食,竟然咁謙虛話自己麻麻地🤣🤣
麻辣沙律醬唔算好辣,醬汁和配料好夾🥰
✅套餐:先生炸雞+19
炸雞大大件,而且雞肉嫩滑,
✅套餐:叉燒濃湯拉麵 +$28
味道都唔錯,而且份量都幾多吓,有驚喜😳
路經尖沙咀呢間日式餐廳,外賣有八折,買返屋企好抵食Menu有唔同款式嘅卷物,款款都好吸引,配搭創新.配埋套餐大滿足「熱情赤富士」泡菜.墨西哥辣椒.炸菇.炸蔥.牛油果辣辣地好惹味,饀料好豐厚。「吞拿魚兩味」大大碗.好足料吞拿魚.粟米.牛油果.枝豆.椰菜幾樣配料都係我至愛,吞拿魚超好味「叉燒濃湯拉麵」外賣完全唔影響拉麵質數,返到去都唔會淋哂,仲有叉燒.日本魚蛋.粟米.木耳,價錢咁平,份量一啲都唔少。「先生炸雞」炸雞熱辣辣.加上醬汁味道更出色,肉質好Juicy沙律菜爽口新鮮加埋「日本提子梳打.波子汽水」簡直係完美嘅配搭
路經尖沙咀呢間日式餐廳,外賣有八折,買返屋企好抵食

「熱情赤富士」

泡菜.墨西哥辣椒.炸菇.炸蔥.牛油果
辣辣地好惹味,饀料好豐厚。

「吞拿魚兩味」

大大碗.好足料
吞拿魚.粟米.牛油果.枝豆.椰菜
幾樣配料都係我至愛,吞拿魚超好味

「叉燒濃湯拉麵」

「先生炸雞

炸雞熱辣辣.加上醬汁味道更出色,肉質好Juicy

沙律菜爽口新鮮

加埋「日本提子梳打.波子汽水」簡直係完美嘅配搭
2022-02-28
午餐
  • 墨西哥辣妹
  • 吞拿魚兩味
  • 炸雞
💛🧡💛創意Maki🥢+$28有拉麵喺尖沙咀同柯士甸交界有間Maki專門店,價錢唔貴,餐牌上卷物嘅配搭更係令人意想不到🤣最貴嘅套餐都只係加28蚊,就有碗拉麵🍜真係好抵食!🧡帶子被困火焰山🧡 $69蟹柳絲滿布卷物,份量十足!除咗蟹棒🦀仲有帶子、蟹子增添口感🥰卷物入面有蘆筍、牛油果🥑依款本身已經有大量醬汁,唔使點豉油都得!🤎叉燒濃湯拉麵🤎 跟餐 +$28味道足夠,份量啱啱好!食完Maki再加碗拉麵就夠晒滿足啦!❤️熱情赤富士❤️ $69依個Maki偏辣,除咗有帶辛辣味嘅泡菜🌶仲有墨西哥辣椒😆鍾意食辣嘅朋友仔一定鍾意!卷物內有牛油果🥑而頂層有炸蔥炸菇,脆卜卜口感豐富!💛蕃薯條+日式沙律💛 跟餐 +$25蕃薯條係即叫即炸,呢度有薯條同埋蕃薯條嘅選擇🍠蕃薯條本身帶甜味,就算唔沾茄汁都好味😋呢度嘅選擇好多,不過無論食邊款都好🤣都建議轉套餐😗+$28一碗拉麵真心抵食呀!📍MR. MAKI 📍尖沙咀柯士甸路15號金巴利大廈地下C號舖
💛🧡💛
創意Maki🥢+$28有拉麵

🧡帶子被困火焰山🧡 $69

🤎叉燒濃湯拉麵🤎 跟餐 +$28
味道足夠,份量啱啱好!食完Maki再加碗拉麵就夠晒滿足啦!
叉燒濃湯拉麵

📍尖沙咀柯士甸路15號金巴利大廈地下C號舖
叉燒濃湯拉麵
蕃薯條
2022-02-25 57 瀏覽
疫情下晚市啲餐廳又唔開,如果懶得煮嘅話,就只有成日買外賣返屋企食啦。好少見到香港有做外賣日式卷物,呢間好似好出名咁,睇到啲好評都幾多,行得遠少少都照去😋魚全部都係魚足料得不行,入邊有齊晒吞拿魚三文魚,佢有角切亦都有吞拿魚蓉,再加埋天婦羅脆脆,成個口感好豐富。好surprise 一個卷物可以做得咁出色。另一個揀咗簡單啲嘅炸蝦芝士,個炸蝦唔會炸到好油,中間夾既係cream cheese,酸酸地咁,食多幾舊都得。佢加錢仲可以跟餐,我就首先揀咗一個炸雞,上面淋上啲蜜糖芥末醬,入邊舊雞肉質幾juicy, 四大舊同人share 岩岩好。平時食得薯條多,今次試吓蕃薯條,甜度較高,連茄汁都唔使點都夠,炸得好香脆,有種外脆內軟既感覺。試過今次之後真心覺得呢間野係可以再encore,佢哋啲卷物有好多唔同種類我都好有興趣試。

外賣自取
因應疫情,最近好鍾意食外賣,而家外賣種類好多元化,今次嚟到尖沙咀呢一間創意日本卷物餐廳,印象超級深刻!😃呢間分店除了食物較為出色,環境很有玩味又可愛,真係想回頭!🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🍀牛油果先生$78👍除咗賣相綠油油好靚,入邊餡料都好豐富!入邊有牛油果、蘆筍、芝士、脆脆墨西哥辣椒!雖然身為食肉獸嘅我,食唔到入邊有肉類,但呢個配搭同埋用料係加分,食落去香得來,帶點點辣味,刺激味蕾,呢一款卷物真係可以食上癮!可以講話係好食過肉~🍀先生巨無霸$89餡料有:鰻魚、炸蝦、蟹棒、芝士、青瓜等等,同樣10分豐富,咬落去都有啖啖肉,真係好似食緊漢堡包咁邪惡!特別鍾意鰻魚嗰陣濃郁,同埋青瓜嗰陣清新, 大大件,誠意滿滿10分唔錯!🍀先生炸雞 配日式沙律 飲品跟餐+$19👍加$19就可以食到,性價比都算幾高,終於明白點解咁多人鍾意叫呢一客先生炸雞,佢個皮唔算係超級脆,炸粉唔厚,食落去冇咁邪惡,但係入邊嘅肉汁係超級豐富,肉質鮮嫩,香氣四溢!加埋酸酸甜甜芥茉漿,冇得輸喎!🍀炸番薯條 配日式沙律飲品(半)+$25至於炸番薯條,炸得硬身,口感10分特別;至於味道方面則是有濃郁的番薯味,食得出係真材實料,點茄醬係一

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🍀牛油果先生$78👍

🍀先生巨無霸$89

🍀先生炸雞 配日式沙律 飲品跟餐+$19👍

🍀炸番薯條 配日式沙律飲品(半)+$25
至於炸番薯條,炸得硬身,口感10分特別;至於味道方面則是有濃郁的番薯味,食得出係真材實料,點茄醬係一流!
2022-02-23 52 瀏覽
想食壽司,但又怕外賣唔好,今次去咗Mr. Maki, 佢除咗有創作壽司,仲有poke bowl。外賣滿$200仲有八五折添!創作壽司就點佐先生巨無霸$89,8大件,裏面有鰻魚,炸蝦蟹柳,芝士。再加$19要個A餐,有日式沙律同埋四大件炸雞,同日式汽水。另外再點佐個三文魚兩味Poke bowl大大碗好豐富,除咗兩種味道三文魚之外,仲有粟米,牛油果,枝豆同椰菜!($78)屋企有個想食麵,就跟佐個D餐,加$28有叉燒濃湯拉麵同日本汽水,個拉麵好有彈性,少半個鐘返到屋企都冇淋到。因為超過$200仲有八五折,$182咁樣就夠三個人食。

外賣滿$200仲有八五折添!

再加$19要個A餐,有日式沙律同埋四大件炸雞,同日式汽水。

另外再點佐個三文魚兩味Poke bowl

因為超過$200仲有八五折,$182咁樣就夠三個人食。

• 炸雞
  • 吞拿魚兩味
2022-02-21 64 瀏覽
好耐無食過壽司啦! 今次去左間特色創意既日式卷物店Mr. Maki,裡面裝飾都幾特別,唔係傳統地道既日式壽司店咁,而係有好多手繪得意卡通日本公仔咁,用色鮮艷,入到去係好開心既感覺咁! 而我地就外賣自取左正正的招牌創意壽司卷😍 仲有配埋唔同既小食做套餐,正!..🐟魚 全部都係魚超豐富既卷物!! 分別有三種魚:三文魚、拖羅同吞拿魚! 壽司卷裡面夾有三文魚同蟹籽,然後上面一層極厚的拖羅同吞拿魚蓉,再灑滿蟹籽,超好食!!!! 口感勁豐富!! 好鮮美!! 必點!!🤩..🦀麻麻地軟殼蟹呢道軟殼蟹卷物絕不麻麻地! 🤣 而係用左麻辣沙律醬,超惹味! 🤤 除左有香脆既軟殼蟹之外,仲有牛油果同青瓜,好fresh!! 又係口感極豐富!! 唔駛點豉油wasabi都得啦!! 又係必點!!..由於係套餐關係,所以有配埋沙律、小食同飲品,而我地一人一個set,小食就揀左炸雞同叉燒拉麵! 炸雞好正,醬汁係蜜糖芥末,好好味!! 炸得香,肉又嫩,加埋醬汁無得頂!! 都起碼有5大件,都唔錯😋 而叉燒拉麵都唔係細細碗架! 拉麵既麵質好爽👍🏻 叉燒都有兩大片,係真係唔錯bor!! 飲品方面揀左波子汽水同提子汽水,食完飲返杯,爽
🐟魚 全部都係魚
🦀麻麻地軟殼蟹
由於係套餐關係,所以有配埋沙律、小食同飲品,而我地一人一個set,小食就揀左炸雞同叉燒拉麵! 炸雞好正,醬汁係蜜糖芥末,好好味!! 炸得香,肉又嫩,加埋醬汁無得頂!! 都起碼有5大件,都唔錯😋 而叉燒拉麵都唔係細細碗架! 拉麵既麵質好爽👍🏻 叉燒都有兩大片,係真係唔錯bor!! 飲品方面揀左波子汽水同提子汽水,食完飲返杯,爽呀!.
魚全部都係魚
麻麻地軟殻蟹
2022-02-10
5 分鐘 (外賣自取)
魚全部都係魚
麻麻地軟殻蟹
2022-02-21 31 瀏覽
呢一間係灣仔嘅餐廳之前都有食過一次,今次亦都唔少得食外賣嘅時候就諗起佢啦!好鍾意食呢度嘅日本壽司飯卷,入面有嘅餡料係泡菜,炸菇,甜椒,牛油果,墨西哥辣椒!整體來講都係好好食,而且真係非常之有特色!仲叫咗一份明太子雞翼小食,明太子嘅香味,再加埋雞肉嘅肉汁,真係好夾!

2022-02-19 28 瀏覽
😜雖然呢條街附近好多韓國餐廳,但想食日本嘢。選擇都幾多,食物名稱好搞笑😆叫咗一個卷物,先生巨無霸,有炸蝦鰻魚蟹柳青瓜,材料好豐富,食落多重口感,鰻魚冇骨,食得好放心。有人話驚唔夠飽,加$18 ,變套餐,有一袋炸雞汽水同沙律。炸雞比我預期大件,都幾抵食,啱啱炸起,炸粉一啲都唔厚重。我就叫咗一個三文魚兩味飯,又有牛油果,感覺好健康,飯嘅份量都幾多,一個女仔食唔晒。番薯條都好出色!下次經過,想試吓呢個,好似幾抵食🤪
😜雖然呢條街附近好多韓國餐廳,但想食日本嘢。
選擇都幾多,食物名稱好搞笑😆

下次經過,想試吓呢個,好似幾抵食🤪