2020-04-13 364 瀏覽
一入去坐低 舉手叫人有個女待應態度就極差我地出去落比完錢叫佢比張單 部機出左單又叫我自己攞跟餐罐汽水 又叫我自己攞野食唔算差 一般啦 叫左個淑女套餐同洋蔥牛肉漢堡都合格 薯條幾好味算過得去 不過態度真係要改善下
一入去坐低 舉手叫人
有個女待應態度就極差我地出去落
比完錢叫佢比張單 部機出左單又叫我自己攞
跟餐罐汽水 又叫我自己攞
算過得去 不過態度真係要改善下
2020-04-13
2020-03-22 403 瀏覽
來到My burger 午餐,叫了二個包,其中一個+$22 升級套餐1)經典牛肉漢堡: 牛肉漢堡有芝士,生菜,羊蔥作配料。漢堡扒頗入味,有牛肉味,而且有肉汁。醬汁令到漢堡包的味道更有層次,不錯。2)波蘿烤雞漢堡:雞扒超級大塊,惟太乾,而且雞肉沒有味道,如果事前醃過會更好。超多汁,食到成手都係,味道甜甜地,與雞肉頗夾,整個包充滿夏威夷風味。3)雞翼( 2件) + 柑桔蜜:雞翼不過不失,同上,雞肉不夠入味。柑桔蜜落足料又不會太甜,不錯。我一向是漢堡包的粉絲,以後想吃漢堡包又多一個新選擇!

波蘿烤雞漢堡

雞翼
柑桔蜜

我一向是漢堡包的粉絲,以後想吃漢堡包又多一個新選擇!
2020-01-19
$61.5 (午餐)
柑桔蜜
2020-03-15 291 瀏覽
星期日找早餐連晏晝吃的餐廳。猶豫了一會決定食漢堡。12點多,已坐滿7成,點餐是自助的,看看餐牌排隊點餐。先來的是雞翼(沒拍照)炸得脆脆但醬汁太濃,是甜甜辣辣的Buffalo wing, 是可想像到的味道。另一款小食是粗身薯條,熱辣辣又脆口先來的漢堡是牙買加辣雞漢堡,雞扒超大塊,辣辣的很惹味,還有肉汁流出來。但略嫌沙律醬太多,麵包烤得出色,不錯再來是老公的經典牛肉漢堡,牛肉漢堡厚厚得肉質豐盈,配搭洋蔥很好,麵包也是烤得很好。牛奶咖啡尚可,香蕉奶昔,香蕉味濃但比較甜
星期日找早餐連晏晝吃的餐廳。猶豫了一會決定食漢堡。

12點多,已坐滿7成,點餐是自助的,看看餐牌排隊點餐。

薯條

牙買加辣雞漢堡

經典牛肉漢堡

牛奶咖啡尚可,香蕉奶昔,香蕉味濃但比較甜
牛奶咖啡及香蕉奶昔

2020-03-15
2020-03-14 264 瀏覽
首先我入到鋪頭 員工並沒有安排座位見到我哋入嚟都冇任何嘅招呼我差啲以為間鋪冇開咁我就求其搵個位坐啦睇完餐牌諗住舉手嗌餐嘅時候佢就大大聲好冇禮貌咁叫我出嚟落單之後諗住去廁所洗個手先食burger問佢廁所喺邊嘅時候佢話‘對面啊!’原來佢講緊對面個商場mikiki咁我覺得你哋鋪頭冇廁所都冇問題嘅但係個態度真係唔得囉仲有我叫咗杯Nutella milkshake 杯野好似飲緊奶咁個匙羹仲要仲有Nutella 完全唔覺得佢有用心製作囉個burger就普普通通啦個價錢都唔算平呀真係估唔到會飲咗杯咁難飲嘅奶昔所以真係唔會再返嚟食囉希望呢度啲員工可以好好咁改善下啦啲態度
首先我入到鋪頭 員工並沒有安排座位
個burger就普普通通啦
個價錢都唔算平呀真係估唔到會飲咗杯咁難飲嘅奶昔
所以真係唔會再返嚟食囉
希望呢度啲員工可以好好咁改善下啦啲態度
前幾日肚餓諗住食吓burger一入到去間舖頭我仲以為唔開舖完全冇人出嚟招呼嗌咗杯花生奶昔同個包杯奶昔水到同杯奶冇分別花生味又唔夠濃店員態度十分惡劣冇講唔該同多謝價錢同食嘅嘢同埋服務完全唔值得呢個價錢^_^下次唔會再幫襯
前幾日肚餓諗住食吓burger
店員態度十分惡劣冇講唔該同多謝
價錢同食嘅嘢同埋服務完全唔值得呢個價錢
^_^下次唔會再幫襯
2020-03-09 202 瀏覽
行過呢間見門口幾吸引就入左去試下, 叫左兩個餐,一個係芝士雞堡,另一個本身叫大隻雞漢堡(雞), 但黎左大隻佬漢堡(牛), 但本身其實我係唔食牛肉, 不過食左先發現黎錯就無特別叫佢換, 鬼叫自己唔望清楚咩 , 就係咁就破戒食左牛肉,不過堅好食既,個牛好juicy 好多汁, 入面勁多料, 有煙肉,蛋,菜,漢堡等好多料 個口唔夠大不時食到周圍都係, 但其實幾好食 另外之芝士雞都好好食, 雞排都煎得好嫰口, 多汁, 好味, 我地另外加左$20 漢堡變左餐, 叫左一杯藍莓沙冰, 一杯熱情果沙冰, 似係真係用生果打, 仲有好多打爛既籽係入面, 感覺都幾FRESH , 都唔錯

另外之芝士雞都好好食, 雞排都煎得好嫰口, 多汁, 好味,

芝士雞漢堡
藍莓沙冰  熱情果沙冰