2022-09-11
已經去過幾次,第一次去既時候睇得出係岩岩開業無幾耐既Cafe,膽粗粗同朋友入去試下;起初出餐速度一般,本來都有D 擔心,但後來上菜就明點解唔會好似快餐咁快,因為食物賣相、擺碟等等一D 都唔求其,而且上菜時仲會簡單介紹一下,feel 到果份心機,老土D 咁講就係成為上菜時最後既調味料🤣🤣飲品就order 左一杯ice-mocha,味道真係唔錯,冇因為朱古力味 cover 左咖啡本來既味,同老闆傾計先知佢地既House Brand 又係花左唔少心機👍🏻講到驚喜就要講埋最後order 既Tiramisu 蛋糕,亦成為我再去幫襯既主要原因;因為我本身唔中意食太甜同埋比較中意好smooth 既feel,個Tiramisu 真係勁fit 我口味!都唔知係咪個後生女老闆識得讀心,佢一開始就已經係介紹呢款蛋糕比我😂 總體而言,feel 到係香港少數用心做既Cafe,so far 再去左幾次都keep 到質素,係一間值得推薦既Cafe~